Styret i SRF

Styreleder

Ina Stølen

Daglig leder i Brandity. Utdanning: MBA fra NHH, Executive Master Brand Management. Hun har en BA i International Corporate Communication fra AUP i Paris, samt fransk og italiensk språkstudier. Ina er partner og daglig leder i Brandity og jobber som strategisk rådgiver med fagansvar for innsikt. Hun har 14 års erfaring med kvalitative og kvantitative analysemetoder, strategisk merkerådgiving og fasilitering av strategiske prosesser. Hun har tidligere jobbet som markedsanalytiker hos Arkema Brand i Paris og som gründer av BrandMind i Bergen. Ina er prekvalifisert rådgiver av Innovasjon Norge, har styreerfaring fra egne selskap samt Lerpold AS og er gjesteforeleser på NHH og BI.

Nestleder

Beathe Knudstad-Lopez

General Manager First Hotel Marin. Jobbet tidligere som Branch Manager for Kelly Services i Bergen. Før dette har Beathe lang erfaring fra hotell og reiseliv fra ulike leder roller i bl.a Quality Hotel Edvard Grieg, Clarion Hotel Admiral og Radisson Blu Hotel Norge. Beathe har sin utdannelse fra Sveits og har et stort nettverk nasjonalt som internasjonalt fra sine ulike roller innen reiseliv.

Styremedlem

Silje Ulla-Zahl

Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Frydenbø Group. Erfaring fra stillinger som kommersiell direktør i Keyteq og salgsdirektør nasjonalt salg i Schibsted Norge Abonnementsmedia. Silje jobbet i Schibsted i syv år - fire av disse som salgssjef i Bergens Tidende. Har også vært prosjektleder/konsulent i reklamebyrå. Utdannet ved Handelshøyskolen BI; masterprogram i nyskaping og kommersialisering, Bachelor of Management med spesialisering i prosjektledelse.

Styremedlem

Thomas Dahl Birkeland

Art Director og gründer i Reklamekollektivet. Studerte reklame og merkekommunikasjon ved NKF, nå Høyskolen Kristiania. Har tidligere jobbet med ulike prosjekter innenfor kultur og media, fra journalistikk og PR til festival- og konsertvirksomhet.

Styremedlem

Marita Hammersland

Salgssjef i Schibsted Norge Abonnementsmedia. Har over 10 års erfaring fra annonsesalg og digitale medier i Bergens Tidende. Har tidligere jobbet i ulike salgsroller, blant annet som Strategisk kundesjef, Key account og Account manager. I tillegg til kurs fra Schibsted Academy innen prosjektledelse, salg og salgsledelse, er Marita utdannet Diplommarkedsfører ved BI Bergen.

Styremedlem

Petter U. Johnsen

Partner og strategisk rådgiver innen markedskommunikasjon i digitalbyrået Kalibrert AS. Petter er utdannet innen markedskommunikasjon med en bachelor fra BI Bergen og master fra Bournemouth University. Han har flere års erfaring innen markedsføring både i ulike markedsavdelinger og som rådgiver i iProspect.

Varamedlem

Kim Kristoffersen

Prosjektleder events i Bergen Live AS. Kim har 20 års erfaring innen produksjon og avvikling av ulike typer arrangementer gjennom nåværende og tidligere arbeidsforhold. Har bred salgserfaring innen reiselivsbransjen og har også jobbet som daglig leder av Oseana Kunst og Kultursenter. Kim har sin utdannelse fra Sveits.

Varamedlem

Raymond Pettersen

Teknologidirektør hos konsulentselskapet Knowit. Har bakgrunn som dataingeniør og har nærmere 20-års erfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder og forretningsutvikler. Er lidenskapelig opptatt av god brukeropplevelse sammen med gode teknologiske løsninger - for å løse hverdagslige utfordringer.

Varamedlem

Stina Kildedal-Johannessen

Kommunikasjonsansvarlig i Hansa Borg Byggerier AS. Jobbet tidligere som kommunikasjonssjef i Aker Solutions Norge. Stina er utdannet innen kommunikasjon, kultur og media, og har lang erfaring innen kommunikasjonsfeltet, både som kommunikasjonsrådgiver, journalist, tekstforfatter og prosjektleder i reklamebransjen. Stina har sin utdannelse fra Bergen (BI) og England.

Våre Partnere