Medlemstilbud kun for medlemmer i SRF!

25% rabatt på alle tjenester fra Cure og no cure – no pay.

Cure tilbyr alt fra innsikt og konseptutvikling til prisvinnende design, full-stack utvikling og SEO for best mulig synlighet. Med Cure får du alltid en fast pris og forholde deg til og no cure – no pay.

Link til tilbud
Medlemstilbud fra Bar3!

Vi på Bar 3 er super glade for å kunne by på noen skikkelig gode medlems tilbud som garantert vil gjøre hverdagen deres litt mer spennende! Vi snakker hyggelige priser, VIP-invitasjoner til spesielle eventer og førsterett på booking av bord på travle dager. Trust me, du vil ikke gå glipp av dette! Ser frem til mange flere gøyale kvelder sammen med dere! For å kunne få utstedt et medlemskort sender du mail til: Medlemsklubb@bar3.no da trenger vi litt informasjon om deg. Vennligst send oss ditt fulle navn, adresse, fødselsdato og kontaktinformasjon. Etter at vi har mottatt og behandlet informasjonen din, vil du motta medlemskortet ditt. Vi tar deretter kontakt med deg for å avtale utlevering av kortet.

Til nettsiden
20% rabatt på baneleie på: TENNIS, PADEL, BADMINTON, PICKLEBALL, SQUASH OG BORDTENNIS

Kom innom oss for å teste hvor gøy det er med racketidrett. Vi vil gjerne tilby alle SRF medlemmer 20% rabatt på alle bookinger. Alle er velkommen hos oss – ”Fordi trening skal være gøy!” Bruk rabattkode SRF20 ved booking. Vi arrangerer også firma samlinger, bursdagsfester, utdrikningslag og andre festiviteter kombinert med aktivitet. Ta gjerne kontakt med lucie@bergenracketsenter.no så fikser hun et bra tilbud for dere.

Book gjerne via hjemmesiden vår:
-20% på all markedsføring for medlemsbedrifter i SRF

5000 Bergen radio er en radiokanal av og for Bergensere. Vi har på 5 år klart å klatre opp på listen som 5’ største lokalradio i Norge. Dette ønsker vi å feire ved å gi -20% på all markedsføring for medlemsbedrifter i SRF. Bruk koden: SRF20 i en mail til athina@5000bergen.no. Vi gleder oss til å vise dere fordeler ved å annonsere dere hos oss!

Les mer om oss her
Tilbud fra DNS: Kun til SRF-medlemmer!

Kom på Den Nationale Scene, og opplev den helt nyskrevne forestillingen Menn som ingen treng på Store Scene! SRF-medlemmer får 20% rabatt på utvalgte datoer i april. Ta gjerne med deg familie og venner på forestilling – og sikre deg billetter, før det blir utsolgt. Velkommen på teateret!

Les mer om forestillingene og kjøp billetter her
Velkommen til Nordic Growth Summit 2024 Få 1000 kr i rabatt ved å bruke koden "SRF"

Vi bringer inspirasjon, innovasjon, fellesskap og foredragsholdere i verdensklassevibrasjonen rett til hjertet av Skandinavia. Forestill deg et smeltedigel av globale markedsføringshjerner, teknologiinnovatører og datadrevne ledere som samles i en av Europas mest dynamiske byer. Vår toppmøte tilbyr en enestående mulighet til å nettverke, lære og vokse med de beste i bransjen. Hva vil du oppleve, og hvem vil delta? Vår ambisjon er å gjøre The Nordic Growth Summit til mer enn bare en konferanse; det er en reise inn i fremtiden for markedsføring, teknologi og data - laget av og for vekst- og forretningsorienterte ledere og profesjonelle. Hvert element er designet for å inspirere og utfordre. Enten du er en lokal oppstart eller en etablert global aktør, er dette toppmøtet din billett til å holde tritt med de siste trendene og lede dem. Bli med oss i Oslo den 11. april 2024 for en konferanse som vil utfordre og inspirere din tilnærming til vekst, innovasjon og suksess i den digitale æraen.

Nordicgrowthsummit.com
Tilbud fra Fana IL til SRF-medlemmer

Er du og dine ansatte klare for vårens bratteste eventyr? Fana IL arrangerer Fløibanen Opp og ønsker å invitere alle medlemmer i SRF til å delta i løpet, etterfulgt av "afterrun" i Peisetuen på Fløiresturanten etterpå. Der vil det bli servert suppe, mulighet for kjøp av drikke, det vil bli en liten "humor" seanse av Christoffer Schjelderup, som selv skal løpe, samt premieutdeling av Christian Paasche og nettverksbygging/mingling. Er du raskere enn Fløibanen og sprekere enn dine kollegaer? Vi gleder oss til å se deg på start! Send mail til marked@fanail.no for mer informasjon!

Les mer om Fløibanen Opp her
Savner du et sted der du kan holde møtene og telefonsamtalen din i fred?

Våre lydisolerte telefonbokser og stille møterom reduserer støynivået på arbeidsplassen, noe som igjen bidrar til å fremme kreativiteten og produktiviteten. Vi tilbyr alle medlemmer av SRF 20% rabatt* på våre telefonkiosker og stille møterom. *Frakt og montering kommer i tillegg. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til din bedrift eller besøk oss gjerne i Damsgårdsveien 131 for en visning av vårt utvalg. Kontaktperson: Marita Håkonsen - Key Account Manager Marita.hakonsen@martela.com/ 41 29 67 35

Les mer her
Proplan og Visma inviterer til frokostseminar

Det er ikke lenger et spørsmål om du skal opp i skyen med systemene dine, men når du skal dit. Vi forstår at det er trygt og godt å kjøre på løsningen du kjenner, og at turen opp til skyen kan være litt skummel. Samtidig er det der fremtiden din ligger, og med Proplan på laget vil du være i trygge hender. Vi i Proplan og Visma inviterer derfor til frokostseminar, der du får: Svar på det du lurer på når det kommer til overgang til skyen Innblikk i fordelene som venter deg der oppe og ulempene ved å bli igjen "på bakken" Eksempler på hvordan KI (kunstig intelligens) bygges inn i systemene for å gi deg en enklere hverdag Mulighet til å spørre om ALT du måtte lure på i den forbindelse

Proplan.no
Gratis standplass på karrieredag 13. Mars!

SRF-medlemmer får gratis standplass (så lenge kapasitet). Vi arrangerer karrieredag 13 mars, og inviterer også inn nettstudentene til våre campuser. Våre studenter studerer Digital markedsføring, Grafisk design, Frontend-utvikling, 3D spillteknologi , Filmproduksjon, IT, Lyd- og musikkproduksjon m.m Spørsmål og interesse kan sendes direkte til iselin.skudal@noroff.no

Les mer om arrangementet her
Helårs medlemstilbud fra fotoknudsen

Tilbud: 40% rabatt på fotobok L og XL + 25% rabatt på alle andre produkter Rabattkode: SRF2540

Til nettsiden
Vekst kommer fra nye kunder. Få 10.000 gratis annonsevisninger!

Annonsering på nettavisene lønner seg for deg, samtidig som det er bærekraftig å støtte norsk journalistikk. På nettavisene når du mange flere enn i sosiale medier, og konkurrentene dine er kanskje ikke her. Bruk Lyll, og opplev hvordan effekten av kampanjene dine øker når du inkluderer nettavisene i kanalmiksen. Nå får du de første 10.000 annonsevisningene gratis.

Se mer på Lyll.io
Gratis digital helsesjekk til medlemmer i SRF

En digital helsesjekk gir deg en oversikt over ditt selskaps digitale synlighet. Vi sjekker hvor synlig din bedrift er i søkemotorer (som Google) og sosiale medier, analyserer søkeord og synlighet i forhold til konkurrenter, og ser om nettsidene deres følger gjeldende krav. Du får en utfyllende rapport med anbefalte tiltak.

Gå til tilbudet
3500,- i rabatt på opplæring for alle SRF medlemmer.

webCRM er et av Nordens mest fleksible og intuitive CRM systemet. Kom raskt i gang og voks med webCRM. Systemet gir deg full kontroll på kundene fra første kontakt til du har fulgt de opp i en årrekke.

Bestill en kostnadsfri online demo
20 % rabatt på rekrutteringshonoraret i hele 2024 for SRF-medlemmer!

Vi har nettverket, kompetansen og verktøyene til å finne din neste medarbeider Ta kontakt for en uforpliktende prat med regionleder/partner Mona Lavik, tlf. 4167 6868, mona@bemanningsbyraaet.no

Les mer om oss her
Trenger du en skreddersydd forsikringsløsning?

Vår ekspertise er ditt beste forsikringsverktøy. Med fokus på service, dyptgående kunnskap og en lidenskap for det maritime, søker vi alltid å finne optimale løsninger for hver enkelt forsikringstaker. Du kan lese mer om hva vi forsikrer i lenken under. Trenger du en skreddersydd forsikringsløsning? Kontakt oss på post@fender.no. Og få et uforpliktende tilbud. Og som en ekstra bonus får du selvsagt en eksklusiv SRF-rabatt – fordi vi verdsetter dine maritime eventyr!

Fender.no
SRF-medlemmmer får 50% på de to første behandlingene

Vi hjelper deg til å få en kropp og helse som ikke skal sette begrensinger i din hverdag. Du får behandling i moderne vakuum, trykk og lysbehandlingsmaskiner for å redusere smerter i muskler og ledd. Behandlingene er behagelige og svært populære på grunn av sin effekt. Her kan du komme for å forebygge skader, bli frisk etter skader/operasjoner eller om du ønsker økt yteevne. Vi hjelper deg naturligvis med jobbrelaterte smerter også.

Se mer på vår nettside
Tilbud fra Top of Mind - Kreativt Reklamebyrå

Skal din bedrift bli mer synlig? Vi i Top of Mind tilbyr alle medlemsbedrifter i SRF 15% rabatt på ordinær timepris på alle våre reklametjenester (ikke drone og hosting) og 20% på kurspakker i LinkedIn.

Les mer om oss her
10% rabatt på alle overnattinger på alle hotellene til Citybox

Citybox tilbyr alle SRF-medlemmer 10% rabatt på alle overnattinger på alle hotellene. Bruk rabattkoden SRF10 som er gyldig fra og med 13. september.

Til nettside
Tilbud på bookingsystem for møterom

Som medlem av SRF får du: Sømløs og skalerbar møteromsbooking system for ditt kontor. Fri onboarding av ansatte i plattformen. Fri integrasjon Outlook og/eller Google kalender inkludert. Kr. 99,- per måned/per møterom. Kr. 350,- QR kode skilt med navn på møterom.

Les mer om bookingsystemet her
Kurs til SRF medlemmer i klimaregnskap og bærekraftsrapportering

Emisoft tilbyr fysiske halvdagskurs i Bergen: Lær å mestre klimaregnskap og få innsikt i bærekraftsrapportering – meld deg på vårt praktiske kurs i dag! Hva er egentlig et klimaregnskap og hvorfor har din bedrift et ansvar i forhold til bærekraftsrapportering? Er du klar til å ta dine bærekraftsinitiativer til neste nivå? Vårt kurs er utformet for å gi deg den nødvendige kompetansen som trengs for å ikke bare forstå konseptene, men også for å kunne implementere dem i praksis. Pris Opprinnelig: 3990 kr per person, inkludert nydelig lunsj fra Søtt+Salt. Rabatt SRF: 3490 kr per person, inkludert nydelig lunsj fra Søtt+Salt.

Les mer her
Aider tilbyr alle SRF-medlemmer en HR-skanner for 5 000 kr.

Vår HR-skanner gir dere en rask oversikt over virksomhetens modenhet på HR-området. Gjennomføringen tar ca. 2 timer og resultatene fra HR-skanneren oppsummeres i en rapport som identifiserer virksomhetens styrker og utviklingspotensiale innen HR, med et konkret forslag til handlingsplan for å imøtekomme funnene.

Book din HR-skanner i dag!
20% rabatt på rekrutteringshonoraret for SRF sine medlemmer!

Vi i Jefferson Wells rekrutterer ledere og fagspesialister til Norges ledende virksomheter, og har et av landets største rekrutteringsmiljøer. Med spisskompetanse innen våre fagområder, et sterkt fagmiljø og lokal tilstedeværelse, sikrer vi at våre kunder har riktig kompetanse og kapasitet der den trengs. Ta gjerne kontakt med leder for rekruttering Anette Hansen, tlf. 900 80 079, anette.hansen@jeffersonwells.no for nærmere informasjon.

Til nettside
20% rabatt på analysehonoraret for SRF sine medlemmer!

Vår arbeidsplassanalyse Next Office® hjelper dere med å samle inn verdifull kunnskap og data før kontoret utformes. Med spesielt utviklede verktøy veileder vår erfarne arbeidsplass strateger ledelsen i arbeidet med visjon, mål og rammeverk for prosjektet. Gjennom workshops, forelesninger og en nettbasert spørreundersøkelse hjelper vi dere med å kartlegge behov og arbeidsmønstre, samt involvere ansatte på en gjennomtenkt måte. Vi er opptatt av å tenke fremover, og inspirerer til å åpne opp for nye ideer om hvordan kontoret kan brukes til å støtte daglige aktiviteter på best mulig måte. Ta kontakt med prosjektrådgiver Jørgen Tviberg på jorgen.tviberg@kinnarps.no eller 92 45 55 14.

Til nettside
Oppdag vekstmuligheter med en kostnadsfri analyse av din bedrifts digitale potensial

Få en modenhetsanalyse og 1 time kostnadsfri ekspertveiledning for å realisere ditt digitale potensial. Som SRF-medlem kan vi også tilby 10% rabatt på våre medietjenester. Send: Ja takk - til jorgen@precisdigital.com for å motta din analyse

Til nettside
Trenger du flere flinke folk? Er det vanskelig å finne dem?

Det er da du bør bruke Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap. I Manpower er vi rekrutteringseksperter på et arbeidsmarked i endring, og vi finner talentene for deg! I 2024 får du som SRF-medlem 20% rabatt på fastrekruttering og våre annonsepakker. Vi gir deg også ekstra gode priser på innleie av personell. Ta kontakt med Andreas Bjerkvik, leder Salg og forretningsutvikling Vestland på telefon 46 86 07 18 eller e-post andreas.bjerkvik@manpower.no, så hjelper vi deg med få finne din neste medarbeider! Manpower = jobb www.manpower.no

Manpower.no
10% i butikk og nettbutikk for alle SRF medlemmer!

Gløtt er en sjarmerende gave- og interiørbutikk med personlighet på Bryggen. Vi selger varer fra små og lokale produsenter, som er laget av mennesker som brenner for håndverket sitt. Ønsker du inspirasjon til gaver, interiør, det perfekte kortet eller verdens beste søtsaker? Da er Gløtt butikken! Vi holder til i Bredsgården 2B på Bryggen, en av Bergens koseligste gater. Vi håper du vil komme innom oss eller besøke vår nettbutikk. Vi hjelper deg gjerne å finne unike, morsomme og flotte ting - til deg selv eller andre! Alle SRF-medlemmer får 10% på kjøp. Bruk lenken nedenfor for å komme direkte til rabatten i nettbutikken, eller du kan bruke rabattkode SRF2024. Obs! I februar har vi også fri frakt.

Gløtt.no/SRF2024
La oss i Kloke Folk bidra til vekst i din bedrift!

Trenger du nye ansatte eller å sparre rundt de menneskene du har, så er vi her. - 25% rabatt på en rekruttering i 2024 - 1 gratis 60 min rådgivende samtale, hvor vi ser på ønsket utfordring, som for eks employer branding, arbeidsmiljø, lederutvikling, endringsledelse og salgstrening. - 10% rabatt på vårt lederutviklingskurs i 2024 Vi forstår viktigheten av å ha de rette dedikerte og kompetente folkene i ditt team. La oss være din partner innen rekruttering, og støtte dere ikke bare gjennom prosessen, men også ved å tilby profesjonell coaching for en bærekraftig utvikling av teamet deres over tid.

Klokefolk.no
Våre Partnere