Partnerskap

Våre partnere

SRF skaper en arena for inspirasjon, kunnskapsdeling og nettverksbygging mellom mennesker. Våre samarbeidspartnere har et stort nettverk og besitter faglig kompetanse, noe som kommer våre medlemmer til gode.

Partnere i SRF

Bergen Kino

Bergen Kino er en av Vestlandets største kulturinstitusjoner med 17 saler fordelt på Bergenkino LUX og Konsertpaleet. Her finnes det lokaler i alle størrelser og variasjoner, både vanlige saler og spesialdesignede saler. Flere er ypperlig for konferanse. Perfekt for ditt arrangement, uansett behov.

APSIS

APSIS ble etablert i 2001 av en svensk visjonær innen digital markedsføring og har i dag over 240 medarbeidere som betjener mer enn 6000 kunder i 50 land verden over. De er her for å hjelpe, oppmuntre og støtte deg i din digitale markedsføring.

Atea

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og bruker kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

Bergen Filharmoniske Orkester

Bergen Filharmoniske Orkester har status som nasjonalorkester og kan som et av verdens eldste orkestre føre sin historie helt tilbake til 1765. Edvard Grieg var nær knyttet til orkesteret, og var i årene 1880-82 orkesterets kunstneriske leder. Nå er Edward Gardner sjefdirigent. Orkesteret teller 101 musikere og feiret sitt 250-års jubileum i 2015. Orkesteret nyter høy internasjonal anseelse takket være turneer, innspillinger, strømmetjenesten BergenPhiLive og internasjonale bestillingsverk.

Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet sin ambisjon er å være en foretrukken samarbeidspartner for næringslivet i Bergen. Deres styrke er at de kjenner markedet godt. Alle deres rådgivere har lang erfaring fra bransjen og innehar god kompetanse. Bemanningsbyraaet har et stort nettverk og en solid og oppdatert kandidatbase. De er opptatt av god oppfølging og har jevnlig kontakt med deres utleide medarbeidere.

Bergens Tidende

Bergens Tidende er et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er sammen med Aftenposten, VG, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen en del av Schibsted Norge.

Fjordkraft

Fjordkraft er Norges ledende merkenavn for strømsalg i privatmarkedet og det nest største i bedriftsmarkedet. Vi leverer strøm til mer enn 1,4 millioner mennesker gjennom over 600.000 målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i hele Norge. I 2017 lanserte vi Fjordkraft Mobil, som nå er Norges største mobilselskap uten eget nett.

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og gjennom vårt klimainitiativ Klimanjaro, krever vi at alle våre leverandører skal være det samme. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Fjordkraft er et børsnotert selskap. Vi har hovedkontor i Bergen, og avdelingskontorer i Oslo, Sandefjord, Trondheim, Stavanger og på Sortland.

Frydenbø

Frydenbø Group er et familieeid konsern med over 500 kompetente medarbeidere i fem ulike delkonsern. Frydenbø Eiendom leier ut flotte sentrumsnære næringslokaler på Damsgård, Minde, Kokstad og i Åsane. Frydenbø Bil er gjennom sine åtte bilsentre forhandler av Volvo, Nissan, Byd og Maxus, både til privat- og bedriftskunder. Polestar finnes i eget showroom på Tårnplass i Bergen. Marinevirksomheten produserer båtmerkene Nordkapp og Sting, samt distribuerer Zodiac og Mercury. Frydenbø Industri leverer service og produkter i hovedsak til kystnæringen. Frydenbø NXT er et investeringsselskap med fokus på nyskaping og kommersialisering, som eksempelvis iMove.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er med 2200 studenter på heltid og omkring 300 Executive studenter, den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. BI - campus Bergen holder til i moderne lokaler på Marineholmen. Vi har 9 ulike Bachelorstudier og Master of Science in business på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

Hansa Borg & Solera Beverage Group

Med ca. 350 medarbeidere er Hansa Borg Bryggerier AS Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør. Vi utvikler selskapet og vårt sortiment kontinuerlig og er en viktig aktør i utviklingen av norsk bryggeri- og mineralvannsindustri.

KPMG Norway

Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr KPMG tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. KPMG har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med deres bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper de deres kunder med å skape verdi.

KPMGs kunder spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. De bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

SK Brann

Brann har vært blant landets ledende klubber nesten siden den spede begynnelse, med sin første cupfinale allerede i 1917 og den foreløpig siste i 2011. Klubben har totalt tre seriemesterskap. Det første kom i 1961/62 sesongen, og ble fulgt opp igjen året etter i 1963. Etter det var det 44 år med venting før klubben igjen kunne kalle seg seriemester i 2007.

Brann spiller hjemmekampene på Brann Stadion i Bergen - Norges mest intime og stemningsfulle hjemmearena!

Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er eid av 290.000 vestlendinger. Å være en sparebank betyr at vi deler av overskuddet vårt, for å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre. Det fellesskapet vi er en del av, gir oss en unik kraft. Kraft til å møte de store utfordringene som angår oss alle. I snart 200 år har vi delt ut overskuddet som er skapt i banken til prosjekter i lokalmiljøer på Vestlandet. Som Sparebank er det våre kunder som eier oss.

Qualified Professionals

I Bergen ønsker Qualified Professionals å være næringslivets foretrukne samarbeidspartner innen spesialist- og lederrekruttering. De har lang erfaring innen en rekke bransjer og fagområder, og har gjennom deres lokale forankring utviklet en svært god markedskunnskap. Qualified Professionals rådgivende evner, dømmekraft og profesjonalitet har gjentatte ganger vist seg å være verdiskapende for kunder som har til hensikt å tiltrekke seg og utvikle de beste kandidatene.

Våre Partnere