Daglig leder

Mariell Sæternes

Jobbet i fem år som senterleder ved Xhibition Kjøpesenter i Bergen sentrum før hun startet som Daglig Leder for SRF i 2015. Hennes utdannelse har hun fra Handelshøyskolen BI og Norges Handelshøyskole innenfor markedsføring, salgsledelse og økonomi.

T: 977 27 213
E: mariell@srf.no

Markedssjef

Hans Martin Opsal

Han har sin utdannelse fra varehandelsbransjen, samt en rekke kurs innen salg/administrasjon/ledelse og regnskap. I tiden før SRF har Hans mange års erfaring som selger, administrasjonsmedarbeider og daglig leder fra dagligvare, profilerings og miljøhåndteringsbransjen. Han er også SRFs styrerepresentant i Markedsforbundet.

T: 482 45 230
E: hans.martin@srf.no

Kommunikasjonsansvarlig (vikariat)

Gro Hjartholm

Gro har lang erfaring fra reklamebransjen, rådgivning og salg blant annet fra AG Byråene og Oktan. Hun har jobbet mange år med salg og salgsledelse innenfor B2B markedet i Schibsted som Strategisk kundesjef og med innhold og kommunikasjon som seniorrådgiver i Cox, Media Bergen, og markedssjef i Websystemer.

T: 902 955 10
E: gro@srf.no

Art Director - deltid

Stine Bortheim

Stine har, etter to år i lære hos reklamebyrået Rein Design, tatt fagbrev i mediegrafikerfaget. Siden har hun jobbet frilans med grafisk design, samtidig som hun tar en bachelor i markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania.

Våre Partnere