Årets Unge Selgerforbilde 2015

  • Prisutdeling

Christopher Fløysand Olsen, Radiorådgiver i P4+P5, ble 29. oktober kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen. Den prestisjetunge prisen ble offentliggjort på Bergen Salgssymposium i regi av Salgs- og Reklameforeningen. Olsen vant prisen i sterk konkurranse med flere fremtredende og profilerte selgere fra bergensregionen.

Prisen «Årets unge selgerforbilde» deles ut av Salgs- og Reklameforeningen i Bergen i samarbeid med bemanningsbyrået Kelly Services. - Målet med prisen er å sette fokus på unge og talentfulle selgerforbilder fra Bergen, sier årets juryleder Beathe Knudstad-Lopez, Branch Manager i Kelly Services Bergen. De andre finalistene som måtte se seg slått av Fløysand Olsen var Janne Remøy Røed fra BKK Marked og Thomas Frøyseth fra Mediehuset Bergens Tidende.

Møter folk med troverdighet
Christopher Fløysand Olsen er uten tvil en resultatsterk og dyktig selger. I tillegg har han en genuin interesse for salgsyrket og egenutvikling. Olsen har et brennende engasjement overfor kundene sine hvor målet alltid er fornøyde gjenkjøpende kunder. Han er et tydelig forbilde for andre.

Olsen jobber utelukkende med salg, og jobber hardt hver eneste dag. Han er en god ambassadør for selgeryrket og er alltid på. Han jobber hardt for å holde stien ren og møte folk med troverdighet. Fløysand Olsen blir vel så motivert av å hjelpe en kollega med salg som å lykkes selv og deler gledelig sine suksesshistorier.

Christopher har svært gode resultater å vise til og har flere meritter internt i selskapet som årets og månedens selger flere ganger.

Godord fra sjefen
Fra sjefen, Andreas Høyer er det bare godord å høre. -Han er fremoverlent, engasjert og kunnskapsrik type som har gnist for det han holder på med. Det som fasinerer oss i selskapet mest er evnen til å motivere seg selv hver eneste dag, selv med stor suksess. Han ligger alltid et steg lenger fremme og han lyst og vilje til å drive fremover.

Høyer sier videre at dersom han var markedssjef i et selskap og skulle plassere pengene til noen som kan få penger til å gro, er han ikke i tvil om at han er rette mannen til å få det til å skje.

Bergen har uten tvil dyktige selgerforbilder
- Det sier Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen. Hun har på vegne av juryen intervjuet alle kandidatene som har vært no minert til den nyopprettede prisen. Det som var felles for de tre som sto igjen til slutt er den genuine ydmykheten for det å utvikle seg, deres sterke kundefokus, imponerende resultater og at de hver på sin måte kan sies å være et forbilde innen sin profesjon, sier Sæternes.

Viktig å fremme gode selgerforbilder
- Vi ønsker å sette fokus på rollen til selgeren som er en svært viktig og nødvendig ressurs for bedriftens resultater. Ofte får selgerrollen en ufortjent dårlig status i arbeidsmarkedet. Å kåre et selgerforbilde som andre kan se opp til i sin salgsutvikling har vært viktig for oss i utvelgelsen, sier juryleder Beathe Knudstad-Lopez fra Kelly Services.

Juryen for prisen har i år bestått av:

jurysalg15


• 
Beathe Knudstad-Lopez, Branch Manager i Kelly Services Bergen, juryleder

• Nina Askvik, General Manager Radisson Blu Royal Hotel

• Geir Knutsen, Høyskolelektor BI Bergen

• Vibeke Johannesen, konstituert Daglig leder SK Brann

• Harald Harung, Salgssjef SMB Norge Nokas