Bli med SRF i hovedprosesjonen og på 17. mai - frokost
tir. 17. mai, kl 07:30 - 11:30

SRF inviterer deg med familie, venner og kjente til en hyggelig 17. mai-frokost på Opus XVI fra kl 07.30 til kl 10.15!

Her kan du få en god start på dagen og nyte hotellets rikholdige frokostbuffe med retter som spekemat, laks, ørret, reker, skagen salat og andre salater, pålegg, eggerøre, potetsalat, oppskjært frukt, bakverk og brød og mer. Rikholdig utvalg av varmretter i meny som bestilles og serveres ved bordet: Eggs Royale, Eggs Benedict, Eggs Florentine, Full English breakfast – fried egg m.m.

Etterpå oppfordrer vi alle til å bli med oss i Hovedprosesjonen. SRF i prosesjonen er noe som blir lagt merke til og vi går for seier for morsomste innslag i år også. Ta med familie og venner, så har du VIP plass i prosesjonen.

Bedre feiring av dagen kan du neppe få!

Vil du kun være med i hovedprosesjonen? Meld deg på via linken og velg "kun hovedprosesjon".

Oppstilling på Koengen for Hovedprosesjonen senest kl 10.15.

tir. 17. mai

Bli med SRF i hovedprosesjonen og på 17. mai - frokost

07:30 - 11:30
Opus XVI, Vågsallmenningen, Bergen, Norge
450,- for voksne og 225,- for barn (2-12 år), barn under to år er gratis. Betaling direkte til hotellet.
Arrangementet er ferdig.
Våre Partnere