SRF styret 2016

  • Innsikt
  • Presse

Pressemelding 02.05.2016

Roger Holthe Olsen, tidligere partner i NOR PR og nå daglig leder i Dyrekassen, tar over vervet som styreleder for Norges mest aktive markedsføringsforening, Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF). Han tar over vervet etter Veline Høyland, ‎salgs- og markedssjef på Akvariet i Bergen. Therese Andvik Rygg, daglig leder i Happy Studio AS, rykker samtidig opp som ny nestleder i foreningen.

Roger Holthe Olsen, ser frem til å ta foreningen videre og er ydmyk for tilliten han har fått som ny styreleder.
– Veline Høyland har gjort en veldig god innsats som styreleder og jeg ser frem til å ta over stafettpinnen etter henne. SRF er i en positiv utvikling. I 2015 fikk foreningen ny grafisk profil og ny hjemmeside og vi hadde blant annet rekorddeltagelse på flere av våre signalarrangementer. I 2016 blir det ekstra fokus på å nå ut til nye geografiske områder med vårt brede arrangementstilbud og videreutvikle porteføljen av produkter innen salg og markedsføring. Vi skal fortsette å arbeide for våre medlemmer og fortsette å levere et godt og variert tilbud. Vi har klare planer for hvordan vi skal ta foreningen inn i fremtiden, sier Holthe Olsen.

Holthe Olsen, mener fornyelse og samarbeid er viktige faktorer for å sikre fremtidig suksess for foreninger både i Bergen og i resten av landet.
- SRF er Norges klart mest aktive salgs- og markedsføringsforening, med bortimot tre ganger så mange årlige arrangementer som nærmeste konkurrent, det er vi godt fornøyd med. Samtidig ser vi helt klart behovet for økt samarbeid med foreninger i andre byer som Stavanger, Trondheim, Arendal og Oslo. Samarbeider vi, kan vi sammen utvikle nyskapende arrangementer som kommer salgs- og markedsansatte over hele landet til gode. Det er helt nødvendig når man ser de raske endringene som foregår i markedsføringslandskapet og det omfattende kompetansebehovet endringene fører med seg, sier Holthe Olsen.
 
Ny kompetanse inn i styret
Inn i styret kommer Anita Nybø, administrerende direktør ved Fløibanen AS og Thomas Dahl Birkeland, art director og gründer i Reklamekollektivet. - Våre to nye styremedlemmer i 2016 tilfører styret, foreningen og våre medlemmer massevis av kompetanse innen salg, organisasjonsendringer, ledelse, kommunikasjon og reklame. Dette vil være med på å styrke vår posisjon i Bergen, sier Holthe Olsen.
 
Rykker opp som styremedlemmer
Ole Konrad Fjeldstad Iversen, partner i konsulentselskapet Euro Business School og Silje Ulla Steinsbu, Salgsdirektør nasjonalt salg Schibsted Norge Abonnementsmediehus rykker opp som nye styremedlemmer. Ina Stølen, daglig leder i Brandity, Beathe Knudstad-Lopez, Branch Manager Kelly Services i Bergen og Lars Petter Mongstad, Senior Account Manager i Sportsklubben Brann fortsetter som styremedlemmer i SRF.
 
For ytterligere kontakt, vennligst kontakt:
Styreleder i SRF, Roger Holthe Olsen, tlf: 92603525
 
 
Fotograf: Tommy Næss, Filmselskapet
Fra venstre mot høyre: Beathe Knudstad-Lopez Kelly Services, Lars Petter Mongstad SK Brann, Ina Stølen Brandity, Thomas Dahl Birkeland Reklamekollektivet, Nestleder i SRF Therese Rygg Happy Studio, Styreleder i SRF Roger Holthe Olsen Dyrekassen, Silje Ulla Steinsbu Schibsted Norge, Ole Konrad Fjeldstad Iversen Euro Business School og Anita Nybø Fløibanen AS.