Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Lyll AS

Med Lyll kan du enkelt annonsere på nettaviser og magasiner i Norge og utlandet. I stedet for å henvende deg til hver avis kan du velge alle sammen hos oss. Raskt og enkelt, og et supert supplement til de andre markedsføringskanalene du bruker.

Lyll.no
Duo

Duo leverer Strategisk Organisk Markedsføring. Altfor ofte fokuserer markedsføringen nesten utelukkende på kortsiktige resultater og salgsmål, som gjør at det å skape langvarige og gode forhold mellom oss og menneskene vi ønsker å nå ut til havner i andre rekke. Dette bidrar til irritasjon og dårlig innhold i feeden. Vi leverer alt fra konsept & strategiutvikling og innholdsproduksjon til drift av SoMe og community management. Alt som skal til for at vi kan fortjene folks oppmerksomhet istedenfor å stjele den.

Duo.no
AAK Energy

På slutten av 1980-tallet var AAK Energy med å utvikle tilkomstteknikk, og vi trente de første tilkomstteknikerne for arbeid på norsk sokkel. I dag er vi en del av Norwegian Group og med vårt erfaringsrike og kompetente team leverer vi spesialisttjenester til olje & gass, verftsindustrien og vind- og vannkraftanlegg.

nog.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere