Styret i SRF

Therese Andvik Rygg

Therese Andvik Rygg

Styreleder

Rådgiver Oktan Orangeriet. Utdannet Diplommarkedsfører fra BI Bergen med Bachelor i markedsføring, en rekke lederkurs og 2 år med grafisk design fra Norges Kreative Høyskole. Therese jobber som leder og strategisk rådgiver for levende bilder og kommunikasjon i digitale medier. Hun har tidligere jobbet som daglig leder i Happy Studio AS, som nå er fusjonert med Oktan Orangeriet. Therese har 15 års erfaring med strategisk merkevarerådgivning, har flere styreverv bak seg og er foredragsholder.

Ole Konrad Fjeldstad Iversen

Ole Konrad Fjeldstad Iversen

Nestleder

Markedssjef i konsulentselskapet Scandinavian Technology Institute (tidligere Euro Business School). Han har tidligere jobbet mange år i reiselivet, samt i Opplysningen 1881 som Utviklingsdirektør i Massemarked. Han har sin utdannelse fra Hotellhøgskolen i Stavanger og Handelshøyskolen BI. Ole Konrad har lang erfaring digital læring og å med å utvikle selskaper innen salg, service og ledelse.

Ina Stølen

Ina Stølen

Styremedlem

Daglig leder i Brandity. Utdanning: MBA fra NHH, Executive Master Brand Management. Hun har en BA i International Corporate Communication fra AUP i Paris, samt fransk og italiensk språkstudier. Ina er partner og daglig leder i Brandity og jobber som strategisk rådgiver med fagansvar for innsikt. Hun har 14 års erfaring med kvalitative og kvantitative analysemetoder, strategisk merkerådgiving og fasilitering av strategiske prosesser. Hun har tidligere jobbet som markedsanalytiker hos Arkema Brand i Paris og som gründer av BrandMind i Bergen. Ina er prekvalifisert rådgiver av Innovasjon Norge, har styreerfaring fra egne selskap samt Lerpold AS og er gjesteforeleser på NHH og BI.

Beathe Knudstad-Lopez

Beathe Knudstad-Lopez

Styremedlem

General Manager First Hotel Marin. Jobbet tidligere som Branch Manager for Kelly Services i Bergen. Før dette har Beathe lang erfaring fra hotell og reiseliv fra ulike leder roller i bl.a Quality Hotel Edvard Grieg, Clarion Hotel Admiral og Radisson Blu Hotel Norge. Beathe har sin utdannelse fra Sveits og har et stort nettverk nasjonalt som internasjonalt fra sine ulike roller innen reiseliv.

Silje Ulla-Zahl

Silje Ulla-Zahl

Styremedlem

Kommersiell direktør i Keyteq. Har erfaring fra stillingen som salgsdirektør nasjonalt salg i Schibsted Norge Abonnementsmedia, hvor hun jobbet i syv år - fire av disse som salgssjef i Bergens Tidende. Øvrig yrkeserfaring i hovedsak innen salg og markedsføring, blant annet som prosjektleder/konsulent i reklamebyrå. Utdannet ved Handelshøyskolen BI; masterprogram i nyskaping og kommersialisering, Bachelor of Management med spesialisering i prosjektledelse, samt enkeltkurs i forbrukeratferd og markedsøkonomi. Har gjennomført sales management program ved Schibsted Sales Academy og div kurs innen bl.a. endringsledelse. Silje ble kåret til "Årets Salgsleder" i E24s nasjonale kåring av ledertalenter i 2016.

 

Anita Nybø

Anita Nybø

Styremedlem

Administrerende direktør ved Fløibanen AS. Anita har bred reiselivsbakgrunn fra Scandic, Radisson, SAS og Berg-Hansen Reisebyrå. Og har etter flere år som leder med relativ brede ansvarsområder en allsidig erfaring innen salg, medarbeiderutvikling, organisasjons­endringer, rekruttering og lederstøtte. Anita har sin utdannelse fra BI og NHH.

Thomas Dahl Birkeland

Thomas Dahl Birkeland

Varamedlem

Art Director og gründer i Reklamekollektivet. Studerte reklame og merkekommunikasjon ved NKF, nå Høyskolen Kristiania. Har tidligere jobbet med ulike prosjekter innenfor kultur og media, fra journalistikk og PR til festival- og konsertvirksomhet.

Marita Hammersland

Marita Hammersland

Varamedlem

Salgssjef i Schibsted Norge Abonnementsmedia. Har over 10 års erfaring fra annonsesalg og digitale medier i Bergens Tidende. Har tidligere jobbet i ulike salgsroller, blant annet som Strategisk kundesjef, Key account og Account manager. I tillegg til kurs fra Schibsted Academy innen prosjektledelse, salg og salgsledelse, er Marita utdannet Diplommarkedsfører ved BI Bergen.

Petter U. Johnsen

Petter U. Johnsen

Varamedlem

Partner og strategisk rådgiver innen markedskommunikasjon i digitalbyrået Kalibrert AS. Petter er utdannet innen markedskommunikasjon med en bachelor fra BI Bergen og master fra Bournemouth University. Han har flere års erfaring innen markedsføring både i ulike markedsavdelinger og som rådgiver i iProspect.