Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Aanderaa Data Instruments

Aanderaa Data Instruments er et selskap i Xylem konsernet. Vi har hovedkontor i Bergen og selger egenutviklede sensorer, instrumenter og systemer for måling, styring og overvåking av miljøparametre i krevende og utfordrende omgivelser i alle deler av verden. Våre viktigste markeder er universitets- og forskingssektor, olje- og gassindustrien, oppdrettsnæringen, kyst og havnemyndigheter, vei- og trafikkmyndigheter, samt transport- og anleggsektoren. Vi er markedsleder i flere av markedene vi betjener.

aanderaa.com
Bergen Parkering

Vi er en totalleverandør av produkter og tjenester innenfor parkering. Bergen Parkering AS er helt enkelt best i klassen, og for å beholde denne posisjonen har vi fokus på innovasjon og fremtidsrettede, effektive løsninger for parkeringsdrift.

bergenparkering.no
Møtebooking Norge

Vestlandets ledende selskap innen presale-tjenester, og spesialister på leads generering. Vi er en strategisk partner for bedrifter i B2B segmentet, som ønsker en jevn strøm av kvalifiserte salgsmøter. Vår modell er bygget med fokus på kvalitet og tett samarbeid, og på den måten blir kundens interesser ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi elsker å skape verdi for våre kunder, og motiveres av at arbeidet vårt skaper vekst og arbeidsplasser.

motebookingnorge.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere