SRF FagFrokost i samarbeid med Oseana og Os kommune

SRF FagFrokost i samarbeid med Oseana og Os kommune

21. februar

08.30-09.30

Oseana kunst- og kultursenter

Legg til i kalender 08.30 09.30 Europe/Oslo SRF FagFrokost i samarbeid med Oseana og Os kommune Oseana kunst- og kultursenter SRF post@srf.no

Informasjon

Velkommen til SRF FagFrokost i samarbeid med Oseana og Os kommune. 

Tema: Hvordan kan du og din bedrift utnytte de mulighetene som oppstår i forbindelse med de store endringene som skjer i samfunnet og næringslivet?

- Og hva er konsekvensene hvis du og din bedrift ikke utnytter eller tilpasser i forhold til endringene som skjer?

I tillegg vil Ulf Rasmussen snakke om "Relationship marketing". 

 

Påmelding her.

 

Program:

08.00-08.30: Frokost og registrering på Oseana
08.30-08.40: Velkommen ved daglig leder i SRF, Mariell Sæternes
08.40-08.50: Daniel Skotheim om Os kommune, en av norges raskest voksende kommuner i folketall. Kort om næringslivet og pågående prosjekt
08.50-09.30: Ulf Rasmussen fra STI Norway om hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene som oppstår og relationship marketing.

 

Foredragsholdere:

ulf.jpg

Ulf Rasmussen - Chief Specialist Consultant, STI Norway

Ulf har de siste 16 årene jobbet som konsulent, rådgiver og foredragsholder i STI-Norway (tidligere Euro Business School) innen salg, service og ledelse.

Han har i disse årene vært faglig ansvarlig for STI’s eksterne og interne programmer innen Key Account Management, strategisk salg og strategisk kundeutvikling. Ulf er en av dem mest størst erfaring i landet innen disse fagområdene.

Ulf har ellers opp igjennom årene hatt faglig og operativt ansvar for et stort antall interne utviklingsprogram for store og mellomstore for norske og nordiske bedrifter innen nevnte områder og vet hva som skal til for å gjennomføre vellykkede endrings og utviklingsprosesser.

 

Daniel.jpg

Daniel Skotheim er næringssjef i Os kommune. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og har erfaring fra blant annet Hansa Borg Bryggerier, Bergens Tidende og NetCom/Telia. Daniel jobber med å gjøre Os til en enda mer attraktiv kommune for næringslivet. Flere arbeidsplasser og vekst.

 

Påmelding her.

Sponsorer

  • Hovedsamarbeidspartner