Styret i SRF

Styreleder

Silje Ulla-Zahl

Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Frydenbø Group. Erfaring fra stillinger som kommersiell direktør i Keyteq og salgsdirektør nasjonalt salg i Schibsted Norge Abonnementsmedia. Silje jobbet i Schibsted i syv år - fire av disse som salgssjef i Bergens Tidende. Har også vært prosjektleder/konsulent i reklamebyrå. Utdannet ved Handelshøyskolen BI; masterprogram i nyskaping og kommersialisering, Bachelor of Management med spesialisering i prosjektledelse.

Nestleder

Marita Askeland

Tidligere Salgssjef i Schibsted Norge Abonnementsmedia. Har over 10 års erfaring fra annonsesalg og digitale medier i Bergens Tidende. Har tidligere jobbet i ulike salgsroller, blant annet som Strategisk kundesjef, Key account og Account manager. I tillegg til kurs fra Schibsted Academy innen prosjektledelse, salg og salgsledelse, er Marita utdannet Diplommarkedsfører ved BI Bergen.

Styremedlem

Thomas Dahl Birkeland

Art Director og gründer i Reklamekollektivet. Studerte reklame og merkekommunikasjon ved NKF, nå Høyskolen Kristiania. Har tidligere jobbet med ulike prosjekter innenfor kultur og media, fra journalistikk og PR til festival- og konsertvirksomhet.

Styremedlem

Petter U. Johnsen

Partner og strategisk rådgiver innen markedskommunikasjon i digitalbyrået Kalibrert AS. Petter er utdannet innen markedskommunikasjon med en bachelor fra BI Bergen og master fra Bournemouth University. Han har flere års erfaring innen markedsføring både i ulike markedsavdelinger og som rådgiver i iProspect.

Styremedlem

Kim Kristoffersen

Prosjektleder events i Bergen Live AS. Kim har 20 års erfaring innen produksjon og avvikling av ulike typer arrangementer gjennom nåværende og tidligere arbeidsforhold. Har bred salgserfaring innen reiselivsbransjen og har også jobbet som daglig leder av Oseana Kunst og Kultursenter. Kim har sin utdannelse fra Sveits.

Styremedlem

Stina Kildedal-Johannessen

Leder kommunikasjon og bærekraft i Hansa Borg Bryggerier i Hansa Borg Byggerier AS. Jobbet tidligere som kommunikasjonssjef i Aker Solutions Norge. Stina er utdannet innen kommunikasjon, kultur og media, og har lang erfaring innen kommunikasjonsfeltet, både som kommunikasjonsrådgiver, journalist, tekstforfatter og prosjektleder i reklamebransjen. Stina har sin utdannelse fra Bergen (BI) og England.

Varamedlem

Raymond Pettersen

Teknologidirektør hos konsulentselskapet Knowit. Har bakgrunn som dataingeniør og har nærmere 20-års erfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder og forretningsutvikler. Er lidenskapelig opptatt av god brukeropplevelse sammen med gode teknologiske løsninger - for å løse hverdagslige utfordringer.

Varamedlem

Christopher Nordgreen Dahl

Christopher er Salgssjef i Schibsted Marketing Services og jobbet tidligere som salgs- og markedssjef i Screentek AS. Han er utdannet innen markedskommunikasjon med bachelor fra BI Bergen og master fra University of Newcastle, Australia. Har nærmere 20 års erfaring innen salg og markedsføring, som KAM, prosjektleder og salgs- og markedssjef. Han har også vært involvert i flere startups.

Varamedlem

Monica Saur Sandvik

Salg-og partneransvarlig i Sportsklubben Brann. Utdannet ved Høyskolen Kristiania og har en bachelor i markedsføring og relasjonsledelse. Har siden 2005 utelukkende jobbet med salg, salgsledelse og å utvikle den gode kunderelasjonen. Har lærerik erfaring fra både reiselivs- og hotellbransjen, og de siste årene som partneransvarlig i Sportsklubben Brann.

Våre Partnere