Medlemsnyheter

  • Medlemmer

Et enda bedre utbytte av ditt SRF nettverk

SRF har som mål å bidra til utvikling, vekst og inspirasjon for mennesker som jobber med salg, markedsføring og reklame. Medlemskapet i SRF gir deg tilgang til et faglig og sosial nettverk med høyt aktivitetsnivå. Fagtreff, frokostmøter, kurs, konferanser og prisutdelinger er allerede godt etablerte arenaer for SRF.
 
Denne tanken ønsker å ta videre og gir nå medlemmene våre muligheten til å fremme egne nyheter via våre nettsider. Dette gir deg mulighet til å nå ut til SRF nettverket når det skjer nye, spennende ting i din bedrift som kan være av interesse for andre medlemmer. Den vil også gjøre det letter for deg å holde deg oppdatert om hva som skjer i ditt SRF nettverk.
 
Eksempler på nyheter kan være pressemeldinger og omtale i øvrige medier. I tillegg kan det være nyansettelser, ønske om nye medarbeidere og ellers endringer i bedriften som er av interesse for SRF medlemmer.
 
 
Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har nyheter om din bedrift som du ønsker å dele.
SRF forbeholder seg retten til å vurdere om nyheten er relevant for våre medlemmer.