Partnerskap

Våre partnere

SRF skaper en arena for inspirasjon, kunnskapsdeling og nettverksbygging mellom mennesker. Våre samarbeidspartnere har et stort nettverk og besitter faglig kompetanse, noe som kommer våre medlemmer til gode.

Partnere i SRF

Sølvrev

Sølvrev produserer videoinnhold til digitale kanaler og sosiale medier. De har kontorer i Bergen og Oslo. Forutsetningen for å gjøre dette på en god måte, er at man må kjenne til algoritmene som eksisterer i de ulike kanalene, ifølge dem selv. I løpet av 2020 vil 80 % av all trafikk på nettet være video - Sølvrev gir liv til din merkevare.

Canon Business Center Bergen

Canon Business Center Bergen er en ledende aktør innen print-, kopi- og dokumentløsninger i vår region. Vi tilbyr salg, service og tjenester til bedriftsmarkedet, både innen privat og offentlig sektor.

Qualified Professionals

I Bergen ønsker Qualified Professionals å være næringslivets foretrukne samarbeidspartner innen spesialist- og lederrekruttering. De har lang erfaring innen en rekke bransjer og fagområder, og har gjennom deres lokale forankring utviklet en svært god markedskunnskap. Qualified Professionals rådgivende evner, dømmekraft og profesjonalitet har gjentatte ganger vist seg å være verdiskapende for kunder som har til hensikt å tiltrekke seg og utvikle de beste kandidatene.

Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet sin ambisjon er å være en foretrukken samarbeidspartner for næringslivet i Bergen. Deres styrke er at de kjenner markedet godt. Alle deres rådgivere har lang erfaring fra bransjen og innehar god kompetanse. Bemanningsbyraaet har et stort nettverk og en solid og oppdatert kandidatbase. De er opptatt av god oppfølging og har jevnlig kontakt med deres utleide medarbeidere.

Bergens Tidende

Bergens Tidende er et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er sammen med Aftenposten, VG, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen en del av Schibsted Norge.

Fana Sparebank

Fana Sparebank er eneste lokalbank i Bergen, med hovedkontor på Nesttun og tre avdelingskontor spredt i Bergen og omegn. Konsernet Fana Sparebank består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt. Totalt ca. 150 ansatte.

De senere år har Fana Sparebank vært en aktiv bidragsyter til finansbyen Bergen, gjennom medvirkning til etableringen av Frende Forsikring, Brage Finans og Norne Securities.

Fana Sparebank er din lokale leverandør av tjenester innen bank, sparing og forsikring.

SK Brann

Brann har vært blant landets ledende klubber nesten siden den spede begynnelse, med sin første cupfinale allerede i 1917 og den foreløpig siste i 2011. Klubben har totalt tre seriemesterskap. Det første kom i 1961/62 sesongen, og ble fulgt opp igjen året etter i 1963. Etter det var det 44 år med venting før klubben igjen kunne kalle seg seriemester i 2007.

Brann spiller hjemmekampene på Brann Stadion i Bergen - Norges mest intime og stemningsfulle hjemmearena!

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er med 2200 studenter på heltid og omkring 300 Executive studenter, den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. BI - campus Bergen holder til i moderne lokaler på Marineholmen. Vi har 9 ulike Bachelorstudier og Master of Science in business på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

Hansa Borg Bryggerier

Med ca. 350 medarbeidere er Hansa Borg Bryggerier AS Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør. Vi utvikler selskapet og vårt sortiment kontinuerlig og er en viktig aktør i utviklingen av norsk bryggeri- og mineralvannsindustri.

APSIS

APSIS ble etablert i 2001 av en svensk visjonær innen digital markedsføring og har i dag over 240 medarbeidere som betjener mer enn 6000 kunder i 50 land verden over. De er her for å hjelpe, oppmuntre og støtte deg i din digitale markedsføring.

Fjordkraft

Fjordkraft er Norges ledende merkenavn for strømsalg i privatmarkedet og det nest største i bedriftsmarkedet. Vi leverer strøm til mer enn 1,4 millioner mennesker gjennom over 600.000 målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i hele Norge. I 2017 lanserte vi Fjordkraft Mobil, som nå er Norges største mobilselskap uten eget nett.

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og gjennom vårt klimainitiativ Klimanjaro, krever vi at alle våre leverandører skal være det samme. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Fjordkraft er et børsnotert selskap. Vi har hovedkontor i Bergen, og avdelingskontorer i Oslo, Sandefjord, Trondheim, Stavanger og på Sortland.

Våre Partnere