SRF + Frydenbø = Sant

Frydenbø er en av merkevarene mange forbinder med Bergen, og det er derfor veldig kjekt å kunne annonsere at denne tungvekteren med lokale røtter er ny samarbeidspartner med SRF - fra og med 2021!


Nybygg og flotte fasiliteter til leie på Damsgård

Markedssjef i Frydenbø Eiendom, André Feste, har vært aktiv i SRF nettverket og ser nå frem til å samarbeide enda tettere med både SRF og alle medlemmene. Han legger vekt på at det er viktig å utvikle seg sammen med andre og ivareta gode nettverksarenaer i Bergen.

- Visjonen vår sier at vi skal levere kvalitet og service i verdensklasse, og det forplikter. Et partnerskap og tettere samarbeid med SRF tror vi kan bidra med nyttig innsikt og holde oss faglig oppdatert. SRF er en viktig bidragsyter i Bergen til å drive næringslivet fremover. Det passer Frydenbø som hele tiden vil være i bevegelse, se muligheter og utvikle oss, sier han.

- Næringsklyngen vår Frydenbø Marina på Damsgård vokser i disse dager, da nybygget Kilen som rommer flotte kontorer og parkering ferdigstilles om ikke lenge. Vi ser selvsagt muligheter for å vise oss frem for SRFs medlemmer i enda større grad enn tidligere gjennom det utvidede samarbeidet. Vi er nysgjerrig på å møte flere av medlemsbedriftene og vi håper de er spent på å høre hva vi og de andre Frydenbø-selskapene kan bidra med, fortsetter han.

Mariell Sæternes, daglig leder i SRF, er stolt over å annonsere ny samarbeidspartner.

- Det er utfordrende å drive en forening som lever av at folk skal møtes og holde seg oppdatert i disse tider, og vi er derfor helt avhengig av aktive og initiativrike samarbeidspartnere som kan være med på å utvikle oss. Vi ser frem til enda tettere samarbeid med Frydenbø i tiden som kommer, sier hun.


Fem delkonsern, 500 medarbeidere og tre milliarder i omsetning

Frydenbø Group er et familieeid konsern, med 105 år lang historie og over 500 kompetente medarbeidere i fem ulike delkonsern.

Frydenbø Bil er gjennom sine åtte bilsentre forhandler av Volvo, Nissan , Renault, BYD og Maxus, både til privat- og bedriftskunder. Polestar finnes i eget showroom på Tårnplass i Bergen. Marinevirksomheten produserer båtmerkene Nordkapp og Sting, samt distribuerer Zodiac og Mercury. Frydenbø Industri leverer service og produkter i hovedsak til kystnæringen. Frydenbø NXT er et investeringsselskap med fokus på nyskaping og kommersialisering, som eksempelvis iMove. Frydenbø Eiendom leier ut flotte sentrumsnære næringslokaler på Damsgård, Minde, Kokstad og i Åsane.

Våre Partnere