SRF + Fjordkraft = Sant

SRF + Fjordkraft = Sant

  • samarbeidspartner

Velkommen til Fjordkraft som ny samarbeidspartner!

Gode strømavtaler. Hjemme og på jobb

Fjordkraft er et Norsk selskap med hovedkontor i Bergen, og avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger. Over 1 million har Fjordkraft i stikkontakten. I 2016 vant selskapet pris for beste kundeserviceledelse og kundeserviceprisen for "Best i test" strømleverandør.

Hver dag leverer Fjordkraft strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Strømavtalene har ingen forskuddsbetaling, og enten man bestiller strøm som privatperson eller bedriftskunde er det alltid fornøydgaranti med på kjøpet.

Med sitt fordelsprogram gir Fjordkraft mer for pengene. Kundene får både faste fordeler, gode månedstilbud, og egen Netthandel som gir penger tilbake på strømregningen. Fra april 2017 ble strømleverandøren også leverandør av billig mobiltelefoni. Mobilabonnementene har lave priser for alle, og fordelspriser for Fjordkraft-kunder.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Fjordkraft og er glad for å ha de med på laget.

 

Bilde strom

Lave strømpriser?

Fjordkraft Spotpris er perfekt for deg som ønsker lave strømpriser over tid. Du betaler ingen månedsbeløp hvis du benytter Avtalegiro eller eFaktura.

Les mer. 

 

Bilde-mobil.png

Billig mobilabonnement?

Nå kan du få et billig mobilabonnement fra Fjordkraft. Vi er opptatt av å ta vare på kundene våre. Derfor gir vi de beste prisene på mobil til alle som er strømkunde hos oss. Så lenge ditt hjem har Fjordkraft i stikkontakten, kan alle som bor der få fordelspriser på mobil.

Les mer.