Partnerskap

Våre partnere

SRF skaper en arena for inspirasjon, kunnskapsdeling og nettverksbygging mellom mennesker. Våre samarbeidspartnere har et stort nettverk og besitter faglig kompetanse, noe som kommer våre medlemmer til gode.

Partnere i SRF

Bergens Tidende

Bergens Tidende er et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er sammen med Aftenposten, VG, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen en del av Schibsted Norge. 

Fana Sparebank

Fana Sparebank er eneste lokalbank i Bergen, med hovedkontor på Nesttun og tre avdelingskontor spredt i Bergen og omegn. Konsernet Fana Sparebank består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt. Totalt ca. 150 ansatte.

De senere år har Fana Sparebank vært en aktiv bidragsyter til finansbyen Bergen, gjennom medvirkning til etableringen av Frende Forsikring, Brage Finans og Norne Securities.

Fana Sparebank er din lokale leverandør av tjenester innen bank, sparing og forsikring.

Kelly Services

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger, og betjener hvert år 200 000 kunder via 700 egeneide kontorer i 33 land. Kelly er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, oursourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.

Kelly Services ønsker å være en aktiv samarbeidspartner og ikke «bare» en leverandør av personell. Vi har et gjensidig tillitsforhold til en rekke seriøse og anerkjente bedrifter, både lokalt og internasjonalt. Dette gjør at vi klarer å oppnå et av våre uttalte mål; nemlig at vi gjennom samarbeid med våre kunder, aktivt skal bidra til deres suksess.

SK Brann

Brann har vært blant landets ledende klubber nesten siden den spede begynnelse, med sin første cupfinale allerede i 1917 og den foreløpig siste i 2011. Klubben har totalt tre seriemesterskap. Det første kom i 1961/62 sesongen, og ble fulgt opp igjen året etter i 1963. Etter det var det 44 år med venting før klubben igjen kunne kalle seg seriemester i 2007.

Brann spiller hjemmekampene på Brann Stadion i Bergen - Norges mest intime og stemningsfulle hjemmearena!

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er med 2200 studenter på heltid og omkring 300 Executive studenter, den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Handelshøyskolen BI - campus Bergen holder til i moderne lokaler på Marineholmen. Vi har 6 ulike Bachelorstudier på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

Hansa Borg Bryggerier

Med ca. 500 medarbeidere er Hansa Borg Bryggerier AS Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør. Vi utvikler selskapet og vårt sortiment kontinuerlig og er en viktig aktør i utviklingen av norsk bryggeri- og mineralvannsindustri.

APSIS

APSIS ble etablert i 2001 av en svensk visjonær innen digital markedsføring og har i dag over 240 medarbeidere som betjener mer enn 6000 kunder i 50 land verden over. De er her for å hjelpe, oppmuntre og støtte deg i din digitale markedsføring.

Fjordkraft

Gode strømavtaler. Hjemme og på jobb
Hver dag leverer Fjordkraft strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Hos oss er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller strøm som privatperson eller bedriftskunde får du alltid fornøydgaranti med på kjøpet.

Har du spørsmål om strøm? Ring oss gjerne på 06100. Våre hyggelige kunderådgivere har vunnet flere priser for sin kundeservice, og er tilgjengelig for deg alle hverdager fra 8 til 20.

Du finner vårt hovedkontor i Bergen, men vi har også avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger. Fjordkraft er eid av nettselskapene BKK og Skagerak, samt kraftprodusenten Statkraft. Les gjerne vår årsrapport om du vil vite mer om selskapets struktur, resultater og eierforhold

Våre Partnere