Styret i SRF

Styreleder

Petter U. Johnsen

Web Manager i Fjord Line. Petter er utdannet innen markedskommunikasjon med en bachelor fra BI Bergen og master fra Bournemouth University. Han har 17 års erfaring innen markedsføring og salg, både på kundesiden og som konsulent i iProspect, Kalibrert, Labs og Sopra Steria.

Nestleder

Kim Kristoffersen

Prosjektleder events i Bergen Live AS. Kim har 20 års erfaring innen produksjon og avvikling av ulike typer arrangementer gjennom nåværende og tidligere arbeidsforhold. Har bred salgserfaring innen reiselivsbransjen og har også jobbet som daglig leder av Oseana Kunst og Kultursenter. Kim har sin utdannelse fra Sveits.

Styremedlem

Stina Kildedal-Johannessen

Leder kommunikasjon og bærekraft i Hansa Borg Bryggerier i Hansa Borg Byggerier AS. Jobbet tidligere som kommunikasjonssjef i Aker Solutions Norge. Stina er utdannet innen kommunikasjon, kultur og media, og har lang erfaring innen kommunikasjonsfeltet, både som kommunikasjonsrådgiver, journalist, tekstforfatter og prosjektleder i reklamebransjen. Stina har sin utdannelse fra Bergen (BI) og England.

Styremedlem

Raymond Pettersen

Teknologidirektør hos konsulentselskapet Knowit. Har bakgrunn som dataingeniør og har nærmere 20-års erfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder og forretningsutvikler. Er lidenskapelig opptatt av god brukeropplevelse sammen med gode teknologiske løsninger - for å løse hverdagslige utfordringer.

Styremedlem

Christopher Nordgreen Dahl

Christopher er Salgssjef i Schibsted Marketing Services og jobbet tidligere som salgs- og markedssjef i Screentek AS. Han er utdannet innen markedskommunikasjon med bachelor fra BI Bergen og master fra University of Newcastle, Australia. Har nærmere 20 års erfaring innen salg og markedsføring, som KAM, prosjektleder og salgs- og markedssjef. Han har også vært involvert i flere startups.

Styremedlem

Heidrun Reigstad Tveit

Markedssjef i Frydenbø Bilsenter. Heidrun er utdannet innen markedsføring og ledelse med bachelor fra Handelshøyskolen BI og master fra Kingston University i London. Hun har særlig mye erfaring innen digital markedsføring; som konsulent i iProspect og Kalibrert, og digital markedssjef i Sparebanken Vest.

Varamedlem

Maria Friis Thorsen

Daglig leder i design- og techselskapet Guilty. Bistår her teamet og kunder som strategisk rådgiver, forretningsutvikler, selger, markedsfører og prosjektleder. Startet karrieren som digital markedsfører og ble deretter forfremmet til markedssjef i utdanningskonsernet Metis Education AS med ansvar for markedsavdelingen, markedsstrategi og uttak for 8 datterselskap. Deretter gikk veien videre til Sbanken i rollen som Marketing Manager/Salgsansvarlig. Her ledet hun et tverrfaglig team der hovedansvarsområdet var å sikre volum-, vekst- og forretningsmål for bankens boliglånsportefølje. I 2021 ble hun kåret til topp 10 salgsledere blant årets unge ledertalent av E24.no. Maria er også mentor og rådgiver for flere spennende startups.

Varamedlem

Per-Erik Pedersen

Salgsdirektør i Atea gjennom de siste 10 årene, nå regionsdirektør. Tidligere jobbet som salgssjef og selger i Lyd og bilde bransjen. Tidlig inne i salgsyrket gjennom familiebedrift innen dagligvarer. Genuint opptatt av verdisalg, salgsprosesser og hvordan gjennom våre offerings skape verdi for våre kunder. Erfaring fra ulike ledertreningsprogrammer gjennom AFF, Ord til Handling og Søstrene Ihlen.

Varamedlem

Silje Storrud

Kinosjef i Nordisk Film Kino, Lagunen. Mer enn 17-års erfaring fra servicebransjen, og har i tillegg lang fartstid innen retail. Har studert administrasjon- og organisasjonsvitenskap ved UiB, og jobbet med ledelse siden tenårene. Brenner for oppriktig, effektiv og god kommunikasjon og markedsføring.

Våre Partnere