Renate Haukeland fra Schibsted er "Årets Unge Selgerforbilde 2019"!

Renate Haukeland, KAM i Schibsted ble 21. november kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen. Haukeland vant prisen i sterk konkurranse med selgere fra hele Bergensområdet.

Prisen «Årets unge selgerforbilde» deles ut av Salgs- og Reklameforeningen i Bergen i samarbeid med Bemanningsbyraaet. - Målet med prisen er å sette fokus på unge og talentfulle selgerforbilder fra Bergensregionen. Vi ønsker også å sette fokus på rollen til selgeren som er en svært viktig og nødvendig ressurs for bedriftens resultater, sier årets juryleder Mona Lavik, Daglig leder og partner i Bemanningsbyraaet Bergen. De andre finalistene som måtte se seg slått av Haukeland var Øyvind Lien fra Fjord Line og Erik Evensen Semb fra Jæger Sentrum.

Juryens kommentarer:

Renate har alle de kvalitetene juryen har bedømt utfra. En svært dyktig selger, er under 37 år og kan sies å være et tydelig forbilde for andre. Hun er uten tvil en dyktig og resultatsterk selger.

Renate har en tydelig bevissthet rundt rollen som forbilde i sin bedrift og utad. Hun har konkurranseinstinkt, utfordrer seg selv og er hardtarbeidende. Renate får gode skussmål fra både kunder og leder. Hun er en lagspiller og er opptatt av å gjøre hverandre gode innad i bedriften hun jobber for. Renate er opptatt av å levere verdi for kundene sine og har en x-faktor som blir lagt merke til!

Kundereferansen hennes sier dette: Renate er en meget behagelig samarbeidspartner, ikke for pågående og kjenner oss som kunde og våre verdier særs godt. Hun er opptatt av å finne smarte løsninger og prøve nye ting. Renate er spennende å jobbe med og vi har tillitt til henne, da hun er ærlig, positiv og sympatisk

Bergen har uten tvil dyktige selgerforbilder
- Det sier Mariell Sæternes, daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen. Det som var felles for de tre som sto igjen til slutt er den genuine forståelsen av det å være en forbilde for andre, deres sterke kundefokus, imponerende resultater og at de er svært hardtarbeidende, sier Sæternes.

Juryen for prisen har i år bestått av:

  • Mona Lavik, Daglig leder Bemanningsbyraaet - Juryleder
  • Ann Kristin Thue Tveit, Leder Nesttunkontoret Fana Sparebank
  • Kent Olav Kvamme, Salgssjef Bedrift Fjordkraft
  • Harald Harung, Salgssjef Strategiske Partnere NOKAS
  • Christian Sørensen, Canon Business Center Manager Bergen
  • Roy Elvik, Salgssjef Schibsted
  • Lars Petter Mongstad, Ansvarlig Partnerområdet Sportsklubben Brann
  • Julie Løw Sandtorv, Vinner av Årets Unge Selgerforbilde 2018 og Rådgiver i Bemanningsbyraaet
Våre Partnere