Årets Unge Selgerforbilde 2016

Årets Unge Selgerforbilde 2016

  • Prisutdeling
  • selgerforbilde

Veronika Halstensen, Key Acconut Manager i Eniro, ble 3. november kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen. Den prestisjetunge prisen ble offentliggjort på Bergen Salgssymposium i regi av Salgs- og Reklameforeningen. Halstensen vant prisen i sterk konkurranse med flere fremtredende og profilerte selgere fra bergensregionen.


Prisen «Årets unge selgerforbilde» deles ut av Salgs- og Reklameforeningen i Bergen i samarbeid med bemanningsbyrået Kelly Services. - Målet med prisen er å sette fokus på unge og talentfulle selgerforbilder fra Bergen, sier juryleder Beathe Knudstad-Lopez, Branch Manager i Kelly Services Bergen. I år var det tre unge kvinner som stod igjen i finalen, det er første gang alle de nominerte er kvinner. De andre finalistene som måtte se seg slått av Halstensen var Monica Saur Sandvik fra Clarion Hotel Admiral og Katrine Gerhardsen fra Keyteq. 

Fokus på å bygge gode relasjoner

Veronika har alle de kvalitetene juryen har bedømt utfra. En svært dyktig selger, er under 37 år og kan sies å være et tydelig forbilde for andre. Veronika er uten tvil en dyktig og resultatsterk selger. I tillegg har hun en genuin interesse for salgsyrket og egenutvikling og har mange utmerkelser for sine resultater i egen bedrift. Hun kan vise til imponerende resultater og track record i en svært krevende bransje. Det hun har levert og klart å oppnå på så få år, til tross for ung alder, er sjelden vare. Hennes fokus på bygge gode relasjoner med kunden over tid vitner om modenhet. Den ekstra omsorgen og oppmerksomheten hun på eget initiativ viser sine kunder, er noe som de færreste selgere gjør i dag.

Godord fra sjefen

Veronika er kundefokusert, viser et oppriktig engasjement og er opptatt av at kunden skal oppnå effekt. Hun er en hardtarbeidende og kreativ person som er flink til å få kundene til å tenke nytt. Hun er også en racer på relasjonsbygging. Som menneske er hun en utrolig positiv person og ikke minst en super kollega.

Bergen har uten tvil dyktige selgerforbilder

- Det sier Mariell Sæternes, daglig leder i SRF. Hun har på vegne av juryen intervjuet alle kandidatene som har vært nominert til prisen som ble delt ut for tredje gang i Bergen. Det som var felles for de tre som sto igjen til slutt er den genuine ydmykheten for det å utvikle seg, deres sterke kundefokus, imponerende resultater og at de hver på sin måte kan sies å være et forbilde innen sin profesjon, sier Sæternes.

Viktig å fremme gode selgerforbilder 

- Vi ønsker å sette fokus på rollen til selgeren som er en svært viktig og nødvendig ressurs for bedriftens resultater. Ofte får selgerrollen en ufortjent dårlig status i arbeidsmarkedet. Å kåre et selgerforbilde som andre kan se opp til i sin salgsutvikling har vært viktig for oss i utvelgelsen, sier juryleder Beathe Knudstad-Lopez fra Kelly Services.

 

Juryen for prisen har i år bestått av:

  • Beathe Knudstad-Lopez, Branch Manager i Kelly Services Bergen, juryleder
  • Nina Askvik, General Manager Radisson Blu Royal Hotel
  • Geir Knutsen, Høyskolelektor BI Bergen
  • Vibeke Johannesen, Daglig leder SK Brann
  • Christopher Fløysand Olsen, Radiorådgiver P5+P4
  • Ulf Rasmussen, Partner Euro Business School
  • Petter Sevel, Sales Manager Bergens Tidende