Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Nordvik Bolig

Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre, og som setter kunnskap, tillit og trygghet høyt når du skal selge eller kjøpe. Vi kjenner Bergen, Sotra og Askøy godt, og vet hva boligkjøperne i disse områdene er opptatt av i valget av sitt nye hjem. Vi er et solid meglerteam som vet hva som kreves for å oppnå de høyeste salgssummene. Gjennom våre digitale løsninger skaper vi interessen du trenger for din bolig på helt nye måter, tilpasset de digitale mediene folk bruker i boligjakten.

nordvikbolig.no/kontorer/bergen
Ungt Entreprenørskap Vestland

Ungt Entreprenørskap er en ideell, landsomfattende organisasjon som sammen med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. Våre programmer gjennomføres i nært samarbeid med det lokale arbeids- og næringsliv. Ungt entreprenørskap er en brobygger mellom skole og arbeidsliv. Vi har programmer fra grunnskole til høyre utdanning, innen områdene entreprenørskap, jobbtrening og personlig økonomi.

ue.no
Damsgård Digital

Vi i Damsgård Digtal bruker ord som er lett å relatere seg til. Vårt mål er at kunder får verdiskapende løsninger. Våre medarbeidere har en sammensatt kompetanse, det gjør at vi samarbeider godt med bruker og beslutningstakere. Vi mener at det er det IT og digitalisering handler om, menneskene altså!

ddigital.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere