Årets Unge Selgerforbilde 2017

Årets Unge Selgerforbilde 2017

Camilla Moe, Key Acconut Manager i Lerøy Seafood, ble 2. november kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen. Den prestisjetunge prisen ble offentliggjort på Bergen Salgssymposium i regi av Salgs- og Reklameforeningen. Moe vant prisen i sterk konkurranse med flere fremtredende og profilerte selgere fra bergensregionen.

Prisen «Årets unge selgerforbilde» deles ut av Salgs- og Reklameforeningen i Bergen i samarbeid med bemanningsbyrået Kelly Services. - Målet med prisen er å sette fokus på unge og talentfulle selgerforbilder fra Bergen, sier juryleder Hamed Victory, Branch Manager i Kelly Services Bergen. De andre finalistene som måtte se seg slått av Moe var Simon Herland fra Fjordkraft og Katrine Gerhardsen fra Keyteq.

Camilla har alle de kvalitetene juryen har bedømt utfra. En svært dyktig selger, er under 37 år og kan sies å være et tydelig forbilde for andre. Hun er uten tvil en dyktig og resultatsterk selger.
Camilla utfordrer og går foran som et godt eksempel internt for å vise vei for andre unge i bedriften og hun har vokst seg inn og fått utvidet ansvar i bedriften. Camilla har tydelige ambisjoner om å videreutvikle seg og ønsker lederansvar på sikt. På tross av ung alder har hun et bevisst forhold til hvordan man skal ivareta hele verdikjeden både internt og eksternt for å sikre god leveranse.
Camilla jobber i en spennende og viktig vestlandbransje som trenger gode forbilder.

Sjefen hennes sier dette: Camilla er en person som bestandig kommer med sine innspill, både i organisasjonen og innspill til andre selgere, hun er flink å gi ros og skryt til andre rundt seg. Hun er flink til å stå på og legge ned mange arbeidstimer utover vanlig arbeidstid. Camilla er veldig strukturert, og det settes stor pris på i organisasjonen. Hun kjemper hele tiden for det neste salget i en krevende bransje.

Uttalelse fra kunden:
Camilla er flink i faget sitt, systematisk, løsningsorientert og veldig på. Hun er et forbilde i måten hun opptrer på. Camilla er blid, hyggelig og har forståelse for faget. Flink til å bygge gode relasjoner og meget god på oppfølging. Hun er ryddig og utrolig dyktig og tar også godt vare på sine kunder.

Bergen har uten tvil dyktige selgerforbilder
- Det sier Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen. Det som var felles for de tre som sto igjen til slutt er den genuine ydmykheten for det å utvikle seg, deres sterke kundefokus, imponerende resultater og at de hver på sin måte kan sies å være et forbilde innen sin profesjon, sier Sæternes.

 

Juryen for prisen har i år bestått av:

Camilla Schütz- Kommersiell leder Sportsklubben Brann
Petter Sevel - Salgsdirektør privat Fjordkraft
Roy Elvik - Salgssjef Eiendom og Nasjonale kunder Schibsted Norge
Veronika Halstensen - KAM Schibsted Norge og Årets unge selgerforbilde 2016
Margrete S. Nesfossen - Leder digital Fana Sparebank