Medlemstilbud kun for medlemmer i SRF!

Fyll vinteren med teatermagi!

Fyll vinteren med teatermagi! Før jul kan du se den kritikerroste publikumsfavoritten Chaplin: Diktatoren, og i januar kan du se den storslåtte musikalen Billy Elliot! SRF-medlemmer får 20% rabatt på utvalgte datoer på begge forestillinger. Ta gjerne med deg familie og venner på forestilling – og sikre deg billetter nå! Velkommen på teateret!

Les mer om forestillingene og kjøp billetter her
Nøtteknekkeren

En magisk juletradisjon for hele familien! Opplev Tsjaikovskijs enestående musikk og praktfull dans i en fortryllende førjulsforestilling med Bergens unge stjerner. Billetter koster fra kr. 120-300

Lenke til billettbestilling:
Helårs medlemstilbud fra fotoknudsen

Tilbud: 40% rabatt på fotobok L og XL + 25% rabatt på alle andre produkter Rabattkode: SRF2540

Til nettsiden
10% på unike julegaver til ansatte og samarbeidspartnere!

Gløtt er en gave- og interiørbutikk med personlighet på Bryggen. Vi selger varer fra små og lokale produsenter, som er laget av mennesker som brenner for håndverket sitt. Har du lyst å gi en litt annerledes julegave til dine ansatte i år? Vi har laget gaveposer med de beste godsakene, som du ikke finner mange andre steder. Her er noe for enhver smak, og en julegave vi tror dine medarbeidere vil sette pris på! Velkommen!

Les mer om tilbudet her
Vekst kommer fra nye kunder. 20% rabatt hos Lyll

Annonsering på nettavisene koster omtrent det samme som i sosiale medier, men du når mange, mange flere og konkurrentene dine er kanskje ikke her. Bruk Lyll, og opplev hvordan effekten av kampanjene dine øker når du inkluderer nettavisene i kanalmiksen. I høst får du 1000 kr i rabatt når du annonserer for mer enn 5000 kr. Det er gratis å opprette konto.

Til nettside
Gratis digital helsesjekk til medlemmer i SRF

En digital helsesjekk gir deg en oversikt over ditt selskaps digitale synlighet. Vi sjekker hvor synlig din bedrift er i søkemotorer (som Google) og sosiale medier, analyserer søkeord og synlighet i forhold til konkurrenter, og ser om nettsidene deres følger gjeldende krav. Du får en utfyllende rapport med anbefalte tiltak.

Gå til tilbudet
Gratis markedspakke og fotografering til en verdi av 25.000kr ved signering av rekrutteringsoppdrag ut året!

Vi ønsker gjerne å tilby SRF-medlemmer gratis markedspakke og fotografering til en verdi av 25.000kr ved signering av rekrutteringsoppdrag ut året. Tilbudet inkluderer stillingsannonse på Finn.no, spending i SoMe og foto utført av fotograf fra HEEM Studio.

Kontakt oss her
3500,- i rabatt på opplæring for alle SRF medlemmer.

webCRM er et av Nordens mest fleksible og intuitive CRM systemet. Kom raskt i gang og voks med webCRM. Systemet gir deg full kontroll på kundene fra første kontakt til du har fulgt de opp i en årrekke.

Bestill en kostnadsfri online demo
20 % rabatt på rekrutteringshonoraret ut året for SRF sine medlemmer!

Vi har nettverket, kompetansen og verktøyene til å finne din neste medarbeider Ta kontakt for en uforpliktende prat med regionleder/partner Mona Lavik, tlf. 4167 6868, mona@bemanningsbyraaet.no

Les mer om oss her
SRF-medlemmmer får 50% på de to første behandlingene

Vi hjelper deg til å få en kropp og helse som ikke skal sette begrensinger i din hverdag. Du får behandling i moderne vakuum, trykk og lysbehandlingsmaskiner for å redusere smerter i muskler og ledd. Behandlingene er behagelige og svært populære på grunn av sin effekt. Her kan du komme for å forebygge skader, bli frisk etter skader/operasjoner eller om du ønsker økt yteevne. Vi hjelper deg naturligvis med jobbrelaterte smerter også.

Se mer på vår nettside
-25% avslag på radioannonsering i 2023 med 5000 Bergen Radio

5000 Bergen Radio - Vi tilbyr alle medlemmer i SRF -25% avslag på radioannonsering i 2023.

Ta kontakt med oss - les mer her
15% rabatt på nettsider, skyløsninger, Power BI, mobilapplikasjoner og andre konsulenttjenester.

Vi tilbyr alle SRF-medlemmer 15% rabatt på nettsider, skyløsninger, Power BI, mobilapplikasjoner og andre konsulenttjenester.

Les mer om hva vi kan tilby her
Tilbud fra Top of Mind - Kreativt Reklamebyrå

Skal din bedrift bli mer synlig? Vi i Top of Mind tilbyr alle medlemsbedrifter i SRF 15% rabatt på ordinær timepris på alle våre reklametjenester (ikke drone og hosting) og 20% på kurspakker i LinkedIn.

Les mer om oss her
10% rabatt på alle overnattinger på alle hotellene til Citybox

Citybox tilbyr alle SRF-medlemmer 10% rabatt på alle overnattinger på alle hotellene. Bruk rabattkoden SRF10 som er gyldig fra og med 13. september.

Til nettside
Tilbud fra Det Bergenske Kaffeselskap

Gratis montering av kaffemaskiner og vannkjølere ut 2023 (ordinær pris 790,- per time). Gratis grutbokser for innsamling av kaffegrut i vårt bærekraftsprogram (ordinær pris kr. 395,- per boks). Vi tilbyr befaring på stedet og visning av maskiner på vårt showroom i Åsane

Les mer om oss
Tilbud på bookingsystem for møterom

Som medlem av SRF får du: Sømløs og skalerbar møteromsbooking system for ditt kontor. Fri onboarding av ansatte i plattformen. Fri integrasjon Outlook og/eller Google kalender inkludert. Kr. 99,- per måned/per møterom. Kr. 350,- QR kode skilt med navn på møterom.

Les mer om bookingsystemet her
Kurs til SRF medlemmer i klimaregnskap og bærekraftsrapportering

Emisoft tilbyr fysiske halvdagskurs i Bergen: Lær å mestre klimaregnskap og få innsikt i bærekraftsrapportering – meld deg på vårt praktiske kurs i dag! Hva er egentlig et klimaregnskap og hvorfor har din bedrift et ansvar i forhold til bærekraftsrapportering? Er du klar til å ta dine bærekraftsinitiativer til neste nivå? Vårt kurs er utformet for å gi deg den nødvendige kompetansen som trengs for å ikke bare forstå konseptene, men også for å kunne implementere dem i praksis. Pris Opprinnelig: 3990 kr per person, inkludert nydelig lunsj fra Søtt+Salt. Rabatt SRF: 3490 kr per person, inkludert nydelig lunsj fra Søtt+Salt.

Les mer her
10% rabatt på rekrutteringshonoraret eksklusivt til SRF-medlemmer ut året.

Ser du etter dyktige selgere eller account managere? Vi i Randstad tilbyr nå 10% rabatt på rekrutteringshonoraret eksklusivt til SRF-medlemmer ut året. Ta kontakt for en uforpliktende prat! Stian Rafto - business area manager, e-post: stian@randstad.no, tlf: 457 37 260

Les mer her
Aider tilbyr alle SRF-medlemmer en HR-skanner for 5 000 kr.

Vår HR-skanner gir dere en rask oversikt over virksomhetens modenhet på HR-området. Gjennomføringen tar ca. 2 timer og resultatene fra HR-skanneren oppsummeres i en rapport som identifiserer virksomhetens styrker og utviklingspotensiale innen HR, med et konkret forslag til handlingsplan for å imøtekomme funnene.

Book din HR-skanner i dag!
Evne- og personlighetstest inkludert i rekrutteringshonoraret for SRF sine medlemmer ut 2023.

Har du rekruttert uten å teste kandidatene? Testverktøy hjelper deg å rekruttere kompetansebasert og objektivt. Våre rådgivere er sertifisert i ulike verktøy og spanderer inntil 5 tester ved inngåelse av rekrutteringsavtale innen utgangen av 2023. Ta kontakt med Kundeansvarlig Hildegunn Salvesen på hildegunn.salvesen@adecco.no eller 92 43 17 61.

Adecco Select - en effektiv partner til fast stilling - Adecco Select
20% rabatt på rekrutteringshonoraret for SRF sine medlemmer!

Vi i Jefferson Wells rekrutterer ledere og fagspesialister til Norges ledende virksomheter, og har et av landets største rekrutteringsmiljøer. Med spisskompetanse innen våre fagområder, et sterkt fagmiljø og lokal tilstedeværelse, sikrer vi at våre kunder har riktig kompetanse og kapasitet der den trengs. Ta gjerne kontakt med leder for rekruttering Anette Hansen, tlf. 900 80 079, anette.hansen@jeffersonwells.no for nærmere informasjon.

Til nettside
20% rabatt på analysehonoraret for SRF sine medlemmer!

Vår arbeidsplassanalyse Next Office® hjelper dere med å samle inn verdifull kunnskap og data før kontoret utformes. Med spesielt utviklede verktøy veileder vår erfarne arbeidsplass strateger ledelsen i arbeidet med visjon, mål og rammeverk for prosjektet. Gjennom workshops, forelesninger og en nettbasert spørreundersøkelse hjelper vi dere med å kartlegge behov og arbeidsmønstre, samt involvere ansatte på en gjennomtenkt måte. Vi er opptatt av å tenke fremover, og inspirerer til å åpne opp for nye ideer om hvordan kontoret kan brukes til å støtte daglige aktiviteter på best mulig måte. Ta kontakt med prosjektrådgiver Jørgen Tviberg på jorgen.tviberg@kinnarps.no eller 92 45 55 14.

Til nettside
Oppdag vekstmuligheter med en kostnadsfri analyse av din bedrifts digitale potensial

Få en modenhetsanalyse og 1 time kostnadsfri ekspertveiledning for å realisere ditt digitale potensial. Som SRF-medlem kan vi også tilby 10% rabatt på våre medietjenester. Send: Ja takk - til jorgen@precisdigital.com for å motta din analyse

Til nettside
Tilbud til SRF sine medlemmer fra Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap

Trenger du flere flinke folk? Er det vanskelig å finne dem? Det er da du bør bruke Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi i Manpower er eksperter på et arbeidsmarked i endring, og vi finner talentene for deg! Ut året får du som SRF-medlem 20% rabatt på fastrekruttering. Vi gir deg denne rabatten også på våre annonsepakker. For deg som SRF-medlem vil vi også ut året gi ekstra gode priser på innleie av personell. Ta kontakt med Andreas Bjerkvik, leder Forretningsutvikling region Vestland på telefon 46 86 07 18 eller e-post andreas.bjerkvik@manpower.no, så hjelper vi deg før året er omme! Manpower = jobb

Les mer om oss her
Gratis design til verdi av kr 75 000,- ved bestilling av apputvikling

Trenger du eller din bedrift en applikasjon, eller en app som ungdommen kaller det? Vi bistår med konsept og design, og fikser apputvikling og vedlikehold. Løsningen utvikles for iOS og Android. Ta kontakt med Link Utvikling for å høre om mulighetene.

Til nettside
3500,- i rabatt på opplæring i Apsis One og 10 % rabatt på lisensen første året.

APSIS One er skapt for å være den mest intuitive og brukervennlige plattformen for nyhetsbrev og andre utsendelser. Plattformen gir deg kontroll og innsikt i hvordan de mottar deres budskap, både på 1-1 nivå eller i utvalg.

Bestill en kostnadsfri online demo her
Våre Partnere