Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Bjørkhaug Consulting

Vi skal bidra til utvikling gjennom å utløse bedrifters potensiale og styrke deres konkurransekraft. Våre tjenester er rådgiving og prosjektledelse til bedrifter innen salg, forretningsutvikling, ledelse og styrearbeid.

bjorkhaugconsulting.com
Kuehne + Nagel AS

Kuehne + Nagel Gruppen er et ledende logistikknettverk for bedriftsmarkedet på verdensbasis, med innovative og effektive løsninger for hele forsyningskjeden. Vi er størst på sjøfrakt i hele verden, nest størst innen flyfrakt, og i Europa er vi blant de tre ledende innen transportsektoren på bilfrakt. I Norge er vi anerkjent som en av de mest pålitelige og konkurransedyktige logistikkleverandørene - blant landets største næringer.

kuehne-nagel.no
Bergen Helhetsklinikk

Vi forsker og jobber for å forebygge, optimalisere og støtte i forhold til livsstilsplager som muskel, skjelett, tarm, overvekt, avhengighet, fobier, tvang, perfeksjonisme, allergier, utmattelse, nedstemthet, uro, frykt, bekymring og tilsvarende. Dessuten er vi eksperter på relasjoner, både til deg selv, parforhold, familie, arbeidsplass og organisasjoner.

bergenhelhetsklinikk.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere