Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Mediesmio AS

Me leverer komplette tenester innan marknadsføring, med fokus på verksemder i vestlandsregionen. Med kompetanse innan digital og praktisk marknadsføring, kommunikasjonsstrategi, webdesign, sosiale medium, foto/video, tekst- og innhaldsproduksjon kan me tilby gode løysingar for alle som vil verta meir synlege, tydelege og effektive når det kjem til kommunikasjon i ulike kanalar.

medismio.no
OK Kontor

OK Kontor er et arkitektur- og designbyrå som jobber i krysningsfeltet mellom plan, arkitektur, miljø, design, visualisering, kultur og andre ting vi liker. Designavdelingen har fokus på konsept, kommunikasjon og et sterkt visuelt uttrykk. Prosjektene inkluderer både fysisk print og digitalt arbeid, som visuell identitet, UI/UX, strategi, art direction, romlig design og wayfinding.

ok-kontor.no
Prospera avd Vestland

Prospera er et profesjonelt nettverk av flere hundre konsulenter som på fritiden gjør pro-bono prosjekter. Vi løser forretningskritiske utfordringer for ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører slik at de kan fokusere på det de er best på; løse samfunnsutfordringer. Prospera gjennomfører prosjekter innen forretningsutvikling, økonomi, organisasjonsutvikling, juss, tjenestedesign, PR, styrearbeid, kommunikasjon og HR.

prosperastiftelsen.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere