Medlemmer i SRF

Se alle medlemmer

2Morrow’s Favourites

Med teft for trender, spennende nettbutikk og nye merker i livsstilsegmentet, vi gi innspill og inspirasjon til forbrukere i Norge og Norden. Tuftet på en tanke om å bevare jordklodens mangfold gjennom konseptet Earth Commitment. 

2mf.no

A2G Gruppen

A2G har i mer enn 60 år gitt mennesker muligheter til å gjøre et nytt yrkesvalg. Vårt mål er at de som ønsker å jobbe, enten det er for første gang eller et behov for å velge et nytt yrke, skal få muligheten til det. 

a2g.no

Acapo

Ledende rådgivingsselskap som yter bistand innen hele det immaterielle rettsområdet, særlig i spørsmål om patent, varemerker og design, samt strategisk bruk av slike rettigheter. 

acapo.no

Accommodate AS

Accommodate AS - din reiselivspartner! Vi hjelper deg med alle detaljer enten du skal arrangere en konferanse, en bedriftsreise eller et event! Dedikert, annerledes og entusiastisk!

accommodate.no

Adams Matkasse

Adams Matkasse leverer gode, lokale råvarer og inspirerende oppskrifter hjem til tusenvis av norske familier hver eneste uke

adamsmatkasse.no

AdLINK Media

Vi er spesialister på influencer marketing på sosiale medier som Blogg, Instagram, Snapchat og Facebook. AdLINK er også markedsledende på kommersielle løsninger for annonsører på podkast og besitter den beste teknologien i Norge via vår samarbeidspartner Acast.

adlinkmedia.no

Akademika

Akademika er Norges ledende fagbokhandelkjede og en av landets største importører av fagbøker. Kjeden driver totalt 35 bokhandlere og selskapets virksomhet omfatter også salg til biblioteker, engros- og direkte salg, og fagtidsskrifter.

akademika.no

Akvariet

Vi har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. I tillegg kan du blant annet møte krokodiller, slanger og silkeaper i vårt tropiske avdeling.

akvariet.no

Alf Gundersen

Et fullservice reklame- og kommunikasjonsbyrå med vekt på strategi, merkevarebygging og design. En modig pådriver for utvikling og nye løsninger. Med snart 70 års historie i bagasjen vet vi hvor viktig det er å være oppdatert.

alfgundersen.no

Allkopi

Ditt førstevalg innen visuell kommunikasjon. Du kan forvente engasjement, kompetanse og kreativitet i vår søken å hjelpe deg bli best mulig synlig!

allkopi.no

ANTI

Et internasjonalt anerkjent og prisvinnende kreativt byrå som er brennende opptatt av å skape og videreutvikle sterke merkevarer gjennom smarte og nyskapende visuelle kommunikasjonsløsninger. 

anti.as

Arken Tannlegesenter

Arken Tannlegesenter har åpent 365 dager i året. Har du tannverk, mistet en fylling eller behov for akutt hjelp? Ring oss på tlf. 55197750, og vi hjelper deg! 

arkentannlege.no

Arven 1868

I sølvverkstedet, midt i hjertet av byen, skapes det unike, håndlagde sølvartikler. Design og uttrykk spenner fra rikt og tradisjonelt, til ren og elegant skandinavisk minimalisme.  

arven.no

Åsane Fotball

Åsane Fotball har et ansvar for at barn og ungdom har en arena hvor det tilrettelegges for maksimal individuell utvikling.

asanefotball.no

Åsane Storsenter

Åsane Storsenter er shoppingdestinasjonen som tilbyr så og si alt! Du kan velge mellom 138 butikker og unike konsepter innen alle kategorier. Kun 10 min nord fra sentrum.

no.club-onlyou.com/Asane

ASKO Reklame

Visste du at ASKO har egne folk som jobber med reklame? Vi er her for å lage gode løsninger til en gunstig pris. Her finner du kreativitet, erfaring, service og gode avtaler.

askoreklame.no

Augustin Hotel

Bergens eldste familiedrevne hotellbedrift, eiet av samme familie i tre generasjoner. For oss er et hotell mer enn en sovestasjon. Vi er et miljøvennelig hotell som gir deg følelsen av trivsel og gjestfrihet.

augustin.no

Avinor

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig.

avinor.no

Azets

Vi er ledende leverandør av produkter og tjenester som gjør organisasjoner mer effektive. Vi leverer tjenester innen programvare, outsourcing og konsulentvirksomhet 

visma.no

Bailine

Ønsker du en livsstilsendring? Trenger du veiledning? Hos oss får du resultater! Ned i vekt? Inn i cm? Smertelindring? Treningsskader? Bailine hjelper! 

bailine.no

Baker Brun

Nyt øyeblikket like i nærheten. Våre bakerier finner du hvor enn du er i Bergen.

bakerbrun.no

Balgobin Consulting

Strategisk rådgivning og operativt arbeid innen ledelse, kommunikasjon og marked. Smått eller stort. Smalt eller bredt. Målet er å skape sterke merkevarer og sunne, lønnsomme organisasjoner. Rigget for møter med hurtige skift i trender og konjunkturer. 

balgobinconsulting.no

Bara Eiendom

Et rendyrket eiendomsselskap med attraktive eiendommer, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen. Et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

bara.no

Bauer Media AS

Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, KISS, Radio Rock, Radio Soft, Radio Vinyl, Radio Topp 40 og Norsk Pop.

bauermedia.no

BAUTA UTVIKLING

Bauta er et komplett kommunikasjonshus. Vår kompetanse gjør din virksomhet synlig, fra visuell profil til strategisk kommunikasjon på alle flater.

bautautvikling.no

BEKAS-Bergen Elektrokompetanse

Bekas har solid elektrokompetanse, og et breddekonsept med gode synergier. Firmaet ble startet i april 2000 av syv driftige menn med lang erfaring innen salg, engineering og tavleproduksjon.

bekas.no

Bemanningsbyraaet

Kvalifisert og dyktig arbeidskraft på kort varsel med et sterkt fokus på å finne den beste kandidaten for din bedrift.

bemanningsbyraaet.no

Beredt

Gir vanlige mennesker en ny sjanse i arbeidslivet. Tilbyr kompetansekartlegging, yrkesveiledning, praktisk arbeidstrening og teoretisk opplæring.

beredt.no

Berg-Hansen

Visste du at du ikke trenger å ha en bedriftsavtale for å bestille dine reiser hos Berg-Hansen? Nå kan alle bestille fly, hotell, leiebil og tog på berg-hansen.no - alt på ett sted!

berg-hansen.no

Bergen City Event

Vi videreutvikler Bergen som arrangementsby med vekt på internasjonale, nasjonale og byomfattende arrangement. Selskapet skal bidra til kompetanseoverføring og bistå aktører i utviklingsarbeid, forprosjekter og lokal forankring.

bergencityevent.no

Bergen Fiber AS

Fiberbredbånd. Tv. Telefoni.
Altibox handler om muligheter. Kapasitet og hastighet nok til at alle kan strømme, surfe, spille, laste opp og laste ned - samtidig.

bkkfiber.no

Bergen Grafisk

Et moderne trykkeri med fullt oppdatert utstyr. Vi håndterer design, nett og publisering for deg som har behov for nytenkende og nettbaserte løsninger.

bergengrafisk.no

Bergen Kino

Moderne lokaler midt i Bergen sentrum. Vi viser mellom 20 - 25 høyaktuelle filmer daglig, i tillegg til jevlige visninger av liveopera, konserter, baby kino og seniorkino.

bergenkino.no

Bergen Reiselivslag

Reiselivsnæringens spydspiss i markedsføringen av byen og regionen. Vi skal skape reiselyst og gi eksterne kunder en grunn til å reise til Bergen.

visitbergen.com

Bergen Sentrum

Vestlandets største senter for shopping, servering, kultur og opplevelser. Har din bedrift økonomisk interesse i å utvikle sentrum for å bli mer konkurransedyktig? Som medlem i Bergen Sentrum opptrer du sammen med nærmere 500 bedrifter med sammenfallende interesser. 

bergensentrum.no/medlemsfordeler

Bergen Spraytan

Bergen Spraytan er en av Norges fremste spraytan eksperter og Norgesleverandør av Aviva Labs. Spraytan salong i Bergen og salong forhandlere i hele Norge. Vi er totalleverandør av spraytan kurs, utstyr, produkter og tilbehør.

bergenspraytan.no

Bergen Taxi

07000 Bergen Taxi har nærmere 450 taxier i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. Ca. 30 minibusser er tilknyttet sentralen, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre. 

bergentaxi.no

Bergens Tidende

Et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge.

bt.no

BIR

Ansvarlig for innsamling, transport og behandling av husholdningsavfallet. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.

bir.no

bit teatergarasjen

Co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst og vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid.

bit-teatergarasjen.no

Bjørkhaug Arbeidsfelleskap

Bjørkhaug er en vekstbedrift og har tilrettelegging for og oppfølging av yrkeshemmede som formål.

bjorkhaug.no

BKK

Ledende og fremtidsrettet energi- og infrastrukturselskap som skal ha en avgjørende rolle i samfunnsutviklingen i tiden som kommer.

bkk.no

Black Box

One of the world's largest providers of voice communications, data infrastructure and networking products.

blackboxas.no

Blinkfilm

Produserer reklamefilm, musikkvideoer, kortfilm og dokumentarer i tillegg til supplementer til informasjonskampanjer av forskjellig art.

blinkfilm.no

Bluegarden

Bluegarden er en ledende leverandør av Lønn & HR tjenester i Norge. Vi leverer en komplett, skybasert selvbetjeningsløsning for effektiv og enkel tilgang til alle lønns- og HR data – alt fra ett sted!

bluegarden.no

Bodoni

Totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I tillegg har vi Vestlandets største og mest moderne trykkeri. 

bodoni.no

BoligMentoren

Vi tilbyr våre medlemmer juridisk rådgivning, tilgang til oppdaterte og relevante skjema og kontrakter samt bistand til å fylle dem ut.

boligmentoren.no

Bookkeeper AS

Bookkeeper er Vestlandets ledende regnskapsbyrå. Ved hjelp av nytenking og teknologi gjør vi regnskap og økonomi enkelt og gøy for våre kunder og ansatte.

bookkeeper.no

BOOS

Rekruttering, bemanning og HR rådgivning. Med over 20 års bransjeerfaring leverer vi resultater med profesjonalitet, troverdighet og personlig nærhet.

boos.no

BordingCognito

Kundedialog i alle kanaler og grafiske tjenester. Vi tar vare på det viktigste du har – dine kunder.

bordingcognito.no

Bølge

Arbeider ut fra tanken om at produkter skal styrke bedrifters profil og identitet, og på den måten skape positive relasjoner. Vi bidrar gjerne i idéfasen, for å finne produkter som passer din målgruppe eller aktivitet.

bolge.no

Brandity

Vi er et strategisk rådgivingsselskap som hjelper merkevarer å forstå hvordan de passer inn i menneskers liv, og hvordan de kan bli mer verdifulle.

brandity.no

Capa

Vi sikrer annonsørene enestående kvalitet enten du velger tradisjonelle formater eller stereoskopisk 3D. Folk har ikke noe imot reklame... På kino!

capa.no

Capgemini Norge

Globalt IT selskap med 180.000 ansatte som tar det beste fra verden til Bergen. Våre løsninger inkluderer design, UX, optimering og utvikling av alle ting digitalt.

no.capgemini.com

Care Connect AS

Care Connect - Sultne selger og møtebookere. Vi skaper salg og hjelper selskaper som ønsker vekst. Et fullkomment salgsverktøy for alle bransjer som har behov for salgstjenester eller kvalitetssikrede møter.

carecompanies.no

Centric

Centric tilbyr spennende jobber hos landets mest attraktive oppdragsgivere. Vi er ett av Norges ledende bemannings- og IT selskaper med mer enn 1000 utleide medarbeidere og konsulenter.  

centric.eu

Chess

Leverer lave priser og mer fart og moro til primært privatkunder over hele landet. Siden 2002 har vi hatt rollen som prispresser og utfordrer i mobilmarkedet. 

chess.no

Clarion Collection Havnekontoret

Et hotell for deg som reiser og bor mye på hotell – og for deg som ønsker det lille ekstra. Hotellet byr fritt på kveldsmat og Compact Gym hvor man kan nyte steam-bad, badstue, trim og avslapping.

nordicchoicehotels.no

Clarion Collection Hotel Oleana

Midt i sentrum av Bergen tilbyr vi 98 hotellrom, en innbydende lobby samt bar og restaurant i en historisk bygning med gamle detaljer i en moderne vri. Vi tilbyr flere romtyper som passer både for deg som reiser alene, og for dere som reiser sammen. 

nordicchoicehotels.no

CoEvent

Næringslivets personlige samarbeidspartner i forbindelse med arrangement i inn- og utland.

coevent.no

Comfort Hotel Bergen Airport

Kun 2 minutters gange til gaten. Viktig møte før reisen? Vi har 12 møterom som står klare for alt fra impulsmøter til hele konferansedager. Smart, rimelig og lett tilgjengelig.

choice.no

Comfort Hotel Holberg

Man har det stort sett best når ting er uformelt, morsomt, enkelt, fleksibelt og rimelig. Et hjem for deg som reiser mye og for alle som ønsker en jordnær og urban hotellopplevelse.

nordicchoicehotels.no

CompetIT

CompetIT utvikler IT‐løsninger for sport. Vi er 4 ansatte, har kontor på Kokstad i Bergen og forventer betydelig vekst i årene som kommer.

competit.no

Connect Norge

En nonprofit-organisasjon som hjelper gründere med å lykkes. Samtidig som vi hjelper investorer med å finne frem til de gode casene som fortjener kapital.

connectnorge.org

Cornelius

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Inspirert av dagens vær tilbyr vi vår berømte meteorologiske meny.

corneliusrestaurant.no

Cox

Spesialisert på merkevarebygging og innholdsmarkedsføring med fokus på design, innhold og finansiering. Totalleverandør innen content marketing.

cox.no

Cruise Norway

Bidrar til at Norge blir kjent som verdens beste naturbaserte cruisedestinasjon. Vi skal påvirke til leveranse av høy kvalitet og økt produktutvikling i Norge.

cruise-norway.no

Cure AS

Cure er landets modigste design- og kommunikasjonsbyrå. Vi er unge, sultne og vår plan er: Ingen kur, ingen regning.

thecure.no

Dagen

Landets eldste kristne riksdekkende dagsavis med redaksjoner stasjonert i Bergen, Oslo og Jerusalem. Dagen har fyldig dekning innen nyheter, inspirasjon, misjon og meninger.

dagen.no

Datametrix

Leverer effektive og sikre nettverksløsninger som forenkler og trygger kommunikasjon via data, tale og video. Vi vil være en strategisk rådgiver og skape verdier og konkurransefortrinn gjennom valg av riktige IT løsninger, og leverer kompetanse og trygghet.

datametrix.no

Design Region Bergen

Våre oppgaver er å informere og inspirere, være pådriver og bringe mennesker sammen for å skape handling og nye designløsninger.

drb.no

DiggEcard

Med DiggEcard sin gratis app kan du kjøpe, sende og bruke gavekort direkte i mobilen! Legg ved video- eller bildehilsen.

web.diggecard.com

DNB

Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Et komplett tilbud av finansielle tjenester.

dnb.no

Ebinteriør

Leverer alt innen innvendig solskjerming og gardiner til bedriftsmarkedet. Vi har kontinuerlig dialog med de fleste leverandørene innenfor bransjen og er oppdatert på trender og kvaliteter. Kontakt oss vedrørende ditt prosjekt, så finner vi en løsning. 

ebinterior.no

Eniro Norge AS

Eniro er en ledende søkevirksomhet for personer og bedrifter i Norden. I Norge står Eniro bak kjente søketjenester som Gule Sider, Proff og Ditt Distrikt.

enirogroup.com/en/norway

Fana Sparebank

Selvstendig sparebank etablert i 1878. Vi har to datterselskap: Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Regnskap. Ved hjelp av verdiene ekte, smidig og nytenkende lever vi ut vår visjon - Nær der du er.

fanasparebank.no

Fazer Food Services

Vi er Nordens ledende leverandør av kantine- og cateringtjenester, og drifter kantiner under merkenavnet Wilberg.
Vi kan tilby alt fra enkle til mer eksklusive kantineløsninger, skreddersydd etter dine behov.

fazer.no

Filmselskapet

Leverer web content, utformer visuelle profiler og lager film som viser produktene til bedriften på en enkel og informativ måte.

filmselskapet.tv

Finn Schjøll

Opplev blomster!

Vi leverer blomster uansett sted i Bergen, Askøy og omegn.

finnschjoll.no

Fjell og Fjord Konferanser AS

Uansett hva slags arrangement og hvilken størrelse dere har i tankene - vi finner en kostnadseffektiv og kreativ løsning som er skreddersydd til nettopp dere!

fjellogfjord-konferanser.no

Fjord Line

Vi tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods.

fjordline.no

Fjord Tours

Fjord Tours tilbyr de beste reiseopplevelser Norge har å by på til bedrifter, grupper og turister på en enkel og tilrettelagt måte.

fjordtours.no

Fjordkraft

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være fornøyde. Derfor er vi veldig stolte av at vi er den strømleverandøren som har flest fornøyde kunder.

 

fjordkraft.no

Flåmsbrygga

Den unike Ægir BryggeriPub tilbyr mat og drikke i verdsklasse, og har gjort Flåm kjent på ein ny måte. Ta med gruppa på teamutvikling på Flåmsbrygga og heilaften i Ægir BryggeriPub.  

flamsbrygga.no

Flex Reklame

Vi er på lag med våre kunder og strekker oss langt for å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Med vår erfaring og bredde i produkter har du kun har ett firma å forholde deg til.

flex.no

Flisekompaniet

Med 35 år i bransjen står Flisekompaniet for kvalitet, fagkunnskap og trygghet – de viktigste momentene når du skal velge flisleverandør.

flisekompaniet.no

FLO Scandinavia

World-class eyewear who gets people talking. At the last count you could find our designs in 23 countries - give us a shout if you want to know where to find them near you. 

floscandinavia.com

Fløyen

Fløibanen er den best besøkte attraksjonen i Bergen, og en av Norges mest kjente attraksjoner.

floyen.no

FMC Technologies, Inc.

Global market leader in subsea systems and a leading provider of technologies and services to the oil and gas industry. We help our customers overcome their most difficult challenges. 

fmctechnologies.com

Folk AS

Folk AS har spesialisert seg på å skaffe dyktige folk innen tekniske og administrative fagområder til prosjektbaserte, midlertidige og faste stillinger.

folkas.com/no

Forex

FOREX Bank tilbyr enkle banktjenester med personlig service og høy tilgjengelighet. Vi har alltid mer enn 60 valutaer på lager!

forex.no

FotoKnudsen

FotoKnudsen ønsker å inspirere deg til å bevare minnene. Vi tilbyr gratis lagring av digitale bilder, og kostnadsfrie redigeringsprogrammer til å lage fotobøker og andre bildeprodukter av høy kvalitet.

fotoknudsen.no

Frende Forsikring

Frende Forsikring består av selskapene Frende Skadeforsikring AS og Frende Livsforsikring AS, og har forsikringsløsninger for både privatpersoner og bedrifter. Riktige forsikringsløsninger og trygge oppgjør - fordi Frende bryr seg.  

frende.no

Fretex

Arbeider for å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet - og for et bedre miljø, blandt annet gjennom gjenbruk og gjenvinning. Vi gir folk grunn til å tro på fremtiden.

fretex.no

Fretheim Hotel

Moderne konferansefasiliteter i historiske omgivelser. Hotellets møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 170 deltakere.

fretheimhotel.no

Frydenbø

Frydenbø Group AS er et familieeid konsern som består av tre divisjoner; Bil og Marine, Eiendom og Industri.

frydenbo.no

FUNBIT

FUNBIT er et digitalt reklamebyrå som leverer tjenester innen web, reklame, design og strategi. Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder med å nå sine mål.

funbit.no

Galleriet

Alle fasiliteter for å gi deg som kunde den beste shoppingopplevelsen i Bergen. 70 butikker med de nyeste og mest oppdaterte konseptene og varierte spisesteder.

galleriet.com

GHM

Leverandør av kontormøbler, kontorrekvisita og maskiner til bedrifter i Bergen siden 1936. Med over 100 000 produkter tilgjengelig blir vi gjerne deres totalleverandør.

kontortilbud.no

Glamox Luxo Lighting

En ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

glamox.com/no

Grand Terminus

Opplev ekte Bergensstemning ved historiske Grand Hotel Terminus. Et helt spesielt hotell med en svært sentral beliggenhet.

grandterminus.no

Gravdalgruppa

Gravdalgruppa er utvikler og totalleverandør av boliger og offentlig bygg lokalisert i Bergen og Førde 

gravdal.no

Grønneviken

Grønneviken AS tilbyr arbeids- og opplæringsplasser samt yrkes- og karriereveiledning til mennesker som trenger en tilrettelagt arbeidsdag i kortere eller lengre perioder i livet. 

gvi.as

Gullgruven Senter

Enkel og effektiv handel med gode handleopplevelser. Variert butikkmiks og gratis parkering rundt og på senteret for enkel adkomst.

gullgruvensenter.no

Gullsmed A. Lohne

Vår fagkunnskap og kundens ønsker står i fokus, og vi legger vekt på ha et rikt sortiment av smykker, gaver og sølvvarer, fra det helt moderne til det klassiske og tradisjonsrike.

a-lohne.no

Haltenbanken

Kreative hoder. Kommersiell teft. Haltenbanken er et reindyrket og ambisiøst designbyrå. Vi utvikler sterke identiteter der du trenger å være synlig: digitalt, trykksaker, interiør eller byrom. Vi tror på design som engasjerer, informerer og inspirerer.

haltenbanken.com

Handelsbanken

Har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1986. Vi jobber for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og service de ikke får andre steder.

handelsbanken.no

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Vi har 6 ulike Bachelorstudier på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

bi.no/bergen

Handelsinstituttet

Privatskole godkjent av Kunnskapsdepartementet. Skolen tilbyr yrkesrettete og praktiske kontoradministrative utdanninger på ett år.

handelsinstituttet.no

Hansa Borg Bryggerier

Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør, og består av Borg Bryggerier, Christianssands Bryggeri, Waldemars Mikrobryggeri og Hansa Brygger. I november 2013 ble også Nøgne Ø en del av vår bryggerifamilie.

hansaborg.no

Heikki Bruvik

Låsesmeden Heikki Bruvik AS er en uavhengig bedrift som gir sine kunder personlig service. Vi tar jobber både for privatpersoner, firmaer og offentlige instanser. Vi utfører også prosjektarbeid.

heikki-bruvik.no

Heldal Eiendom

Eiendomsutvikler siden 1999. Vi har hele verdikjeden fra kjøp av tomt til overlevering med kunde. Overlevert over 540 enheter.  

heldaleiendom.no

Hennig-Olsen

Har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling og har det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon.

hennig-olsen.no

Hjerteblad Bedriftsutvikling

Hjerteblad Bedriftsutvikling AS tilfører bedrifter kompetanse, engasjement og positiv endring innen forretningsutvikling, strategi, merkevarebygging, kommunikasjon og organisasjonsutvikling.

hjerteblad.no

Hordaheimen

Vi har tatt i mot fornøgde gjester sidan 1918, og er det eldste hotellet i Bergen. Treng du hotell og overnatting i Bergen, eller trenger ditt firma et kurs-og konferanserom midt i Bergen sentrum? Hordaheimen er plassen for deg! 

hordaheimen.no

Hordaland fylkeskommune

Hordaland fylkeskommune har ei rekkje tenester til innbyggjarar, leiarar av lag og organisasjonar eller til tilsette i kommunane i fylket. Visjonen vår er "Vi utviklar Hordaland." verdiane våre er "kompetent, offensiv og i dialog". 

hordaland.no

Hordaland Idrettskrets

Hordaland idrettskrets (HIK) er et felles organ for idrettslag, idrettsråd og særidretter i Hordaland som er tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite (NIF).

idrettsforbundet.no

Hordaland Røde Kors

Røde Kors Hjelpekorps er en bærebjelke i den norske redningstjenesten. Besøkstjenesten bekjemper ensomhet, og våre aktiviteter for barn og unge er med å sikre en god oppvekst.

rodekors.no/distriktsider/hordaland

Horisont

Bergens nye kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Vi har 73 butikker og spisesteder.Kjøpesenteret har et total areal på 40.000 kvm fordelt på to etasjer. Bygget er delt med et utvendig torg, som på fine dager har flotte uteserveringsmuligheter. 

horisont.no

Høyskolen Kristiania

En av landets ledende utdanningsinstitusjoner innen markedsføring, ledelse, kreativitet, kommunikasjon og design. Innen alle våre fagområder jobber det dyktige forskere som sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning. 

kristiania.no

Høyt & Lavt Bergen

Vestlandets største klatrepark. Aktiviteter som gir spenning, mestring og opplevelser du sent vil glemme! For alle aldre, egne bedrift/gruppe aktiviteter.

hoytlavt.no/bergen

Inwido

Europas største produsent av vinduer og dører. Våre merker i Norge er Lyssand, Frekhaug og Diplomat og våre kvalitetsvinduer og -dører finner du hos byggevarekjeder over hele landet. 

inwido.com/nb/norway

ISS Facility

Norges ledende leverandør av serviceløsninger. Vi støtter våre kunder med løsninger innenfor renhold, kantine, eiendom, sikkerhet, og kontorstøtte samlet eller enkeltvis.

issworld.com/nn-NO

Jacobs Douwe Egberts Norge

Nytt selskap, samme kaffehus – mer å by på! Kaffehuset Friele skiftet navn til Jacobs Douwe Egberts Norge. Vår kaffe vil fortsatt bli produsert i Bergen, av de samme menneskene med den samme lidenskapen for kaffe.

friele.no

Janusfabrikken

En av Europas ledende produsenter av undertøy. Det er spesielt kløfrie ullklær Janus er kjent for, men vi produserer også flammehemmende undertøy for bedrifter i inn- og utland.

janus.no

Jæger Automobil

I over 85 år har Jæger vært bilforhandler i Bergen og Hordaland. Som en av de største Toyota forhandlerne i Norge og den største på vestlandet, er Jæger en betydelig aktør i bilbransjen.

jaegerbil.no

Jetpak Norge

Det enkle, raskeste og mest presise alternativet for prioriterte leveranser dør til dør. Vi dekker kundenes spontanbehov for raske dør-til-dør leveringer, men tilbyr også skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger.

jetpak.com/no

JMT Nordic

Annerledes og innovativ IKT-bedrift, som driver med nyskapende teknologi innen markedsføring på nettet. I tillegg til nye prosjekter, sørger vi også for å videreutvikle eksisterende produkter.

jmtnordic.no

JOBZONE

Tilbyr bemannings- og rekrutteringsløsninger og representerer et velprøvd og profesjonelt konsept. Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen.

jobzone.no

JOY

Håndplukket interiør, unike gaver og stort utvalg av gourmetmat. Gavejakten ender her – vi hjelper deg med gaver til alle anledninger! Butikk i Blomsterdalen og nettbutikk 

joygifts.no

Kalibrert

Kalibrert hjelper ditt selskap med alt innen digital markedsføring; fra smarte strategier til effektiv gjennomføring. Få maksimal effekt av ditt markedsbudsjett!

kalibrert.no

Kavli

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

kavli.no

Kelly

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger. Vi er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, oursourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.

kellyservices.no

Keyteq

Vi elsker alt digitalt. Vi er nytenkende rådgivere innen digital forretningsutvikling og leverer ledende løsninger og produkter innen salg og markedsføring på nett.

keyteq.no

Kind Conceptual Branding

We are a large and diverse group of individuals who together create unique identities and concepts. Our creative team has wide-ranging experience of the design and advertising industry.

kindnorway.com

Kinnarps

Leverer interiørløsninger til kontor, skole og helse. Høy kvalitet og lav miljøpåvirkning kjennetegner hele kjeden – fra råmateriale til ferdige løsninger for arbeidsplassen.

kinnarps.com

Kirkens Bymisjon

Forebyggende arbeid for ungdom, kirkelig arbeid og arbeidslivsforberedelse. Vår visjon er at menneskene i byen skal oppleve omsorg, rettferdighet og respekt.

bymisjon.no

Kloss Hold

Spesialkompetanse på branding, kommunikasjon og feltmarkedsføring. Fra SATS til Bank Norwegian og Skjoldnes har vi vist at sterke, kreative konsepter åpner nye markedsmuligheter.

klosshold.com

Knarvik Senter

Over 60 butikkar og 3 timar gratis kundeparkering! Her finn du eit stort og variert utval av butikkar innan detaljhandel, service og spisestader.

knarviksenter.no

Knowit by Neolab

Jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Vi kombinerer strategiske evner med en lidenskap for teknologi og kreativ tenkning.

neolab.no

Konsense

Vi kan være en støttespiller, pådriver og bidragsyter i prosessen med å gjøre markedsføringen i din virksomhet så relevant og effektiv som mulig.

konsense.no

Kredinor

Ledende inkassoselskap som tilbyr tjenester i hele verdikjeden fra fakturering, purringer, før-inkasso og inkasso – til utenlandsinkasso, overvåk og oppkjøp av fordringer.

kredinor.no

Kreftforeningen seksjon Vest

Aktiv samfunnsaktør som bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging, informasjon, internasjonalt arbeid og politisk påvirkningsarbeid.

kreftforeningen.no

Kulturoperatørene

Kulturoperatørene AS er en av Vestlandets fremste totalleverandører av events og kulturarrangementer, og skreddersyr høykvalitets opplevelser sammen med våre oppdragsgivere.

kulturoperatorene.no

Kyrre Profil

Totalleverandør av gaver og profileringsartikler til bedriftsmarkedet. Sammen kan vi styrke din bedrifts ansikt utad. Mange kjente merkevarer. Vi gjør din bedrift synlig.

kyrreevent.no

Laksevåg Senter

Nærsenter med 27 butikker. Våren 2016 skal senteret være totalrenovert med en rekke spennende konsepter.

laksevagsenter.no

Lerøy Hallvard

Ledende eksportør av sjømat fra Norge og verdens nest største produsent av atlantisk laks. Vi tar vare på miljøet, fisken vi produserer og alle personer som er involvert i vår virksomhet. 

leroyseafood.com/no

Lie-Nielsen Konditori

Vår familiebedrift har i løpet av tre generasjoner opparbeidet seg en solid erfaring innen bakeri og konditorifaget. Vi garanterer deg,- hos oss anvendes kun det beste av rene, naturlige råvarer.

lienielsen.no

Lima Personell

Personlig service gjennom tett oppfølging og en seriøs rådgiver overfor våre kunder. Vi kan raskt bistå våre kunder og har fokus på å ha effektive og gode prosesser.

limap.no

LINK Mobility

Nordens største leverandør av mobile løsninger for bedriftsmarkedet. Leverer tjenester som mobil betaling, kommunikasjonsløsninger, CRM databasetjenester og mye mer.

linkmobility.com

Mana Communication

Fullservice kommunikasjonsbyrå med ekspertise innenfor digitale medier, PR/kampanjer og outsourcing av markedsarbeid. Vi har de ypperste analyseverktøy og etterstreber oss å være i kontinuerlig utvikling i tråd med raske trendskifter.

manacommunication.no

Markant Norge

Vi bidrar aktivt til at din bedrift til enhver tid, skal ha en klar digital strategi med tanke på din tilstedeværelse og synlighet på nett.

markant.no

Markedsforbundet

Markedsforbundet er en frittstående, ideell organisasjon som skal arbeide for å øke bruken av og forståelsen for profesjonell markedsføring i Norge.Foreningen utgjør samlet landets største nettverk innen markedskommunikasjon.

markedsforbundet.no

Martela AS

Martela har med partnere en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner. Martela bistår også innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver.

martela.no

Melings AS

Vi er en solid firmagaveleverandør og grafisk produksjonsbedrift i Stavanger og med avdeling i Bergen. Vi leverer gaver og profileringsartikler til bedrifter og organisasjoner.

melings.no

Memira

Vi behandler nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner (astigmatisme) og alderssyn. Vi har topp moderne utstyr for å gjennomføre avanserte undersøkelser og behandlinger. Et besøk hos oss kan være ditt første steg på veien til en hverdag uten briller eller linser. 

memira.no

Mercato Consult AS

Mercato Consult AS er din merkantile kompetansepartner innen presentasjonsteknikk, salg og service, strategi og markedsføring og markedsføring i sosiale medier.

mercatoconsult.no

Merkur Rådgivning AS

Vi er en forsikringsrådgiver som ønsker å gjøre forsikring enkelt, forståelig og billig. Vi har derfor som fokus å tilby riktige løsninger for deg og din bedrift.

facebook.com/Merkurradgivning/

Metis Education

En komplett leverandør av tjenester innen utdanning. Innehar eget kurssenter, regnskapsbyrå og bemanningsbyrå.

metis.no

MFO

En møteplass for folk innen salg, markedsføring og kommunikasjon.

 

 

mfo.no

Miles

Miles tilbyr prosjektleveranser, konsulentutleie, eksperttjenester og foredragsholdere.

miles.no

Min Historie

Min Historie

Min Historie skaper identitet og stolthet. Vi skriver livshistorier for folk som vil bevare sin historie for etterslekten. Journalist og tekstforfatter Karen Cecilie Heldal skriver også jubileumsbøker for bedrifter, og kan bistå med historiefortelling i markedsføringen. 

MK Norway

MK Norway - Aldri kreativitet for kreativiteten sin skyld. Vi er et reklamebyrå som bygger sterke merker og skaper sterke resultater. En samarbeidspartner og ikke en leverandør.

mknorway.com

Molvik Grafisk

Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger med fokus på høy kvalitet og god service. Molvik har egen eskefabrikk og eget trykkeri med det nyeste innen trykkteknologi. Molvik er best – ingen protest! 

molvik.no

Monobank

En ren nettbank som tilbyr lån uten sikkerhet opptil 500 000,- og høyrentekonto. Vi åpnet i november 2015 og er per i dag den aller nyeste banken i Norge. 

monobank.no

Motivati medarbeidersamtaler

Bort med papirskjemaer! Motivati-metoden på nett gir lederne et konkret utgangspunkt for å se og forstå de ansattes oppfatning av sin egen arbeidssituasjon.

motivati.no

MX Sport Bergen

MX Sport er en landsdekkende sportskjede med fullsortiments sportsbutikker og individuelle spesialbutikker. Vi satser på anerkjente merkevarer i tillegg til bredde og variasjon.

mxnett.no

Myreze

Broadcast Design og Motion Graphics selskap. Leverer hovedsakelig grafikk til TV, men gjør også produksjoner innenfor reklame og markedsføring.

myreze.com

Myrkdalen

Vestlandets største skisenter. I tilknyting til skisenteret finn ein også preparerte langrennsløyper og flott terreng for fjellski og toppturar.

myrkdalen.no

Neolab by Knowit

Vi tror på å la kreativ kraft, forretningsforståelse og kommunikasjon samspille med digitale analytikere og designere av brukeropplevelser. Det skaper løsninger som gir treffsikre og kreative kampanjer med dokumenterbare resultater i alle flater. 

neolab.no

Nesttun Senter

Et moderne kjøpesenter med over 20 kvalitetsorienterte butikker med et rikt utvalg og god service i en intim og trivelig atmosfære. 

amfi.no/kjopesentre/amfi-nesttun/

Netlife Research

Brukervennlig, godt design, innhold som funker. Vår tverrfaglige tilnærming til digitalt design gir deg suksess.

netliferesearch.com

NetPrint AS

NetPrint er en kjede som leverer produkter og tjenester innen printing, skanning, plotting, kopiering og trykksaker.

netprint.no

Netty Undertøy

Lekkert undertøy som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er en av Europas største spesialbutikker. 

netty.no

NextGenTel AS

Internett, TV, mobil og taletjenester. Hos oss får du det du trenger for å koble deg på verden – enkelt, smart og rimelig.

nextgentel.no

NIP

Ledende innen rådgivnings- og forsikringsmeglerforetak med spesialkompetanse innen person-, ansvars- og skadeforsikring.

nip.no

Nokas

Totalleverandør av sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger med kunder i hele Norden. Vi bryr oss!

nokas.no

NOR PR

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene.

norpr.no

Nordea

Vi gjør det mulig for kundene å nå sine mål ved å tilby et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring. Nordea er blant de ti største fullservice bankene i Europa målt etter markedsverdi.

nordea.no

Nordic Choice Hotels

NCH skal være førstevalget for de reisende i Norden. Våre hotellkjeder er tilpasset fritidsreisende, forretningsreisende, kurs og konferansearrangører. NCH sin visjon er: Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. WeCare! 

nordicchoicehotels.no

Norengros K.J. Brusdal AS

Totalleverandør til næringslivet i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi leverer alt innenfor emballasje, kontorrekvisita, medisinsk utstyr, kontormøbler og storhusholdning.

kjbrusdal.no

Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning-konsernet er landets største og mest komplette leverandør av avfalls- og gjenvinningstjenester for norske bedrifter.

norskgjenvinning.no

Nortura Proff

Norges ledende leverandør av kjøtt- og egg til storkjøkkenmarkedet. Vi er stolte over å kunne tilby et bredt og variert spekter av produkter – til alle døgnets måltider og alle årets sesonger. 

norturaproff.no

Norwegian Insurance Partner

Et ledende rådgivnings- og forsikringsmeglerforetak med spesialkompetanse innen person-, ansvars- og skadeforsikring. Vi skal bidra aktivt til at våre kunder til enhver tid har optimale forsikringsdekninger og konkurransedyktige premier. 

nip.no

Nsolve AS

Nyetablert bedrift fokusert på utvikling av miljø- og helsevennlig nanoprodukter for impregnering av nøter for fiskeindustrien, samt standard impregnering produkter (treverk, stein og tekstil).

nsolve.no

Nyskapningsparken

Nyskapingsparken er Bergens eneste inkubator og er eiet av Bergen Teknologi Overføring. Målet er å gi bedriftene en raskere og sikrere vei fra etablering til vekst. Målgruppen er nystartede forretningsideer med stort vekstpotensial og innovasjonsgrad.  

nyskapingsparken.no

Oasen Kjøpesenter

Har siden åpningen i 1971 vært et samlingspunkt i Fyllingsdalen. Oasen er ofte omtalt som «sentrum i en trivelig bydel», med sitt tilbud innenfor helse, kultur og handel. 

oasen-senter.no

OBOS

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 390 000 medlemmer. I 86 år har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

obos.no

OCTIO

OCTIO is a provider of Permanent Oilfield Monitoring (POM) with a Life-Of-Field perspective that utilizes technologies and competence within reservoir monitoring, caprock integrity and environmental monitoring. 

octio.no

Offshore Media Group

Offshore Technology Days er norges største årlige oljemesse. Det er den viktigste møteplassen for leverandørindustrien til norsk sokkel og arrangeres i Bergen 19-20. oktober 2016.

offshoredays.com

Oktan Orangeriet

Velkommen inn i det fantastiske landskapet mellom forretning og kreativitet. Der fantasi og ideer møter analyse og strategi.

oktanorangeriet.no

Ole Bull Huset

Bergens største underholdningshus. Med utsikt over Bergens Broadway, ligger alt til rette for en minneverdig kveld.

olebullhuset.no

Oppetid AS

Grunderselskap fra Bergen som leverer sikker kommunikasjon med innovative & unike løsninger.

oppetid.net

Optiker Nils Teigland

I 1961 startet Teigland Øyeoptikk AS. Vi har nå 3 butikker og er i dag tilsluttet c)optikk, Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Vi fokuserer på tre hovedområder: Kompetanse - Valgfrihet og Omtanke

oyeoptikk.no

Overhaus

Ditt nye favorittbyrå! Vi gjør alt innen grafisk design og merkevarebygging, men er spesielt gode på logo og profil, webdesign og illustrasjon.

overhaus.no

P5

Vi underholder og oppdaterer deg på byens nyheter, trafikk og vær. Og vi spiller alltid byens største hits.

bergen.p5.no

Picapoint

Et fremoverlent byrå med hjerte for strategisk design og brukervennlige digitale løsninger.

picapoint.no

Pil Media

Foruten digital markedsføring ivaretar vi annonsesalginternasjonale annonsepakker som dekker eksakt din målgruppe.

pilmedia.no

Polar Energi Norge AS

Polar Energi Norge AS har med sine norskutviklede luft-vann varmepumper til bolig og industri, revolusjonert utnyttelsen av energien som skapes i varmepumper. Spar penger, og reduser klimagassutslippene.

polaren.no

Possibility

Vi utvikler og gjennomfører opplevelser som skaper verdi for kundene våre. Opplevelser som er underholdende, nyskapende, inspirerende og engasjerende.

possibility.no

Protector Skilt

Totalleverandør av alle typer skilt, dekor, reklame samt trafikk- og utemiljøprodukter.

protector-skilt.no

pwc

Gjennom kvalitet i våre leveranser, kompetanse og integritet skal vi være landets foretrukne samarbeidspartner innen revisjon, rådgivning, regnskap og advokattjenester.

pwc.no

Radisson Blu Royal Hotel

På en misunnelsesverdig beliggenhet tilbyr vi elegant hotellopphold ved den historiske Bryggen.

radissonblu.com

Randstad

Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen produksjon – og industri, bygg- og anlegg, kontor – og administrasjon, kundeservice, salg, økonomi og regnskap for å nevne noen.

randstad.no

Reklamehuset

En komplett leverandør av firmaprofil. Vi tilbyr alt av skilt og dekorprodukter - samt grafiske tjenester og digitale trykkeritjenester. I vårt varesortiment finnes finnes også klær og firmagaver.

rekhuset.no

Reklamekollektivet

Kreativt byrå bestående av unge kreatører. Fra de gamle fabrikklokalene våre i Ytre Arna, jobber vi med merkevarebygging, design og reklame.

reklamekollektivet.no

Respons Analyse

Fremskaffer innsikt og beslutningsgrunnlag gjennom markedsanalyse. Et av de største analysebyråene i Norge med kompetanse til å tilby et vidt spekter av tjenester.

responsanalyse.no

Røssang

Røssang

Driver Sunkost Bergen Storsenter og Sunkost Nesttun. Vi har alt du forventer å finne i en helsekost, men også mye annet. På Nesttun har vi en stor delikatesseavdeling, med ferskbrent kaffe, gode olivenoljer, ostetilbehør, konfekt, is og gaveartikler.

SalmoBreed

Et avlsselskap som utvikler genetisk materiale tilpasset dagens og fremtidens produksjon av atlantisk laks. SalmoBreed’s avlsarbeid er familiebasert og er i dag et av de ledende avlsprogrammene for arten Salmo salar.  

salmobreed.no

Sartor Storsenter

Senteret har 115 butikker og serveringssteder. Sartor Storsenter er en del av Sotra Kystby og ligger ca. 15 km vest for Bergen sentrum.

sartorstorsenter.no

Sats Elixia

Vi har det bredeste utvalget og de nyeste trendene innen trening. Uansett hvilke mål du har med din trening ønsker vi å hjelpe deg å nå de – og ha det gøy underveis! 

sats.no/satselixia

Scandic Ørnen

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nær Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet er det største konferansehotellet i Bergen, liggende i byens kulturakse. 

scandichotels.no

Scandinavian Technology Institute

Vi hjelper salgs- og serviceorganisasjoner å realisere sitt fulle potensiale ved hjelp av virksomhetens eksisterende ressurser.

sti-norway.no

Schibsted Trykk

Norges største trykkerikonsern. Schibsted Trykk Bergen produserer de fleste av landets største aviser som distribueres på Vestlandet.

schibstedtrykk.no

Senab Eikeland

Interiør med følelse og høy grad av service, alltid med kundens behov i fokus. Vi bidrar med vår unike produktkunnskap, pålitelighet og et uvanlig bredt spekter.

senabeikeland.no

Serversky

Serversky leverer ASP og skytjenester til smb-markedet. Vi er din bedrifts IT-avdeling. Sikker, brukervennlig og forutsigbar.

serversky.no

Sharp Bergen

Sharp Bergen er en autorisert Sharp-forhandler som dekker hele spekteret av produkter innen Dokumenthåndtering, PC-Kasser, Big Pad, og IVB/IVP produkter.

sharp-bergen.no

Signo Dokken AS

Vi er en arbeidsmarkedsbedrift for døve, hørselshemmede og døvblinde. Vi har avdelinger for fruktpakking og utkjøring til bedrifter i hele Bergensregionen, stor snekkeravdeling, digitalisering, pakkeoppdrag og nettbutikk.

signo.no

Skandiabanken

Enkle og brukervennlige nettløsninger og gebyrfrie tjenester. Tilbyr en fullservice-nettbank for privatkunder med tilgjengelig kundeservice og rådgivning.

skandiabanken.no

Skyss

Administrerer kollektivtrafikken buss, bybane, ferje og hurtigbåt i heile fylket.

skyss.no

Snowflake

The days of mass email spam are over, Snowflake helps you have relevant and personal one-to-one conversations with thousands of customers at the same time.

snowflake.ai

Sotra Anchor & Chain

SAC is known as the largest stockist of anchor & Chain, with yards in Norway, Scotland, The Netherlands and China. 

sotra.net

Søtt+Salt AS

Frode, Fredrik, Gisle og resten av gjengen i Søtt+Salt ønsker deg velkommen til bords og lover å fortsette innsatsen for at Bergen skal smake bedre.

sottogsalt.no

Sparebanken Vest

Landets tredje største sparebank med en sentral rolle i mye av verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

spv.no

Sparkjøp

I over 52 år har vi levert et bredt og godt utvalg til våre kunder.

sparkjop.no

Sponsor Pluss

Sponsor Pluss

Vi skaper merverdi for bedriftene som ønsker å sponse. Mer innhold for mindre penger. Og, alltid gøy på jobb(smilefjes) 

Sprek og Blid

Sprek og Blid er Vestlandets største treningskjede med 8 treningssentre i distriktene rundt Bergen. Hvert senter har lokal forankring og tilbudet er tilpasset distriktet og de som bor i nærheten. Hordaland beste treningskjede med aktiviteter for hele familien!

sprekogblid.no

Sterling

Norsk produsent og totalforhandler av møbler på kontraktsmarkedet, vi tilbyr en verden av muligheter innenfor møbler til kontor, skole og helse.

assterling.no

Stoltz Entreprenør

En av Bergens ledende entreprenører, og har drevet sin virksomhet siden etableringen i 1905. Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering. Vi tilbyr skreddersydde prosjektløsninger basert på kvalitet og kompetanse.

stoltz.no

Sumo

En av Bergens mest populære sushi- og asiatiske restauranter med vekt på å gi deg en matopplevelse av høy kvalitet. Tilbyr også catering, sushikurs.

sumorestaurant.no

Sundt Motehus

Fem etasjer med klær, sko og tilbehør. Den spesielle arkitekturen til Sundt-bygget, med store åpne etasjer, gir en behagelig shoppingopplevelse.

sundtmotehus.no

Sunstone

Sunstone lager alt man kan ønske seg innen film og animasjon. Vi opererer i Norge og England med hovedkontor i Bergen.

sunstone.uk.com

Sylvsmidja Sylvvareverkstad

Sylvsmidja har produsert bunadsølv i eigne lokaler på Voss sidan 1940. Selskapet er i dag Noregs leiande produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdelar. 

sylvsmidja.no

Synlighet

En pioner innenfor digital markedsføring i Norge. Vi betjener små og store norske og internasjonale kunder.

synlighet.no

Talos Sikkerhet

Talos Sikkerhet AS er en lokal totalleverandør av sikkerhetsløsninger. Vi er et trygt og meget konkurransedyktig alternativ til de store sikkerhetsselskapene.

talossikkerhet.no

Team Data System

Team Data System AS leverer medlemssystemer, nettsider, portaler, intranett, Sharepoint og Office 365. Vi jobber for medlemsorganisasjoner, bedrifter samt offentlig sektor.

teamdata.no

Thon Hotel Bergen Brygge

Thon Hotel Bergen Brygge ligger sentralt ved Bryggen i Bergen, og er et godt alternativ for deg som ønsker komfortabel overnatting til lave priser. Hos oss bor du smart, enkelt og sentralt. 

thonhotels.no

Thon Hotel Bristol

Ønsker du å bo midt i hjerte av Bergen, med et yrende folkeliv rett utenfor døren? Da velger du Thon Hotel Bristol. 

thonhotels.no

Thon Hotel Rosenkrantz

Vi er et moderne og totalrenovert konferansehotell i hjertet av Bergen sentrum, kun et steinkast fra fisketorget og Fløibanen.

thonhotels.no

TicketCo AS

Om du velger TicketCo får du et selvbetjent arrangørverktøy som er sømløst integrert mot både CRM-verktøy, betalingsløsninger og annen infrastruktur.

ticketco.no

Tide Reiser

Med reiselivserfaring helt tilbake til 1880, har vi sendt mange reiseglade mennesker på turer i Norge, til våre naboland og ikke minst til mer fjerntliggende himmelstrøk. Tide Reiser er en del Tide Buss AS, et av Norges ledende kollektivselskap.  

tidereiser.no

Titt-Inn

Titt-Inn

En tradisjonsrik motebutikk for kvalitet og stilbevisste kvinner. Vi har bidratt med spennende mote fra høyprofilerte merker til våre moteglade kunder i mer enn 40 år, og vi gleder oss over stadig å inspirere og begeistre.

Toma Facility Services

Toma Gruppen driver sin virksomhet innen tre forretningsområder Renhold, Mat og Service. Våre kunder er små og store aktører innen både privat næringsliv og offentlig virksomhet. Trivsel og Velvære har vært vår drivkraft i over 30 år. 

tomagruppen.no

Top Temp

Fokus på kompetanse, rådgivning og oppfølging. Vi sikrer kundene våre riktig personell, og jobbsøkere en stilling de vil mestre, trives med og utvikles i.

toptemp.no

TradeTracker Norway AS

Et internasjonalt nettverk for «Performance Marketing». TradeTracker kobler nettbutikker sammen med nettstedseiere som markedsfører og selger deres varer og tjenester mot en avtalt provisjon per salg.

tradetracker.com/no

Travel Design

Vi presenterer mulighetene og alternativene, du velger ut fra hensikt, hjerte og budsjett. Når ideene er på plass, tar vi oss av alle detaljene rundt fly, hotell, program og opplevelser.

traveldesign.no

Tryg

Med 135 års erfaring innen skadeforsikring i Norge, vet vi hva som skal til for å skape trygghet. Vi er levende opptatt av trygghet – for privatpersoner, virksomheter og for samfunnet.

tryg.no

Turbo Tape Games AS

Turbo Tape Games har utviklet underholdningsspill og interaktive opplevelser for kultur- og vitenskapsformidling siden 2008.  Turbo Tape Games er godt etablert som Vestlandets mest erfarne utviklerselskap på dette området.

turbotapegames.com

TV 2

Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. En del av mediehuset TV 2, og omfatter både tv, internett, mobil samt nye interaktive plattformer. Det drives betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

tv2.no

Ulriken

Svevebanen som gir tilgang til høyfjellet midt i byen med de beste turmuligheter, sky:skraperen restaurant, Fjellbutikken og et tilbud av aktiviteter for store og små 643 m.o.h. 

ulriken643.no

Uni Micro AS

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer.

unimicro.no

Unic Bemanning

Leverer tjenester innen rekruttering, utleie av fagpersoner, outplacement og karriererådgivning til ulike bedrifter og bransjer innen SMB segmentet.

unic-bemanning.no

Uniformpartner AS

Vi er markedsledende leverandør av uniformer og profilbekledning til små og store bedrifter.
Uniformpartner har lang erfaring innen design, produktutvikling, produksjon, lagerhold og distribusjon.

uniformpartner.no

Unik Travel

Unik Travel lager spennende turer for aviser, tidsskrifter og bedrifter. Vi syr sammen reiseopplegg som inkluderer det kunden ønsker - reiseledere, utflukter, måltider, fagprogram m.m. 

uniktravel.no

Vågen

Løsninger for effektiv og rasjonell massehåndtering. I tillegg til tradisjonelle transportskruer, konstruerer og leverer vi utstyr for avvanning, miksing, dosering etc.

vagen.no/

Vann- og avløpsetaten

Vann- og avløpsetaten er Bergens viktigste næringsmiddelprodusent og miljøaktør. Vi leverer trygt og godt drikkevann, og renser avløpsvannet for en renere Byfjord og et bedre nærmiljø. Vi jobber med verdens viktigste utfordring: rent vann til folk og fjord!

bergen.kommune.no

Vannkanten

Friske muligheter for liten og stor. Bassenger inne og ute med Norges lengste sklie. BOB-sklien er 120 m lang med lyseffekter, musikk, tidtaking og 10 smash points.

vannkanten.no

Varde Solutions AS

Leverer reklamefilm som gir deg flere klikk, flere delinger og flere tomler opp! Vi er gode på å jobbe smart. Derfor holder vi prisene nede.

vardesolutions.no

Varme

Varme As selger og monterer ovner, peiser og piper i Bergen. Vi leverer, monterer og garanterer, alt på samme regning. 

varme.no

Verdant

Verdant AS ble etablert våren 2008 og distribuerer merkevarene Davines, Kevin.Murphy og Sakura til det profesjonelle frisørmarkedet i Norge.

verdant.no

Vest Næringsråd

En effektiv møteplass, nettverksbygger og talerør. Stort fokus på B2B og våre faste medlemstreff samler i snitt 100 deltakere. Her er bedriftsledere og andre nøkkelpersoner som det kan være vanskelig å få kontakt med ellers.

vnr.no

Vestbo

Mange års erfaring med å tilby kvalitet i alle ledd. Konsernet drives hovedsakelig innenfor virksomhetsområdene eiendomsutvikling, boligbygging, forvaltning, finans og eiendomsmegling.

vestbo.no

Vestkanten Storsenter

Vestkanten Storsenter er et bydelssenter og er kanskje størst i landet innen kombinasjonen handel og opplevelse. Blant tilbudene finnes badeland, ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek. 

vestkanten.no

Vi over 60

Gir deg nyttige fakta og pålitelig informasjon som kan øke livskvaliteten - i tillegg til gode journalistiske fortellinger som gir deg fine leseropplevelser.

viover60.no

Via Egencia

Gjør forretningsreisen bedre. Vi setter den reisende i sentrum, ved kontinuerlig å utvikle løsninger som er brukervennlige og effektive.

egencia.no

Vidi AS

Vår oppgave er å finne den beste bruken av rådgivning, design og teknologi for å levere våre kunder verdiskapende løsninger.

vidi.no

VilVite

VilVite er et senter for læring og opplevelser innenfor naturvitenskap og teknologi. Vår oppgave er å øke interessen for disse fagene og motivere flere til å velge utdanning i disse retninger. VilVite er også møteplass for akademia, næringsliv og forskning.

vilvite.no

Vizir

Rekrutterings- og rådgivningsselskap som er spesialisert innen fagspesialister og ledere. Vi leverer tjenester innen rekruttering, management for hire, HR-rådgivning, organisasjonsutvikling og styrearbeid.

vizir.no

Volvat

Vestlandets største private sykehus og medisinske senter. Ved vårt medisinske senter, legevakt og bedriftshelsetjeneste finner du et bredt sortiment av ulike spesialister og allmennleger.

volvat.no

Voss Resort

Noregs beste skiterreng, berre 4km frå Voss sentrum. I tillegg til alpine nedfarter finn du fleire frikøyringsområde og preparerte langrennsløyper. Hjå oss bur du i moderne sjølvhushald hytter og leiligheiter rett ved skibakken.

vossresort.no

Wallendahl

Wallendahl var byens største og første jernhandel som tilbød nær sagt alt mellom grønsåpe og skipskanoner. Du får fremdeles det meste du trenger hos oss, både til kjøkkenet og hjemmet. Men ikke kanoner.

wallendahl.no

Waterlogic Scandinavia

En av Norges ledende leverandører på kald og varm drikke. Med stort delelager og rask responstid kan vi tilby våre kunder den service som forventes av en totalleverandør.

waterlogic.no

Webstep

Webstep realiserer ansatte og kunders potensial gjennom dyktige IT-konsulenter, prosjektledere og rådgivere. Vi er også Bergens største konsulentmiljø på Business Intelligence.

webstep.no

X-Partner Bergen AS

Vi er en totalleverandør av print, kopi, plott og skannerløsninger innen butikk, kontor og grafisk bransje.
30 år i bransjen er deres trygghet.

xpartner.no

XPANSION AS

Konsulenttjenester til detaljhandelen – rekruttering (butikksjefspesialist), butikketablering samt rådgivning innenfor franchise- og kjededrift.

xpansion.no