Ønsker du å motta nyhetsbrev fra SRF?

Du er nå påmeldt vårt nyhetsbrev

Det har skjedd en feil, prøv igjen.

Våre medlemmer Vis alle

Apphuset

Apphuset spesialiserer seg på design og utvikling av applikasjoner og webløsninger for mobile plattformer. Selskapet fra Bergen har 10 års erfaring med digital transformasjon, og utvikler tjenester for både selskapers sluttkunder og deres egne ansatte.

apphuset.no
Bymuseet i Bergen

Vi er et kulturhistorisk- og arkeologisk museum med ansvar for drift av 9 museer i Bergen kommune. Museet fanger ulike aspekter av Bergens fascinerende byhistorie, fra kongelige festlokaler i Håkonshallen til enkle pasientværelser på leprahospitalet St. Jørgen. Vi forvalter det store middelaldermaterialet etter de arkeologiske utgravningene på Bryggen, hele det rekonstruerte bymiljøet i Gamle Bergen, utstillingene og frilufsmuseet på Hordamuseet, herskapsboligen på Alvøen, lystgården Damsgård, Bergen Skolemuseum i den gamle latinskolen og den unike brannhistoriske samlingen til Bergen Brannhistoriske Stiftelse.

bymuseet.no
Dråpe Media

Dråpe Media et ungt og nytenkende produksjonsselskap med hjerte for digitalt innhold. Vi er samlet av kreative mennesker innen video, foto og vfx/animasjon, med bakgrunn fra kulturbransjen.

dråpemedia.no

Medlemskap i SRF

Verdifullt nettverk

Rundt 300 små og store bedrifter får viktig faglig kunnskap gjennom SRF

Om medlemskap

Innsikt Vis alle

Våre Partnere