Medlemmer i SRF

3C Technology

Spesialkompetanse og kanskje Norges beste på teknologiske audiovisuelle løsninger til alle typer rom på arbeidsplassen. Vi gjør arbeidsdagen enklere og kommunikasjons-flyten bedre. Våre tilpassede løsninger gir bedrifter gevinst på effektivitet, reduserte kostnader, frigjøring av tid og styrking av konkurransekraften ved å ha mulighet til raskere avgjørelser, bedre tilrettelegging og effektiv samhandling.

3ctechnology.no
A2G Gruppen

A2G har i mer enn 60 år gitt mennesker muligheter til å gjøre et nytt yrkesvalg. Vårt mål er at de som ønsker å jobbe, enten det er for første gang eller et behov for å velge et nytt yrke, skal få muligheten til det.

a2g.no
Aanderaa Data Instruments

Aanderaa Data Instruments er et selskap i Xylem konsernet. Vi har hovedkontor i Bergen og selger egenutviklede sensorer, instrumenter og systemer for måling, styring og overvåking av miljøparametre i krevende og utfordrende omgivelser i alle deler av verden. Våre viktigste markeder er universitets- og forskingssektor, olje- og gassindustrien, oppdrettsnæringen, kyst og havnemyndigheter, vei- og trafikkmyndigheter, samt transport- og anleggsektoren. Vi er markedsleder i flere av markedene vi betjener.

aanderaa.com
AB Solutions

AB Solutions har hovedkontor i Bergen, og godt etablerte avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Vi har også et nettverk av samarbeidspartnere over hele landet. Geografisk strekker dekker vi hele landet, fra Kristiansand til Hammerfest. Over 800 kunder bruker våre tjenester. Som et Facility Management-selskap drar vi nytte av synergiene som skapes ved best mulig bruk av ressursene. Det er kostnadseffektivt for deg som kunde. Ett kontaktledd for alle leveranser og rapportering forenkler hverdagen.

absolutions.no
ABAS Kosmetikk

Vi er totalleverandør til Frisør og Hudpleiemarkedet med kjente merkevarer som Cutrin, Paul Mitchell, Moroccanoil, REF, SPECIAL 1 og BIOLINE. Vi leverer KUN til det profesjonelle markedet.

abaskosmetikk.no
Acapo

Ledende rådgivingsselskap som yter bistand innen hele det immaterielle rettsområdet, særlig i spørsmål om patent, varemerker og design, samt strategisk bruk av slike rettigheter.

acapo.no
Adecco

Velkommen til Adecco! Det vil alltid være rift om de dyktige medarbeiderne. Med gode rutiner for rekruttering møter vi gjerne ditt behov.

adecco.no
AdLINK Media

Vi er spesialister på influencer marketing på sosiale medier som Blogg, Instagram, Snapchat og Facebook. AdLINK er også markedsledende på kommersielle løsninger for annonsører på podkast og besitter den beste teknologien i Norge via vår samarbeidspartner Acast.

https://adlinkmedia.no/
AG&

Av mange kjent som AlfGundersen – etablert i 1945. Kreativt reklamebyrå med vekt på strategi, merkebygging, design og digitale løsninger. Og kanskje vel så viktig: erfarne folk med forretningsforståelse. #designingbusiness

AG&
Akvariet

Vi har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. I tillegg kan du blant annet møte krokodiller, slanger og silkeaper i vårt tropiske avdeling.

akvariet.no
Allkopi

Ditt førstevalg innen visuell kommunikasjon. Du kan forvente engasjement, kompetanse og kreativitet i vår søken å hjelpe deg bli best mulig synlig!

www.allkopi.no
Altered Power AS

Altered Power AS er et startup-selskap fra Bergen som utvikler trådløse energiløsninger. Produktet HYRE er en trådløs hybrid lader som genererer energi fra vann-, sol- eller vindkraft.

alteredpower.no
Anleggsgartnermester Askeland

I fire generasjoner har Anleggsgartnermester Askeland preget private hager og utomhusanlegg i Bergen og omegn. Vi utfører alle typer oppdrag innenfor anleggsgartnerfaget og tilbyr våre tjenester for privatpersoner og ulike typer næringsbygg.

Askeland-as.no
Anne Lise H. Arnesen

Art Director, fotograf, videograf i Bergen. Spesialisert i storytelling og kreativ tenkning.

anliha.com
ANTI

Et internasjonalt anerkjent og prisvinnende kreativt byrå som er brennende opptatt av å skape og videreutvikle sterke merkevarer gjennom smarte og nyskapende visuelle kommunikasjonsløsninger.

anti.as
Apility AS

Apility er spesialister på smart anvendelse av teknologi for å effektivisere, forbedre og forenkle dine webløsninger og applikasjoner.

apility.no
Apparat AS

Apparat leverer enestående høy kvalitet innen IT-utvikling, maskinlæring, design, motion og produksjon. Med markedets sterkeste på laget gjør vi din visjon til virkelighet.

apparat.no
Appell Media AS

Vi distribuerer aviser og reklamemateriell til over 100 000 postkasser i Bergen og omegn, og bistår kunden fra idé til ferdigstilling av produktet.

appellmedia.no
Apphuset

Apphuset spesialiserer seg på design og utvikling av applikasjoner og webløsninger for mobile plattformer. Selskapet fra Bergen har 10 års erfaring med digital transformasjon, og utvikler tjenester for både selskapers sluttkunder og deres egne ansatte.

apphuset.no
Apriil PR

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene.

apriil.no/pr
Apriil reklame

Velkommen inn i det fantastiske landskapet mellom forretning og kreativitet. Der fantasi og ideer møter analyse og strategi.

apriil.no/reklame
Arctic Spas Vest

Arctic Spas Vest AS er Vestlands største total leverandør av utendørs massasjebad og helårsbasseng. 24 års erfaring - kvalitet – service og garantier. Vi holder til i Nordåsdalen 21 og har over 20 bad og swim spa utstilt her.

polarbad.no
Åsane Storsenter

Åsane Storsenter er shoppingdestinasjonen som tilbyr så og si alt! Du kan velge mellom 138 butikker og unike konsepter innen alle kategorier. Kun 10 min nord fra sentrum.

aasanestorsenter.no
ASKO Reklame

Visste du at ASKO har egne folk som jobber med reklame? Vi er her for å lage gode løsninger til en gunstig pris. Her finner du kreativitet, erfaring, service og gode avtaler.

askoreklame.no
Atea

Teknologi. Av og for mennesker. Vi må forstå hvilken rolle teknologi vil spille i våres liv og hva teknologi kan bidra med for å gjøre livene våre bedre. For fremtiden er ikke bare noe som skjer. Det er noe vi skaper. Og vi vil at den skal være til det beste for mennesker. Derfor jobber vi i Atea med Teknologi. Av og for mennesker.

atea.no
Augustin Hotel

Bergens eldste familiedrevne hotellbedrift, eiet av samme familie i tre generasjoner. For oss er et hotell mer enn en sovestasjon. Vi er et miljøvennelig hotell som gir deg følelsen av trivsel og gjestfrihet.

augustin.no
Avinor

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig.

avinor.no
Awaio

I awaio-appen kan du finne og booke ulike kontoralternativer. Du kan også dele dine lokaler, kontorer, arbeidsplassområder og møterom med andre på vår markedsplass. Awaio gjør det enkelt, kostnadseffektivt og bærekraftig. Akkurat slik det skal være.

awaio.com
Azets

Vi er ledende leverandør av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden

azets.no/regnskapsforer/bergen/
B7people AS

Vi er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen industri-, bygg- og anleggsbransjen og offshore. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Nå tilbyr vi også våre tjenester til andre bransjer og disipliner innen merkantile fag og HoReCa. Gi oss en utfordring. Du kan risikere å bli fornøyd!

b7people.no
Baker Brun

Nyt øyeblikket like i nærheten. Våre bakerier finner du hvor enn du er i Bergen.

bakerbrun.no
Balkongentreprenøren

Balkongentreprenøren AS er en totalentreprenør som tilbyr ulike balkong -og fasadesystemer til borettslag og sameier i hele Norge.

balkongentreprenoren.no
Bara Eiendom

Et rendyrket eiendomsselskap med attraktive eiendommer, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen. Et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

baraeiendom.no
Bemanningsbyraaet

Kvalifisert og dyktig arbeidskraft på kort varsel med et sterkt fokus på å finne den beste kandidaten for din bedrift.

bemanningsbyraaet.no
Beredt

Beredt AS sitt hovedformål er å få flere folk i arbeid. Sammen med våre samarbeidsbedrifter bidrar vi til å nå FNs Bærekraftsmål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst. Delmål 8.5: Innen 2030 oppnå full og produktiv sysselsetting og anstendig arbeid for alle kvinner og menn, inkludert ungdom og personer med nedsatt funksjonsevne.

beredt.no
Berg-Hansen Reisebyrå

Ingen kjenner bergensernes reisebehov som oss! Våre erfarne reiseeksperter hjelper deg med alt fra jobbreiser, gruppereiser, konferanser og privatreiser. Visste du forresten at appen er vårt mest populære produkt? Med den kan du bestille, endre og avbestille reisen mens du er på farten!T a kontakt med oss på bergen@berg-hansen.no

booking.berg-hansen.no/eventportal/#/event/101989/published/dc5300537f191d9984ca4261fe37f4c5cf206644
Bergen Fiber AS

Fiberbredbånd. Tv. Telefoni. Altibox handler om muligheter. Kapasitet og hastighet nok til at alle kan strømme, surfe, spille, laste opp og laste ned - samtidig.

bergenfiber.no
Bergen Filharmoniske Orkester

Opplev et av verdens eldste orkestre! Med 250 års tradisjon i ryggen byr vi hver uke på levende musikalske opplevelser for alle aldre.

Bergen Helhetsklinikk

Vi forsker og jobber for å forebygge, optimalisere og støtte i forhold til livsstilsplager som muskel, skjelett, tarm, overvekt, avhengighet, fobier, tvang, perfeksjonisme, allergier, utmattelse, nedstemthet, uro, frykt, bekymring og tilsvarende. Dessuten er vi eksperter på relasjoner, både til deg selv, parforhold, familie, arbeidsplass og organisasjoner.

bergenhelhetsklinikk.no
Bergen Kino

Moderne lokaler midt i Bergen sentrum. Vi viser mellom 20 - 25 høyaktuelle filmer daglig, i tillegg til jevlige visninger av liveopera, konserter, baby kino og seniorkino.

bergenkino.no
Bergen og Hordaland Turlag

Bergen og Hordaland Turlag er Vestlandets største frivillige organisasjon med over 30 000 medlemmer. Vi arrangerer turer, kurs, vedlikeholder stier, driver naturvern og eier 25 hytteanlegg.

bergenoghordalandturlag.no
Bergen Parkering

Vi er en totalleverandør av produkter og tjenester innenfor parkering. Bergen Parkering AS er helt enkelt best i klassen, og for å beholde denne posisjonen har vi fokus på innovasjon og fremtidsrettede, effektive løsninger for parkeringsdrift.

bergenparkering.no
Bergen Sentrum

Vestlandets største senter for shopping, servering, kultur og opplevelser. Har din bedrift økonomisk interesse i å utvikle sentrum for å bli mer konkurransedyktig? Som medlem i Bergen Sentrum opptrer du sammen med nærmere 500 bedrifter med sammenfallende interesser.

bergensentrum.no/medlemsfordeler
Bergen Storsenter

Bergen Storsenter ligger midt i sentrum av Bergen. Her finner du nesten 70 butikker og spisesteder. Det er kort vei til buss, tog og bybanen. Bergen Storsenter eies i dag av Thon Eiendom – som er en del av Olav Thon Gruppen. Senteret ble kjøpt i 1997 og det jobbes hele tiden med å utvikle senteret med spennende konsepter og tilbud til kundene.

bergenstorsenter.no
Bergen Taxi

07000 Bergen Taxi har nærmere 450 taxier i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. Ca. 30 minibusser er tilknyttet sentralen, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre.

bergentaxi.no
Bergen Trappedesign AS

Bergen Trappedesign har topp moderne maskinpark og 3D-tegneprogram som gjør at vi garanterer deg en trapp du vil ha glede av i mange år.

bergentrappedesign.no
Bergens Tidende

Et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge.

bt.no
BIR

Ansvarlig for innsamling, transport og behandling av husholdningsavfallet. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.

bir.no
Bit teatergarasjen

Co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst og vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid.

bit-teatergarasjen.no
Bjørkhaug Arbeidsfelleskap

Bjørkhaug er en vekstbedrift og har tilrettelegging for og oppfølging av yrkeshemmede som formål.

bjorkhaug.no
Bjørkhaug Consulting

Vi skal bidra til utvikling gjennom å utløse bedrifters potensiale og styrke deres konkurransekraft. Våre tjenester er rådgiving og prosjektledelse til bedrifter innen salg, forretningsutvikling, ledelse og styrearbeid.

bjorkhaugconsulting.com
Bjørnafjorden kommune

Bjørnafjorden kommune er en av de raskeste voksende kommunene i Vestland. Det bor 25 000 innbyggere i kommunen pr 2021, og kommunen har satt et mål om å bli 40 000 innbyggere i 2040.

bjornafjorden.kommune.no
BKK

Ledende og fremtidsrettet energi- og infrastrukturselskap som skal ha en avgjørende rolle i samfunnsutviklingen i tiden som kommer.

bkk.no
Blomqvist

I over 150 år har Blomqvist solgt kunst og gjenstander av kvalitet gjennom auksjon og formidling. Vi er Norges ledende og største auksjonshus og auksjonerer bort ca. 25 000 objekter i året til en samlet verdi på ca. 200 millioner kroner, via våre nettauksjoner, klassiske auksjoner og formidlingssalg. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu, men vi holder også til i Neumanns gate 30 i Bergen. Merete Heggernes er representanten vår her, og tar i mot henvendelser på merete.heggernes@blomqvist.no eller på telefon; 468 35 823.

blomqvist.no/Om-Blomqvist/BLOMQVIST-I-BERGEN2
Bluegarden

Bluegarden er en ledende leverandør av Lønn & HR tjenester i Norge. Vi leverer en komplett, skybasert selvbetjeningsløsning for effektiv og enkel tilgang til alle lønns- og HR data – alt fra ett sted!

bluegarden.no
BOB

BOB BBL er det tredje største boligbyggelaget i landet. Vi er 150 ansatte, og har kontor sentralt i Bergen og er representert med regionskontor i Førde.

bob.no
Bodoni

Totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I tillegg har vi Vestlandets største og mest moderne trykkeri.

bodoni.no
Body Tuning

Body Tuning tilbyr topp moderne helse behandlinger utført av apparater som er utviklet i samarbeid med NASA. Dette bidrar til god lymfedrenasje, økt blodsirkulasjon og mye mer. Vi bruker vakuum, trykk og lysbehandling i våres behandlinger, som kan bidra til økt livskvalitet. - Første og eneste i Norge som har Vacustyler® Avantgarde.

bodytuning.no
BoligMentoren

Vi tilbyr våre medlemmer juridisk rådgivning, tilgang til oppdaterte og relevante skjema og kontrakter samt bistand til å fylle dem ut.

boligmentoren.no
Bølge

Arbeider ut fra tanken om at produkter skal styrke bedrifters profil og identitet, og på den måten skape positive relasjoner. Vi bidrar gjerne i idéfasen, for å finne produkter som passer din målgruppe eller aktivitet.

gosh-bolge.no
Brage Finans

Brage Finans er en solid og ledende finansieringsaktør, med dedikerte rådgivere. Vi tilbyr lån og leasing til bedrifts- og privatkunder på www.brage.no eller gjennom våre gode samarbeidspartnere. Hovedkontor i prisvinnende Jonsvollskvartalet i Bergen. Selskapet har siden oppstart hatt en god vekst, og vi har i dag over 70 ansatte. Finn din finansieringsløsning sammen med oss.

brage.no
Brandity

Vi er et strategisk rådgivingsselskap som hjelper merkevarer å forstå hvordan de passer inn i menneskers liv, og hvordan de kan bli mer verdifulle.

brandity.no
Brødrene Ulveseth

Brødrene Ulveseth A/S er et velkjent entreprenør- og murmesterfirma i Bergensregionen. Bedriften har sentral godkjenning for ansvarsrett og driver med oppføring, ombygging og rehabilitering av alle typer bygg og anlegg, også i totalentreprise. Virksomheten spenner over mur- og betongarbeid, betongsaging og kjerneboring, elementproduksjon og eiendomsforvaltning

ulveseth.no
ByBo AS

En ambisiøs boligutvikler med høy kompetanse og en pådriver for bygging av fremtidens boliger. Ivaretar miljø og mennesker med hensyn til energibruk, klimagassutslipp, universell utforming og velferdsteknologi.

bybo.no
Bymuseet i Bergen

Vi er et kulturhistorisk- og arkeologisk museum med ansvar for drift av 9 museer i Bergen kommune. Museet fanger ulike aspekter av Bergens fascinerende byhistorie, fra kongelige festlokaler i Håkonshallen til enkle pasientværelser på leprahospitalet St. Jørgen. Vi forvalter det store middelaldermaterialet etter de arkeologiske utgravningene på Bryggen, hele det rekonstruerte bymiljøet i Gamle Bergen, utstillingene og frilufsmuseet på Hordamuseet, herskapsboligen på Alvøen, lystgården Damsgård, Bergen Skolemuseum i den gamle latinskolen og den unike brannhistoriske samlingen til Bergen Brannhistoriske Stiftelse.

bymuseet.no
C.C. Solutions AS

CC Solution AS er et bergensbasert IT-konsulentselskap som startet opp i 2007 av erfarne konsulenter med solid bakgrunn i bransjen. Vi er en rasktvoksende og lønnsom norsk bedrift.

ccsolution.no
CanCannotEat

CanCannotEat er et felles logistikkverktøy for serveringsbransjen og deres spisegjester. Vi digitaliserer, samler og sorterer allergidata slik at det blir lettere for kokken og tryggere for kunden.

cancannoteat.com
Canon Business Center Bergen

Med Canon som partner får du optimalisert dine dokumentprosesser så dine nøkkelmedarbeidere får mer tid til sine kjerneoppgaver

canon.no
Capa

Vi sikrer annonsørene enestående kvalitet enten du velger tradisjonelle formater eller stereoskopisk 3D. Folk har ikke noe imot reklame... På kino!

capa.no
Centric

Centric tilbyr spennende jobber hos landets mest attraktive oppdragsgivere. Vi er ett av Norges ledende bemannings- og IT selskaper med mer enn 1000 utleide medarbeidere og konsulenter.

centric.eu
Centrum Trafikkskole

Centrum Trafikkskole er Bergens største trafikkskole med mer enn 30 års erfaring. Hos oss får du personlig oppfølging og kvalitets opplæring fra første time, av erfarne og engasjerte lærere. Målet vårt er å gjøre veien til førerkortet så enkel og trygg som mulig.

centrumtrafikk.no
Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Det finnes gode parkeringsmuligheter like ved, og flybussen stopper like utenfor. Hotellet har 113 hotellrom, 2 møterom, kveldsmat inkludert i romprisen i tillegg til frokost, lobbybar samt en relaxavdeling med både treningsapparater og sauna/steambad. Her er det mye historie i veggene også. Ta for eksempel turen opp i hotellets tårn, lær om historien til Bergens havn på veien opp og nyt den 360 graders utsikten på toppen.

nordicchoicehotels.no/clarion-collection-hotel-havnekontoret
Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral er et fullservice hotell som ligger midt i hjertet av Bergen sentrum helt ved vannkanten. Hotellet har en fantastisk utsikt mot Bryggen/Fløyen og med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv. Med sine 210 rom, 7 møterom inkludert selskapslokale med plass inntil 180 gjester i samme lokale, restaurant, bar og terrasse er hotellet det perfekte stedet for enhver anledning.

nordicchoicehotels.no/clarion-hotel-admiral
Clarion Hotel Bergen

Clarion Hotel Bergen ligger vakkert til på selveste Bryggen i Bergen. Her er du rett ved populære severdigheter som Fløibanen og Fisketorget. Hotellet har 151 nyoppussede rom, 4 konferanselokaler som også kan brukes til selskap, treningsrom, bar og ikke minst noen suiter på taket med egen terrasse og en fantastisk utsikt over byen.

nordicchoicehotels.no/clarion-hotel-bergen
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport på Bergen Lufthavn, er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av impulser. Fra terminalen kommer du rett inn på et levende og personlig designhotell med moderne arkitektur, inspirerende innredning, kunst og musikk. Med 200 dobbeltrom og en konferanseavdeling på 1 600 kvadratmeter er Clarion Hotel Bergen Airport et av Norges største konferansehotell. Totalt 1200 gjester kan samtidig være på plass i alle våre konferanselokaler. Hotellet har 17 spesialdesignede møterom og konferansesaler med det meste av teknisk utstyr, samt fasiliteter som restaurant, bar og treningsavdeling.

nordicchoicehotels.no/clarion-hotel-bergen-airport
CoEvent

Næringslivets personlige samarbeidspartner i forbindelse med arrangement i inn- og utland.

coevent.no
Comfort Hotel Bergen

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell sentralt i Bergen by. Hotellet ligger i enden av Bergens eldste gågate, Strandgaten og kun fem minutters gange fra Fisketorget, så alt er lagt til rette for å bli kjent med Bergen by på ordentlig. Hotellet har 159 hotellrom og en barception med utvalg av enkel mat og drikke. På godværsdager kan man ta dette med seg opp på takterrassen for å nyte utsikten. Test gjerne også ut CrossFit-treningsrommet som er åpent døgnet rundt.

nordicchoicehotels.no/comfort-hotel-bergen
Comfort Hotel Bergen Airport

Comfort Hotel Bergen Airport ligger kun 2 minutter gange fra Bergen Lufthavn og har 304 hotellrom. I tillegg tilbyr hotellet fasiliteter som døgnåpen treningsavdeling, restaurant og en barception med shuffleboard. De 12 konferanserommene kan huse 175 personer totalt, så hvis du er på jakt etter et lite lokale for private møter eller store lokaler til konferanser, har vi egnede rom. Alle er velutstyrt med projektor, whiteboard, mikrofon, TV og AirPlay for direkteavspilling.

nordicchoicehotels.no/comfort-hotel-bergen-airport
Connect Norge

En nonprofit-organisasjon som hjelper gründere med å lykkes. Samtidig som vi hjelper investorer med å finne frem til de gode casene som fortjener kapital.

connectnorge.no
Cox

Spesialisert på merkevarebygging og innholdsmarkedsføring med fokus på design, innhold og finansiering. Totalleverandør innen content marketing.

cox.no
Cruise Norway

Bidrar til at Norge blir kjent som verdens beste naturbaserte cruisedestinasjon. Vi skal påvirke til leveranse av høy kvalitet og økt produktutvikling i Norge.

cruise-norway.no
CTMA

CTMA er bedriftsrådgiver som bidrar til at bærekraft blir konkret og lønnsomt, med følgende tjenester: • Miljøfyrtårnveiledning for virksomheter i alle bransjer • Miljøfyrtårnveiledning for grønne arrangementer og konferanser • Miljøfyrtårnkurs for klynger, bedrifter, organisasjoner • Miljøfyrtårnsertifisering for virksomheter i alle bransjer • Prosessleder i reisemål og cruiseutvikling

ctma.no
Cure AS

Cure er landets modigste design- og kommunikasjonsbyrå. Vi er unge, sultne og vår plan er: Ingen kur, ingen regning.

cure.no
Dagen

Landets eldste kristne riksdekkende dagsavis med redaksjoner stasjonert i Bergen, Oslo og Jerusalem. Dagen har fyldig dekning innen nyheter, inspirasjon, misjon og meninger.

dagen.no
Dale of Norway

Dale of Norway er synonymt med høy kvalitet. Vi er en av få tekstilbedrifter med produksjon i Norge. Kolleksjonen i 100% ull spenner fra tynne og sporty plagg i supermyk merino-ull, til tykke og varme plagg i norsk ull. Felles for dem alle er at de er av overlegen holdbar kvalitet.

daleofnorway.com
Danske Bank

Vi er banken for bedrifter i Norge, med fokus på gode relasjoner og innsikt i kundens behov innen banktjenester.

danskebank.no
De Historiske hotel & spisesteder

De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. De Historiske skiller seg en del fra andre hotell- og restaurantkjeder ved at vi tilbyr produkter og tjenester utover kun sentrale og standardiserte hoteller eller restauranter. Vi kan tilby store møte- og konferansehoteller i og ved byene eller også i mer naturskjønne omgivelser ute på landet, fjellet og ved sjøen.

dehistoriske.no
Deloitte

Vi er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning og konsulenttjenester. Vårt mål er å skape merverdi for våre kunder

deloitte.no
Den Nationale Scene

Teateropplevelser for alle, midt i hjertet av Bergen! Hele året byr Den Nationale Scene på underholdende, gripende og engasjerende teater, for både store og små!

dns.no
Design Region Bergen

Våre oppgaver er å informere og inspirere, være pådriver og bringe mennesker sammen for å skape handling og nye designløsninger.

drb.no
DiggEcard

Med DiggEcard sin gratis app kan du kjøpe, sende og bruke gavekort direkte i mobilen! Legg ved video- eller bildehilsen.

diggecard.com
DNB

Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Et komplett tilbud av finansielle tjenester.

dnb.no
Dråpe Media

Dråpe Media et ungt og nytenkende produksjonsselskap med hjerte for digitalt innhold. Vi er samlet av kreative mennesker innen video, foto og vfx/animasjon, med bakgrunn fra kulturbransjen.

dråpemedia.no
Dyrekassen

Dyrekassen.no tilbyr dyrefôr og andre kvalitetsprodukter til kjæledyr helt hjem på døren i hele Norge.

dyrekassen.no
Ebinteriør

Leverer alt innen innvendig solskjerming og gardiner til bedriftsmarkedet. Vi har kontinuerlig dialog med de fleste leverandørene innenfor bransjen og er oppdatert på trender og kvaliteter. Kontakt oss vedrørende ditt prosjekt, så finner vi en løsning.

ebinterior.no
EIE eiendomsmegling

EIE har snart 50 kontorer og vi gjennomfører over 6000 omsetninger hvert år. I følge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder (2020 & 2021). For oss er det den største tillitserklæringen vi kan få. EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom.

eie.no
Enira AS

Enira AS – Lokalt bergensfirma som produserer og leverer elektrotavler, styringstavler, strømskap og strømskinner til alle typer bygg og prosjekter over hele landet. Vi leverer både til nybygg og tilbyr ombygging, service eller vedlikehold på eksisterende anlegg. Alle tavlene blir produsert i lokalene våre på Kokstad i Bergen. God kvalitet og fornøyde kunder er viktig for oss. Derfor tilbyr vi tett oppfølging og dialog gjennom hele prosjektet.

enira.no
Eniro Norge AS

Eniro er en ledende søkevirksomhet for personer og bedrifter i Norden. I Norge står Eniro bak kjente søketjenester som Gule Sider, Proff og Ditt Distrikt.

enirogroup.com/sv
Eplehuset

Flere selger Apple. Ikke alle bryr seg like mye. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Hos oss kan du kjøpe, reparere, bytte inn, få hjelp til eller lære mer om alt innenfor Apple enten for deg selv, bedriften eller skolen.

eplehuset.no
Etablerersenteret

Etablerersenteret er det offentlige sitt tilbud til gründere. Vi er bransjenøytral og hjelper gründere gjennom etablererkurs, veiledning og nettverkstreff.

etablerersenteret.no
Fagbokforlaget

Fagbokforlaget er et av de største fagbok- og læremiddelforlagene i Norge med utgivelser for profesjonsmarkedet og hele utdanningsløpet fra barnehage til høyere utdanning, samt norsk for minoritetsspråklige. Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS

fagbokforlaget.no
Fana Data

Vi er oljen i ditt digitale maskineri. Totalleverandør med personlig oppfølging på alt av IT og skytjenester, telefoni og internettaksess, møterom og mye mer.

fanadata.no
Fana Sparebank

Selvstendig sparebank etablert i 1878. Vi har to datterselskap: Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Regnskap. Ved hjelp av verdiene ekte, smidig og nytenkende lever vi ut vår visjon - Nær der du er.

fanasparebank.no
Filmselskapet

Leverer web content, utformer visuelle profiler og lager film som viser produktene til bedriften på en enkel og informativ måte.

filmselskapet.tv
Fjell og Fjord Konferanser AS

Uansett hva slags arrangement og hvilken størrelse dere har i tankene - vi finner en kostnadseffektiv og kreativ løsning som er skreddersydd til nettopp dere!

fjellogfjord-konferanser.no
Fjell Technology Group

Fjell Technology Group er en direkte fortsettelse av Fjell Industrier som ble etablert i 1980. Selskapet har 40 års erfaring og innen high-end ingeniør- og fabrikasjonsarbeid fra prosessindustrien on- og offshore. FTG driver i dag sin virksomhet i moderne lokaler i Thormøhlens Gate 49A på Marineholmen i Bergen, samt monterings- og servicearbeid på Straume i Fjell Kommune. Selskapet har totalt 10 ansatte og legger stor vekt på høy kvalitet i alle ledd i virksomheten.

fjelltg.no
Fjord Line

Vi tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods.

fjordline.com/nb
Fjord Norge AS

Fjord Norge AS er landsdelsselskapet for reiselivet i de fire Vestlandsfylkene. I tett samspill med destinasjonsselskapene og næringen, leder vi det internasjonale markedsarbeidet for reiselivet i Fjord Norge regionen.

no.fjordnorway.com
Fjord Tours

Fjord Tours tilbyr de beste reiseopplevelser Norge har å by på til bedrifter, grupper og turister på en enkel og tilrettelagt måte.

fjordtours.com/no/
Fjordkraft

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være fornøyde. Derfor er vi veldig stolte av at vi er den strømleverandøren som har flest fornøyde kunder.

fjordkraft.no
Flåmsbrygga

Den unike Ægir BryggeriPub tilbyr mat og drikke i verdsklasse, og har gjort Flåm kjent på ein ny måte. Ta med gruppa på teamutvikling på Flåmsbrygga og heilaften i Ægir BryggeriPub.

flamsbrygga.no
Fløyen

Fløibanen er den best besøkte attraksjonen i Bergen, og en av Norges mest kjente attraksjoner.

floyen.no
FLY

FLY er et digitalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr rådgivning, strategi, konseptutvikling, innhold (tekst/bilder/grafisk), medieinnkjøp, analyse, foredrag og kurs på prosjekt- eller fast basis.

flyas.no
FMC Technologies, Inc.

Global market leader in subsea systems and a leading provider of technologies and services to the oil and gas industry. We help our customers overcome their most difficult challenges.

fmctechnologies.com
FotoKnudsen

fotoknudsen er markedsleder innen bildeprodukter på nett og er lidenskapelig opptatt av å ta vare på og gi liv til alle øyeblikkene dine. fotoknudsen jobber kontinuerllig for å gjør det enda enklere å lager bildeprodukter, og ny teknologi gjør det nå mulig å lage fotobok med smart bildeutvelgelse på kun få minutter. Deres bildelagringstjenesten Minnebanken tar vare på over 550 millioner bilder og er et gratistilbud til alle kunder.

fotoknudsen.no
Frende Forsikring

Frende Forsikring består av selskapene Frende Skadeforsikring AS og Frende Livsforsikring AS, og har forsikringsløsninger for både privatpersoner og bedrifter. Riktige forsikringsløsninger og trygge oppgjør - fordi Frende bryr seg.

frende.no
Fretex

Arbeider for å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet - og for et bedre miljø, blandt annet gjennom gjenbruk og gjenvinning. Vi gir folk grunn til å tro på fremtiden.

fretex.no
Fretheim Hotel

Moderne konferansefasiliteter i historiske omgivelser. Hotellets møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 170 deltakere.

fretheimhotel.no/nb/
Friele Foods

Friele Foods er et verdiskapende bindeledd for aktuelle produsenter og relevante kjedeprofiler. Vi skal alltid være litt bedre, utfordrende og nytenkende.

frielegruppen.no
Frydenbø

Frydenbø Group er et familieeid konsern som består av fem divisjoner; Bil, Marine, Eiendom, Industri og NXT.

frydenbo.no
FUNBIT

FUNBIT er et digitalt reklamebyrå som leverer tjenester innen web, reklame, design og strategi. Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder med å nå sine mål.

funbit.no
Galleriet

Alle fasiliteter for å gi deg som kunde den beste shoppingopplevelsen i Bergen. 70 butikker med de nyeste og mest oppdaterte konseptene og varierte spisesteder.

galleriet.com
GC Rieber

Shipping. Ernæring. Salt. Omega-3. Eiendom. Finans. Vi jobber for å skape en felles fremtid gjennom økonomisk, menneskelig og samfunnsmessig utvikling – Creating Joint Futures

gcrieber.no
Gi Gaven Videre

Gi Gaven Videre er et bærekraftig og meningsfylt gavealternativ for bedrifter – et digitalt gavekort som gis videre til gode formål, valgt av mottaker selv. Dette passer i mange sammenhenger, f.eks som gave til foredragsholdere, ved konkurranser, ansattgaver m.m. Sånn bidrar vi til mindre produksjon av fysiske varer og samtidig frigjør midler til gode formål. Vinn-vinn!

gigavenvidere.no
Glamox Luxo Lighting

En ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

glamox.com/no
Grand Terminus

Opplev ekte Bergensstemning ved historiske Grand Hotel Terminus. Et helt spesielt hotell med en svært sentral beliggenhet.

grandterminus.no/
Grønneviken

Grønneviken AS tilbyr arbeids- og opplæringsplasser samt yrkes- og karriereveiledning til mennesker som trenger en tilrettelagt arbeidsdag i kortere eller lengre perioder i livet.

gvi.as
Guilty

Fremoverlente og innovative hoder som skaper de nye løsningene innen grafisk design, web- og systemutvikling. Vi er skyldig i design som engasjerer og teknologi som fungerer.

guilty.no
Gullgruven Senter

Enkel og effektiv handel med gode handleopplevelser. Variert butikkmiks og gratis parkering rundt og på senteret for enkel adkomst.

gullgruvensenter.no
Haltenbanken

Kreative hoder. Kommersiell teft. Haltenbanken er et reindyrket og ambisiøst designbyrå. Vi utvikler sterke identiteter der du trenger å være synlig: digitalt, trykksaker, interiør eller byrom. Vi tror på design som engasjerer, informerer og inspirerer.

haltenbanken.com
Handelsbanken

Har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1986. Vi jobber for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og service de ikke får andre steder.

handelsbanken.no
Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Vi har 6 ulike Bachelorstudier på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

www.bi.no/campus-bergen/
Hansa Borg Bryggerier

Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør, og består av Borg Bryggerier, Christianssands Bryggeri, Waldemars Mikrobryggeri og Hansa Brygger. I november 2013 ble også Nøgne Ø en del av vår bryggerifamilie.

hansaborg.no
Harris Advokatfirma

Harris er det største advokatfirmaet i Vestland. Vi bistår bedrifter, privatpersoner og det offentlige. Ønsker du å handle juridiske tjenester lokalt, så velger du Harris.

harris.no
Hensikt Vestland

Hensikt Vestland er en del av Hensikt gruppen. Vi er en komplett partner på digital markedsføring som hjelper både store og små bedrifter med å nå sine mål.

hensikt.no
Hordaland Røde Kors

Røde Kors Hjelpekorps er en bærebjelke i den norske redningstjenesten. Besøkstjenesten bekjemper ensomhet, og våre aktiviteter for barn og unge er med å sikre en god oppvekst.

rodekors.no/hordaland/
Horisont

Bergens nye kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Vi har 73 butikker og spisesteder.Kjøpesenteret har et total areal på 40.000 kvm fordelt på to etasjer. Bygget er delt med et utvendig torg, som på fine dager har flotte uteserveringsmuligheter.

horisont.no
Hotel No13

Moderne og urbane Hotel No 13 ligger midt på Torgallmenningen i Bergen, med nærhet til kjøpesenter, restauranter, barer, museer, og uteliv. Dette er et koselig boutique hotell med en "spicy vri", restaurant, bar og 34 unike hotellrom inkludert en suite i toppetasjen du knapt har sett maken til.

hotelno13.com
Hotel Oleana

Hotel Oleana er et unikt Boutique hotell midt i Bergen sentrum, ved Torgallmenningen og Den blå steinen. Her er det 97 hotellrom som er individuelt utformet og de er alle inspirerte av den fargerike fiolinvirtuosen, komponisten og 1800-tallets superstjerne fra Bergen, Ole Bull. I tillegg har hotellet tre møterom, restaurant og bar.

hoteloleana.com
Høyskolen Kristiania

En av landets ledende utdanningsinstitusjoner innen markedsføring, ledelse, kreativitet, kommunikasjon og design. Innen alle våre fagområder jobber det dyktige forskere som sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning.

kristiania.no
Høyt & Lavt Bergen

Vestlandets største klatrepark. Aktiviteter som gir spenning, mestring og opplevelser du sent vil glemme! For alle aldre, egne bedrift/gruppe aktiviteter.

hoytlavt.no/bergen
I. L Sandviken Toppfotball

Sandviken er en klubb med stolte tradisjoner. Siden 70-tallet har klubben vært en pioner i norsk kvinnefotball. I 2018 har vi mye spennende på gang, ny trener, flere nye spillere fra både Norge og utlandet. Klart mål er komme tilbake til toppen.

ilsandviken.no
IDÉ House of Brands avd. Bergen

Nordens ledende profileringsfirma med 30 års erfaring. Showrom i 8 norske byer med produktmedia spesialister.Totalleverandør av profilprodukter, konsept, design, produksjon, logistikk. ISO sertifisert, medlemskap i IEA og Grønt Punkt.

idegroup.no
Impact Hub Bergen

720 m2 co-working space in the heart of Bergen. Our global community of thousands of members, spanning five continents, will inspire and enable you to do your best work. So, what are you waiting for? Impact cannot happen in isolation – Let’s begin!

bergen.impacthub.net
INI Style

En innholdsrik kolleksjon med hverdagsantrekk for henne, samt et av Hordalands største utvalg av selskapskjoler. Velkommen til oss på Sartor Storsenter eller på Øyrane Torg

inistyle.no
Innkjøpssjefen Norge

Vi er et selskap som daglig bistår ca 300 bedrifter med gode innkjøp, gode tips og råd om hvordan de kan oppnå besparelse og bedre lønnsomhet. Vi tilbyr rett og slett tjenesten «Innkjøpssjef» i ordets rette forstand. Vi er helt bransjeuavhengig og bistår både kunder og leverandører til bedre lønnsomhet. Ved å være en del av vårt samlede innkjøpsvolum oppnår den enkelte kunde en bedre pris, og den enkelte leverandør oppnår et større salgsvolum.

innkjopssjefen.no
Intipakucha

Intipakucha, omfavnet av naturlige fibre. Vi er et merke som fokuserer på et viktig prinsipp, nemlig “å leve i balanse med naturen”. Intipakucha kommer fra inkaspråket: Quechua. Inti betyr liv, beskyttelse, ly og sol. Pakucha er alpakkaen, unik, med sin luksus ull. Vårt mål er å minimere avfall, mikroplast av alle slag og maksimere sosial innvirkning. Bak merket står Lelian Dam-Rimarachin, lidenskapelig og med stor entusiasme, og som ønsker å skape noe annerledes med naturressursene og plantebaserte fargestoffer.

intipakucha.no
Inwido

Europas største produsent av vinduer og dører. Våre merker i Norge er Lyssand, Frekhaug og Diplomat og våre kvalitetsvinduer og -dører finner du hos byggevarekjeder over hele landet.

inwido.com/norway
Isbjørn Is

Et selskap og en vestlandsk merkevare med lang og stolt historie tilbake til 1962. I fremtiden har vi som ambisjon å gi norske forbrukere overlegne opplevelser både når det gjelder kvalitetsiskrem med så kortreiste ingredienser som mulig, men også når det gjelder tjenestenivået vårt som leverandør av iskrem hjem til alle landets husstander. Kvalitetsiskrem fra Vestlandet siden 1962 - det skal vi fortsette å levere!

isbilen.no
ISS Facility

Norges ledende leverandør av serviceløsninger. Vi støtter våre kunder med løsninger innenfor renhold, kantine, eiendom, sikkerhet, og kontorstøtte samlet eller enkeltvis.

issworld.com
itslearning

Vi leverer en prisbelønnet læringsplattform for skoler og universitet, som utruster lærere og hjelper millioner av studenter rundt om i verden til å realisere sitt potensial. itslearning har et internasjonalt og høykompetent teknologimiljø i Bergen.

itslearning.com
Jacobs Douwe Egberts Norge

Nytt selskap, samme kaffehus – mer å by på! Kaffehuset Friele skiftet navn til Jacobs Douwe Egberts Norge. Vår kaffe vil fortsatt bli produsert i Bergen, av de samme menneskene med den samme lidenskapen for kaffe.

friele.no
Janusfabrikken

En av Europas ledende produsenter av undertøy. Det er spesielt kløfrie ullklær Janus er kjent for, men vi produserer også flammehemmende undertøy for bedrifter i inn- og utland.

janus.no
Jæger Automobil

I over 85 år har Jæger vært bilforhandler i Bergen og Hordaland. Som en av de største Toyota forhandlerne i Norge og den største på vestlandet, er Jæger en betydelig aktør i bilbransjen.

jaegerbil.no
Jetpack Norge

Det enkle, raskeste og mest presise alternativet for prioriterte leveranser dør til dør. Vi dekker kundenes spontanbehov for raske dør-til-dør leveringer, men tilbyr også skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger.

jetpak.com/no
Karabin

I Karabin er vi spesialister på å analysere og forbedre hvordan selskaper leverer sine produkter og tjenester. Vi dokumenterer for våre kunder at vi skaper varige resultater.

karabin.no
Kavli

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

kavli.no
Kind Conceptual Branding

We are a large and diverse group of individuals who together create unique identities and concepts. Our creative team has wide-ranging experience of the design and advertising industry.

kindnorway.com
Kirkens Bymisjon

Forebyggende arbeid for ungdom, kirkelig arbeid og arbeidslivsforberedelse. Vår visjon er at menneskene i byen skal oppleve omsorg, rettferdighet og respekt.

bymisjon.no
Kleppestø Senter

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Hos oss finner du mote, mat, helse- og velvære, sportsutstyr og mye mer.

kleppesto-senter.no
Kløverhuset

I 166 år har Kløverhuset bistått Bergens befolkning med det siste innen mote og trender til alle anledninger – det har vi tenkt å fortsette med. Nå også med hotell og nattklubb under samme tak.

kloverhuset.no
Kluge Advokatfirma

Kluge Advokatfirma er blant landets største, med kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og på Hamar. Firmaet tilbyr spisskompetanse innen alle forretningsjuridiske områder.

kluge.no
Knarvik Senter

Over 60 butikkar og 3 timar gratis kundeparkering! Her finn du eit stort og variert utval av butikkar innan detaljhandel, service og spisestader.

knarviksenter.no
Knowit Experience

Vi tror på å la kreativ kraft, forretningsforståelse og kommunikasjon samspille med digitale analytikere og designere av brukeropplevelser. Det skaper løsninger som gir treffsikre og kreative kampanjer med dokumenterbare resultater i alle flater.

knowit.no/experience
KODE

KODE - Kunstmuseer og komponisthjem - er ett av Nordens største museer for kunst, kunsthåndverk, design og musikk. Vi har 7 lokasjoner med kunstmuseer og komponisthjem som også tilbyr unike arrangementssteder.

kodebergen.no
Kokke & Serveringstjenester

Vi er et kult bemanningsselskap spesialisert mot Hotell, restaurant og catering bransjen. Startet i 2004 og har hatt en stigende utvikling hvor vi har satset stort på digital opplæring og digitale løsninger. Håndterer arrangementer fra A til Å eller bare ekstra personell, skreddersydd etter kundens behov. Verdt og nevne at vi står bak konseptet/selskapet Time2Staff som revolusjonerer bemanningsbransjen med sitt innovative konsept.

kokkeogserveringstjenester.no
KOMENT

KOMENT leverer skreddersydde produksjoner for film, web, mobil, SoMe, design, animasjon, arenaproduksjon, sampling, event, content marketing, aktivering av sponsorater, reiser og profileringsprodukter. Vi er lokalisert med kontorer i Trondheim, Molde, Bergen, Bodø og Oslo.

koment.no
Kompetansedeling – FOLK

Kompetansedeling – FOLK er et konsulentselskap med 9 engasjerte medarbeidere. Vi har bred erfaring innen HR, økonomistyring, ledelse, regnskapstjenester og digitalisering. I vårt arbeidsfellesskap deler vi kompetanse og støtter hverandre. Styrken ved et lite og effektivt team kommer kunden til gode. Forretningsmodellen er lave driftskostnader, fleksibilitet og dyktige ansatte som er genuint opptatt av å bygge opp virksomhetene vi er en del av.

kompetansedeling.com
Konsense

Vi kan være en støttespiller, pådriver og bidragsyter i prosessen med å gjøre markedsføringen i din virksomhet så relevant og effektiv som mulig.

konsense.no
Konsertsystemer

Konsertsystemer er totalleverandør av lyd-, lys-, bilde- og sceneproduksjoner. De leverer produksjoner i alle størrelser innenfor event, konferanse, kultur, festival, konsert, TV og sportsarrangementer.

konsertsystemer.no
Kravia

Det er ganske smart å velge en partner som spiller på lag. Kravia tilbyr digital og automatisert innfordring. Våre løsninger gjør at du som kunde kan fokusere på din kjernevirksomhet mens vi gjør det som trengs for å sikre deg god likviditet.

kraviainkasso.no
Kredinor

Kredinor er Norges største inkassobyrå målt i antall inkassosaker, og leverer fakturerings- og innfordringstjenester for store og små bedrifter. Vi har 10 avdelinger i Norge, samt i Danmark og Sverige.

kredinor.no
Kreftforeningen seksjon Vest

Aktiv samfunnsaktør som bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging, informasjon, internasjonalt arbeid og politisk påvirkningsarbeid.

kreftforeningen.no
Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll leverer et komplett kvalitetssystem som er spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen. Kvaliteskontroll sitt svært brukervennlige system forenkler og digitaliserer kundenes hverdag ved hjelp av blant annet effektiv prosjektstyring, avvikshåndtering, registrering av endringsmelding, befaringsmodul, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet. Med 12 års erfaring fra bransjen og over 15.000 brukere over hele landet leverer Kvalitetskontroll et av markedets desidert beste systemer!

kvalitetskontroll.no
Labs.Marketing AS

Labs.Marketing hjelper ditt selskap med alt innen digital markedsføring; fra smarte strategier til effektiv gjennomføring. Få maksimal effekt av ditt markedsbudsjett!

labsmarketing.no
Lagunen Storsenter

BERGENSERNES FØRSTEVALG! Lagunen har siden åpningen den 7. september 1985 utviklet seg til å bli en av Norges største sentre for varehandel med 120.000 kvadrat.

lagunen.no
Laksevåg Senter

Nærsenter med 27 butikker. Våren 2016 skal senteret være totalrenovert med en rekke spennende konsepter.

laksevagsenter.no
Lerøy Hallvard

Ledende eksportør av sjømat fra Norge og verdens nest største produsent av atlantisk laks. Vi tar vare på miljøet, fisken vi produserer og alle personer som er involvert i vår virksomhet.

leroyseafood.com/no
Lie-Nielsen Konditori

Vår familiebedrift har i løpet av tre generasjoner opparbeidet seg en solid erfaring innen bakeri og konditorifaget. Vi garanterer deg,- hos oss anvendes kun det beste av rene, naturlige råvarer.

lienielsen.no
LifeOnTheGo Film

Film for bedrifter som ønsker høy effekt og ROI. Vi tilbyr nye og unike løsninger innenfor video og markedsføring på sosiale media.

lifeonthegofilm
Liftroller Rental AS

Liftroller Rental AS er et innovasjonsselskap fra Bergen som utvikler og leier ut smarte løsninger for effektiv byggeplasslogistikk. Hos oss kan du leie alle produktene i Liftroller serien, til både små og store prosjekter.

liftroller.no
Lindbak AS

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge innkjøp av kontormøbler eller løsninger og tjenester innen Lyd og bilde, kaffe og vann, skrivere eller IT. Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for deg.

lindbak.no/kontakt/lindbak-as-avdeling-bergen
Lunde Digital Marketing

Digital markedsføring – sosiale medier. Lunde Digital Marketing leverer konsulenttjenester som å drive en aktiv og oppdatert konto på sosiale medier for bedrifter.

lundedigitalmarketing.com
Magic Hotels

Magic Hotels består av 4 nye designhotell i Bergen. De karakteristiske trekkene til hotellene er levende, fargerik og moderne. Med fokus på teknologi og et dedikert team ønsker vi å gi deg en magisk hotell- og gjesteopplevelse.

magichotels.no
Mana Communication

Fullservice kommunikasjonsbyrå med ekspertise innenfor digitale medier, PR/kampanjer og outsourcing av markedsarbeid. Vi har de ypperste analyseverktøy og etterstreber oss å være i kontinuerlig utvikling i tråd med raske trendskifter.

manacommunication.no
Manpower

Manpower er Norges største og ledende bemanningsbyrå. Vi bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Siden starten i 1965 har vi bistått med å få over en halv million mennesker i jobb, og hvert år er nærmere 20 000 dyktige mennesker i jobb gjennom oss, via rekruttering eller innleie. Solid erfaring, innovative og fleksible løsninger, samt DNV GL sertifiserte rådgivere gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder.

manpower.no
Markant Norge

Vi bidrar aktivt til at din bedrift til enhver tid, skal ha en klar digital strategi med tanke på din tilstedeværelse og synlighet på nett.

markant.no
Markedsforbundet

Markedsforbundet er en frittstående, ideell organisasjon som skal arbeide for å øke bruken av og forståelsen for profesjonell markedsføring i Norge.Foreningen utgjør samlet landets største nettverk innen markedskommunikasjon.

markedsforbundet.no
Markedssjefene

Markedssjefene leverer marketing for hire til nærmere 100 norske selskaper, nå også i Bergen. Lei en markedsføringsspesialist eller en hel markedsavdeling, i det omfanget du har behov for hver måned. Enkelt og fleksibelt.

markedssjefene.no
Martela AS

Martela har med partnere en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner. Martela bistår også innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver.

martela.no
Matgal

Matgal er en totalleverandør av gode matopplevelser gjennom førsteklasses mat og service.

matgal.no
Matkollektivet Bergen

Matkollektivet er din «gårdsbutikk» på nett. Her finner du rene råvarer fra gårder på Vestlandet produsert på bærekraftig vis. Nettbutikk med lokal mat, abonnement på Råvarekassen og gavepakker/bedriftsgaver.

matkollektivet.no
Maxprint

Vestlandets ledende storformat trykkeri. Utvendig-/innvendig reklamebannere i alle type materialer. Ledende på bildekor, rollups og messeløsninger. Moderne maskinpark - Kort leveringstid.

maxprint.no
Mediebruket

Konsulentselskap innan webutvikling med kontor i Sunnfjord og Bergen. Utviklar digitale løysingar for internett, alt frå dei enklaste heimesider, til avanserte system for behandling av søknadar.

mediebruket.no
Mediehuset Bergen

Mediehuset Bergen er et mediebyrå som gjennom strategisk design bidrar vi til vekst hos kunden.

mediehusetbergen.no
Metime

Sett hverdagen på pause hos Metime, et moderne spa. Vi tilbyr behandlinger som holder kroppen i balanse. Nyt alt fra floating, infrarød sauna, massasje og soneterapi.

metime.no
Metis Education

En komplett leverandør av tjenester innen utdanning. Innehar eget kurssenter, regnskapsbyrå og bemanningsbyrå.

metis.no
MFO

En møteplass for folk innen salg, markedsføring og kommunikasjon.

mfo.no
Miles

Miles tilbyr prosjektleveranser, konsulentutleie, eksperttjenester og foredragsholdere.

miles.no
Mistrol

Identitet, merkevare, design, konseptutvikling, innhold og budskap.Med stort engasjement utvikler vi sterke identiteter, tydelige merkevarer og helhetskonsepter. På alle flater og i alle kanaler. God design kommuniserer og engasjerer, og skaper positive resultater. "EXPRESS YOURSELF"

mistrol.no
Molvik Grafisk

Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger med fokus på høy kvalitet og god service. Molvik har egen eskefabrikk og eget trykkeri med det nyeste innen trykkteknologi. Molvik er best – ingen protest!

molvik.no
Moment Marketing

Vi i Moment Marketing er din perfekte samarbeidspartner for å skape en sterk merkevare. Som en ambisiøs totalleverandør av innhold, markedsføring og profilering kan vi skape en rød tråd i ditt innhold og din kommunikasjon.

momentmarketing.no
Motivati

Smarte salgsledere har oppdaget at Motivati øker nytteverdien av medarbeidersamtalen betydelig. Det blir ingen tvil om hva samtalen bør dreie seg om. Kontakt oss da vel!

motivati.no
Møtebooking Norge

Vestlandets ledende selskap innen presale-tjenester, og spesialister på leads generering. Vi er en strategisk partner for bedrifter i B2B segmentet, som ønsker en jevn strøm av kvalifiserte salgsmøter. Vår modell er bygget med fokus på kvalitet og tett samarbeid, og på den måten blir kundens interesser ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi elsker å skape verdi for våre kunder, og motiveres av at arbeidet vårt skaper vekst og arbeidsplasser.

motebookingnorge.no
Museum Vest

Museum Vest består av Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, Norges Fiskerimuseum, Kystmuseet i Øygarden, Herdla Museum, Nordsjøfartmuseet, Fjell festning og Bjørn West Museet.

museumvest.no
Myrkdalen

Vestlandets største skisenter. I tilknyting til skisenteret finn ein også preparerte langrennsløyper og flott terreng for fjellski og toppturar.

myrkdalen.no
Nasjonal digital læringsarena

Nasjonal digital læringsarena (NDLA) er den største tilbyderen av åpne læringsressurser i Norge. Bak samarbeidet står ti av landets fylkeskommuner. Hos oss finner du læremidler i over 100 fag, fritt tilgjengelig for alle.

ndla.no
Nesttun Senter

Et moderne kjøpesenter med over 20 kvalitetsorienterte butikker med et rikt utvalg og god service i en intim og trivelig atmosfære.

amfi.no/kjopesentre/amfi-nesttun/
Net El-Torget

Vi er en skandinavisk distributør av kjente merkevarer til butikker/kjeder. Vi er spesialisert på trening og oppfølging i butikk på våre varerr innen småelektriske produkter

neteltorget.com
Netlife

Vi er et tverrfaglig design- og teknologimiljø bestående av 18 hyggelige eksperter innen tjenestedesign, grafisk design, teknologi, innovasjon og forretningsutvikling. Vi er en strategisk samarbeidspartner og gir faglig rådgivning og inspirasjon til flere av Bergens spennende merkevarer.

netlife.com
Netty Undertøy

Lekkert undertøy som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er en av Europas største spesialbutikker.

netty.no
NextGenTel AS

Internett, TV, mobil og taletjenester. Hos oss får du det du trenger for å koble deg på verden – enkelt, smart og rimelig.

nextgentel.no
Nokas

Totalleverandør av sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger med kunder i hele Norden. Vi bryr oss!

nokas.no
Nordea

Vi gjør det mulig for kundene å nå sine mål ved å tilby et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring. Nordea er blant de ti største fullservice bankene i Europa målt etter markedsverdi.

nordea.no
Norengros K. J. Brusdal AS

Totalleverandør til næringslivet i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi leverer alt innenfor emballasje, kontorrekvisita, medisinsk utstyr, kontormøbler og storhusholdning.

kjbrusdal.no
Noria

Noria er et ledende IT konsulent- og kompetansehus. Vi leverer software, erfarne IT konsulenter og digitale prosjekter til bank, finans og forsikringsbransjen.

noria.no
NORLED

Norled AS er et av landets største ferje og hurtigbåtrederier. Vi har satset mye på nye fartøystyper og miljøvennlig teknologi, og har tatt frem løsninger som vi er alene om i verden.

norled.no
Norne Securities

Norne Securities er et fullservice verdipapirforetak. Vi tilbyr internetthandel, tradisjonelle meglertjenester og corporate finance tjenester. De frittstående sparebankene representerer betydelig distribusjonskraft, kundemasse og kompetanse. Sparebankene er lokalisert kysten rundt, fra Drammen i sørøst til Helgeland i nord, og har til sammen en forvaltningskapital i overkant av 400 milliarder kroner.

norne.no
Norsk Kreditt AS

Norskkreditt.no gir deg en komplett oversikt over norske forbrukslån og andre kreditter fra kredittselskaper i Norge. Vårt mål er at du skal kunne finne forbrukslånet som passer deg best.

norskkreditt.no
Northern Visual

Northern Visual har markedsført nybygg siden 2008. Hos oss får du alt du trenger for å kommunisere din boligdrøm. Vi kan 3D/VR/.

northernvisual.no
Norwegian Insurance Partner

Ledende innen rådgivnings- og forsikringsmeglerforetak med spesialkompetanse innen person-, ansvars- og skadeforsikring. Vi skal bidra aktivt til at våre kunder til enhver tid har optimale forsikringsdekninger og konkurransedyktige premier.

nip.no
Nøstebarn

Nøstebarn utvikler og selger klær i ubehandlet ull til baby, barn og voksne. Alle Nøstebarns produkter er helt fri for stoffer som kan være skadelige, og fremstilt på en etisk og miljømessig forsvarlig måte.

nostebarn.no
Nurofy

Annonsering med kunstig intelligens fra bergensk tech selskap. Kampanjematerialet leverer bedriften selv og Nurofy sørger for solid digital distribusjon. Eneste norske selskap godkjent for Google Ad Exchange. Løsninger fra 25.000 kr/mnd + mediespend.

nurofy.no
Nyskapningsparken

Nyskapingsparken er Bergens eneste inkubator og er eiet av Bergen Teknologi Overføring. Målet er å gi bedriftene en raskere og sikrere vei fra etablering til vekst. Målgruppen er nystartede forretningsideer med stort vekstpotensial og innovasjonsgrad.

nyskapingsparken.no
Oasen Kjøpesenter

Har siden åpningen i 1971 vært et samlingspunkt i Fyllingsdalen. Oasen er ofte omtalt som «sentrum i en trivelig bydel», med sitt tilbud innenfor helse, kultur og handel.

oasen-senter.no
ODIN Forvaltning

ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av våre andelseiere jobber vi hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden.

odinfond.no
Ole Bull Huset

Bergens største underholdningshus. Med utsikt over Bergens Broadway, ligger alt til rette for en minneverdig kveld.

olebullhuset.no
Ophelix

Ophelix er et nordisk reise- og eventbyrå som tilbyr alt fra små gruppereiser og virtuelle arrangementer, til ukelange konferanser og firmaturer for dine ansatte. Selskapet ble etablert i 2009 og våre prosjektledere har over 30 års erfaring med å skreddersy alle typer reiser og eventer.

ophelix.no
Oppetid AS

Gründerselskap fra Bergen som leverer sikker kommunikasjon med innovative & unike løsninger.

oppetid.net
Optiker Nils Teigland

I 1961 startet Teigland Øyeoptikk AS. Vi har nå 3 butikker og er i dag tilsluttet c)optikk, Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Vi fokuserer på tre hovedområder: Kompetanse - Valgfrihet og Omtanke

oyeoptikk.no
Opus XVI

Opus XVI kan by på 65 unike og luksuriøse rom midt i hjertet av Bergen. Hvert rom er individuelt utformet med et klassisk, men likevel moderne design.

opusxvi.no
Overhaus

Ditt nye favorittbyrå! Vi gjør alt innen grafisk design og merkevarebygging, men er spesielt gode på logo og profil, animasjon, webdesign og illustrasjon.

overhaus.no
Panorama Hotell & Resort

Hotellet har en unik beliggenhet i havgapet på Sotra, 40 minutter fra Bergen. Perfekt destinasjon for møter og team samlinger når du vil ha det lille ekstra.

panoramahotell.no
Picapoint

Et fremoverlent byrå med hjerte for strategisk design og brukervennlige digitale løsninger.

picapoint.no
Polardrikk

Polardrikk leverer velferd og trivsel på arbeidsplassen. Sømløse løsninger innen kaffe og vann til bedrifter som ønsker det lille ekstra!

polardrikk.no
Powerzeek

Powerzeek er en digital markedsplass som tilbyr handel med renere drivstoff, prisanalyser og tilhørende tjenester, til den globale transportsektoren

powerzeek.com
PRO:BERGEN

Vi er en del av profileringskjeden PRO:NORGE. Vi har passion for kundens merkevare og ønsker å tilføre kundene våre verdi, er proaktive og tar initiativ.

probergen.no
Proaktiv Eiendomsmegling

Proaktiv Eiendomsmegling er en kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede og vi har vår hovedtyngde i landets mest befolkningstette områder. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål og vi skal alltid være bedre. Gode resultater kommer ikke av seg selv - det er alltid noen som skaper dem. Derfor overlater vi aldri noe til tilfeldighetene. Eiendomsmegling er verdifull rådgivning – vi skal berike våre kunder.

proaktiv.no
Profilverden AS

Profilering er å skape og opprettholde en identitet og omdømme av et foretak, organisasjon, destinasjon eller produkt. Det finnes millioner av produkter og tusenvis av leverandører innen profilering. Med særs mange muligheter kan det være en omfattende prosess fra ide/behov til ferdig produkt. Ved hjelp av oss i Profilverden AS finner vi en skikkelig god løsning. Din beste garanti er faktisk at vi gjør «nesten» alt for våre kunder.

profilverden.no
Protector Skilt

Totalleverandør av alle typer skilt, dekor, reklame samt trafikk- og utemiljøprodukter.

protector-skilt.no
PSW Group

PSW Group er et konsern som leverer multidisipline tjenester mot olje- og energinæringen, både onshore og offshore. Gruppen har hovedkontor på Mongstad og fasiliteter på Ågotnes, Nordnes og i Liverpool (UK), Perth (AUS) og Singapore

psw.no
PWC

Gjennom kvalitet i våre leveranser, kompetanse og integritet skal vi være landets foretrukne samarbeidspartner innen revisjon, rådgivning, regnskap og advokattjenester.

pwc.no
Quality Hotel Edvard Grieg

Stilig og stort Bergenshotell for enhver anledning kun 5 minutter fra flyplassen og 20 minutter fra sentrum med lett tilgang til alt Bergen har å tilby! Hotellet har overnatting til rundt 850 gjester fordelt på 223 standard dobbeltrom på ca 20 m2, i tillegg til de 150 superior/deluxerom på hele 35 m2. I tillegg tilbys fasiliteter som gratis parkering, restaurant, bar, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst en konferanse- og eventavdeling med 20 lokaler over to etasjer hvor det største lokalet har kapasitet til ca. 1300 gjester.

nordicchoicehotels.no/quality-hotel-edvard-grieg/
Radisson Blu Royal Hotel

På en misunnelsesverdig beliggenhet tilbyr vi elegant hotellopphold ved den historiske Bryggen.

radissonblu.com
Randstad

Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen produksjon – og industri, bygg- og anlegg, kontor – og administrasjon, kundeservice, salg, økonomi og regnskap for å nevne noen.

randstad.no
Redningsselskapet

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon som teller 1600 redningskvinner og redningsmenn, fordelt på 53 redningsskøyter over hele landet. Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. Vårt formål: Vi er til for å forhindre at liv går tapt på sjøen. Vi er til for å gjøre sjøvett til allemannseie. Vi er til for å berge og verne verdier på og ved sjøen. Visjonen vår er at ingen skal drukne. Derfor jobber vi hver dag for å bedre sikkerheten til sjøs.

redningsselskapet.no
Reklamehuset

En komplett leverandør av firmaprofil. Vi tilbyr alt av skilt og dekorprodukter - samt grafiske tjenester og digitale trykkeritjenester. I vårt varesortiment finnes finnes også klær og firmagaver.

rekhuset.no
Reklamekollektivet

Prisvinnende kreativt byrå som spesialiserer seg på merkevarestrategi, design og reklame.

reklamekollektivet.no
Ren Pluss AS

Ren Pluss er en av Norges største renholdsleverandører. Vi leverer kundetilpasset renholdstjenester til Næringslivet.

renpluss.no
Respons Analyse

Fremskaffer innsikt og beslutningsgrunnlag gjennom markedsanalyse. Et av de største analysebyråene i Norge med kompetanse til å tilby et vidt spekter av tjenester.

responsanalyse.no
Røde Kors Førstehjelp AS

Røde Kors i Norge har etablert Røde Kors Førstehjelp AS for å øke sitt fokus på å bli en sentral og foretrukket leverandør av førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr og tilhørende produkter og tjenester til næringslivet og offentlig sektor i Norge. Bedrifter som benytter Røde Kors Førstehjelp som leverandør av førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, er med på å støtte opp under det frivillige og humanitære arbeidet som Røde Kors gjør.

rodekorsforstehjelp.no
Røssang AS

Røssang As driver Sunkost Bergen Storsenter. Som spesialister på helsekost og personlig velvære har vi det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter.

sunkost.no/sunkost-bergen-storsenter-helsekost/
Safari Catering

Vi er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler og har lang erfaring innen både privat- og bedriftsmarkedet. Kvalitet i råvarer og ansatte er i fokus, for å gi deg den beste opplevelsen.

safaricatering.no
SalmoBreed

Et avlsselskap som utvikler genetisk materiale tilpasset dagens og fremtidens produksjon av atlantisk laks. SalmoBreed’s avlsarbeid er familiebasert og er i dag et av de ledende avlsprogrammene for arten Salmo salar.

salmobreed.no
SALTO Norway AS

Vi leverer forbedringsinitiativ innen salg og markedsføring og hjelper organisasjoner med å skape økt verdi gjennom kundeopplevelsen.

saltonorway.no
Sammen - Studentsamskibnaden på Vestlandet

Sammen er en samskipnad som jobber for at studenter på Vestlandet skal få en flott studietid. Ved å tilby gode velferdsordninger og et fagtilbud av høy kvalitet, vil vi i samarbeid gjøre Bergen til en attraktiv studieby.

sammen.no
Sbanken

Målet vårt er å gjøre kundene våre i stand til å ta smarte, økonomiske valg. Det gjør vi gjennom å lage enkle, brukervennlige og gebyrfrie tjenester.

sbanken.no
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nær Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet er det største konferansehotellet i Bergen, liggende i byens kulturakse.

scandichotels.no
Scandinavian Technology Institute

Vi hjelper salgs- og serviceorganisasjoner å realisere sitt fulle potensiale ved hjelp av virksomhetens eksisterende ressurser.

sti-norway.no
SCREEN STORY

Vi forteller historier. Våre fotografer og regissører brenner for å lage film og har vunnet en rekke priser. Vi produserer alt fra korte some-filmer til tv-serier.

screenstory.no
Senab Eikeland

Interiør med følelse og høy grad av service, alltid med kundens behov i fokus. Vi bidrar med vår unike produktkunnskap, pålitelighet og et uvanlig bredt spekter.

senabeikeland.no
Sense Psykologi & Konsulenttjenester AS

Vi ble stiftet i 2015, og er et selskap bestående av psykologer, organisasjonsrådgivere og konsulenter. Sense leverer både klinisk psykologi/terapi og organisasjonspsykologiske tjenester. Vårt mål er at vi skal markere oss som en sentral aktør innenfor våre spesialområder. Gjennom vår kompetanse og vårt engasjement skal vi bidra til å finne løsninger, og til å skape trygghet og verdier hos våre kunder.

sense-pkt.no
shAIRskills

shAIRskills tar delingsøkonomien til arbeidslivet. Gjennom deling av arbeidskraft, skal bedrifter få tak i riktig kompetanse, til riktig tid og i riktig mengde.

shairskills.no
Sharp Bergen

Sharp Bergen er en autorisert Sharp-forhandler som dekker hele spekteret av produkter innen Dokumenthåndtering, PC-Kasser, Big Pad, og IVB/IVP produkter.

sharp-bergen.no
Shyer

Nytt Bergensk IT selskap som gjør kompleks IT enkelt. Vår jobb er å gjøre din arbeidshverdag bedre ved bruk av smarte IT løsninger tilpasset din bedrift. Vi hjelper dere med, rådgivning, samsvar, sikkert nettverk, skyreisen og agerer som selskapets IT avdeling.

shyer.no
Signo Dokken AS

Vi er en arbeidsmarkedsbedrift for døve, hørselshemmede og døvblinde. Vi har avdelinger for fruktpakking og utkjøring til bedrifter i hele Bergensregionen, stor snekkeravdeling, digitalisering, pakkeoppdrag og nettbutikk.

signo.no
Silver Lining IT

Silver Lining IT er spesialister på rekruttering til IT bransjen. Vi hjelper deg med permanent REKRUTTERING eller LEIE av konsulenttjenester i en periode. Silver Lining IT synliggjør dine muligheter! Vi gir drømmejobbene til drømmekandidatene. Er du på jakt etter nye utfordringer? Ta kontakt for en prat, tel 982 55 131.

silverliningit.no
Skyss

Administrerer kollektivtrafikken buss, bybane, ferje og hurtigbåt i heile fylket.

skyss.no
SMS Teknik

SMS Teknik er en av Nordens ledende leverandører av SMS-tjenester. Med over 30 års erfaring er SMS Teknik din beste samarbeidspartner på mobilkommunikasjon.

www3.smsteknik.se/no/
Søtt+Salt AS

Frode, Fredrik, Gisle og resten av gjengen i Søtt+Salt ønsker deg velkommen til bords og lover å fortsette innsatsen for at Bergen skal smake bedre.

sottogsalt.no
Spaces

Welcome to Spaces — your place to work. Where you’ll watch businesses grow because of people and ideas. We’ve built workspaces that suit your every need.

spacesworks.com
SpareBank 1 SR-Bank

Vi er en lokal bank som hjelper deg i alle livets faser. Enkel mobil- og nettbank gir full oversikt over økonomien, og bidrar til en lettere hverdag.

sparebank1.no
Sparebanken Vest

Landets tredje største sparebank med en sentral rolle i mye av verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

spv.no
Sparkjøp

I over 52 år har vi levert et bredt og godt utvalg til våre kunder.

sparkjop.no
Sport Norge

Sport Norge er en nasjonal fagsportskjede med hovedkontor i Bergen. Kjeden består av fullsortiments sportsbutikker med lokal tilhørighet og skal være gode på ski, sykkel, friluftsliv, sko og teknisk bekledning. #Norgeertilforåbrukes

sportnorge.no
StandOut

StandOut er et nytenkende og fremoverlent rekrutteringsbyrå med kontorer i Bergen og Oslo. Vi jobber utelukkende mot kommersielle stillinger innen salg og marked

standout.no
Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl

Statsraad Lehmkuhl er et av verdens vakreste skværriggede seilskip og et ikon for Bergen. Vi tilbyr unike opplevelser i form av seiltokt, skjærgårdsturer og utleie til private arrangementer.

lehmkuhl.no
Sunstone

Sunstone lager alt man kan ønske seg innen film og animasjon. Vi opererer i Norge og England med hovedkontor i Bergen.

sunstone.uk.com
Sverre W. Monsen

Ledende leverandør av tekstiler – siden 1968.

swm.no
Svippin

Svippin er en prisbelønnet app hvor fysiske handelssteder som butikker, restauranter eller eventer belønner brukeren med poeng for oppmøte. Appen øker aktivitet i kundens lokaler, som et tiltak mot bydød og et konkurransefortrinn mot netthandel.

svippin.com
Sylvsmidja Sylvvareverkstad

Sylvsmidja har produsert bunadsølv i eigne lokaler på Voss sidan 1940. Selskapet er i dag Noregs leiande produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdelar.

sylvsmidja.no
Synlighet

Synlighet er et Performance Marketing byrå som hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett. Vi brenner for å skape målbare digitale resultater.

synlighet.no
Talkmore Bedrift

Mobilselskapet for små og mellomstore bedrifter. Talkmore Bedrift er et 100 % eid datterselskap av Telenor og tilbyr full Telenor-dekning, lave priser og ingen bindingstid. I oktober 20, vant Dipper EPSI-kåringen for sjette år på rad, for å være det mobilselskapet med de mest tilfredse og lojale bedriftskundene

bedrift.talkmore.no
Tekslo Seafood - Sjøsaker

Tekslo Seafood produserer og selger produkter som er laget av tang og tare. Vårt mål er å få tang og tare tilbake på kjøkkenbordet og i hverdagslivet igjen. Tang og tare er havets grønnsaker – proppfulle av smak og næring, derfor kalles vår krydderserie Sjøsaker.

teksloseaweed.no
Telia Norge

Vi i Telia Norge finner løsninger som forenkler det kompliserte, som legger til rette for å gjøre dine ansatte mer produktive, og som fjerner uforutsigbare og unødvendige kostnader for din bedrift.

telia.no
These Ways

These Ways er et designstudio som bygger digitale tjenester basert på strategi, innsikt og brukervennlig design Fra vårt studio i Grieg-Gaarden leverer vi hele prosjekter, men vi tilbyr også utleie av konsulenter til din organisasjon.

theseways.no
Thon Hotel Bergen Brygge

Thon Hotel Bergen Brygge ligger sentralt ved Bryggen i Bergen, og er et godt alternativ for deg som ønsker komfortabel overnatting til lave priser. Hos oss bor du smart, enkelt og sentralt.

thonhotels.no
Thon Hotel Bristol

Ønsker du å bo midt i hjerte av Bergen, med et yrende folkeliv rett utenfor døren? Da velger du Thon Hotel Bristol.

thonhotels.no
Thon Hotel Rosenkrantz

Vi er et moderne og totalrenovert konferansehotell i hjertet av Bergen sentrum, kun et steinkast fra fisketorget og Fløibanen.

thonhotels.no
Thorsen Gruppen AS

Vi tilbyr komplette løsninger innen: multifunksjonsmaskiner/storformat, programvare for sikker print, audiovisuelle møteromsløsninger, interaktive skjermer/tavler til undervisning, skreddersydde løsninger for digital skilting,og miljø- & avfallsløsninger for næringslivet.

thorsengruppen.no
Throw no more

Throw no more bidrar til å redusere matsvinn på en ny og effektiv måte. En ny applikasjon som gjør det enklere for forbruker å orientere seg om mat eller andre varer som er på vei til å gå ut på dato. Forbruker får da disse varene til reduserte priser. Vi vil gjøre verden mer miljøbevisst!

throw.no
TicketCo AS

Om du velger TicketCo får du et selvbetjent arrangørverktøy som er sømløst integrert mot både CRM-verktøy, betalingsløsninger og annen infrastruktur.

ticketco.no
Tide Reiser

Med reiselivserfaring helt tilbake til 1880, har vi sendt mange reiseglade mennesker på turer i Norge, til våre naboland og ikke minst til mer fjerntliggende himmelstrøk. Tide Reiser er en del Tide Buss AS, et av Norges ledende kollektivselskap

tidereiser.no
Toma Facility Services

Toma Gruppen driver sin virksomhet innen tre forretningsområder Renhold, Mat og Service. Våre kunder er små og store aktører innen både privat næringsliv og offentlig virksomhet. Trivsel og Velvære har vært vår drivkraft i over 30 år.

tomagruppen.no
Top of Mind

Digitalt markedsføringsbyrå som elsker å jobbe med sosiale og digitale medier. Vi styrker bedriftens digitale strategi og tilstedeværelse med vår inspirerende og energiske kompetanse

topofmind.no
Travel Design

Vi presenterer mulighetene og alternativene, du velger ut fra hensikt, hjerte og budsjett. Når ideene er på plass, tar vi oss av alle detaljene rundt fly, hotell, program og opplevelser.

traveldesign.no
TRY Bergen

TRY er blant Norges ledende byråer på kommunikasjon, reklame og digitale løsninger. Vi lager kommunikasjon som folk snakker om og engasjerer seg i.

try.no
Tryg

Med 135 års erfaring innen skadeforsikring i Norge, vet vi hva som skal til for å skape trygghet. Vi er levende opptatt av trygghet – for privatpersoner, virksomheter og for samfunnet.

tryg.no
Turbo Tape Games AS

Turbo Tape Games har utviklet underholdningsspill og interaktive opplevelser for kultur- og vitenskapsformidling siden 2008. Turbo Tape Games er godt etablert som Vestlandets mest erfarne utviklerselskap på dette området.

turbotapegames.com
TV 2

Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. En del av mediehuset TV 2, og omfatter både tv, internett, mobil samt nye interaktive plattformer. Det drives betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

tv2.no
TV Vest Hordaland

Nå gir vi endelig bergensere tilgang på lokale aktualitetssendinger gjennom TV-skjermen igjen! Lokal-TV gir også en unik mulighet til å markedsføre lokalt næringsliv i levende bilder.

facebook.com/TVVestHordaland/
Ulriken

Svevebanen som gir tilgang til høyfjellet midt i byen med de beste turmuligheter, sky:skraperen restaurant, Fjellbutikken og et tilbud av aktiviteter for store og små 643 m.o.h.

ulriken643.no
Uni Micro AS

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer.

unimicro.no
Unic Bemanning

Leverer tjenester innen rekruttering, utleie av fagpersoner, outplacement og karriererådgivning til ulike bedrifter og bransjer innen SMB segmentet.

unic-bemanning.no
Uniformpartner AS

Vi er markedsledende leverandør av uniformer og profilbekledning til små og store bedrifter. Uniformpartner har lang erfaring innen design, produktutvikling, produksjon, lagerhold og distribusjon.

uniformpartner.no
Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine nær 18 500 studenter og vel 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

uib.no
Vann- og avløpsetaten

Vann- og avløpsetaten er Bergens viktigste næringsmiddelprodusent og miljøaktør. Vi leverer trygt og godt drikkevann, og renser avløpsvannet for en renere Byfjord og et bedre nærmiljø. Vi jobber med verdens viktigste utfordring: rent vann til folk og fjord!

bergen.kommune.no
Vannkanten

Friske muligheter for liten og stor. Bassenger inne og ute med Norges lengste sklie. BOB-sklien er 120 m lang med lyseffekter, musikk, tidtaking og 10 smash points.

vannkanten.no
Varde Film AS

Leverer reklamefilm som gir deg flere klikk, flere delinger og flere tomler opp! Vi er gode på å jobbe smart. Derfor holder vi prisene nede.

vardesolutions.no
Varme AS

Varme As selger og monterer ovner, peiser og piper i Bergen. Vi leverer, monterer og garanterer, alt på samme regning.

varme.no
Verdant

Verdant AS ble etablert våren 2008 og distribuerer merkevarene Davines, Kevin.Murphy og Sakura til det profesjonelle frisørmarkedet i Norge.

verdant.no
Vest Næringsråd

En effektiv møteplass, nettverksbygger og talerør. Stort fokus på B2B og våre faste medlemstreff samler i snitt 100 deltakere. Her er bedriftsledere og andre nøkkelpersoner som det kan være vanskelig å få kontakt med ellers.

vnr.no
Vestbo

Mange års erfaring med å tilby kvalitet i alle ledd. Konsernet drives hovedsakelig innenfor virksomhetsområdene eiendomsutvikling, boligbygging, forvaltning, finans og eiendomsmegling.

vestbo.no
VestenFjeldske Eiendom

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av Reitan Eiendom. Selskapets forretningside er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, samt et antall førsteklasses REMA eiendommer på Vestlandet

vfeiendom.no
Vestkanten Storsenter

Vestkanten Storsenter er et bydelssenter og er kanskje størst i landet innen kombinasjonen handel og opplevelse. Blant tilbudene finnes badeland, ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek.

vestkanten.no
Vestland fylkeskommune

Vestland fylkeskommune har ei rekkje tenester til innbyggjarar, leiarar av lag og organisasjonar eller til tilsette i kommunane i fylket. Visjonen vår er "Nyskapande og berekraftig." Verdiane våre er "Kompetent –open – modig".

vestlandfylke.no
Vi over 60

Gir deg nyttige fakta og pålitelig informasjon som kan øke livskvaliteten - i tillegg til gode journalistiske fortellinger som gir deg fine leseropplevelser.

viover60.no
Vidi AS

Vår oppgave er å finne den beste bruken av rådgivning, design og teknologi for å levere våre kunder verdiskapende løsninger.

vidi.no
Viking Aqua

Viking Aqua AS skal bygge verdens mest bærekraftige og teknologiske landbaserte lakseoppdrettsanlegg. Tomten er lokalisert i Skipavika, som ligger midt i verdens ledende kompetansesenter for havbruk, nemlig Vestlandet.

vikingaqua.no
VilVite

VilVite er et senter for læring og opplevelser innenfor naturvitenskap og teknologi. Vår oppgave er å øke interessen for disse fagene og motivere flere til å velge utdanning i disse retninger. VilVite er også møteplass for akademia, næringsliv og forskning.

vilvite.no
Vinskap.no

Vinskap.no er en norsk nettbutikk med vin som lidenskap! Vi tilbyr vinekspertise, rask levering og fri frakt. Hos oss finner du utstyr for læring, servering og lagring av vin, fra markedets mest attraktive merkevarer.

vinskap.no
Visindi

I Visindi jobber vi verdibasert, og setter samfunnsengasjement, vidsyn og mangfold høyt. Vi bistår våre oppdragsgivere i å rekruttere styremedlemmer og ledere som er opptatt av å skape resultater, arbeidsplasser og verdier. Visindi har nær 40 ansatte, fordelt på de fire største byene i Norge

visindi.no
Vizir

Rekrutterings- og rådgivningsselskap som er spesialisert innen fagspesialister og ledere. Vi leverer tjenester innen rekruttering, management for hire, HR-rådgivning, organisasjonsutvikling og styrearbeid.

vizir.no
Voss Resort

Noregs beste skiterreng, berre 4km frå Voss sentrum. I tillegg til alpine nedfarter finn du fleire frikøyringsområde og preparerte langrennsløyper. Hjå oss bur du i moderne sjølvhushald hytter og leiligheiter rett ved skibakken.

vossresort.no
Webstep

Webstep realiserer ansatte og kunders potensial gjennom dyktige IT-konsulenter, prosjektledere og rådgivere. Vi er også Bergens største konsulentmiljø på Business Intelligence.

webstep.no
X OFFICE

X OFFICE tilbyr et komplett utvalg av IT-løsninger for å optimalisere virksomheten din.Vi er forhandler for Xerox og leverer hele Xerox sin produktportefølje og programvareløsninger. X OFFICE leverer løsninger innenfor: Microsoft 365, cloud-løsninger, multifunksjonsmaskiner, skrivere, skanning og dokumentbehandling. Til grafisk bransje leverer vi digitaltrykk-løsninger, kompetanse innen arbeidsflyt og fargestyring, og alt innen Adobe-kurs.

xoffice.no
Xhibition

Xhibition er det nyeste kjøpesenteret i sentrum, med 40 butikker og spennende handleopplevelser. Gjennom å tilby relevante butikker vil du kunne finne alt du trenger til hus og hjem, mote, servering og velvære.

Xhibition.no
Våre Partnere