Senab Eikeland Bergen søker Kunderådgiver salg

Søknadsfrist: 17.08.2023

Vil du bli en del av vårt salgsteam i Bergen?

Arbeidsgiver: Senab Eikeland Bergen AS

Stillingstittel: Kunderådgiver salg

Frist: 17.08.2023

Ansettelsesform: Fast

Vil du være del av et kreativt og ambisiøst arbeidsmiljø i vekst?

Sentrale arbeidsoppgaver:

- En proaktiv rolle der man er operativ i salg og salgsprosesser mot privat næringsliv og offentlig miljø.

- Analysere kundebehov og markedet - utnytte potensialet gjennom relasjonsbygging og kundedialog

- Utvikle et godt samarbeid med nye og etablerte kunder i Bergen

- Ansvar for eget budsjett

- Kommunikasjon med kunder, kolleger og samarbeidspartnere

Aktuelle kandidater har god merkantil kompetanse, og erfaring med salg mot privat næringsliv. Du er markedsorientert, har gode salgsegenskaper og erfaring med å utarbeide tilbud. Du er selvgående, strukturert og har god erfaring med kundepleie og nettverksbygging. Økonomisk innsikt og forretningsforståelse er en fordel. Er du positiv, har gode kommunikasjonsevner og tar utfordringer vil du passe godt inn hos oss!

Du bør kjenne deg igjen i våre tre kjerneverdier som understøtter vår visjon og gjenspeiles i alt vi gjør: offensiv, stolt og skikkelig - OSS.

Senab Eikeland Bergen har en god innarbeidet prestasjonskultur. Selskapet skårer svært godt på medarbeiderundersøkelser og arbeider for å ha høy trivsel internt. Du får en selvstendig rolle i et uformelt og morsomt arbeidsmiljø med hyggelige og kompetente kolleger. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og god opplæring og innføring i våre systemer. Her får du muligheten til å jobbe med bransjens kuleste gjeng og med markedets beste brands!

Send CV og en søknad hvor du forteller oss hvorfor du er interessert i stillingen, hvilken erfaring du har som er relevant for oss og hvorfor du mener du er den rette kandidaten til denne rollen.

Søknad med CV sendes til Åse Særsten på epost: ase@senabeikeland.no .

Ved evt. spørsmål ta kontakt på tlf: 948 59 150

Søknader behandles fortløpende.


Om arbeidsgiveren

Senab Eikeland Gruppen er landets største leverandør av møbler og innredningsløsninger til næringsbygg og offentlige miljøer., og tilbyr markedets største utvalg av produkter og tjenester innenfor området. Selskapet samarbeider nært med ledende arkitekter og øvrige premissgivere over hele landet, og setter høye krav til miljø og kvalitet for å sikre kunden det beste resultat. Senab Eikeland Gruppen er sertifisert innenfor Miljøfyrtårn og ISO 9001, og tilbyr løsninger som møter kundens krav til bærekraftige anskaffelser – i et sirkulært perspektiv. Selskapet har størrelse og styrke til å levere optimalt på alle nivåer, gjennom lokal tilstedeværelse og egen serviceorganisasjon og har kontorer / showrom / lager i Arendal, Bodø, Bergen, Drammen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Gjøvik, Oslo, Porsgrunn, Sandefjord, Tromsø, Trondheim og Ålesund. For OSS er kundene viktigst, og det skal vi alltid vise. Visjonen er derfor Alltid fornøyde kunder. Vi er løsningsorienterte og har kunnskapen som gjør hver enkelt kunde fornøyd. Dessuten har vi tre kjerneverdier som understøtter visjonen og gjenspeiles i alt det vi gjør: offensiv, stolt og skikkelig- OSS.

Senab Eikeland Gruppen omsetter for ca. 760 millioner og består av til sammen 7 selskaper. Hovedkontoret er i Stavanger.

Våre Partnere