Medlemmer i SRF

A2G Gruppen

A2G har i mer enn 60 år gitt mennesker muligheter til å gjøre et nytt yrkesvalg. Vårt mål er at de som ønsker å jobbe, enten det er for første gang eller et behov for å velge et nytt yrke, skal få muligheten til det.

a2g.no
AAK Energy

På slutten av 1980-tallet var AAK Energy med å utvikle tilkomstteknikk, og vi trente de første tilkomstteknikerne for arbeid på norsk sokkel. I dag er vi en del av Norwegian Group og med vårt erfaringsrike og kompetente team leverer vi spesialisttjenester til olje & gass, verftsindustrien og vind- og vannkraftanlegg.

nog.no
Aanderaa Data Instruments

Aanderaa Data Instruments er et selskap i Xylem konsernet. Vi har hovedkontor i Bergen og selger egenutviklede sensorer, instrumenter og systemer for måling, styring og overvåking av miljøparametre i krevende og utfordrende omgivelser i alle deler av verden. Våre viktigste markeder er universitets- og forskingssektor, olje- og gassindustrien, oppdrettsnæringen, kyst og havnemyndigheter, vei- og trafikkmyndigheter, samt transport- og anleggsektoren. Vi er markedsleder i flere av markedene vi betjener.

aanderaa.com
Ability

AB Solutions skifter navn til Ability, det nye navnet peker mot medarbeidere som har kompetanse og evner til å levere det meste innen Facility Management. Vi må tenke bærekraft i alt vi gjør. Derfor er Abilitys rengjøringstjenester Svanemerket. Det stiller krav til blant annet begrenset bruk av kjemikalier og til avfallshåndtering. Vi ser på mangfold og inkludering som en styrke. Ability har 1300 ansatte fra over 75 ulike nasjoner, de bidrar til et helt unikt arbeidsmiljø.

ability.no
Acapo

Acapo er et av Norges ledende rådgivingsselskaper med spesialisering innen vern, vedlikehold og håndheving av immaterielle verdier og rettigheter som patenter, design, varemerke og opphavsrett. Med vår erfaring og kompetanse bidrar vi til å skape, og til å opprettholde handlingsrom og forsprang for våre kunder.

acapo.no
Adecco

Velkommen til Adecco! Det vil alltid være rift om de dyktige medarbeiderne. Med gode rutiner for rekruttering møter vi gjerne ditt behov.

adecco.no
AG&

Av mange kjent som AlfGundersen – etablert i 1945. Kreativt reklamebyrå med vekt på strategi, merkebygging, design og digitale løsninger. Og kanskje vel så viktig: erfarne folk med forretningsforståelse. #designingbusiness

AG&
Agenda Økonomi

Agenda Økonomi AS er et profesjonelt og autorisert regnskapsførerselskap. Vi yter rådgivnings- og konsulenttjenester til bedrifter og organisasjoner. Vi samarbeider med våre kunder for å komme fram til den beste arbeidsdelingen og de mest effektive løsningene. Vi kan ta alt eller deler av ditt regnskap. Regnskap-Lønn-Personal-HR-HMS. Vi er stolt Premium Partner med PowerOffice GO.

agendaas.no
AGS IT-partner Bergen

I 40 år har AGS vært en fremoverlent pådriver for effektiv digitalisering hos små og mellomstore bedrifter. AGS IT-partner Bergen holder til i Eidsvåg, og er en fullskala IT-partner. Ønsker du å ta ut potensialet i Microsoft-løsningene, bedre IT- og mobilsikkerheten, løfte telefoniløsningen, modernisere møterommet? Dette er noe av det vi kan hjelpe bedriften din med. Ta kontakt for en hyggelig prat.

ags.no
Aider Accounting AS

Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. Og at det er vi som skal gjøre det. Dette skal vi få til med flinke folk, forenkling – og med blikket festet langt der fremme. Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Begeistringen i møtet mellom folk – og i møtet mellom folk og teknologi – skaper energi og uendelige muligheter. Vi skal hjelpe folk med å lykkes, og sammen skal vi definere fremtiden.

Aider.no
Aksell Vest AS

Totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I tillegg har vi Vestlandets største og mest moderne trykkeri.

aksell.no
Akvariet

Vi har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. I tillegg kan du blant annet møte krokodiller, slanger og silkeaper i vårt tropiske avdeling.

akvariet.no
Allkopi

Ditt førstevalg innen visuell kommunikasjon. Du kan forvente engasjement, kompetanse og kreativitet i vår søken å hjelpe deg bli best mulig synlig!

www.allkopi.no
Alvøen AS

Alvøen AS leverer maskiner for plateskjæring og permanent merking, samt ett stort utvalg av skiltemner, skilt plater og skilt systemer. Alvøen har siden 1984 levert over 3700 systemer for permanent merking i Norge. Hovedsakelig leverer vi systemer og materialer til Onshore/offshore, grafisk bransje, skoler, Vitenfabrikker, offentlige avdelinger, forsvaret og skiltmakere. Vi har også Norges største lager av graveringsmaterialer for industri og privat bruk, vi har akryl, MDF og finer i mange størrelser, tykkelser og fargekombinasjoner. Vi er en fin gjeng med kompetente mennesker som er dedikerte til vårt arbeide i vårt fagfelt.

Alvoen.no
Amundsen Brands AS

Amundsen Brands er et merkevareselskap for kvalitetsprodukter med bakgrunn i historien til Roald Amundsen. Både produkter som kan spises og hudpleieprodukter som er relevante for hverdagens små og store «ekspedisjoner» til aktive mennesker.

amundsenbrands.no
Anleggsgartnermester Askeland

I fire generasjoner har Anleggsgartnermester Askeland preget private hager og utomhusanlegg i Bergen og omegn. Vi utfører alle typer oppdrag innenfor anleggsgartnerfaget og tilbyr våre tjenester for privatpersoner og ulike typer næringsbygg.

Askeland-as.no
Anne Lise H. Arnesen

Art Director, fotograf, videograf i Bergen. Spesialisert i storytelling og kreativ tenkning.

anliha.com
Aon Norway AS

Aon er en av Norges største forsikringsmeglerforetak med kontorer i Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim. Vi representerer en betydelig andel av norsk nærings- og organisasjonsliv overfor forsikringsselskapene. Våre fageksperter innen forsikring og pensjon bidrar til at kundene våre kan ta bedre beslutninger, styrker deres forhandlingsposisjon og skaper dermed større konkurranse i forsikringsmarkedet.

AON.com
Apility AS

Apility er spesialister på smart anvendelse av teknologi for å effektivisere, forbedre og forenkle dine webløsninger og applikasjoner.

apility.no
Aplia AS

Aplia AS har bistått kunder med digitalisering siden 2008. Vi er over 20 topp motiverte og dyktige medarbeidere fordelt på vårt hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Bergen. Vi er organisert i tverrfaglige team, bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner, utviklere og DevOps/cloud/driftspersonell. Sammen sørger de for komplette og gode leveranser til kundene. I Aplia er vi overbevist om at godt arbeidsmiljø også gir god kvalitet i leveransene og fornøyde, langsiktige kunder. Aplia bistår kunder med å dekke sine digitaliseringsbehov gjennom tjenester innen utvikling av programvare, webapplikasjoner, mobil apper, API, UX, arkitektur, oppsett og driftsovervåking av skytjenester hos ledende leverandører som Microsoft Azure, Amazon AWS og Google Cloud.

Aplia.no
Apparat AS

Apparat leverer enestående høy kvalitet innen IT-utvikling, maskinlæring, design, motion og produksjon. Med markedets sterkeste på laget gjør vi din visjon til virkelighet.

apparat.no
Apphuset

Apphuset spesialiserer seg på design og utvikling av applikasjoner og webløsninger for mobile plattformer. Selskapet fra Bergen har 10 års erfaring med digital transformasjon, og utvikler tjenester for både selskapers sluttkunder og deres egne ansatte.

apphuset.no
Apriil PR

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene.

apriil.no/pr
Apriil reklame

Velkommen inn i det fantastiske landskapet mellom forretning og kreativitet. Der fantasi og ideer møter analyse og strategi.

apriil.no/reklame
ARKo AS

ARKo AS er en systemutviklingsbedrift som leverer kommunikasjons- og journalprogram til helsesektoren, og har lengst fartstid med å levere elektronisk pasient journalsystem til fysioterapeuter i Norge. Med lang erfaring og fokus på kundens behov sikrer vi en trygg og enkel journalføring for våre kunder.

arko.no
Åsane Storsenter

Åsane Storsenter er shoppingdestinasjonen som tilbyr så og si alt! Du kan velge mellom 138 butikker og unike konsepter innen alle kategorier. Kun 10 min nord fra sentrum.

aasanestorsenter.no
ASKO Reklame

Visste du at ASKO har egne folk som jobber med reklame? Vi er her for å lage gode løsninger til en gunstig pris. Her finner du kreativitet, erfaring, service og gode avtaler.

askoreklame.no
Atea

Teknologi. Av og for mennesker. Vi må forstå hvilken rolle teknologi vil spille i våres liv og hva teknologi kan bidra med for å gjøre livene våre bedre. For fremtiden er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper. Og vi vil at den skal være til det beste for mennesker. Derfor jobber vi i Atea med Teknologi. Av og for mennesker.

atea.no
Augustin Hotel

Bergens eldste familiedrevne hotellbedrift, eiet av samme familie i tre generasjoner. For oss er et hotell mer enn en sovestasjon. Vi er et miljøvennelig hotell som gir deg følelsen av trivsel og gjestfrihet.

augustin.no
AVA of Norway

AVA of Norway – The new experience made to last. Norsk utviklede høytrykkspylere med smarte løsninger som alle kan bruke. Garantiordningen til AVA gir opp til 20 års garanti.

avaofnorway.com
Avarn Security

Totalleverandør av sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger med kunder i hele Norden. Vi bryr oss!

avarnsecurity.no
Avinor

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig.

avinor.no
Awaio

I awaio-appen kan du finne og booke ulike kontoralternativer. Du kan også dele dine lokaler, kontorer, arbeidsplassområder og møterom med andre på vår markedsplass. Awaio gjør det enkelt, kostnadseffektivt og bærekraftig. Akkurat slik det skal være.

awaio.com
Axion Distribution

Axion Distribution AS er et brandhus med egne varemerker som SOFT CLOUD, Milluminate og Skintechnologies som distribueres til beautyforhandlere og apotek i Europa.

axion.no
Azets

Vi er ledende leverandør av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden

azets.no/regnskapsforer/bergen/
B7people AS

Vi er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen industri-, bygg- og anleggsbransjen og offshore. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Nå tilbyr vi også våre tjenester til andre bransjer og disipliner innen merkantile fag og HoReCa. Gi oss en utfordring. Du kan risikere å bli fornøyd!

b7people.no
Baker Brun

Nyt øyeblikket like i nærheten. Våre bakerier finner du hvor enn du er i Bergen.

bakerbrun.no
Balkongentreprenøren

Balkongentreprenøren AS er en totalentreprenør som tilbyr ulike balkong -og fasadesystemer til borettslag og sameier i hele Norge.

balkongentreprenoren.no
Bara Eiendom

Et rendyrket eiendomsselskap med attraktive eiendommer, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen. Et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

baraeiendom.no
Beerenberg

Beerenberg-konsernet har i mer enn 40 år levert nyskapende serviceløsninger for et bredt spekter av industrielle virksomheter. Vår virksomhet dekker hele livssyklusen fra feltstudier og nybygg til vedlikehold, modifikasjoner og livstidsforlengelse - alltid med fokus på å forbedre HMSK, produktivitet og forutsigbarhet.

Beerenberg.com
Bemanningsbyraaet

Kvalifisert og dyktig arbeidskraft på kort varsel med et sterkt fokus på å finne den beste kandidaten for din bedrift.

bemanningsbyraaet.no
Bemanningsxperten

Du kan forvente kvalitet i alle ledd. Vi er en seriøs arbeidsgiver og en profesjonell samarbeidspartner. Vi håper akkurat DU tar kontakt! Slik kan vi hjelpe bedrifter og flinke folk å finne hverandre. Vår arbeidsdag og vårt tankesett er preget av våre verdier. Vi tror at du vil oppleve oss som både pålitelige, inkluderende og at vi har et oppriktig engasjement i både våre kunders behov og våre medarbeideres ønsker.

Bemanningsxperten.no
Beredt

Beredt AS sitt hovedformål er å få flere folk i arbeid. Sammen med våre samarbeidsbedrifter bidrar vi til å nå FNs Bærekraftsmål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst. Delmål 8.5: Innen 2030 oppnå full og produktiv sysselsetting og anstendig arbeid for alle kvinner og menn, inkludert ungdom og personer med nedsatt funksjonsevne.

beredt.no
Berg-Hansen Reisebyrå

Ingen kjenner bergensernes reisebehov som oss! Våre erfarne reiseeksperter hjelper deg med alt fra jobbreiser, gruppereiser, konferanser og privatreiser. Visste du forresten at appen er vårt mest populære produkt? Med den kan du bestille, endre og avbestille reisen mens du er på farten!T a kontakt med oss på bergen@berg-hansen.no

booking.berg-hansen.no/eventportal/#/event/101989/published/dc5300537f191d9984ca4261fe37f4c5cf206644
Bergen Fiber AS

Fiberbredbånd. Tv. Telefoni. Altibox handler om muligheter. Kapasitet og hastighet nok til at alle kan strømme, surfe, spille, laste opp og laste ned - samtidig.

bergenfiber.no
Bergen Filharmoniske Orkester

Opplev et av verdens eldste orkestre! Med 250 års tradisjon i ryggen byr vi hver uke på levende musikalske opplevelser for alle aldre.

Bergen Helhetsklinikk

Vi forsker og jobber for å forebygge, optimalisere og støtte i forhold til livsstilsplager som muskel, skjelett, tarm, overvekt, avhengighet, fobier, tvang, perfeksjonisme, allergier, utmattelse, nedstemthet, uro, frykt, bekymring og tilsvarende. Dessuten er vi eksperter på relasjoner, både til deg selv, parforhold, familie, arbeidsplass og organisasjoner.

bergenhelhetsklinikk.no
Bergen Kino

Moderne lokaler midt i Bergen sentrum. Vi viser mellom 20 - 25 høyaktuelle filmer daglig, i tillegg til jevlige visninger av liveopera, konserter, baby kino og seniorkino.

bergenkino.no
Bergen Næringsråd

Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3200 medlemmer. Vi representerer til sammen over 100.000 arbeidstakere. Vår visjon er å løfte og inspirere! Vi bygger broer mellom bedrifter, politikk, forvaltning og forskning. Vi bidrar til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet på Vestlandet.Vi er våre medlemmers talerør og fremmer næringslivets interesser politisk. Vi jobber også kontinuerlig med å skape aktivitet i regionen vår og øke regionens attraktivitet for at unge mennesker skal bosette seg og ønske å jobbe her.

Bergen-Chamber.no
Bergen og Hordaland Turlag

Bergen og Hordaland Turlag er Vestlandets største frivillige organisasjon med over 30 000 medlemmer. Vi arrangerer turer, kurs, vedlikeholder stier, driver naturvern og eier 25 hytteanlegg.

bergenoghordalandturlag.no
Bergen Parkering

Vi er en totalleverandør av produkter og tjenester innenfor parkering. Bergen Parkering AS er helt enkelt best i klassen, og for å beholde denne posisjonen har vi fokus på innovasjon og fremtidsrettede, effektive løsninger for parkeringsdrift.

bergenparkering.no
Bergen Sentrum

Vestlandets største senter for shopping, servering, kultur og opplevelser. Har din bedrift økonomisk interesse i å utvikle sentrum for å bli mer konkurransedyktig? Som medlem i Bergen Sentrum opptrer du sammen med nærmere 500 bedrifter med sammenfallende interesser.

bergensentrum.no/medlemsfordeler
Bergen Skadedyrkontroll

Bergen Skadedyrkontroll er en lokal aktør, med 30års erfaring med skadedyrsproblematikk i Bergen. Vi har bred erfaring med forebygging, bekjempelse og sikring. Ikke minst finner vi gode løsninger tilpasset kundens behov.

bergen-skadedyrkontroll.no
Bergen Taxi

07000 Bergen Taxi har nærmere 450 taxier i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. Ca. 30 minibusser er tilknyttet sentralen, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre.

bergentaxi.no
Bergen Trappedesign AS

Bergen Trappedesign har topp moderne maskinpark og 3D-tegneprogram som gjør at vi garanterer deg en trapp du vil ha glede av i mange år.

bergentrappedesign.no
Bergens Tidende

Et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge.

bt.no
BergØya AS

Vi driver med programvareutvikling, og kan levere det meste innen web-, desktop- og mobilapplikasjoner. Vår kjernekompetanse skyløsninger, datainnsamling/analyse og komplekse IT-systemer. I tillegg driver vi med grafisk design, AI, IoT, UX-design og rådgivning innen digitalisering av bedrifter. Firmaet består av lite sammensveiset team av utviklere med tverrfaglig erfaring fra forskjellige bransjer utover IT bransjen. Fordelen med dette er at det gir oss høy grad av forståelse for kundens ønskede løsning, og kan utvikle skreddersydde løsninger i tett samarbeid med våre kunder. Med oss slipper du å forholde deg til hyppig utskiftning av IT-konsulenter på ditt prosjekt. Vi leverer det vi lover, og er med på hele prosessen fra A-Å.

Bergøya.no
BIR

Ansvarlig for innsamling, transport og behandling av husholdningsavfallet. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.

bir.no
Bit teatergarasjen

Co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst og vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid.

bit-teatergarasjen.no
Bjørnafjorden kommune

Bjørnafjorden kommune er en av de raskeste voksende kommunene i Vestland. Det bor 25 000 innbyggere i kommunen pr 2021, og kommunen har satt et mål om å bli 40 000 innbyggere i 2040.

bjornafjorden.kommune.no
Blomqvist

I over 150 år har Blomqvist solgt kunst og gjenstander av kvalitet gjennom auksjon og formidling. Vi er Norges ledende og største auksjonshus og auksjonerer bort ca. 25 000 objekter i året til en samlet verdi på ca. 200 millioner kroner, via våre nettauksjoner, klassiske auksjoner og formidlingssalg. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu, men vi holder også til i Neumanns gate 30 i Bergen. Merete Heggernes er representanten vår her, og tar i mot henvendelser på merete.heggernes@blomqvist.no eller på telefon; 468 35 823.

blomqvist.no/Om-Blomqvist/BLOMQVIST-I-BERGEN2
BOB

BOB BBL er det tredje største boligbyggelaget i landet. Vi er 150 ansatte, og har kontor sentralt i Bergen og er representert med regionskontor i Førde.

bob.no
Body Tuning

Body Tuning tilbyr topp moderne helse behandlinger utført av apparater som er utviklet i samarbeid med NASA. Dette bidrar til god lymfedrenasje, økt blodsirkulasjon og mye mer. Vi bruker vakuum, trykk og lysbehandling i våres behandlinger, som kan bidra til økt livskvalitet. - Første og eneste i Norge som har Vacustyler® Avantgarde.

bodytuning.no
Brage Finans

Brage Finans er en solid og ledende finansieringsaktør, med dedikerte rådgivere. Vi tilbyr lån og leasing til bedrifts- og privatkunder på www.brage.no eller gjennom våre gode samarbeidspartnere. Hovedkontor i prisvinnende Jonsvollskvartalet i Bergen. Selskapet har siden oppstart hatt en god vekst, og vi har i dag over 70 ansatte. Finn din finansieringsløsning sammen med oss.

brage.no
Branchy

Branchy er et nytenkende rekrutteringsbyrå som tilbyr headhunting og rekruttering til faste- og midlertidige stillinger. Vi er ikke som alle andre og ønsker det heller ikke. Vi tør å tenke STORT. Målet vårt er at både kunder og kandidater skal få en følelse av å ha vunnet.

branchy.no
Brandity

Vi er et strategisk rådgivingsselskap som hjelper merkevarer å forstå hvordan de passer inn i menneskers liv, og hvordan de kan bli mer verdifulle.

brandity.no
Bratli

Jeg er Andreas Bratli og driver et lite, men hyggelig og effektivt design- og digitalbyrå. Jeg utvikler visuelle identiteter, nettsider og trykksaker. Jeg har et mangfold av kunder, alt fra små start-ups til etablerte selskaper. Felles for dem er at de liker å jobbe tett med et lite og entusiastisk byrå som lager spenstige løsninger uten å koste skjorta.

Heibratli.no
Brik AS

BRIK leverer kompetansefilm og software for formidling av kunnskap med video til flere ledende norske virksomheter. Vi gir også rådgiving for effektiv bruk av film til opplæring i bedrifter. På Media City Bergen tilbyr vi et eget selvbetjent studio for opptak av presentasjoner, foredrag, webinar, produktdemoer og mye mer. Kom i gang med video for kunnskapsdeling sammen med oss!

Brik.no
ByBo AS

En ambisiøs boligutvikler med høy kompetanse og en pådriver for bygging av fremtidens boliger. Ivaretar miljø og mennesker med hensyn til energibruk, klimagassutslipp, universell utforming og velferdsteknologi.

bybo.no
Bymuseet i Bergen

Vi er et kulturhistorisk- og arkeologisk museum med ansvar for drift av 9 museer i Bergen kommune. Museet fanger ulike aspekter av Bergens fascinerende byhistorie, fra kongelige festlokaler i Håkonshallen til enkle pasientværelser på leprahospitalet St. Jørgen. Vi forvalter det store middelaldermaterialet etter de arkeologiske utgravningene på Bryggen, hele det rekonstruerte bymiljøet i Gamle Bergen, utstillingene og frilufsmuseet på Hordamuseet, herskapsboligen på Alvøen, lystgården Damsgård, Bergen Skolemuseum i den gamle latinskolen og den unike brannhistoriske samlingen til Bergen Brannhistoriske Stiftelse.

bymuseet.no
C.C. Solutions AS

CC Solution AS er et bergensbasert IT-konsulentselskap som startet opp i 2007 av erfarne konsulenter med solid bakgrunn i bransjen. Vi er en rasktvoksende og lønnsom norsk bedrift.

ccsolution.no
CanCannotEat

CanCannotEat er et felles logistikkverktøy for serveringsbransjen og deres spisegjester. Vi digitaliserer, samler og sorterer allergidata slik at det blir lettere for kokken og tryggere for kunden.

cancannoteat.com
Capa

Vi sikrer annonsørene enestående kvalitet enten du velger tradisjonelle formater eller stereoskopisk 3D. Folk har ikke noe imot reklame... På kino!

capa.no
Care Companies

Care Companies er et konsern bestående av flere selskaper innen import og engros handel, service og reparasjon av maskiner, samt utleie og utvikling av eiendom. Vi bygger ulike merkevarer som PP Vestland, Hvitevareservice Bergen, Care Cleaning, Vestland Næringseiendom samt Vestland Boligutvikling.

carecompanies.no
Centrum Trafikkskole

Centrum Trafikkskole er Bergens største trafikkskole med mer enn 30 års erfaring. Hos oss får du personlig oppfølging og kvalitets opplæring fra første time, av erfarne og engasjerte lærere. Målet vårt er å gjøre veien til førerkortet så enkel og trygg som mulig.

centrumtrafikk.no
Chilimobil

Billige mobilabonnement siden 2011. Utfordrer i mobilmarkedet med lavpris-abonnement. Kjent for å være først i Norge med et fullværdig Fri Data-abonnement. Samtidig kjent for å være først i norden med en heldigtal eSIM-løsning for mobiler.

Chilimobil.no
Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Det finnes gode parkeringsmuligheter like ved, og flybussen stopper like utenfor. Hotellet har 113 hotellrom, 2 møterom, kveldsmat inkludert i romprisen i tillegg til frokost, lobbybar samt en relaxavdeling med både treningsapparater og sauna/steambad. Her er det mye historie i veggene også. Ta for eksempel turen opp i hotellets tårn, lær om historien til Bergens havn på veien opp og nyt den 360 graders utsikten på toppen.

nordicchoicehotels.no/clarion-collection-hotel-havnekontoret
Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral er et fullservice hotell som ligger midt i hjertet av Bergen sentrum helt ved vannkanten. Hotellet har en fantastisk utsikt mot Bryggen/Fløyen og med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv. Med sine 210 rom, 7 møterom inkludert selskapslokale med plass inntil 180 gjester i samme lokale, restaurant, bar og terrasse er hotellet det perfekte stedet for enhver anledning.

nordicchoicehotels.no/clarion-hotel-admiral
Clarion Hotel Bergen

Clarion Hotel Bergen ligger vakkert til på selveste Bryggen i Bergen. Her er du rett ved populære severdigheter som Fløibanen og Fisketorget. Hotellet har 151 nyoppussede rom, 4 konferanselokaler som også kan brukes til selskap, treningsrom, bar og ikke minst noen suiter på taket med egen terrasse og en fantastisk utsikt over byen.

nordicchoicehotels.no/clarion-hotel-bergen
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport på Bergen Lufthavn, er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av impulser. Fra terminalen kommer du rett inn på et levende og personlig designhotell med moderne arkitektur, inspirerende innredning, kunst og musikk. Med 200 dobbeltrom og en konferanseavdeling på 1 600 kvadratmeter er Clarion Hotel Bergen Airport et av Norges største konferansehotell. Totalt 1200 gjester kan samtidig være på plass i alle våre konferanselokaler. Hotellet har 17 spesialdesignede møterom og konferansesaler med det meste av teknisk utstyr, samt fasiliteter som restaurant, bar og treningsavdeling.

nordicchoicehotels.no/clarion-hotel-bergen-airport
Coca-Cola Europacific Partners

Coca-Cola er en kjent merkevare for de fleste. Nå bringer vi nok en kjent merkevare til Norge, Costa Coffee. Gjennom Costa produserer vi ikke bare førsteklasses kaffe, men sørger også for at den produseres på en bærekraftig og rettferdig måte, helt i tråd med våre eksisterende verdier. Costa Coffee ble etablert av de Italienske brødrene Sergio og Bruno i London i 1971. Deres visjon var å bringe virkelig god kaffe til alle. Og det bringer vi i Coca-Cola videre! Kontakt oss gjerne for en smak og en god prat.

cocacolaep.com
Comfort Hotel Bergen

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell sentralt i Bergen by. Hotellet ligger i enden av Bergens eldste gågate, Strandgaten og kun fem minutters gange fra Fisketorget, så alt er lagt til rette for å bli kjent med Bergen by på ordentlig. Hotellet har 159 hotellrom og en barception med utvalg av enkel mat og drikke. På godværsdager kan man ta dette med seg opp på takterrassen for å nyte utsikten. Test gjerne også ut CrossFit-treningsrommet som er åpent døgnet rundt.

nordicchoicehotels.no/comfort-hotel-bergen
Comfort Hotel Bergen Airport

Comfort Hotel Bergen Airport ligger kun 2 minutter gange fra Bergen Lufthavn og har 304 hotellrom. I tillegg tilbyr hotellet fasiliteter som døgnåpen treningsavdeling, restaurant og en barception med shuffleboard. De 12 konferanserommene kan huse 175 personer totalt, så hvis du er på jakt etter et lite lokale for private møter eller store lokaler til konferanser, har vi egnede rom. Alle er velutstyrt med projektor, whiteboard, mikrofon, TV og AirPlay for direkteavspilling.

nordicchoicehotels.no/comfort-hotel-bergen-airport
Compute

Compute er en bergensbasert selskapsgruppe med røtter tilbake til 2002. Compute gruppen leverer et bredt spekter av tjenester innenfor virksomhetsstyring til kunder i SMB markedet. Det betyr at vi kan bistå med tjenester og profesjonell rådgiving innenfor fagområder som IT drift, ERP programvare, økonomi/regnskap, dataanalyse/business intelligence og HR tjenester som rekruttering, kompetanseutvikling og HR administrasjon. Vår visjon er at SMB bedriften skal ha samme mulighet til profesjonell rådgiving og effektive digitale prosesser som større bedrifter og til en fornuftig pris.

compute.no
Connect Norge

En nonprofit-organisasjon som hjelper gründere med å lykkes. Samtidig som vi hjelper investorer med å finne frem til de gode casene som fortjener kapital.

connectnorge.no
Cox

Spesialisert på merkevarebygging og innholdsmarkedsføring med fokus på design, innhold og finansiering. Totalleverandør innen content marketing.

cox.no
Crayon AS

Vi i Crayon bistår deg med tjenester og produkter for å utvikle, optimalisere, drifte og fornye dine IT-miljøer gjennom hele livssyklusen. Sammen med kundene våre finner vi de beste løsningene for å ta datadrevne og kostnadsbesparende beslutninger.

Crayon.no
Cruise Norway

Bidrar til at Norge blir kjent som verdens beste naturbaserte cruisedestinasjon. Vi skal påvirke til leveranse av høy kvalitet og økt produktutvikling i Norge.

cruise-norway.no
Cure AS

Cure er landets modigste design- og kommunikasjonsbyrå. Vi er unge, sultne og vår plan er: Ingen kur, ingen regning.

cure.no
Cutters

En smart hårklipp. Cutters er ingen vanlig frisørsalong. Vi har et unikt konsept basert på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og en fast pris på 399, - uavhengig av kjønn eller lengde på håret. Cutters er for deg som vil ha en smartere hårklipp - når det passer for deg. Du kan enkelt se ventetider for alle salonger og bestille hårklipp gjennom Cutters-appen vår. Vi tilbyr ikke tjenester som hårvask, farging eller striper, men fokuserer i stedet på det vi er best på; en profesjonell hårklipp til en rimelig pris.

cutters.no
Dagen

Landets eldste kristne riksdekkende dagsavis med redaksjoner stasjonert i Bergen, Oslo og Jerusalem. Dagen har fyldig dekning innen nyheter, inspirasjon, misjon og meninger.

dagen.no
Dale of Norway

Dale of Norway er synonymt med høy kvalitet. Vi er en av få tekstilbedrifter med produksjon i Norge. Kolleksjonen i 100% ull spenner fra tynne og sporty plagg i supermyk merino-ull, til tykke og varme plagg i norsk ull. Felles for dem alle er at de er av overlegen holdbar kvalitet.

daleofnorway.com
Damsgård Digital

Vi i Damsgård Digtal bruker ord som er lett å relatere seg til. Vårt mål er at kunder får verdiskapende løsninger. Våre medarbeidere har en sammensatt kompetanse, det gjør at vi samarbeider godt med bruker og beslutningstakere. Vi mener at det er det IT og digitalisering handler om, menneskene altså!

ddigital.no
Danske Bank

Vi er banken for bedrifter i Norge, med fokus på gode relasjoner og innsikt i kundens behov innen banktjenester.

danskebank.no
De Historiske hotel & spisesteder

De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. De Historiske skiller seg en del fra andre hotell- og restaurantkjeder ved at vi tilbyr produkter og tjenester utover kun sentrale og standardiserte hoteller eller restauranter. Vi kan tilby store møte- og konferansehoteller i og ved byene eller også i mer naturskjønne omgivelser ute på landet, fjellet og ved sjøen.

dehistoriske.no
Deloitte

Vi er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning og konsulenttjenester. Vårt mål er å skape merverdi for våre kunder

deloitte.no
Den Nationale Scene

Teateropplevelser for alle, midt i hjertet av Bergen! Hele året byr Den Nationale Scene på underholdende, gripende og engasjerende teater, for både store og små!

dns.no
Design Region Bergen

Våre oppgaver er å informere og inspirere, være pådriver og bringe mennesker sammen for å skape handling og nye designløsninger.

drb.no
Det Bergenske Kaffeselskap

Totalleverandør av kaffe og vannløsninger med fokus på bærekraft, kvalitet og service. Vi samler inn kaffegruten fra våre kunder og gjør den om til ny næring, vi gjør din bedrift mer bærekraftig og bedrer ditt klimaregnskap. Som kunnskapsleverandør bidrar vi med at bedriften tar gode avgjørelser basert på bærekraft, miljø og kvalitet. Vi tilbyr en bedre kaffehverdag.

kaffeselskap.no
DiggEcard

Med DiggEcard sin gratis app kan du kjøpe, sende og bruke gavekort direkte i mobilen! Legg ved video- eller bildehilsen.

diggecard.com
Digitroll AS

Er du som oss i Digitroll? Opptatt av tall og sikre IT-løsninger? Dokumentasjon på at nettsider og din nettbutikk virker, og at de ikke svikter når det gjelder som mest? Vi utvikler nettbutikk- og webapplikasjoner som vi tilpasser til din virksomhet. Vi vet at ditt nærvær på internett blir viktigere og viktigere. Derfor hjelper vi deg med å møte dine kunder på nett, slik at du kan fokusere på det du gjør best. Det er ikke trolldom. Bare rett og slett hardt, dokumenterbart og kreativt Digitroll arbeid.

Digitroll.no
DNB

Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Et komplett tilbud av finansielle tjenester.

dnb.no
Dråpe Media

Dråpe Media et ungt og nytenkende produksjonsselskap med hjerte for digitalt innhold. Vi er samlet av kreative mennesker innen video, foto og vfx/animasjon, med bakgrunn fra kulturbransjen.

dråpemedia.no
Duo

Duo leverer Strategisk Organisk Markedsføring. Altfor ofte fokuserer markedsføringen nesten utelukkende på kortsiktige resultater og salgsmål, som gjør at det å skape langvarige og gode forhold mellom oss og menneskene vi ønsker å nå ut til havner i andre rekke. Dette bidrar til irritasjon og dårlig innhold i feeden. Vi leverer alt fra konsept & strategiutvikling og innholdsproduksjon til drift av SoMe og community management. Alt som skal til for at vi kan fortjene folks oppmerksomhet istedenfor å stjele den.

Duo.no
Dyrekassen

Dyrekassen.no tilbyr dyrefôr og andre kvalitetsprodukter til kjæledyr helt hjem på døren i hele Norge.

dyrekassen.no
EIE eiendomsmegling

EIE har snart 50 kontorer og vi gjennomfører over 6000 omsetninger hvert år. I følge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder (2020 & 2021). For oss er det den største tillitserklæringen vi kan få. EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom.

eie.no
Emisoft AS

Emisoft er et IT- og konsulentselskap som siden 1992 har bistått kunder med å få oversikt over sine miljø- og klimadata, med mål om å redusere sin påvirkning. Med en dedikert gjeng på over 20 ansatte fordelt på Bergen (hovedkontor) og Stavanger, yter Emisoft eksepsjonell kundeservice. Vi tilbyr produkter og tjenester innen miljø, klima og bærekraft til over 40 kunder, inkludert noen av Norges største selskap, der kunden sine behov alltid er i fokus.

Emisoft.com
Enira AS

Enira AS – Lokalt bergensfirma som produserer og leverer elektrotavler, styringstavler, strømskap og strømskinner til alle typer bygg og prosjekter over hele landet. Vi leverer både til nybygg og tilbyr ombygging, service eller vedlikehold på eksisterende anlegg. Alle tavlene blir produsert i lokalene våre på Kokstad i Bergen. God kvalitet og fornøyde kunder er viktig for oss. Derfor tilbyr vi tett oppfølging og dialog gjennom hele prosjektet.

enira.no
Eplehuset

Flere selger Apple. Ikke alle bryr seg like mye. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Hos oss kan du kjøpe, reparere, bytte inn, få hjelp til eller lære mer om alt innenfor Apple enten for deg selv, bedriften eller skolen.

eplehuset.no
Epsis

Et selskap som i over 20 år har hjulpet store og små team til å finne nye måter å arbeide sammen på. Vi brenner for smart bruk av teknologi for å effektivisere arbeidet. Vi tilbyr spesialistkompetanse og produktet vårt Enify.

epsis.com
Etablerersenteret

Etablerersenteret er det offentlige sitt tilbud til gründere. Vi er bransjenøytral og hjelper gründere gjennom etablererkurs, veiledning og nettverkstreff.

etablerersenteret.no
Eviny

I fornybarselskapet Eviny jobber vi for at det skal bli mulig å ta den rene, fornybare kraften i bruk overalt. Når noen sier dette er starten på slutten, sier vi at det tvert imot er slutten på starten. Der vi kan, gjør vi det renere og mer lønnsomt. Vi er fulle av energi for fremtiden.

eviny.no
Fagbokforlaget

Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS

fagbokforlaget.no
Family Sports Club

Family Sports Club (FCS) er en landsdekkende kjede av treningssentre med et mål om å forbedre folkehelsen med treningstjenester. FSC er Norges nest største treningssenterkjede med 60 treningssentre.

fsc.no
Fana IL Fotball

Fana IL Fotball er en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom. Klubben skal altså ikke bare legge til rette for en komplett fotballutdanning, men også ta et stort sosialt ansvar i samfunnet - blant annet gjennom viktig bærekraftsarbeid.

fanafotball.no
Fana Sparebank

Selvstendig sparebank etablert i 1878. Vi har to datterselskap: Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Regnskap. Ved hjelp av verdiene ekte, smidig og nytenkende lever vi ut vår visjon - Nær der du er.

fanasparebank.no
Favna AS

Favna sin viktigste oppgave, er å samle mennesker og bedrifter i regionen, som ønsker å skape verdi for seg selv og for hvrandre. Vi har sterk tro på relasjonens kraft, og har et stort fokus på å bygge et varmt og nært fellesskap for næringslivsaktører på tvers av bransjer. Favna samarbeider med kompetente og strategiske partnere. Sammen skaper vi business, samarbeid, relasjoner, læring og personlig utvikling. I 2023 fasiliterer Favna to ulike nettverk; B2B-Favna og Leder-Favna

Favna.no
Festspillene i Bergen

Festspillene i Bergen ble etablert i 1953 og er flaggskipet blant Nordens festivaler for musikk og scenekunst

fib.no
Fjell og Fjord Konferanser AS

Uansett hva slags arrangement og hvilken størrelse dere har i tankene - vi finner en kostnadseffektiv og kreativ løsning som er skreddersydd til nettopp dere!

fjellogfjord-konferanser.no
Fjell Technology Group

Fjell Technology Group er en direkte fortsettelse av Fjell Industrier som ble etablert i 1980. Selskapet har 40 års erfaring og innen high-end ingeniør- og fabrikasjonsarbeid fra prosessindustrien on- og offshore. FTG driver i dag sin virksomhet i moderne lokaler i Thormøhlens Gate 49A på Marineholmen i Bergen, samt monterings- og servicearbeid på Straume i Fjell Kommune. Selskapet har totalt 10 ansatte og legger stor vekt på høy kvalitet i alle ledd i virksomheten.

fjelltg.no
Fjord Line

Vi tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods.

fjordline.com/nb
Fjord Norge AS

Fjord Norge AS er landsdelsselskapet for reiselivet i de fire Vestlandsfylkene. I tett samspill med destinasjonsselskapene og næringen, leder vi det internasjonale markedsarbeidet for reiselivet i Fjord Norge regionen.

no.fjordnorway.com
Fjord Tours

Fjord Tours tilbyr de beste reiseopplevelser Norge har å by på til bedrifter, grupper og turister på en enkel og tilrettelagt måte.

fjordtours.com/no/
Fjordfolk

Fjordfolk driver med det meste innenfor arrangementsplanlegging, gjennomføring av events og gruppereiser i inn- og utland. Vi er eksperter på faglige samlinger, sosiale sammenkomster, konferanse og publikumsarrangement.

Fjordfolk.no
Fjordkraft

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være fornøyde. Derfor er vi veldig stolte av at vi er den strømleverandøren som har flest fornøyde kunder.

fjordkraft.no
Flaktveit IK

Flaktveit Idrettsklubb organiserer 8 idrettsgrener for nesten 1000 medlemmer. Vi har siden 1994 jobbet «for trivsel og utvikling i nærmiljøet» som også er vår formålsparagraf. «Vi bryr oss» er vårt slagord og har siden oppstarten vært et meget viktig budskap for å bygge kulturen vår. Vårt sterke fokus på integrering og mangfold har resultert i en egen samfunnsavdeling og inkluderingskontakt. Økonomi, kultur eller språk skal ikke være til hinder for deltakelse.

flaktveitik.no
Flåmsbrygga

Den unike Ægir BryggeriPub tilbyr mat og drikke i verdsklasse, og har gjort Flåm kjent på ein ny måte. Ta med gruppa på teamutvikling på Flåmsbrygga og heilaften i Ægir BryggeriPub.

flamsbrygga.no
Fløyen

Fløibanen er den best besøkte attraksjonen i Bergen, og en av Norges mest kjente attraksjoner.

floyen.no
FLY

FLY er et digitalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr rådgivning, strategi, konseptutvikling, innhold (tekst/bilder/grafisk), medieinnkjøp, analyse, foredrag og kurs på prosjekt- eller fast basis.

flyas.no
FMC Technologies, Inc.

Global market leader in subsea systems and a leading provider of technologies and services to the oil and gas industry. We help our customers overcome their most difficult challenges.

fmctechnologies.com
Fora Form AS

Fora Form er en av Skandinavias største møbelprodusenter til bedriftsmarkedet innenfor sosiale områder der mennesker møtes. Gjennom god design og fokus på kvalitet har Fora Form skapt sosiale møbler og møteplasser siden 1929, og vår ambisjon har alltid vært å skape de store innendørsopplevelsene. Produksjonen holder til i Ørsta på Sunnmøre, og vi er 60 ansatte. Vi har showroom i Bergen, Oslo, Stockholm og København. Vår visjon er å skape møbler og møteplasser som legger til rette for de gode møtene mellom mennesker.

Foraform.no
FotoKnudsen

fotoknudsen er markedsleder innen bildeprodukter på nett og er lidenskapelig opptatt av å ta vare på og gi liv til alle øyeblikkene dine. fotoknudsen jobber kontinuerllig for å gjør det enda enklere å lager bildeprodukter, og ny teknologi gjør det nå mulig å lage fotobok med smart bildeutvelgelse på kun få minutter. Deres bildelagringstjenesten Minnebanken tar vare på over 550 millioner bilder og er et gratistilbud til alle kunder.

fotoknudsen.no
Frei

For selskaper som vil forenkle, forbedre eller fornye. Noen ganger er svaret enkle tiltak som gir raskt verdi, andre ganger er det mer omfattende grep som må til. Frei hjelper deg enten du skal i gang med valg av ny CRM-løsning, eller å få mer utbytte av det du allerede har implementert. Hos oss finner du folk med lang erfaring fra organisasjon og ledelse. Vi evner å se helheten, men lukker heller ikke øynene for de viktige og verdiskapende detaljene. Frei er en del av Skavl som kombinerer erfaring med entreprenørskap. Gjennom 20+ års erfaring fra media, teknologi, retail, FMCG, reklame og eiendom har vi jobbet hands-on med fornyelse, produkt og forretningsutvikling. Denne erfaringen tar vi med oss når utvikler nye selskap og tjenester.

Frei.no
Frende Forsikring

Frende Forsikring består av selskapene Frende Skadeforsikring AS og Frende Livsforsikring AS, og har forsikringsløsninger for både privatpersoner og bedrifter. Riktige forsikringsløsninger og trygge oppgjør - fordi Frende bryr seg.

frende.no
Fretex

Arbeider for å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet - og for et bedre miljø, blandt annet gjennom gjenbruk og gjenvinning. Vi gir folk grunn til å tro på fremtiden.

fretex.no
Fretheim Hotel

Moderne konferansefasiliteter i historiske omgivelser. Hotellets møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 170 deltakere.

fretheimhotel.no/nb/
Frydenbø

Frydenbø Group er et familieeid konsern som består av fem divisjoner; Bil, Marine, Eiendom, Industri og NXT.

frydenbo.no
FUNBIT

Funbit er et digitalbyrå som spesialiserer seg innen utvikling av nettsider, tilknyttede løsninger og applikasjoner, digital markedsføring og kundereise. Vårt teams kompetanse er innen strategi, forretningsutvikling, utvikling, kommunikasjon og design. Denne sammensetningen av kompetanseområder gjør oss i stand til å lage komplette digitale løsninger for våre kunder.

funbit.no
Galleriet

Alle fasiliteter for å gi deg som kunde den beste shoppingopplevelsen i Bergen. 70 butikker med de nyeste og mest oppdaterte konseptene og varierte spisesteder.

galleriet.com
GC Rieber

Shipping. Ernæring. Salt. Omega-3. Eiendom. Finans. Vi jobber for å skape en felles fremtid gjennom økonomisk, menneskelig og samfunnsmessig utvikling – Creating Joint Futures

gcrieber.no
Gi Gaven Videre

Gi Gaven Videre er et bærekraftig og meningsfylt gavealternativ for bedrifter – et digitalt gavekort som gis videre til gode formål, valgt av mottaker selv. Dette passer i mange sammenhenger, f.eks som gave til foredragsholdere, ved konkurranser, ansattgaver m.m. Sånn bidrar vi til mindre produksjon av fysiske varer og samtidig frigjør midler til gode formål. Vinn-vinn!

gigavenvidere.no
Glamox Luxo Lighting

En ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

glamox.com/no
Grand Terminus

Opplev ekte Bergensstemning ved historiske Grand Hotel Terminus. Et helt spesielt hotell med en svært sentral beliggenhet.

grandterminus.no/
Grønneviken

Grønneviken AS tilbyr arbeids- og opplæringsplasser samt yrkes- og karriereveiledning til mennesker som trenger en tilrettelagt arbeidsdag i kortere eller lengre perioder i livet.

gvi.as
Guilty

Engasjerte og lidenskapelige designere, forretningsutviklere og utviklere som hjelper startups og etablere bedrifter med å bygge merkevarer og digitale løsninger. Guilty sin spisskompetansen er design og utvikling av visuell identitet, prototyper, MVP-er, nettsider, apper og systemer.

guilty.no
Gullgruven Senter

Enkel og effektiv handel med gode handleopplevelser. Variert butikkmiks og gratis parkering rundt og på senteret for enkel adkomst.

gullgruvensenter.no
Haltenbanken

Kreative hoder. Kommersiell teft. Haltenbanken er et reindyrket og ambisiøst designbyrå. Vi utvikler sterke identiteter der du trenger å være synlig: digitalt, trykksaker, interiør eller byrom. Vi tror på design som engasjerer, informerer og inspirerer.

haltenbanken.com
Handelsbanken

Har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1986. Vi jobber for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og service de ikke får andre steder.

handelsbanken.no
Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Vi har 6 ulike Bachelorstudier på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

www.bi.no/campus-bergen/
Hansa Borg Bryggerier

Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør, og består av Borg Bryggerier, Christianssands Bryggeri, Waldemars Mikrobryggeri og Hansa Brygger. I november 2013 ble også Nøgne Ø en del av vår bryggerifamilie.

hansaborg.no
Harris Advokatfirma

Harris er det største advokatfirmaet i Vestland. Vi bistår bedrifter, privatpersoner og det offentlige. Ønsker du å handle juridiske tjenester lokalt, så velger du Harris.

harris.no
Hensikt Vestland

Hensikt Vestland er en del av Hensikt gruppen. Vi er en komplett partner på digital markedsføring som hjelper både store og små bedrifter med å nå sine mål.

hensikt.no
Hill & Co Advokatfirma AS

Vi i Hill & Co mener at god juridisk bistand handler om å sikre og skape verdier for klienten. En investering i juridisk veiledning på et tidlig tidspunkt kan være utslagsgivende for en virksomhet i en planleggingsfase, en forhandling og påfølgende avtale. Vi har lang fartstid fra de fleste bransjer, noe som gjør oss i stand til å raskt sette oss inn i dine utfordringer. I tvister og strategiske valg hjelper vi deg med perspektiv på muligheter og risiko, og trygger beslutningsprosessen.

Hill.one
Hodejægeren

Hodejægeren driver med coaching og søk etter de beste til nye jobber. Med blikk for det beste er det få, men spennende mennesker vi hjelper. Spent på å høre fra deg!

hodejægeren.no
Hordaland Røde Kors

Røde Kors Hjelpekorps er en bærebjelke i den norske redningstjenesten. Besøkstjenesten bekjemper ensomhet, og våre aktiviteter for barn og unge er med å sikre en god oppvekst.

rodekors.no/hordaland/
Horisont

Bergens nye kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Vi har 73 butikker og spisesteder.Kjøpesenteret har et total areal på 40.000 kvm fordelt på to etasjer. Bygget er delt med et utvendig torg, som på fine dager har flotte uteserveringsmuligheter.

horisont.no
Hotel No13

Moderne og urbane Hotel No 13 ligger midt på Torgallmenningen i Bergen, med nærhet til kjøpesenter, restauranter, barer, museer, og uteliv. Dette er et koselig boutique hotell med en "spicy vri", restaurant, bar og 34 unike hotellrom inkludert en suite i toppetasjen du knapt har sett maken til.

hotelno13.com
Hotel Oleana

Hotel Oleana er et unikt Boutique hotell midt i Bergen sentrum, ved Torgallmenningen og Den blå steinen. Her er det 97 hotellrom som er individuelt utformet og de er alle inspirerte av den fargerike fiolinvirtuosen, komponisten og 1800-tallets superstjerne fra Bergen, Ole Bull. I tillegg har hotellet tre møterom, restaurant og bar.

hoteloleana.com
Høyskolen Kristiania

En av landets ledende utdanningsinstitusjoner innen markedsføring, ledelse, kreativitet, kommunikasjon og design. Innen alle våre fagområder jobber det dyktige forskere som sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning.

kristiania.no
Hydroscand AS

Hydroscand AS har montert og distribuert slanger og ledningskomponenter i over 40 år og fortsetter å være en desentralisert kundenær organisasjon. Hydroscand er i dag over 1650 ansatte på mer enn 200 avdelinger. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

Hydroscand.no
IDÉ House of Brands avd. Bergen

Nordens ledende profileringsfirma med 30 års erfaring. Showrom i 8 norske byer med produktmedia spesialister.Totalleverandør av profilprodukter, konsept, design, produksjon, logistikk. ISO sertifisert, medlemskap i IEA og Grønt Punkt.

idegroup.no
Ifront Karriere

En landsdekkende tiltaksarrangør med lokal forankring. Vi ser enkeltindividet lykkes og opplever hvordan det gir økt verdi for arbeidsgivere. Derfor ønsker vi å være den beste partner for den enkelte deltaker, for NAV og for næringslivet. Vi har spesialisert oss på arbeidsrettede tiltak der karriereveiledning og arbeidsinkludering er de viktigste bestanddelene.

ifront-karriere.no
Impact Hub Bergen

720 m2 co-working space in the heart of Bergen. Our global community of thousands of members, spanning five continents, will inspire and enable you to do your best work. So, what are you waiting for? Impact cannot happen in isolation – Let’s begin!

bergen.impacthub.net
Innkjøpssjefen Norge

Vi er et selskap som daglig bistår ca 300 bedrifter med gode innkjøp, gode tips og råd om hvordan de kan oppnå besparelse og bedre lønnsomhet. Vi tilbyr rett og slett tjenesten «Innkjøpssjef» i ordets rette forstand. Vi er helt bransjeuavhengig og bistår både kunder og leverandører til bedre lønnsomhet. Ved å være en del av vårt samlede innkjøpsvolum oppnår den enkelte kunde en bedre pris, og den enkelte leverandør oppnår et større salgsvolum.

innkjopssjefen.no
Isbjørn Is

Et selskap og en vestlandsk merkevare med lang og stolt historie tilbake til 1962. I fremtiden har vi som ambisjon å gi norske forbrukere overlegne opplevelser både når det gjelder kvalitetsiskrem med så kortreiste ingredienser som mulig, men også når det gjelder tjenestenivået vårt som leverandør av iskrem hjem til alle landets husstander. Kvalitetsiskrem fra Vestlandet siden 1962 - det skal vi fortsette å levere!

isbilen.no
itslearning

Vi leverer en prisbelønnet læringsplattform for skoler og universitet, som utruster lærere og hjelper millioner av studenter rundt om i verden til å realisere sitt potensial. itslearning har et internasjonalt og høykompetent teknologimiljø i Bergen.

itslearning.com
Jacobs Douwe Egberts Norge

Nytt selskap, samme kaffehus – mer å by på! Kaffehuset Friele skiftet navn til Jacobs Douwe Egberts Norge. Vår kaffe vil fortsatt bli produsert i Bergen, av de samme menneskene med den samme lidenskapen for kaffe.

friele.no
Jæger Automobil

I over 85 år har Jæger vært bilforhandler i Bergen og Hordaland. Som en av de største Toyota forhandlerne i Norge og den største på vestlandet, er Jæger en betydelig aktør i bilbransjen.

jaegerbil.no
JCDecaux Norge

JCDecaux er verdens største utendørsreklameselskap. Vi tilbyr både klassisk- og digital utendørsreklame som hver eneste dag kommuniserer svært effektivt med en stor andel av Norges befolkning.

jcdecaux.no
Jefferson Wells

Vi i Jefferson Wells rekrutterer ledere og fagspesialister til Norges ledende virksomheter, og har et av landets største rekrutteringsmiljøer. Med spisskompetanse innen våre fagområder, et sterkt fagmiljø og lokal tilstedeværelse, sikrer vi at våre kunder har riktig kompetanse og kapasitet der den trengs. Vi setter stor pris på å være en god bidragsyter for videre utvikling av regionen!

Jeffersonwells.no
Kavli

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

kavli.no
Kind Conceptual Branding

We are a large and diverse group of individuals who together create unique identities and concepts. Our creative team has wide-ranging experience of the design and advertising industry.

kindnorway.com
King Oscar

Siden 1902 har King Oscar levert førsteklasses sunn mat fra havet! Selv om typene sjømat vi tilbyr er i konstant utvikling, er alt som bærer King Oscar navnet fortsatt en konge verdig. Vi velger ut den beste sjømaten fra hele verden, og gjør det på en bærekraftig måte.

kingoscar.no
Kirkens Bymisjon

Forebyggende arbeid for ungdom, kirkelig arbeid og arbeidslivsforberedelse. Vår visjon er at menneskene i byen skal oppleve omsorg, rettferdighet og respekt.

bymisjon.no
Kitos Light

Kitos Light bygger robuste smartbenker over hele Norden. Vi ser solenergi som en langsiktig og bærekraftig løsning for offentlige og private bedrifter. Her opererer vi som en proaktiv kontakt for tilpasningsdyktige tjenester og produkter innen solenergi, spesifikt som et ekstra kommersielt utstillingsvindu. Vi får andre til å skinne!

kitoslight.com
Kleppestø Senter

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Hos oss finner du mote, mat, helse- og velvære, sportsutstyr og mye mer.

kleppesto-senter.no
Knarvik Senter

Over 60 butikkar og 3 timar gratis kundeparkering! Her finn du eit stort og variert utval av butikkar innan detaljhandel, service og spisestader.

knarviksenter.no
Knowit Experience

Vi tror på å la kreativ kraft, forretningsforståelse og kommunikasjon samspille med digitale analytikere og designere av brukeropplevelser. Det skaper løsninger som gir treffsikre og kreative kampanjer med dokumenterbare resultater i alle flater.

knowit.no/experience
KODE

KODE - Kunstmuseer og komponisthjem - er ett av Nordens største museer for kunst, kunsthåndverk, design og musikk. Vi har 7 lokasjoner med kunstmuseer og komponisthjem som også tilbyr unike arrangementssteder.

kodebergen.no
Kokke & Serveringstjenester

Vi er et kult bemanningsselskap spesialisert mot Hotell, restaurant og catering bransjen. Startet i 2004 og har hatt en stigende utvikling hvor vi har satset stort på digital opplæring og digitale løsninger. Håndterer arrangementer fra A til Å eller bare ekstra personell, skreddersydd etter kundens behov. Verdt og nevne at vi står bak konseptet/selskapet Time2Staff som revolusjonerer bemanningsbransjen med sitt innovative konsept.

kokkeogserveringstjenester.no
Kompetansedeling – FOLK

Kompetansedeling – FOLK er et konsulentselskap med 9 engasjerte medarbeidere. Vi har bred erfaring innen HR, økonomistyring, ledelse, regnskapstjenester og digitalisering. I vårt arbeidsfellesskap deler vi kompetanse og støtter hverandre. Styrken ved et lite og effektivt team kommer kunden til gode. Forretningsmodellen er lave driftskostnader, fleksibilitet og dyktige ansatte som er genuint opptatt av å bygge opp virksomhetene vi er en del av.

kompetansedeling.com
Konsense

Vi kan være en støttespiller, pådriver og bidragsyter i prosessen med å gjøre markedsføringen i din virksomhet så relevant og effektiv som mulig.

konsense.no
Konsertsystemer

Konsertsystemer er totalleverandør av lyd-, lys-, bilde- og sceneproduksjoner. De leverer produksjoner i alle størrelser innenfor event, konferanse, kultur, festival, konsert, TV og sportsarrangementer.

konsertsystemer.no
KPMG

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus som tilbyr vi tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder, og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi.

Bergen-KPMG Norge
Kravia

Det er ganske smart å velge en partner som spiller på lag. Kravia tilbyr digital og automatisert innfordring. Våre løsninger gjør at du som kunde kan fokusere på din kjernevirksomhet mens vi gjør det som trengs for å sikre deg god likviditet.

kraviainkasso.no
Kreftforeningen seksjon Vest

Aktiv samfunnsaktør som bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging, informasjon, internasjonalt arbeid og politisk påvirkningsarbeid.

kreftforeningen.no
KUBE interiør & design AS

KUBE interiør & design tilbyr bistand innen prosjektering av private boliger og næringslokaler. Vi leverer unike og helhetlige interiørløsninger, samt spesialtilpassede løsninger. Vi bistår våre kunder fra ide til ferdigstillelse. Prosjektene spenner fra store til små innen private boliger og næringslokaler.

kubeinteriorogdesign.no
Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll leverer et komplett kvalitetssystem som er spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen. Kvaliteskontroll sitt svært brukervennlige system forenkler og digitaliserer kundenes hverdag ved hjelp av blant annet effektiv prosjektstyring, avvikshåndtering, registrering av endringsmelding, befaringsmodul, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet. Med 12 års erfaring fra bransjen og over 15.000 brukere over hele landet leverer Kvalitetskontroll et av markedets desidert beste systemer!

kvalitetskontroll.no
Lagunen Storsenter

BERGENSERNES FØRSTEVALG! Lagunen har siden åpningen den 7. september 1985 utviklet seg til å bli en av Norges største sentre for varehandel med 120.000 kvadrat.

lagunen.no
Laksevåg Senter

Nærsenter med 27 butikker. Våren 2016 skal senteret være totalrenovert med en rekke spennende konsepter.

laksevagsenter.no
Lerøy Hallvard

Ledende eksportør av sjømat fra Norge og verdens nest største produsent av atlantisk laks. Vi tar vare på miljøet, fisken vi produserer og alle personer som er involvert i vår virksomhet.

leroyseafood.com/no
Liftroller Rental AS

Liftroller Rental AS er et innovasjonsselskap fra Bergen som utvikler og leier ut smarte løsninger for effektiv byggeplasslogistikk. Hos oss kan du leie alle produktene i Liftroller serien, til både små og store prosjekter.

liftroller.no
Lindbak AS

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge innkjøp av kontormøbler eller løsninger og tjenester innen Lyd og bilde, kaffe og vann, skrivere eller IT. Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for deg.

lindbak.no/kontakt/lindbak-as-avdeling-bergen
Lunde Digital Marketing

Digital markedsføring – sosiale medier. Lunde Digital Marketing leverer konsulenttjenester som å drive en aktiv og oppdatert konto på sosiale medier for bedrifter.

lundedigitalmarketing.com
Lydgalleriet

Lydgalleriet er Norges eneste visningssted for lydkunst og soniske medier, og har siden 2005 tilbudt internasjonalt kunstneriske program for et bredt kunst- og kulturinteressert publikum. Vi holder til i Strandgaten 195 på Nordnes i Bergen og tilbyr presentasjoner og kreative minglekvelder for bedrifter som er nysgjerrige på et skreddersydd, kunstnerisk sosialt arrangement. For å følge med på vårt program, se vår nettside www.lydgalleriet.no eller ta direkte kontakt med Julie eller Oda.

Lydgalleriet.no
Lyll AS

Med Lyll kan du enkelt annonsere på nettaviser og magasiner i Norge og utlandet. I stedet for å henvende deg til hver avis kan du velge alle sammen hos oss. Raskt og enkelt, og et supert supplement til de andre markedsføringskanalene du bruker.

Lyll.no
Lyssand-Frekhaug

Lyssand-Frekhaug er en av Norges ledende produsenter av vinduer og dører. Vi lager kvalitetsprodukter som er tilpasset et krevende norsk klima men som likevel har et elegant design og en funksjonalitet som ivaretar både trygghet og komfort. Vind, kulde og regn setter dagens byggematerialer på prøve og med fremtidens klimautfordringer er det trygt å vite at våre produkter er laget for å takle både dagens og morgendagens klimapåkjenning. Vi har en av markedets beste isolasjonsegenskaper og du finner oss hos alle de ledende byggevarekjedene og hus- og hytteprodusentene i Norge.

lyssand.com
Madly

Madly AS er et digitalbyrå med lang erfaring innen analyse, rådgivning og digital markedsføring. Vi hjelper bedrifter med avgjørende innsikt og skreddersyr den beste digitale markedsføringen for hver enkelt bedrift for at de skal oppnå så gode resultater som mulig.

madly.no
Magic Hotels

Magic Hotels består av 4 nye designhotell i Bergen. De karakteristiske trekkene til hotellene er levende, fargerik og moderne. Med fokus på teknologi og et dedikert team ønsker vi å gi deg en magisk hotell- og gjesteopplevelse.

magichotels.no
Maksimer

Maksimer er Bergens ledende leverandør av netthandel og tilknyttede tjenester. Vi designer, utvikler, integrerer, optimaliserer og markedsfører nettbutikker for B2C og B2B over hele verden.

maksimer.no
Mana Communication

Fullservice kommunikasjonsbyrå med ekspertise innenfor digitale medier, PR/kampanjer og outsourcing av markedsarbeid. Vi har de ypperste analyseverktøy og etterstreber oss å være i kontinuerlig utvikling i tråd med raske trendskifter.

manacommunication.no
Manpower

Manpower er Norges største og ledende bemanningsbyrå. Vi bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Siden starten i 1965 har vi bistått med å få over en halv million mennesker i jobb, og hvert år er nærmere 20 000 dyktige mennesker i jobb gjennom oss, via rekruttering eller innleie. Solid erfaring, innovative og fleksible løsninger, samt DNV sertifiserte rådgivere gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder. Manpower er sertifisert som Revidert Arbeidsgiver og sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Det bekrefter at Manpower etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver www.manpower.no

manpower.no
Markant Norge

Vi bidrar aktivt til at din bedrift til enhver tid, skal ha en klar digital strategi med tanke på din tilstedeværelse og synlighet på nett.

markant.no
Markedsforbundet

Markedsforbundet er en frittstående, ideell organisasjon som skal arbeide for å øke bruken av og forståelsen for profesjonell markedsføring i Norge.Foreningen utgjør samlet landets største nettverk innen markedskommunikasjon.

markedsforbundet.no
Markedssjefene

Markedssjefene leverer marketing for hire til nærmere 100 norske selskaper, nå også i Bergen. Lei en markedsføringsspesialist eller en hel markedsavdeling, i det omfanget du har behov for hver måned. Enkelt og fleksibelt.

markedssjefene.no
Martela AS

Bedre arbeidsplasser – med bærekraftig produksjon av kontormøbler, skolemøbler og allsidige tjenester for å forbedre arbeidseffektiviteten og medarbeidernes trivsel. Happy Mondays since 1945.

martela.no
Match Bemanning Norge

Vi i Match bemanning bygger Norge, og vi bygger mennesker! Våre erfarne og dyktige medarbeidere hjelper din bedrift til å finne rett kompetanse til rett oppdrag, uansett hvor i landet.

matchbemanning.no
Matvare Expressen AS

Matvareexpressen er en totalleverandør av næringsmidler til kunder blant annet i den offentlige sektor, store kantiner, mindre og mellomstore bedrifter, små og store barnehager, institusjoner og sykehjem. Til våre kunder leverer Matvareexpressen blant annet ferske brød, meierivarer, frukt og grønt, fersk fisk, pålegg og husholdningsvarer. I tillegg har vi også et stort utvalg av formings- og hobbyartikler.

Mve.no
MDE Group

MDE Group er et globalt rekrutteringsselskap, spesialisert på å finne og plassere de største talentene over hele verden. MDE består i dag av 12 selskaper som tilbyr konsulent-, bemannings- og rekrutteringstjenester, samt offshorepersonell og rådgivning. Med vår unike kjennskap til både det lokale og det internasjonale markedet vil vi bistå arbeidstakere og bedrifter slik at begge parter finner akkurat det de er på jakt etter.

mde-group.com/no
Mediehuset 5000 Bergen

Mediehus som tar pulsen på Bergen. Vi puster Bergen, vi oppsøker Bergen og vi er Bergen. Har du lyst til å nå mange med ditt budskap? Da er vi plassen for deg. Radioreklame er kostnadseffektiv markedsføring, du får mye for lite. Der du i sosiale media og aviser enkelt kan klikke bort reklamen så vil en radioreklame alltid snike seg inn i øret ditt. Radioreklame skaper bevissthet og gjenkjennelighet, og gjenkjennelighet skaper som alle vet salg!

5000bergen.no
Mediehuset Bergen

Mediehuset Bergen er et mediebyrå som gjennom strategisk design bidrar vi til vekst hos kunden.

mediehusetbergen.no
Mediesmio AS

Me leverer komplette tenester innan marknadsføring, med fokus på verksemder i vestlandsregionen. Med kompetanse innan digital og praktisk marknadsføring, kommunikasjonsstrategi, webdesign, sosiale medium, foto/video, tekst- og innhaldsproduksjon kan me tilby gode løysingar for alle som vil verta meir synlege, tydelege og effektive når det kjem til kommunikasjon i ulike kanalar.

medismio.no
Metis Skoledrift

En komplett leverandør av tjenester innen utdanning. Innehar eget kurssenter, regnskapsbyrå og bemanningsbyrå.

metis.no
MFO

En møteplass for folk innen salg, markedsføring og kommunikasjon.

mfo.no
Mistrol

Identitet, merkevare, design, konseptutvikling, innhold og budskap.Med stort engasjement utvikler vi sterke identiteter, tydelige merkevarer og helhetskonsepter. På alle flater og i alle kanaler. God design kommuniserer og engasjerer, og skaper positive resultater. "EXPRESS YOURSELF"

mistrol.no
Moment Marketing

Vi i Moment Marketing er din perfekte samarbeidspartner for å skape en sterk merkevare. Som en ambisiøs totalleverandør av innhold, markedsføring og profilering kan vi skape en rød tråd i ditt innhold og din kommunikasjon.

momentmarketing.no
Motivati

Smarte salgsledere har oppdaget at Motivati øker nytteverdien av medarbeidersamtalen betydelig. Det blir ingen tvil om hva samtalen bør dreie seg om. Kontakt oss da vel!

motivati.no
Mount Visual

Mount Visual hjelper bedrifter å lykkes i sine markeder ved hjelp av visuell kommunikasjon, 3d og interaktive opplevelser. Vi bruker teknologi til å visualisere fakta, gjøre ideer synlige og fortelle bedrifters historie. Slik lager vi digitalt innhold som gir resultater i hverdagen.

mountvisual.no
Moxy Bergen

Moxy Bergen, byens første og eneste Marriott hotell, er et gøyalt, livlig og stilfullt hotell, designet til å gi reisende alt hva de ønsker og ingenting de ikke ønsker. Enten du er tilreisende eller bor i Bergen, er vi sikker på at du kommer til trives i den vibrerende og kule stemningen på Moxy.

moxybergen
Møllerens

Norgesmøllene AS og merkevaren Møllerens er stolt leverandør av kornbaserte produkter, basert på solid håndverk og kunnskap om kornet siden 1866. Vi jobber hver dag for å skape minnerike matopplevelser og bakeglede hos det norske folk.

mollerens.no
Museum Vest

Museum Vest består av Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, Norges Fiskerimuseum, Kystmuseet i Øygarden, Herdla Museum, Nordsjøfartmuseet, Fjell festning og Bjørn West Museet.

museumvest.no
Myrkdalen

Vestlandets største skisenter. I tilknyting til skisenteret finn ein også preparerte langrennsløyper og flott terreng for fjellski og toppturar.

myrkdalen.no
Nesttun Senter

Et moderne kjøpesenter med over 20 kvalitetsorienterte butikker med et rikt utvalg og god service i en intim og trivelig atmosfære.

amfi.no/kjopesentre/amfi-nesttun/
Netlife

Vi er et tverrfaglig design- og teknologimiljø bestående av 18 hyggelige eksperter innen tjenestedesign, grafisk design, teknologi, innovasjon og forretningsutvikling. Vi er en strategisk samarbeidspartner og gir faglig rådgivning og inspirasjon til flere av Bergens spennende merkevarer.

netlife.com
Netmark

Vi er et Bergensbasert selskap som sammen med våre oppdragsgivere og skandinaviske partnere leverer innovative utviklings-, design- og integrasjonstjenester til norske bedrifter.

netmark.no
Netty Undertøy

Lekkert undertøy som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er en av Europas største spesialbutikker.

netty.no
Neumann Bygg

Neumann Bygg har levert byggevarer og utstyr til det profesjonelle markedet i Bergen siden 1839. Erfarne medarbeidere med høy kompetanse bistår våre kunder i små og store prosjekter, og vi har et bredt tilbud av tjenester som forenkler hverdagen på byggeplassen. Vårt mål er å sørge for å levere det kunden trenger, når kunden trenger det. Ta kontakt med oss!

neumann.no
NextGenTel AS

Internett, TV, mobil og taletjenester. Hos oss får du det du trenger for å koble deg på verden – enkelt, smart og rimelig.

nextgentel.no
Nonspace

Nonspace® er et kreativt merkevarebyrå som leverer helhetlige løsninger for å knytte mennesker, teknologi og merkevarer sammen gjennom kommunikasjon, idéplattformer og innhold. Vårt tverrfaglige nettverk av digitale talenter er dedikert til å finne de aller beste historiene, strategiene og kommunikasjonsløsningene for både etablerte selskaper og startups. Where all ideas belong™

nonspace.no
Nordea

Vi gjør det mulig for kundene å nå sine mål ved å tilby et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring. Nordea er blant de ti største fullservice bankene i Europa målt etter markedsverdi.

nordea.no
Nordhordland Tekst & Foto
Nordhordland Tekst & Foto

Når du trenger en høyre hånd på innhold til dine digitale flater. Tilgjengelig ad hoc eller for faste oppdrag. Fokuserer regionalt i Nordhordland, men med blikk for Bergen. Ta kontakt for en prat, så finner vi ut om mine tilbud matcher dine behov.

Nordhordlandtekstogfoto.no
Nordisk Film Kino

Nordisk Film Kino Lagunen, er én av 18 Nordisk Film-kinoer i Norge. Lagunen Kino åpnet dørene i Lagunen i november 2019 og har de siste årene etablert seg som Norges 6. største kino målt på besøkstall. Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 18 små og store kinohus rundt i Norge. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film utvikler, produserer og markedsfører film og TV-serier i Norden og driver kinoer i Danmark og Norge.

nfkino.no
Nordvik Bolig

Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre, og som setter kunnskap, tillit og trygghet høyt når du skal selge eller kjøpe. Vi kjenner Bergen, Sotra og Askøy godt, og vet hva boligkjøperne i disse områdene er opptatt av i valget av sitt nye hjem. Vi er et solid meglerteam som vet hva som kreves for å oppnå de høyeste salgssummene. Gjennom våre digitale løsninger skaper vi interessen du trenger for din bolig på helt nye måter, tilpasset de digitale mediene folk bruker i boligjakten.

nordvikbolig.no/kontorer/bergen
Noria

Noria er et ledende IT konsulent- og kompetansehus. Vi leverer software, erfarne IT konsulenter og digitale prosjekter til bank, finans og forsikringsbransjen.

noria.no
NORLED

Norled AS er et av landets største ferje og hurtigbåtrederier. Vi har satset mye på nye fartøystyper og miljøvennlig teknologi, og har tatt frem løsninger som vi er alene om i verden.

norled.no
Norne Securities

Norne Securities er et fullservice verdipapirforetak. Vi tilbyr internetthandel, tradisjonelle meglertjenester og corporate finance tjenester. De frittstående sparebankene representerer betydelig distribusjonskraft, kundemasse og kompetanse. Sparebankene er lokalisert kysten rundt, fra Drammen i sørøst til Helgeland i nord, og har til sammen en forvaltningskapital i overkant av 400 milliarder kroner.

norne.no
Northern Visual

Northern Visual har markedsført nybygg siden 2008. Hos oss får du alt du trenger for å kommunisere din boligdrøm. Vi kan 3D/VR/.

northernvisual.no
Norwegian Spirit

Butikken som selger fint garn, design og strikketilbehør til bevisste strikkere. Stor varebredde fra anerkjente brands til innovative nisjeprodusenter med bærekraftig tankegang i sine lokalmiljø.

Norwegian-spirit.com
Nøstebarn

Nøstebarn utvikler og selger klær i ubehandlet ull til baby, barn og voksne. Alle Nøstebarns produkter er helt fri for stoffer som kan være skadelige, og fremstilt på en etisk og miljømessig forsvarlig måte.

nostebarn.no
Ocean Outdoor Norway

Ocean Outdoor er et av Europas ledende selskaper innen utendørsannonsering. Vi leverer “The Art of Outdoor®” til dagens ambisiøse varemerker ved å legge til rette for inspirerende markedsføring som treffer deres målgrupper der de ferdes.

oceanoutdoor.no/
ODIN Forvaltning

ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av våre andelseiere jobber vi hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden.

odinfond.no
Ole Bull Huset

Bergens største underholdningshus. Med utsikt over Bergens Broadway, ligger alt til rette for en minneverdig kveld.

olebullhuset.no
Opplevelse

Opplevelse er Miljøfyrtårnsertifisert og skreddersyr eventer med fokus på minst mulig klimaavtrykk og mest mulig woweffekt. Alt fra idémyldring til gjennomføring av din neste temafest, bærekraftige teambuilding og grønne konferanse. Fra A til Å er vi veien til et vellykket arrangement.

opplevelse.no
Personalhuset

Personalhuset er en nær og personlig rekrutteringspartner og arbeidsgiver. Enten du leter etter den perfekte jobb, den riktige kandidaten eller om du ønsker en faglig støttespiller i arbeidshverdagen.

personalhuset.no
Picapoint

Med mye kunnskap og lidenskapelig engasjement hjelper digitalbyrået Picapoint merkevarer og bedrifter med alt innen strategi, teknologi, kommunikasjon og design.

picapoint.no
Pievino

Pievino skreddersyr eventer for private og bedrifter, deriblant vinkurs og reiser. Med interesse, entusiasme og kunnskap tilbyr vi unike opplevelser, der mat og vin står i sentrum.

pievino.no
Polardrikk

Polardrikk leverer velferd og trivsel på arbeidsplassen. Sømløse løsninger innen kaffe og vann til bedrifter som ønsker det lille ekstra!

polardrikk.no
Porsche Center Bergen

Som Norges første Porsche Destination finner du Porsche Center Bergen i Kokstaddalen 23, 5257 Kokstad . Vi har alltid et rikt utvalg av nye og brukte Porsche på lager. Vi i Porsche Center Bergen er stolte over å representere verdens mest prestisjetunge bilmerke. Et bilmerke med særpreg og sterke idealer. Ikke bare er bilene unike i design, de er også bygget for å vare, med en uovertruffen kvalitet og sikkerhet. Resultatet? Kombinasjonen av ekstreme ytelser og fantastisk hverdagslig komfort. Kombinasjonen av aerodynamisk kunst og trafikksikkerhet.

Porsche.no
Precis Digital

Precis Digital er et datadrevet, digitalt markedsføringsbyrå grunnlagt i 2012 av tidligere Google-ansatte. Med en ambisjon om å utfordre status quo, har vi skapt en praksis som er innovativ, effektiv og transparent. Vi spesialiserer oss på kjøp av digitale medier, analyser og kreativt arbeid. Vi bistår ledende merkevarer på tvers av ulike bransjer med å utvikle og gjennomføre vellykkede, digitale strategier. Gjennom vår egenutviklede teknologi og innovative tilnærming har vi raskt blitt et av de ledende byråene i Europa. Vi er blant de høyest rangerte arbeidsplassene i Skandinavia, og teller snart 500 ansatte fordelt på 12 kontor. Ta kontakt med oss: jorgen@precisdigital.com

Precisdigital.com
PRO:BERGEN

Vi er en del av profileringskjeden PRO:NORGE. Vi har passion for kundens merkevare og ønsker å tilføre kundene våre verdi, er proaktive og tar initiativ.

probergen.no
Profilverden AS

Profilering er å skape og opprettholde en identitet og omdømme av et foretak, organisasjon, destinasjon eller produkt. Det finnes millioner av produkter og tusenvis av leverandører innen profilering. Med særs mange muligheter kan det være en omfattende prosess fra ide/behov til ferdig produkt. Ved hjelp av oss i Profilverden AS finner vi en skikkelig god løsning. Din beste garanti er faktisk at vi gjør «nesten» alt for våre kunder.

profilverden.no
promotions.no

Vi produserer og leverer produkter til profilering og markedsføring fra verdens ledende leverandører innen folie, tekstil og gaveartikler. Innhouse har vi 2 stk roland ecosolvent storformatprintere, uvprinter, silketrykkskarusell, transferprinter og presser. Vi hjelper dere med alt innen profilering og reklameartikler.

promotions.no
Prospera avd Vestland

Prospera er et profesjonelt nettverk av flere hundre konsulenter som på fritiden gjør pro-bono prosjekter. Vi løser forretningskritiske utfordringer for ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører slik at de kan fokusere på det de er best på; løse samfunnsutfordringer. Prospera gjennomfører prosjekter innen forretningsutvikling, økonomi, organisasjonsutvikling, juss, tjenestedesign, PR, styrearbeid, kommunikasjon og HR.

prosperastiftelsen.no
Protector Skilt

Totalleverandør av alle typer skilt, dekor, reklame samt trafikk- og utemiljøprodukter.

protector-skilt.no
PWC

Gjennom kvalitet i våre leveranser, kompetanse og integritet skal vi være landets foretrukne samarbeidspartner innen revisjon, rådgivning, regnskap og advokattjenester.

pwc.no
Quality Hotel Edvard Grieg

Stilig og stort Bergenshotell for enhver anledning kun 5 minutter fra flyplassen og 20 minutter fra sentrum med lett tilgang til alt Bergen har å tilby! Hotellet har overnatting til rundt 850 gjester fordelt på 223 standard dobbeltrom på ca 20 m2, i tillegg til de 150 superior/deluxerom på hele 35 m2. I tillegg tilbys fasiliteter som gratis parkering, restaurant, bar, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst en konferanse- og eventavdeling med 20 lokaler over to etasjer hvor det største lokalet har kapasitet til ca. 1300 gjester.

nordicchoicehotels.no/quality-hotel-edvard-grieg/
Radisson Blu Royal Hotel

På en misunnelsesverdig beliggenhet tilbyr vi elegant hotellopphold ved den historiske Bryggen.

radissonblu.com
Randstad

Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen produksjon – og industri, bygg- og anlegg, kontor – og administrasjon, kundeservice, salg, økonomi og regnskap for å nevne noen.

randstad.no
Rebel

Hos oss møter du et enestående ensemble av mennesker som har sansen for god mat, god drikke og viktigst av alt: Gode opplevelser! Møter, lønninspils eller julebord? Vi skreddersyr etter dine behov.

Rebel
Recognition

Recognition optimaliserer din fysiske varehandel med intelligent videoanalyse. Vi gir kjøpesentre, butikker og messer innsikten de trenger for å øke antall besøkende og hindre køer, forbedre vare- og kundeflyt samt øke omsetningen. Innsikten genereres av vår personvernsvennlige og nyskapende Computer Vision-teknologi.

recognition
Redningsselskapet

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon som teller 1600 redningskvinner og redningsmenn, fordelt på 53 redningsskøyter over hele landet. Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. Vårt formål: Vi er til for å forhindre at liv går tapt på sjøen. Vi er til for å gjøre sjøvett til allemannseie. Vi er til for å berge og verne verdier på og ved sjøen. Visjonen vår er at ingen skal drukne. Derfor jobber vi hver dag for å bedre sikkerheten til sjøs.

redningsselskapet.no
Reklamehuset

En komplett leverandør av firmaprofil. Vi tilbyr alt av skilt og dekorprodukter - samt grafiske tjenester og digitale trykkeritjenester. I vårt varesortiment finnes finnes også klær og firmagaver.

reklamehuset.no
Reklamekollektivet

Prisvinnende kreativt byrå som spesialiserer seg på merkevarestrategi, design og reklame.

reklamekollektivet.no
Ren Pluss AS

Ren Pluss er en av Norges største renholdsleverandører. Vi leverer kundetilpasset renholdstjenester til Næringslivet.

renpluss.no
Retro Bergen AS

Siden 1986 (2005 i Bergen) har Retro solgt klær til moteinteresserte og nysgjerrige nordmenn med sans for kvalitet. Retro har i dag fire fysiske butikker og en nettbutikk som tilbyr klær og tilbehør til både damer og herrer. Vårt mål er å tilby en komplett garderobe til den moderne og bevisste forbruker. Ved hjelp av dedikerte ansatte og et bredt utvalg satt sammen av kjente merker fra inn- og utland, ønsker vi å gi de beste rådene og den beste veiledningen til de som besøker en av våre butikker. Vi ønsker å inspirere til god stil og den gode følelsen det gir å finne dine nye favoritter.

Retro.no
Rett Vest AS

Rett Vest er totalleverandør av multimedieprodukter for Vestlandet og Veterålen. Vi følger våre kunder gjennom prosessen fra idé til ferdig film effektivt og ukomplisert. Rett Vest produserer kort-, reklame- og infomrasjonsfilmer for kultur. og næringsliv.

Rettvestfilm.com/
Røde Kors Førstehjelp AS

Røde Kors i Norge har etablert Røde Kors Førstehjelp AS for å øke sitt fokus på å bli en sentral og foretrukket leverandør av førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr og tilhørende produkter og tjenester til næringslivet og offentlig sektor i Norge. Bedrifter som benytter Røde Kors Førstehjelp som leverandør av førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, er med på å støtte opp under det frivillige og humanitære arbeidet som Røde Kors gjør.

rodekorsforstehjelp.no
Røssang AS

Røssang As driver Sunkost Bergen Storsenter. Som spesialister på helsekost og personlig velvære har vi det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter.

sunkost.no/sunkost-bergen-storsenter-helsekost/
Safari Catering

Vi er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler og har lang erfaring innen både privat- og bedriftsmarkedet. Kvalitet i råvarer og ansatte er i fokus, for å gi deg den beste opplevelsen.

safaricatering.no
SalmoBreed

Et avlsselskap som utvikler genetisk materiale tilpasset dagens og fremtidens produksjon av atlantisk laks. SalmoBreed’s avlsarbeid er familiebasert og er i dag et av de ledende avlsprogrammene for arten Salmo salar.

salmobreed.no
Sammen - Studentsamskibnaden på Vestlandet

Sammen er en samskipnad som jobber for at studenter på Vestlandet skal få en flott studietid. Ved å tilby gode velferdsordninger og et fagtilbud av høy kvalitet, vil vi i samarbeid gjøre Bergen til en attraktiv studieby.

sammen.no
Sans

Sans består av erfarne spesialister innen UX- og tjenestedesign i Oslo og Bergen. Med fokus på effekt fra innsikt til leveranse, skaper vi dokumenterbare gevinster og resultater for våre kunder.

sans.as
Sbanken

Målet vårt er å gjøre kundene våre i stand til å ta smarte, økonomiske valg. Det gjør vi gjennom å lage enkle, brukervennlige og gebyrfrie tjenester.

sbanken.no
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nær Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet er det største konferansehotellet i Bergen, liggende i byens kulturakse.

scandichotels.no
Scandinavian Technology Institute

Vi hjelper salgs- og serviceorganisasjoner å realisere sitt fulle potensiale ved hjelp av virksomhetens eksisterende ressurser.

sti-norway.no
SCREEN STORY

Vi forteller historier. Våre fotografer og regissører brenner for å lage film og har vunnet en rekke priser. Vi produserer alt fra korte some-filmer til tv-serier.

screenstory.no
Senab Eikeland

Interiør med følelse og høy grad av service, alltid med kundens behov i fokus. Vi bidrar med vår unike produktkunnskap, pålitelighet og et uvanlig bredt spekter.

senabeikeland.no
Sense Psykologi & Konsulenttjenester AS

Vi ble stiftet i 2015, og er et selskap bestående av psykologer, organisasjonsrådgivere og konsulenter. Sense leverer både klinisk psykologi/terapi og organisasjonspsykologiske tjenester. Vårt mål er at vi skal markere oss som en sentral aktør innenfor våre spesialområder. Gjennom vår kompetanse og vårt engasjement skal vi bidra til å finne løsninger, og til å skape trygghet og verdier hos våre kunder.

sense-pkt.no
shAIRskills

shAIRskills tar delingsøkonomien til arbeidslivet. Gjennom deling av arbeidskraft, skal bedrifter få tak i riktig kompetanse, til riktig tid og i riktig mengde.

shairskills.no
Sharp Bergen

Sharp Bergen er en autorisert Sharp-forhandler som dekker hele spekteret av produkter innen Dokumenthåndtering, PC-Kasser, Big Pad, og IVB/IVP produkter.

sharp-bergen.no
Shyer

Nytt Bergensk IT selskap som gjør kompleks IT enkelt. Vår jobb er å gjøre din arbeidshverdag bedre ved bruk av smarte IT løsninger tilpasset din bedrift. Vi hjelper dere med, rådgivning, samsvar, sikkert nettverk, skyreisen og agerer som selskapets IT avdeling.

shyer.no
Signo Dokken AS

Vi er en arbeidsmarkedsbedrift for døve, hørselshemmede og døvblinde. Vi har avdelinger for fruktpakking og utkjøring til bedrifter i hele Bergensregionen, stor snekkeravdeling, digitalisering, pakkeoppdrag og nettbutikk.

signo.no
Silver Lining IT

Silver Lining IT er spesialister på rekruttering til IT bransjen. Vi hjelper deg med permanent REKRUTTERING eller LEIE av konsulenttjenester i en periode. Silver Lining IT synliggjør dine muligheter! Vi gir drømmejobbene til drømmekandidatene. Er du på jakt etter nye utfordringer? Ta kontakt for en prat, tel 982 55 131.

silverliningit.no
Skyss

Administrerer kollektivtrafikken buss, bybane, ferje og hurtigbåt i heile fylket.

skyss.no
SMS Teknik

SMS Teknik er en av Nordens ledende leverandører av SMS-tjenester. Med over 30 års erfaring er SMS Teknik din beste samarbeidspartner på mobilkommunikasjon.

www3.smsteknik.se/no/
Sonat Consulting Bergen

Vi løser utfordringer og teknologi er vårt verktøy. Sonat Gruppen er et konsulentselskap med lokal forankring i Bergen. Vi er et team med erfarne og nysgjerrige fagfolk og utvikler løsninger som brukerne forstår og elsker å bruke. Sonat har ekspertise innen Front- og backend utvikling, XR, Arkitektur og AI. Ta kontakt så finner vi sammen de gode løsningene.

sonat.no
Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste fem årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår vi store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Vi i Sopra Steria er opptatt av å skape verdi for våre kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

soprasteria.no
Sotra Link CJV
Sotra Link CJV

Sotra Link CjV prosjekterer og bygger det nye Sotrasambandet, en tryggere, enklere og grønnere reisevei mellom Øygarden og Bergen. Ny Sotrabro blir kronen på verket. Sotrasambandet er et stort og viktig vegprosjekt for hele Bergensregionen.

Sotralink.no
Souk As

Souk tilbyr unike fliser, leire og dekorpuss. Vi har fokus på holdbare og bærekraftige materialer og er stadig på jakt etter nye sirkulære produkter vi kan tilby byggenæringen. Vi er opptatt av å yte god service for alle våre kunder, uansett størrelse på prosjektet. Velkommen innom vårt showroom i Strandgaten 210 for inspirasjon!

Souk.no
Sølvrev

Sølvrev er et prisvinnende produksjonsselskap i Bergen og Oslo som tilbyr alle former for filmproduksjon til markedsføring. Med lang erfaring og bred kompetanse følger vi bedrifter fra kreativ idéprosess, produksjon, rådgivning underveis og til et ferdig sluttprodukt av høy kvalitet.

solvrev.no
Søtt+Salt AS

Frode, Fredrik, Gisle og resten av gjengen i Søtt+Salt ønsker deg velkommen til bords og lover å fortsette innsatsen for at Bergen skal smake bedre.

sottogsalt.no
Spaces

Welcome to Spaces — your place to work. Where you’ll watch businesses grow because of people and ideas. We’ve built workspaces that suit your every need.

spacesworks.com
SpareBank 1 SR-Bank

Vi er en lokal bank som hjelper deg i alle livets faser. Enkel mobil- og nettbank gir full oversikt over økonomien, og bidrar til en lettere hverdag.

sparebank1.no
Sparebanken Vest

Landets tredje største sparebank med en sentral rolle i mye av verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

spv.no
Sparkjøp

I over 52 år har vi levert et bredt og godt utvalg til våre kunder.

sparkjop.no
Sport Norge

Sport Norge er en nasjonal fagsportskjede med hovedkontor i Bergen. Kjeden består av fullsortiments sportsbutikker med lokal tilhørighet og skal være gode på ski, sykkel, friluftsliv, sko og teknisk bekledning. #Norgeertilforåbrukes

sportnorge.no
Stacc

Stacc er et norsk fintech-miljø som i mer enn 30 år har levert finansielle løsninger og konsulenttjenester til banker, finansieringsselskaper, forsikringsselskaper, pensjonskasser og offentlig sektor i Norden.

stacc.com
Stiegler Advokatfirma AS

Stiegler Advokatfirma AS er basert på Vestlandet og er blant Norges eldste advokatfirma. Vi er tilnærmet fullfaglig, og tilbyr konkurransedyktige betingelser. Ta gjerne kontakt med advokat/managing partner Harald Alfsen for en uformell prat. På telefon 98269130 eller på email ha@stiegler.no

Stiegler.no
Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl

Statsraad Lehmkuhl er et av verdens vakreste skværriggede seilskip og et ikon for Bergen. Vi tilbyr unike opplevelser i form av seiltokt, skjærgårdsturer og utleie til private arrangementer.

lehmkuhl.no
Storypeople

Storypeople er et management for fantastiske historieformidlere hvor vi forvalter og utvikler merkevarene deres. Her tilbys kommersielle konsepter for annonsører. Storypeople tilbyr også konsulentoppdrag for bedriftsmarkedet innen innholdsmarkedsføring og utvikling av podkast.

storypeople.no
Studentkortet.no

Studentkortet.no driver Norges største fordelsprogram for studenter med over 60 000 månedlige brukere. Med over 180 forskjellige fordeler hos alt fra Nike, Apple og Nelly til den lokale burger restauranten i Tromsø har vi et stort utvalg som dekker hele Norge for alle studenter i Norge.

Studentkortet.no
Sverre W. Monsen

Ledende leverandør av tekstiler – siden 1968.

swm.no
Svippin

Svippin er en prisbelønnet app hvor fysiske handelssteder som butikker, restauranter eller eventer belønner brukeren med poeng for oppmøte. Appen øker aktivitet i kundens lokaler, som et tiltak mot bydød og et konkurransefortrinn mot netthandel.

svippin.com
Sylvsmidja Sylvvareverkstad

Sylvsmidja har produsert bunadsølv i eigne lokaler på Voss sidan 1940. Selskapet er i dag Noregs leiande produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdelar.

sylvsmidja.no
Synlighet

Synlighet er et Performance Marketing byrå som hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett. Vi brenner for å skape målbare digitale resultater.

synlighet.no
Tekslo Seafood - Sjøsaker

Tekslo Seafood produserer og selger produkter som er laget av tang og tare. Vårt mål er å få tang og tare tilbake på kjøkkenbordet og i hverdagslivet igjen. Tang og tare er havets grønnsaker – proppfulle av smak og næring, derfor kalles vår krydderserie Sjøsaker.

teksloseaweed.no
These Ways

These Ways er et designstudio som bygger digitale tjenester basert på strategi, innsikt og brukervennlig design Fra vårt studio i Grieg-Gaarden leverer vi hele prosjekter, men vi tilbyr også utleie av konsulenter til din organisasjon.

theseways.no
Thon Hotel Bergen Brygge

Thon Hotel Bergen Brygge ligger sentralt ved Bryggen i Bergen, og er et godt alternativ for deg som ønsker komfortabel overnatting til lave priser. Hos oss bor du smart, enkelt og sentralt.

thonhotels.no
Thon Hotel Bristol

Ønsker du å bo midt i hjerte av Bergen, med et yrende folkeliv rett utenfor døren? Da velger du Thon Hotel Bristol.

thonhotels.no
Thon Hotel Rosenkrantz

Vi er et moderne og totalrenovert konferansehotell i hjertet av Bergen sentrum, kun et steinkast fra fisketorget og Fløibanen.

thonhotels.no
Tide Reiser

Med reiselivserfaring helt tilbake til 1880, har vi sendt mange reiseglade mennesker på turer i Norge, til våre naboland og ikke minst til mer fjerntliggende himmelstrøk. Tide Reiser er en del Tide Buss AS, et av Norges ledende kollektivselskap

tidereiser.no
Toma Facility Services

Toma Gruppen driver sin virksomhet innen tre forretningsområder Renhold, Mat og Service. Våre kunder er små og store aktører innen både privat næringsliv og offentlig virksomhet. Trivsel og Velvære har vært vår drivkraft i over 30 år.

tomagruppen.no
Top of Mind

Digitalt markedsføringsbyrå som elsker å jobbe med sosiale og digitale medier. Vi styrker bedriftens digitale strategi og tilstedeværelse med vår inspirerende og energiske kompetanse

topofmind.no
Trapperingen

Trapperingen – fem av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg av trapper. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!

Trapperingen.no
Travel Design

Vi presenterer mulighetene og alternativene, du velger ut fra hensikt, hjerte og budsjett. Når ideene er på plass, tar vi oss av alle detaljene rundt fly, hotell, program og opplevelser.

traveldesign.no
Travitude Media

Vi er eksperter på å vise verden at du er unik! Travitude Media er et kreativt innholdsbyrå som brenner for å fremme bedrifter innen reiseliv. La oss hjelpe din bedrift med økt merkekjennskap, synlighet og historiefortelling gjennom kvalitetsinnhold og sosiale medier.

Travitudemedia
TRY Bergen

TRY er blant Norges ledende byråer på kommunikasjon, reklame og digitale løsninger. Vi lager kommunikasjon som folk snakker om og engasjerer seg i.

try.no
Tryg

Med 135 års erfaring innen skadeforsikring i Norge, vet vi hva som skal til for å skape trygghet. Vi er levende opptatt av trygghet – for privatpersoner, virksomheter og for samfunnet.

tryg.no
Ulriken

Svevebanen som gir tilgang til høyfjellet midt i byen med de beste turmuligheter, sky:skraperen restaurant, Fjellbutikken og et tilbud av aktiviteter for store og små 643 m.o.h.

ulriken643.no
Ungt Entreprenørskap Vestland

Ungt Entreprenørskap er en ideell, landsomfattende organisasjon som sammen med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. Våre programmer gjennomføres i nært samarbeid med det lokale arbeids- og næringsliv. Ungt entreprenørskap er en brobygger mellom skole og arbeidsliv. Vi har programmer fra grunnskole til høyre utdanning, innen områdene entreprenørskap, jobbtrening og personlig økonomi.

ue.no
Uni Micro AS

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer.

unimicro.no
Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine nær 18 500 studenter og vel 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

uib.no
Vann- og avløpsetaten

Vann- og avløpsetaten er Bergens viktigste næringsmiddelprodusent og miljøaktør. Vi leverer trygt og godt drikkevann, og renser avløpsvannet for en renere Byfjord og et bedre nærmiljø. Vi jobber med verdens viktigste utfordring: rent vann til folk og fjord!

bergen.kommune.no
Vannkanten

Friske muligheter for liten og stor. Bassenger inne og ute med Norges lengste sklie. BOB-sklien er 120 m lang med lyseffekter, musikk, tidtaking og 10 smash points.

vannkanten.no
Varme AS

Varme As selger og monterer ovner, peiser og piper i Bergen. Vi leverer, monterer og garanterer, alt på samme regning.

varme.no
Verdant

Verdant AS ble etablert våren 2008 og distribuerer merkevarene Davines, Kevin.Murphy og Sakura til det profesjonelle frisørmarkedet i Norge.

verdant.no
Vest Næringsråd

En effektiv møteplass, nettverksbygger og talerør. Stort fokus på B2B og våre faste medlemstreff samler i snitt 100 deltakere. Her er bedriftsledere og andre nøkkelpersoner som det kan være vanskelig å få kontakt med ellers.

vnr.no
Vestbo

Mange års erfaring med å tilby kvalitet i alle ledd. Konsernet drives hovedsakelig innenfor virksomhetsområdene eiendomsutvikling, boligbygging, forvaltning, finans og eiendomsmegling.

vestbo.no
VestenFjeldske Eiendom

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av Reitan Eiendom. Selskapets forretningside er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, samt et antall førsteklasses REMA eiendommer på Vestlandet

vfeiendom.no
Vestkanten Storsenter

Vestkanten Storsenter er et bydelssenter og er kanskje størst i landet innen kombinasjonen handel og opplevelse. Blant tilbudene finnes badeland, ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek.

vestkanten.no
Vestland fylkeskommune

Vestland fylkeskommune har ei rekkje tenester til innbyggjarar, leiarar av lag og organisasjonar eller til tilsette i kommunane i fylket. Visjonen vår er "Nyskapande og berekraftig." Verdiane våre er "Kompetent –open – modig".

vestlandfylke.no
Vi over 60

Gir deg nyttige fakta og pålitelig informasjon som kan øke livskvaliteten - i tillegg til gode journalistiske fortellinger som gir deg fine leseropplevelser.

viover60.no
Viking Aqua

Viking Aqua AS skal bygge verdens mest bærekraftige og teknologiske landbaserte lakseoppdrettsanlegg. Tomten er lokalisert i Skipavika, som ligger midt i verdens ledende kompetansesenter for havbruk, nemlig Vestlandet.

vikingaqua.no
VilVite

VilVite er et senter for læring og opplevelser innenfor naturvitenskap og teknologi. Vår oppgave er å øke interessen for disse fagene og motivere flere til å velge utdanning i disse retninger. VilVite er også møteplass for akademia, næringsliv og forskning.

vilvite.no
Vivde

Vivde er et design og markedsføringsbyrå i Bergen. Vi består av kreative folk som har lidenskap og kompetanse i å bygge og styrke merkevarer til våre kunder. Gjennom innsikt og riktige verktøyene leverer vi skreddersydde løsninger til bedrifter for å oppnå et fortrinn i en konkurransedyktig marked. Våre eksperter har høyt kvalitativt nivå og lidenskap for kommunikasjon og markedsføring. Vi strekker oss alltid lengst mulig for at våre kunder skal oppnå sine mål.

vivde.no
Vizir

Rekrutterings- og rådgivningsselskap som er spesialisert innen fagspesialister og ledere. Vi leverer tjenester innen rekruttering, management for hire, HR-rådgivning, organisasjonsutvikling og styrearbeid.

vizir.no
Voss Resort

Noregs beste skiterreng, berre 4km frå Voss sentrum. I tillegg til alpine nedfarter finn du fleire frikøyringsområde og preparerte langrennsløyper. Hjå oss bur du i moderne sjølvhushald hytter og leiligheiter rett ved skibakken.

vossresort.no
VY Tog Vest AS

Vi tilbyr et miljøvennlig tilbud på Bergensbanen, Flåmsbanen, Vossebanen og lokaltogene mellom Arna og Bergen for arbeidsreisende, private og ikke minst mange turister. Vi jobber for at våre reisende skal få gode kundeopplevelser hver dag, hele året. Enten de har adresse lokalt eller kommer langveisfra. Hver tur teller.

Vy.no
Webstep

Webstep realiserer ansatte og kunders potensial gjennom dyktige IT-konsulenter, prosjektledere og rådgivere. Vi er også Bergens største konsulentmiljø på Business Intelligence.

webstep.no
X OFFICE

X OFFICE tilbyr et komplett utvalg av IT-løsninger for å optimalisere virksomheten din.Vi er forhandler for Xerox og leverer hele Xerox sin produktportefølje og programvareløsninger. X OFFICE leverer løsninger innenfor: Microsoft 365, cloud-løsninger, multifunksjonsmaskiner, skrivere, skanning og dokumentbehandling. Til grafisk bransje leverer vi digitaltrykk-løsninger, kompetanse innen arbeidsflyt og fargestyring, og alt innen Adobe-kurs.

xoffice.no
X-Partner Bergen AS

X-Partner er forlengelsen av Xerox i Bergen og skaper økt digitalisering blant små og store bedrifter. Selskapet leverer i tillegg profesjonell rådgivning innenfor IT drift og ERP programvare. De siste årene har hypermoderne løsninger innenfor AV og Touchscreen teknologi blitt en del av vårt produktspekter. Sentralt plassert i Bergen finner du X-Partner, i moderne kontorlokaler med egen Stoke bar.

X-Partner.no
Xhibition

Xhibition er det nyeste kjøpesenteret i sentrum, med 40 butikker og spennende handleopplevelser. Gjennom å tilby relevante butikker vil du kunne finne alt du trenger til hus og hjem, mote, servering og velvære.

Xhibition.no
Våre Partnere