Vi runder av året med ett enkelt ord - TAKK!

Først av alt vil vi si - takk for at du er vårt medlem - takk for at du deltar på våre arrangementer - takk for alle gode "heiarop" i sosiale medier og andre steder. Det betyr ENORMT mye for oss.

2020 har definitivt vært et annerledes år. Nettopp derfor har vi gjennomført ekstra mange arrangementer - fordi å tilby inspirasjon og kunnskap i en tid som er svært utfordrende for mange - det synes vi er viktig.

Vi har gjort vårt ytterste for å finne støtteordninger slik at så mange som mulig kan delta gratis på en rekke webinar og kurs.

Takk til Bergen Kommune og Vestland Fylkeskommune, dette hadde ikke vært mulig uten dere - vi fortsetter det gode samarbeidet i 2021.

I år har SRF gjennomført 30 arrangementer - 4000 personer har deltatt på våre fysiske eller digitale arrangementer - det er historisk mange i SRF sammenheng!

Takk til alle bidragsytere og deltakere.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger i løpet av året. Svært mange sier at kvalitet og relevans på våre arrangementer har vært høy, at webinar er effektivt og nyttig og at man gjerne vil teste nye former for digitale arrangement.

Vi takker for dette.

Men mange gir også uttrykk for at man savner nettverksmøtene og å treffes - vi savner klemmene - vi savner de gode håndtrykkene. Dette er jo selve limet i SRF.

Vi kan love mange gode digitale arrangement i det nye året, og vi kan love at så SNART det blir mulig - da treffes vi - fysisk - igjen.

Det gleder vi oss veldig til - selv om vi nok må vente både med klemmen og håndtrykket en stund til.

Da vil vi ønske deg og din familie en fin og fredelig julefeiring - alt godt for 2021.

Beste hilsen fra oss i SRF!

Våre Partnere