Daglig leder

Mariell Sæternes

Jobbet i fem år som senterleder ved Xhibition Kjøpesenter i Bergen sentrum før hun startet som Daglig Leder for SRF i 2015. Hennes utdannelse har hun fra Handelshøyskolen BI og Norges Handelshøyskole innenfor markedsføring, salgsledelse og økonomi.

T: 977 27 213
E: mariell@srf.no

Arrangement- og økonomiansvarlig

Hans Martin Opsal

Han har sin utdannelse fra varehandelsbransjen, samt en rekke kurs innen salg/administrasjon/ledelse og regnskap. I tiden før SRF har Hans mange års erfaring som selger, administrasjonsmedarbeider og daglig leder fra dagligvare, profilerings og miljøhåndteringsbransjen. Han er også SRFs styrerepresentant i Markedsforbundet.

T: 482 45 230
E: hans.martin@srf.no

Salgs-og medlemsansvarlig

Khaled Amairi

Han har syv års erfaring innen salg, merkevare og finans. Khaled har jobberfaring fra selskaper som Innovasjon Norge, DNB, Gjensidige og Bulder Bank. Med erfaring fra flere bransjer har han verdifull kompetanse innen salg og relasjonsbygging. Han er utdannet innen markedsføring og salgsledelse med en bachelor fra Høyskolen Kristiania.

T: 97402497
E: khaled@srf.no

Markedsansvarlig

Maja Rolland

Maja har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Høsten 2022 hadde hun internship hos SRF. Maja var Event Manager for Vinterlekene 2022, og fikk erfaring med planlegging og markedsføring av arrangementer.

T: 46788144
E: maja@srf.no

Intern SRF

Vilde Areklett

Vilde Areklett studerer siste året på Økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen BI og har høsten 2023 internship hos SRF.

Våre Partnere