Frydenbø Group søker kommunikasjons- og merkevareansvarlig

Søknadsfrist: 09.06.2023

Vil du foredle «gullet» vårt? En unik mulighet til å jobbe med kommunikasjon og merkevare i et solid konsern i vekst

Vi søker etter kommunikasjons- og merkevareansvarlig

Frydenbø Group AS er morselskapet i Frydenbøkonsernet, som ble etablert på Damsgård i 1916. Selskapets primære virksomhetsområde er oppfølging av og støtte til konsernets selskaper og forretningsområder med rådgivning og gjennomføring av prioriterte oppgaver og prosjekter.

Frydenbø Group opererer som et investeringskonsern, med stor grad av autonomitet i divisjonene. Vi er stolte av vår tilhørighet og lange historie, som er en del av vår felles konsernidentitet. Merkevaren Frydenbø skal sikre at kunden tillegger oss ekstra verdi som går utover produkt- og tjenesteattributter. Merkevaren skal sikre oss at vi tiltrekker oss de flinkeste folkene og de beste samarbeidspartnerne. Vi er på jakt etter en faglig dyktig og engasjert kommunikasjons- og merkevareansvarlig, som får ansvar for å forvalte og videreutvikle vår kommunikasjon og merkevare. Vi har de siste årene gjennomført et solid løft knyttet til merkevare, kundereise, intern og ekstern kommunikasjon, og du vil få ansvaret for å forvalte og videreutvikle vår kommunikasjonsstrategi med tilhørende aktiviteter og plattformer.

Du vil også samarbeide med markedsavdelingene i våre autonome divisjoner. Samlet utgjør dere vårt fagmiljø for merkevare og kommunikasjon, som sikrer gode retningsvalg når det kommer til blant annet kundedata, systemvalg, martech og leverandører. Din rolle blir å fasilitere og sammen med markedsansvarlige løfte og prioritere aktuelle samarbeidsprosjekter. Du vil også rådgi enkeltselskapene i problemstillinger og prosjekter knyttet til merkevare og kommunikasjon.

I administrasjonen i Frydenbø Group har vi også til enhver tid løpende prosesser som krever samhandling mellom fagmiljøene, og du vil være en naturlig deltaker og prosjektleder der det er relevant. Det er også ønskelig at vår nye kollega liker å ta i et tak der det trengs, det være seg arrangementer som skal planlegges/gjennomføres eller rapporter som må utarbeides. Du vil ha arbeidssted ved vårt hovedkontor på Damsgård og rapportere til CEO, som du vil jobbe tett sammen med og støtte i å nå konsernets målsettinger.

Derfor ser vi etter deg som har god forretningsforståelse og evne til å tenke strategisk, samtidig som du kan gjennomføre operasjonelt. Du har interesse for teknologi og digitale plattformer, samt har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner i engelsk og norsk. Som person er du positiv, ambisiøs, energisk og løsningsorientert. Du er en sterk lagspiller, har gode samarbeidsevner og evne til å skape tillit på tvers av organisasjonen.

Hos oss vil du få en utfordrende og variert stilling i et spennende konsern som er, og skal være, i vekst. Vi har et godt arbeidsmiljø med mange hyggelige kollegaer i nye trivelige lokaler på Damsgård. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og gode pensjons- og forsikringsordninger. Som ansatt hos oss får du også tilgang til konsernets firmahytte- og leiligheter på Maurseth, Geilo og Mallorca.

Personlig egnethet vil bli vektlagt, samt relevant høyere utdanning og arbeidserfaring. Du bør kjenne deg igjen i våre verdier: ærlig, ansvarlig og entusiastisk! Har du lyst til å bli en del av vårt team og har de rette kvalifikasjonene, ser vi frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål til stillingen, kontakt HR-direktør Eva Alsaker på mobil 98260281 eller e-post: efa@frydenbo.no

Søknader behandles fortløpende, men siste frist for å søke er 09.06.23

Klikk her for å komme videre til søknadsside.

Våre Partnere