Medlemstilbud kun for medlemmer i SRF!

Top of Mind gir 15% rabatt på kurs i LinkedIn for bedrifter

Skal din bedrift bli mer synlig på LinkedIn? La oss kurse dine ansatte slik at de kan nå sitt fulle potensiale ved bruk av LinkedIn. Vi lærer de hvordan de blir mer aktiv og lager innhold som folk legger merke til tilpasset bedriftens målgruppe.

Klikk her for å se hele tilbudet
20% rabatt på Broadway-musikalen Come From Away til SRF-medlemmer – kun kr 470!

Ta med venner, familie eller kollegaer på teateret! Come From Away er en hjertevarm Broadway-musikal, basert på en utrolig men sann historie om ukene etter 11. september 2001. Det handler om 7000 strandede flypassasjerer, og den lille byen Gander som tok dem imot.

Klikk her for å se hele tilbudet
Spesialpris på bedriftsabonnement for SRF-medlemmer

Det er flere gode grunner til å kjøpe bedriftsabonnement hos Cutters! Pris fra 309,99,- eks mva. (SRF rabatt), mulighet for kvantumsrabatt på klipp og ikke minst er det en nyttig og populær ansattgode!

Klikk her for å se hele tilbudet
Salto Norway gir 10 % rabatt på kurset: Fra strategi til handling

Kurset gir mulighet til å jobbe med ditt eget case. I løpet av kurset går vi gjennom metodikk og verktøy for å gjøre overordnede mål om til aktiviteter og oppgaver. Du får også råd om hvordan du involverer organisasjonen og rydder unna juridiske fallgruver på veien. SRF medlemmer får 10% rabatt på kurset ved å legge inn rabattkoden «SRFmedlem» i meldingsfeltet ved påmelding.

Klikk her for å lese mer om tilbudet
Møterom tett på naturen | Skomakerstuen

Visste du at du kan leie Skomakerstuen for et møte i idylliske omgivelser? Kun 15 minutter fra Bergen sentrum! Som SRF-medlem får du gratis Fløibane-billetter t/r ved booking av Skomakerstuen. Du leier Skomakerstuen i sin helhet med alle fasiliteter som toalett & WiFi, videokanon og lerret. Når dere kommer har vi fyrt i peisen, tent lys og kaffen står klar. Det serveres dagens varme og kortreiste lunsj samt ferske boller, nøtteblanding og lokalprodusert juice. Kaffe, te og kakao er inkludert i leieprisen. Er føttene blitt kalde på veien opp kan dere tøfle dere hos oss.

Klikk her for å lese mer
Knalltilbud til SRF-medlemmer

Et knalltilbud til SRFmedlemmer, ingen minimum bestilling på utvalgte produkter. Produktene finnes i flere farger og størrelser. Send oss mail på ditt ønske og vi finner beste løsning til deg! Kontakt: Petter Bergesen | Mobil :+47 90 95 80 55 | post@promotions.no

Klikk her for å se tilbudet til SRF-medlemmer
Knowit Miljøhack 16.-19.mars 2023

Knowit inviterer SRF-medlemmer med på hackathon, ved å levere og presentere interessante miljøproblemstillinger for teamene våre - problemstillingen som blir plukket ut blir tildelt 100 gratis utviklingstimer fra teamet til Knowit! Påmeldingsfrist 15. desember!

Klikk her for mer info om påmelding
25 % rabatt til SRF-medlemmer på første ordre!

Vi ønsker at flere medlemmer skal bli kjent med oss og vårt store utvalg! Det Profilverden AS og Yrkesbekledning AS ikke kan levere konkurransedyktig finnes ikke! I januar vil medlemsbedrifter i SRF kunne starte året med 25% rabatt hos begge - på sin første ordre. For å komme rett til Yrkesbekledning AS - gå til yrkesbekledning.no

Profilverden.no
GRATIS kurs til de som jobber i reiseliv, detaljhandel og olje/gass-industrien!

Handelshøyskolen BI tilbyr en rekke kurs GRATIS til ansatte, permitterte og ledige kan delta- og skal være knyttet til de aktuelle bransjene. Det er løpende opptak- førstemann til mølla! Det er egne nettsider med søknadsskjemaer for alle de tre bransjeprogrammene (www.bi.no/reiseliv, www.bi.no/detaljogfaghandel og www.bi.no/oljegass)

Link til reiseliv
Ønsker du å gi et eget tilbud til SRF-medlemmene?

Medlemstilbudene vil bli promotert gjennom en fast modul i nyhetsbrevene vi sender ut, slik at våre medlemmer alltid blir oppmerksom på at det finnes helt egne tilbud for dem. Det er kun mulig for SRF-medlemmer å legge ut medlemstilbud på SRF.no!

Se mer om medlemstilbud på SRF.no her
Våre Partnere