Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Hill & Co Advokatfirma AS

Vi i Hill & Co mener at god juridisk bistand handler om å sikre og skape verdier for klienten. En investering i juridisk veiledning på et tidlig tidspunkt kan være utslagsgivende for en virksomhet i en planleggingsfase, en forhandling og påfølgende avtale. Vi har lang fartstid fra de fleste bransjer, noe som gjør oss i stand til å raskt sette oss inn i dine utfordringer. I tvister og strategiske valg hjelper vi deg med perspektiv på muligheter og risiko, og trygger beslutningsprosessen.

Hill.one
Frei

For selskaper som vil forenkle, forbedre eller fornye. Noen ganger er svaret enkle tiltak som gir raskt verdi, andre ganger er det mer omfattende grep som må til. Frei hjelper deg enten du skal i gang med valg av ny CRM-løsning, eller å få mer utbytte av det du allerede har implementert. Hos oss finner du folk med lang erfaring fra organisasjon og ledelse. Vi evner å se helheten, men lukker heller ikke øynene for de viktige og verdiskapende detaljene. Frei er en del av Skavl som kombinerer erfaring med entreprenørskap. Gjennom 20+ års erfaring fra media, teknologi, retail, FMCG, reklame og eiendom har vi jobbet hands-on med fornyelse, produkt og forretningsutvikling. Denne erfaringen tar vi med oss når utvikler nye selskap og tjenester.

Frei.no
Matvare Expressen AS

Matvareexpressen er en totalleverandør av næringsmidler til kunder blant annet i den offentlige sektor, store kantiner, mindre og mellomstore bedrifter, små og store barnehager, institusjoner og sykehjem. Til våre kunder leverer Matvareexpressen blant annet ferske brød, meierivarer, frukt og grønt, fersk fisk, pålegg og husholdningsvarer. I tillegg har vi også et stort utvalg av formings- og hobbyartikler.

Mve.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere