Medlemmer i SRF

2Morrow’s Favourites

Med teft for trender, spennende nettbutikk og nye merker i livsstilsegmentet, vi gi innspill og inspirasjon til forbrukere i Norge og Norden. Tuftet på en tanke om å bevare jordklodens mangfold gjennom konseptet Earth Commitment.

2mf.no
360 Vest AS

Din leverandør av DISC adferdsmodell i Norge og Norden. Bruksområder: Ledelse, Salg, Rekruttering, Coaching, Teamutvikling og Profilanalyser

360vest.no
A2G Gruppen

A2G har i mer enn 60 år gitt mennesker muligheter til å gjøre et nytt yrkesvalg. Vårt mål er at de som ønsker å jobbe, enten det er for første gang eller et behov for å velge et nytt yrke, skal få muligheten til det.

a2g.no
ABAS Kosmetikk

Vi er totalleverandør til Frisør og Hudpleiemarkedet med kjente merkevarer som Cutrin, Paul Mitchell, Moroccanoil, REF, SPECIAL 1 og BIOLINE. Vi leverer KUN til det profesjonelle markedet.

abaskosmetikk.no
ANTI

Et internasjonalt anerkjent og prisvinnende kreativt byrå som er brennende opptatt av å skape og videreutvikle sterke merkevarer gjennom smarte og nyskapende visuelle kommunikasjonsløsninger.

anti.as
ASKO Reklame

Visste du at ASKO har egne folk som jobber med reklame? Vi er her for å lage gode løsninger til en gunstig pris. Her finner du kreativitet, erfaring, service og gode avtaler.

askoreklame.no
Acapo

Ledende rådgivingsselskap som yter bistand innen hele det immaterielle rettsområdet, særlig i spørsmål om patent, varemerker og design, samt strategisk bruk av slike rettigheter.

acapo.no
AdLINK Media

Vi er spesialister på influencer marketing på sosiale medier som Blogg, Instagram, Snapchat og Facebook. AdLINK er også markedsledende på kommersielle løsninger for annonsører på podkast og besitter den beste teknologien i Norge via vår samarbeidspartner Acast.

https://adlinkmedia.no/
Adams Matkasse

Adams Matkasse leverer gode, lokale råvarer og inspirerende oppskrifter hjem til tusenvis av norske familier hver eneste uke.

adamsmatkasse.no
Adecco

Velkommen til Adecco! Det vil alltid være rift om de dyktige medarbeiderne. Med gode rutiner for rekruttering møter vi gjerne ditt behov.

adecco.no
Akvariet

Vi har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. I tillegg kan du blant annet møte krokodiller, slanger og silkeaper i vårt tropiske avdeling.

akvariet.no
Alf Gundersen

Et fullservice reklame- og kommunikasjonsbyrå med vekt på strategi, merkevarebygging og design. En modig pådriver for utvikling og nye løsninger. Med snart 70 års historie i bagasjen vet vi hvor viktig det er å være oppdatert.

alfgundersen.no
Allkopi

Ditt førstevalg innen visuell kommunikasjon. Du kan forvente engasjement, kompetanse og kreativitet i vår søken å hjelpe deg bli best mulig synlig!

www.allkopi.no
Apility AS

Apility er spesialister på smart anvendelse av teknologi for å effektivisere, forbedre og forenkle dine webløsninger og applikasjoner.

apility.no
Appell Media AS

Vi distribuerer aviser og reklamemateriell til over 100 000 postkasser i Bergen og omegn, og bistår kunden fra idé til ferdigstilling av produktet.

appellmedia.no
Arken Tannlegesenter

Arken Tannlegesenter har åpent 365 dager i året. Har du tannverk, mistet en fylling eller behov for akutt hjelp? Ring oss på tlf. 55197750, og vi hjelper deg!

arkentannlege.no
Arrangøren AS

Din samarbeidspartner for det perfekte arrangement. Kreative og profesjonelle arrangementsplanleggere som vet at det er detaljene som hever et arrangement til noe utenom det vanlige.

http://www.arrangoren.no/
Augustin Hotel

Bergens eldste familiedrevne hotellbedrift, eiet av samme familie i tre generasjoner. For oss er et hotell mer enn en sovestasjon. Vi er et miljøvennelig hotell som gir deg følelsen av trivsel og gjestfrihet.

augustin.no
Avantas Aktiv

Redusere og forebygge sykefravær på jobb? Bygge en prestasjonskultur der alle tar ansvar for hverandre? Skape et godt arbeidsmiljø og motivere dine ansatte?

avantas.no/tjenester/aktiv
Avinor

Bergen lufthavn Flesland er et sentralt trafikknutepunkt for Bergensregionen og Vestlandet, med over 6 millioner passasjerer årlig.

avinor.no
Azets

Vi er ledende leverandør av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden

azets.no
B7people AS

Vi er et ungt og moderne bemannings- og rekrutteringsselskap som allerede har blitt en anerkjent leverandør innen industri-, bygg- og anleggsbransjen og offshore. Vi er spesialister på norsk faglært arbeidskraft. Nå tilbyr vi også våre tjenester til andre bransjer og disipliner innen merkantile fag og HoReCa. Gi oss en utfordring. Du kan risikere å bli fornøyd!

b7people.no
BAUTA UTVIKLING

Bauta er et komplett kommunikasjonshus. Vår kompetanse gjør din virksomhet synlig, fra visuell profil til strategisk kommunikasjon på alle flater.

bautautvikling.no
BEKAS-Bergen Elektrokompetanse

Bekas har solid elektrokompetanse, og et breddekonsept med gode synergier. Firmaet ble startet i april 2000 av syv driftige menn med lang erfaring innen salg, engineering og tavleproduksjon.

http://bekas.no/
BIR

Ansvarlig for innsamling, transport og behandling av husholdningsavfallet. Selskapet tilbyr også avfallsløsninger for næringslivet.

bir.no
BKK

Ledende og fremtidsrettet energi- og infrastrukturselskap som skal ha en avgjørende rolle i samfunnsutviklingen i tiden som kommer.

bkk.no
BOB

BOB BBL er det tredje største boligbyggelaget i landet. Vi er 150 ansatte, og har kontor sentralt i Bergen og er representert med regionskontor i Førde.

bob.no
Baker Brun

Nyt øyeblikket like i nærheten. Våre bakerier finner du hvor enn du er i Bergen.

bakerbrun.no
Balgobin Consulting

Strategisk rådgivning og operativt arbeid innen ledelse, kommunikasjon og marked. Smått eller stort. Smalt eller bredt. Målet er å skape sterke merkevarer og sunne, lønnsomme organisasjoner. Rigget for møter med hurtige skift i trender og konjunkturer.

balgobinconsulting.no/
Bara Eiendom

Et rendyrket eiendomsselskap med attraktive eiendommer, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen. Et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av kontor- og butikklokaler.

baraeiendom.no
Bauer Media AS

Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, KISS, Radio Rock, Radio Soft, Radio Vinyl, Radio Topp 40 og Norsk Pop.

bauermedia.no
Bemanningsbyraaet

Kvalifisert og dyktig arbeidskraft på kort varsel med et sterkt fokus på å finne den beste kandidaten for din bedrift.

bemanningsbyraaet.no
Beredt

Gir vanlige mennesker en ny sjanse i arbeidslivet. Tilbyr kompetansekartlegging, yrkesveiledning, praktisk arbeidstrening og teoretisk opplæring.

beredt.no
Bergen Fiber AS

Fiberbredbånd. Tv. Telefoni. Altibox handler om muligheter. Kapasitet og hastighet nok til at alle kan strømme, surfe, spille, laste opp og laste ned - samtidig.

bergenfiber.no
Bergen Filharmoniske Orkester

Opplev et av verdens eldste orkestre! Med 250 års tradisjon i ryggen byr vi hver uke på levende musikalske opplevelser for alle aldre.

harmonien.no
Bergen Kino

Moderne lokaler midt i Bergen sentrum. Vi viser mellom 20 - 25 høyaktuelle filmer daglig, i tillegg til jevlige visninger av liveopera, konserter, baby kino og seniorkino.

bergenkino.no
Bergen Sentrum

Vestlandets største senter for shopping, servering, kultur og opplevelser. Har din bedrift økonomisk interesse i å utvikle sentrum for å bli mer konkurransedyktig? Som medlem i Bergen Sentrum opptrer du sammen med nærmere 500 bedrifter med sammenfallende interesser.

bergensentrum.no/medlemsfordeler
Bergen Spraytan

Bergen Spraytan er en av Norges fremste spraytan eksperter og Norgesleverandør av Aviva Labs. Spraytan salong i Bergen og salong forhandlere i hele Norge. Vi er totalleverandør av spraytan kurs, utstyr, produkter og tilbehør.

bergenspraytan.no
Bergen Taxi

07000 Bergen Taxi har nærmere 450 taxier i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. Ca. 30 minibusser er tilknyttet sentralen, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre.

bergentaxi.no
Bergen Trappedesign AS

Bergen Trappedesign har topp moderne maskinpark og 3D-tegneprogram som gjør at vi garanterer deg en trapp du vil ha glede av i mange år.

bergentrappedesign.no
Bergen og Hordaland Turlag

Bergen og Hordaland Turlag er Vestlandets største frivillige organisasjon med over 30 000 medlemmer. Vi arrangerer turer, kurs, vedlikeholder stier, driver naturvern og eier 25 hytteanlegg.

bergenoghordalandturlag.no
Bergens Tidende

Et av Norges største mediehus, det største med utgiversted utenfor Oslo. Bergens Tidende er en del av Schibsted Norge.

bt.no
Bergensmagasinet

Bergensmagasinet formidler historier om menneskene som lever og jobber i vestlandets hovedstad. Bergensmagasinet er et annerledes medium, og bidrar til å løfte frem gründere, talenter og forøvrig alle menneskene som bor i verdens vakreste by.

bergensmagasinet.no
Bit teatergarasjen

Co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst og vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid.

bit-teatergarasjen.no
Bjørkhaug Arbeidsfelleskap

Bjørkhaug er en vekstbedrift og har tilrettelegging for og oppfølging av yrkeshemmede som formål.

bjorkhaug.no
Blich & Skylstad AS

Nytt kontor i 2017 på Bryggen med arkitekt og jurist som driver med arkitektur og juridisk rådgivning. En kombinasjon av bred kompetanse innen arkitektur og jus i tett samarbeid med kunden, fører til gode prosjekter!

bsarkitektur.no
Bluegarden

Bluegarden er en ledende leverandør av Lønn & HR tjenester i Norge. Vi leverer en komplett, skybasert selvbetjeningsløsning for effektiv og enkel tilgang til alle lønns- og HR data – alt fra ett sted!

bluegarden.no
Bodoni

Totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I tillegg har vi Vestlandets største og mest moderne trykkeri.

bodoni.no
BoligMentoren

Vi tilbyr våre medlemmer juridisk rådgivning, tilgang til oppdaterte og relevante skjema og kontrakter samt bistand til å fylle dem ut.

boligmentoren.no
Bookkeeper AS

Bookkeeper er Vestlandets ledende regnskapsbyrå. Ved hjelp av nytenking og teknologi gjør vi regnskap og økonomi enkelt og gøy for våre kunder og ansatte.

bookkeeper.no
Brandity

Vi er et strategisk rådgivingsselskap som hjelper merkevarer å forstå hvordan de passer inn i menneskers liv, og hvordan de kan bli mer verdifulle.

brandity.no
ByBo AS

En ambisiøs boligutvikler med høy kompetanse og en pådriver for bygging av fremtidens boliger. Ivaretar miljø og mennesker med hensyn til energibruk, klimagassutslipp, universell utforming og velferdsteknologi.

bybo.no
Bølge

Arbeider ut fra tanken om at produkter skal styrke bedrifters profil og identitet, og på den måten skape positive relasjoner. Vi bidrar gjerne i idéfasen, for å finne produkter som passer din målgruppe eller aktivitet.

gosh-bolge.no
C.C. Solutions AS

CC Solution AS er et bergensbasert IT-konsulentselskap som startet opp i 2007 av erfarne konsulenter med solid bakgrunn i bransjen. Vi er en rasktvoksende og lønnsom norsk bedrift.

ccsolution.no
Canon Business Center Bergen

Med Canon som partner får du optimalisert dine dokumentprosesser så dine nøkkelmedarbeidere får mer tid til sine kjerneoppgaver

canon.no
Capa

Vi sikrer annonsørene enestående kvalitet enten du velger tradisjonelle formater eller stereoskopisk 3D. Folk har ikke noe imot reklame... På kino!

capa.no
Care Connect AS

Care Connect - Sultne selger og møtebookere. Vi skaper salg og hjelper selskaper som ønsker vekst. Et fullkomment salgsverktøy for alle bransjer som har behov for salgstjenester eller kvalitetssikrede møter.

carecompanies.no
Centric

Centric tilbyr spennende jobber hos landets mest attraktive oppdragsgivere. Vi er ett av Norges ledende bemannings- og IT selskaper med mer enn 1000 utleide medarbeidere og konsulenter.

centric.eu
Clarion Collection Havnekontoret

Et hotell for deg som reiser og bor mye på hotell – og for deg som ønsker det lille ekstra. Hotellet byr fritt på kveldsmat og Compact Gym hvor man kan nyte steam-bad, badstue, trim og avslapping.

nordicchoicehotels.no
CoEvent

Næringslivets personlige samarbeidspartner i forbindelse med arrangement i inn- og utland.

coevent.no
Comfort Hotel Bergen Airport

Kun 2 minutters gange til gaten. Viktig møte før reisen? Vi har 12 møterom som står klare for alt fra impulsmøter til hele konferansedager. Smart, rimelig og lett tilgjengelig.

nordicchoicehotels.no
Connect Norge

En nonprofit-organisasjon som hjelper gründere med å lykkes. Samtidig som vi hjelper investorer med å finne frem til de gode casene som fortjener kapital.

connectnorge.no
Coor Service Management

Vi er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt

coor.no
Cox

Spesialisert på merkevarebygging og innholdsmarkedsføring med fokus på design, innhold og finansiering. Totalleverandør innen content marketing.

cox.no
Cruise Norway

Bidrar til at Norge blir kjent som verdens beste naturbaserte cruisedestinasjon. Vi skal påvirke til leveranse av høy kvalitet og økt produktutvikling i Norge.

cruise-norway.no
Cure AS

Cure er landets modigste design- og kommunikasjonsbyrå. Vi er unge, sultne og vår plan er: Ingen kur, ingen regning.

cure.no
DNB

Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Et komplett tilbud av finansielle tjenester.

dnb.no
Dagen

Landets eldste kristne riksdekkende dagsavis med redaksjoner stasjonert i Bergen, Oslo og Jerusalem. Dagen har fyldig dekning innen nyheter, inspirasjon, misjon og meninger.

dagen.no
Danske Bank

Vi er banken for bedrifter i Norge, med fokus på gode relasjoner og innsikt i kundens behov innen banktjenester.

danskebank.no
Den Nationale Scene

Teateropplevelser for alle, midt i hjertet av Bergen! Hele året byr Den Nationale Scene på underholdende, gripende og engasjerende teater, for både store og små!

dns.no
Design Region Bergen

Våre oppgaver er å informere og inspirere, være pådriver og bringe mennesker sammen for å skape handling og nye designløsninger.

drb.no
DiggEcard

Med DiggEcard sin gratis app kan du kjøpe, sende og bruke gavekort direkte i mobilen! Legg ved video- eller bildehilsen.

diggecard.com
Dyrekassen

Dyrekassen.no tilbyr dyrefôr og andre kvalitetsprodukter til kjæledyr helt hjem på døren i hele Norge.

dyrekassen.no
Ebinteriør

Leverer alt innen innvendig solskjerming og gardiner til bedriftsmarkedet. Vi har kontinuerlig dialog med de fleste leverandørene innenfor bransjen og er oppdatert på trender og kvaliteter. Kontakt oss vedrørende ditt prosjekt, så finner vi en løsning.

ebinterior.no
Eniro Norge AS

Eniro er en ledende søkevirksomhet for personer og bedrifter i Norden. I Norge står Eniro bak kjente søketjenester som Gule Sider, Proff og Ditt Distrikt.

enirogroup.com/sv
Etablerersenteret

Etablerersenteret er det offentlige sitt tilbud til gründere. Vi er bransjenøytral og hjelper gründere gjennom etablererkurs, veiledning og nettverkstreff.

etablerersenteret.no
Extra Bemanning AS

Extra Bemanning tilbyr fullverdig rekruttering og fleksible bemanningsløsninger for deg og din bedrift.

extra.as
FLY

FLY er et digitalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr rådgivning, strategi, konseptutvikling, innhold (tekst/bilder/grafisk), medieinnkjøp, analyse, foredrag og kurs på prosjekt- eller fast basis.

flyas.no
FMC Technologies, Inc.

Global market leader in subsea systems and a leading provider of technologies and services to the oil and gas industry. We help our customers overcome their most difficult challenges.

fmctechnologies.com
FUNBIT

FUNBIT er et digitalt reklamebyrå som leverer tjenester innen web, reklame, design og strategi. Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder med å nå sine mål.

funbit.no
Fana Data

Vi er oljen i ditt digitale maskineri. Totalleverandør med personlig oppfølging på alt av IT og skytjenester, telefoni og internettaksess, møterom og mye mer.

fanadata.no
Fana Sparebank

Selvstendig sparebank etablert i 1878. Vi har to datterselskap: Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Regnskap. Ved hjelp av verdiene ekte, smidig og nytenkende lever vi ut vår visjon - Nær der du er.

fanasparebank.no
Fazer Food Services

Vi er Nordens ledende leverandør av kantine- og cateringtjenester, og drifter kantiner under merkenavnet Wilberg. Vi kan tilby alt fra enkle til mer eksklusive kantineløsninger, skreddersydd etter dine behov.

fazer.no
Filmselskapet

Leverer web content, utformer visuelle profiler og lager film som viser produktene til bedriften på en enkel og informativ måte.

filmselskapet.tv
Firmagaven.no

Vi har mer enn 200.000 reklameprodukter, firmagaver og giveaway´s klar for din logo. Det vi ikke har, skaffer vi. Velkommen som vår kunde!

firmagaven.no
First Hotel Marin

Hos oss vil både businessreisende og privatreisende finne seg godt til rette i hotellets romslige værelser hvorav flere har utsikt over Bryggen. Velkommen til First Hotel Marin.

firsthotels.no
Fjell og Fjord Konferanser AS

Uansett hva slags arrangement og hvilken størrelse dere har i tankene - vi finner en kostnadseffektiv og kreativ løsning som er skreddersydd til nettopp dere!

fjellogfjord-konferanser.no
Fjellverket AS

Mennesker trenger naturen, kanskje mer enn noen gang. Velkommen ut.

facebook.com/fjellverket/
Fjord Line

Vi tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods.

fjordline.com/nb
Fjord Tours

Fjord Tours tilbyr de beste reiseopplevelser Norge har å by på til bedrifter, grupper og turister på en enkel og tilrettelagt måte.

fjordtours.com/no/
Fjordkraft

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal være fornøyde. Derfor er vi veldig stolte av at vi er den strømleverandøren som har flest fornøyde kunder.

fjordkraft.no
Flex Reklame

Vi er på lag med våre kunder og strekker oss langt for å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Med vår erfaring og bredde i produkter har du kun har ett firma å forholde deg til.

flex.no
Flåmsbrygga

Den unike Ægir BryggeriPub tilbyr mat og drikke i verdsklasse, og har gjort Flåm kjent på ein ny måte. Ta med gruppa på teamutvikling på Flåmsbrygga og heilaften i Ægir BryggeriPub.

flamsbrygga.no
Fløyen

Fløibanen er den best besøkte attraksjonen i Bergen, og en av Norges mest kjente attraksjoner.

floyen.no
FotoKnudsen

FotoKnudsen ønsker å inspirere deg til å bevare minnene. Vi tilbyr gratis lagring av digitale bilder, og kostnadsfrie redigeringsprogrammer til å lage fotobøker og andre bildeprodukter av høy kvalitet.

fotoknudsen.no
Fotobaren

Fotobaren er Norges største leverandør av skreddersydde foto-opplevelser på live eventer. Kort fortalt – vi skaper foto-opplevelser som engasjerer mennesker, synliggjør merkevarer, og er selve bindeleddet mellom ditt event og sosiale medier.

fotobaren.no
Frende Forsikring

Frende Forsikring består av selskapene Frende Skadeforsikring AS og Frende Livsforsikring AS, og har forsikringsløsninger for både privatpersoner og bedrifter. Riktige forsikringsløsninger og trygge oppgjør - fordi Frende bryr seg.

frende.no
Fretex

Arbeider for å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet - og for et bedre miljø, blandt annet gjennom gjenbruk og gjenvinning. Vi gir folk grunn til å tro på fremtiden.

fretex.no
Fretheim Hotel

Moderne konferansefasiliteter i historiske omgivelser. Hotellets møtefasiliteter er skreddersydd for ledelses- og styremøter, seminarer og større nasjonale og internasjonale arrangement med kapasitet for inntil 170 deltakere.

fretheimhotel.no/nb/
Friele Foods

Friele Foods er et verdiskapende bindeledd for aktuelle produsenter og relevante kjedeprofiler. Vi skal alltid være litt bedre, utfordrende og nytenkende.

frielegruppen.no
Frydenbø

Frydenbø Group AS er et familieeid konsern som består av tre divisjoner; Bil og Marine, Eiendom og Industri.

frydenbo.no
Galleriet

Alle fasiliteter for å gi deg som kunde den beste shoppingopplevelsen i Bergen. 70 butikker med de nyeste og mest oppdaterte konseptene og varierte spisesteder.

galleriet.com
Geilo Laft

Geilo Laft bygger fjellhytter i bindingsverk, laft og stavlaft, som alle kjennetegnes ved at de har solide dimensjoner, utsøkte detaljer og en suveren kvalitet både i utførelse og materialvalg.

geilolaft.no
Glamox Luxo Lighting

En ledende leverandør av belysning som tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

glamox.com/no
Grand Terminus

Opplev ekte Bergensstemning ved historiske Grand Hotel Terminus. Et helt spesielt hotell med en svært sentral beliggenhet.

grandterminus.no/
Gravdalgruppa

Gravdalgruppa er utvikler og totalleverandør av boliger og offentlig bygg lokalisert i Bergen og Førde

gravdal.no
Grønneviken

Grønneviken AS tilbyr arbeids- og opplæringsplasser samt yrkes- og karriereveiledning til mennesker som trenger en tilrettelagt arbeidsdag i kortere eller lengre perioder i livet.

gvi.as
Guilty

Fremoverlente og innovative hoder som skaper de nye løsningene innen grafisk design, web- og systemutvikling. Vi er skyldig i design som engasjerer og teknologi som fungerer.

guilty.no
Gullgruven Senter

Enkel og effektiv handel med gode handleopplevelser. Variert butikkmiks og gratis parkering rundt og på senteret for enkel adkomst.

gullgruvensenter.no
Haltenbanken

Kreative hoder. Kommersiell teft. Haltenbanken er et reindyrket og ambisiøst designbyrå. Vi utvikler sterke identiteter der du trenger å være synlig: digitalt, trykksaker, interiør eller byrom. Vi tror på design som engasjerer, informerer og inspirerer.

haltenbanken.com
Handelsbanken

Har drevet bankvirksomhet i Norge siden 1986. Vi jobber for å gi gode kunder en enkel økonomisk hverdag og service de ikke får andre steder.

handelsbanken.no
Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI - campus Bergen er den største av BI sine høyskoler utenfor Oslo. Vi har 6 ulike Bachelorstudier på heltid, og et stort tilbud av kurs og studier på deltid.

www.bi.no/campus-bergen/
Hansa Borg Bryggerier

Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør, og består av Borg Bryggerier, Christianssands Bryggeri, Waldemars Mikrobryggeri og Hansa Brygger. I november 2013 ble også Nøgne Ø en del av vår bryggerifamilie.

hansaborg.no
Heikki Bruvik

Låsesmeden Heikki Bruvik AS er en uavhengig bedrift som gir sine kunder personlig service. Vi tar jobber både for privatpersoner, firmaer og offentlige instanser. Vi utfører også prosjektarbeid.

heikki-bruvik.no
Heldal Eiendom

Eiendomsutvikler siden 1999. Vi har hele verdikjeden fra kjøp av tomt til overlevering med kunde. Overlevert over 540 enheter.

heldaleiendom.no
Hordaheimen

Vi har tatt i mot fornøgde gjester sidan 1918, og er det eldste hotellet i Bergen. Treng du hotell og overnatting i Bergen, eller trenger ditt firma et kurs-og konferanserom midt i Bergen sentrum? Hordaheimen er plassen for deg!

hordaheimen.no
Hordaland Røde Kors

Røde Kors Hjelpekorps er en bærebjelke i den norske redningstjenesten. Besøkstjenesten bekjemper ensomhet, og våre aktiviteter for barn og unge er med å sikre en god oppvekst.

rodekors.no/hordaland/
Hordaland fylkeskommune

Hordaland fylkeskommune har ei rekkje tenester til innbyggjarar, leiarar av lag og organisasjonar eller til tilsette i kommunane i fylket. Visjonen vår er "Vi utviklar Hordaland." verdiane våre er "kompetent, offensiv og i dialog".

hordaland.no
Horisont

Bergens nye kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Vi har 73 butikker og spisesteder.Kjøpesenteret har et total areal på 40.000 kvm fordelt på to etasjer. Bygget er delt med et utvendig torg, som på fine dager har flotte uteserveringsmuligheter.

horisont.no
Hotel Oleana

Midt i sentrum av Bergen tilbyr vi 97 hotellrom, 2 møterom og vår egen a la carte restaurant Ácido. I en historisk bygning med gamle detaljer i en moderne vri. Vi tilbyr flere romtyper som passer både for deg som reiser alene, og for dere som reiser sammen.

hoteloleana.com
Høyskolen Kristiania

En av landets ledende utdanningsinstitusjoner innen markedsføring, ledelse, kreativitet, kommunikasjon og design. Innen alle våre fagområder jobber det dyktige forskere som sørger for at den viktigste og nyeste kunnskapen omsettes til undervisning.

kristiania.no
Høyt & Lavt Bergen

Vestlandets største klatrepark. Aktiviteter som gir spenning, mestring og opplevelser du sent vil glemme! For alle aldre, egne bedrift/gruppe aktiviteter.

hoytlavt.no/bergen
I. L Sandviken Toppfotball

Sandviken er en klubb med stolte tradisjoner. Siden 70-tallet har klubben vært en pioner i norsk kvinnefotball. I 2018 har vi mye spennende på gang, ny trener, flere nye spillere fra både Norge og utlandet. Klart mål er komme tilbake til toppen.

ilsandviken.no
IDÉ House of Brands avd. Bergen

Nordens ledende profileringsfirma med 30 års erfaring. Showrom i 8 norske byer med produktmedia spesialister.Totalleverandør av profilprodukter, konsept, design, produksjon, logistikk. ISO sertifisert, medlemskap i IEA og Grønt Punkt.

idegroup.no
INI Style

En innholdsrik kolleksjon med hverdagsantrekk for henne, samt et av Hordalands største utvalg av selskapskjoler. Velkommen til oss på Sartor Storsenter eller på Øyrane Torg

inistyle.no
ISS Facility

Norges ledende leverandør av serviceløsninger. Vi støtter våre kunder med løsninger innenfor renhold, kantine, eiendom, sikkerhet, og kontorstøtte samlet eller enkeltvis.

issworld.com
Idean

Vi er et globalt designfirma som arbeider med noen av verdens ledende selskaper. Vårt mål er å forbedre folks liv ved å designe empatiske opplevelser som treffer hjertet og tilfører verdi.

idean.com
Impact Hub Bergen

720 m2 co-working space in the heart of Bergen. Our global community of thousands of members, spanning five continents, will inspire and enable you to do your best work. So, what are you waiting for? Impact cannot happen in isolation – Let’s begin!

bergen.impacthub.net
Inwido

Europas største produsent av vinduer og dører. Våre merker i Norge er Lyssand, Frekhaug og Diplomat og våre kvalitetsvinduer og -dører finner du hos byggevarekjeder over hele landet.

inwido.com/norway
JOBZONE

Tilbyr bemannings- og rekrutteringsløsninger og representerer et velprøvd og profesjonelt konsept. Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen.

jobzone.no
Jacobs Douwe Egberts Norge

Nytt selskap, samme kaffehus – mer å by på! Kaffehuset Friele skiftet navn til Jacobs Douwe Egberts Norge. Vår kaffe vil fortsatt bli produsert i Bergen, av de samme menneskene med den samme lidenskapen for kaffe.

friele.no
Janusfabrikken

En av Europas ledende produsenter av undertøy. Det er spesielt kløfrie ullklær Janus er kjent for, men vi produserer også flammehemmende undertøy for bedrifter i inn- og utland.

janus.no
Jetpack Norge

Det enkle, raskeste og mest presise alternativet for prioriterte leveranser dør til dør. Vi dekker kundenes spontanbehov for raske dør-til-dør leveringer, men tilbyr også skreddersydde distribusjons- og logistikkløsninger.

jetpak.com/no
Jobbkretser

Jobbkretser er en systemleverandør, samarbeidspartner og profesjonell arbeidsgivertjeneste for bemanningsbyråer og nettportaler.

jobbkretser.no
Jæger Automobil

I over 85 år har Jæger vært bilforhandler i Bergen og Hordaland. Som en av de største Toyota forhandlerne i Norge og den største på vestlandet, er Jæger en betydelig aktør i bilbransjen.

jaegerbil.no
KODE

KODE - Kunstmuseer og komponisthjem - er ett av Nordens største museer for kunst, kunsthåndverk, design og musikk. Vi har 7 lokasjoner med kunstmuseer og komponisthjem som også tilbyr unike arrangementssteder.

kodebergen.no
Kalibrert

Kalibrert hjelper ditt selskap med alt innen digital markedsføring; fra smarte strategier til effektiv gjennomføring. Få maksimal effekt av ditt markedsbudsjett!

kalibrert.no
Karabin

I Karabin er vi spesialister på å analysere og forbedre hvordan selskaper leverer sine produkter og tjenester. Vi dokumenterer for våre kunder at vi skaper varige resultater.

karabin.no
Kavli

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

kavli.no
Kelly

Kelly Services er en av verdens ledende aktører innen fleksible bemanningsløsninger. Vi er spesialisert innen rekruttering, personalutleie, oursourcing og rådgivning i omstillingsprosesser.

kellyservices.no
Keyteq

Vi elsker alt digitalt. Vi er nytenkende rådgivere innen digital forretningsutvikling og leverer ledende løsninger og produkter innen salg og markedsføring på nett.

keyteq.no
Kind Conceptual Branding

We are a large and diverse group of individuals who together create unique identities and concepts. Our creative team has wide-ranging experience of the design and advertising industry.

kindnorway.com
Kirkens Bymisjon

Forebyggende arbeid for ungdom, kirkelig arbeid og arbeidslivsforberedelse. Vår visjon er at menneskene i byen skal oppleve omsorg, rettferdighet og respekt.

bymisjon.no
Kleppestø Senter

Kleppestø Senter ligger på Askøy, like utenfor Bergen. Hos oss finner du mote, mat, helse- og velvære, sportsutstyr og mye mer.

kleppesto-senter.no
Kloss Hold

Spesialkompetanse på branding, kommunikasjon og feltmarkedsføring. Fra SATS til Bank Norwegian og Skjoldnes har vi vist at sterke, kreative konsepter åpner nye markedsmuligheter.

klosshold.com
Kløverhuset

I 166 år har Kløverhuset bistått Bergens befolkning med det siste innen mote og trender til alle anledninger – det har vi tenkt å fortsette med. Nå også med hotell og nattklubb under samme tak.

kloverhuset.no
Knarvik Senter

Over 60 butikkar og 3 timar gratis kundeparkering! Her finn du eit stort og variert utval av butikkar innan detaljhandel, service og spisestader.

knarviksenter.no
Knowit Experience

Vi tror på å la kreativ kraft, forretningsforståelse og kommunikasjon samspille med digitale analytikere og designere av brukeropplevelser. Det skaper løsninger som gir treffsikre og kreative kampanjer med dokumenterbare resultater i alle flater.

knowit.no/experience
Konsense

Vi kan være en støttespiller, pådriver og bidragsyter i prosessen med å gjøre markedsføringen i din virksomhet så relevant og effektiv som mulig.

konsense.no
Kontorvaresenteret AS

Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre. Kontormøbler og interiør. Multifunksjonsmaskiner. Kontormateriell, ergonomi, støydemping. Kaffemaskiner & vanndispensere.

kontorvaresenteret.no
Kredinor

Kredinor er Norges største inkassobyrå målt i antall inkassosaker, og leverer fakturerings- og innfordringstjenester for store og små bedrifter. Vi har 10 avdelinger i Norge, samt i Danmark og Sverige.

kredinor.no
Kreftforeningen seksjon Vest

Aktiv samfunnsaktør som bidrar til målrettet innsats innen forskning, omsorg, forebygging, informasjon, internasjonalt arbeid og politisk påvirkningsarbeid.

kreftforeningen.no
Kyrre Profil

Totalleverandør av gaver og profileringsartikler til bedriftsmarkedet. Sammen kan vi styrke din bedrifts ansikt utad. Mange kjente merkevarer. Vi gjør din bedrift synlig.

kyrreevent.no
LINK Mobility

Nordens største leverandør av mobile løsninger for bedriftsmarkedet. Leverer tjenester som mobil betaling, kommunikasjonsløsninger, CRM databasetjenester og mye mer.

linkmobility.com
Lagunen Storsenter

BERGENSERNES FØRSTEVALG! Lagunen har siden åpningen den 7. september 1985 utviklet seg til å bli en av Norges største sentre for varehandel med 120.000 kvadrat.

lagunen.no
Laksevåg Senter

Nærsenter med 27 butikker. Våren 2016 skal senteret være totalrenovert med en rekke spennende konsepter.

laksevagsenter.no
Lerøy Hallvard

Ledende eksportør av sjømat fra Norge og verdens nest største produsent av atlantisk laks. Vi tar vare på miljøet, fisken vi produserer og alle personer som er involvert i vår virksomhet.

leroyseafood.com/no
Lie-Nielsen Konditori

Vår familiebedrift har i løpet av tre generasjoner opparbeidet seg en solid erfaring innen bakeri og konditorifaget. Vi garanterer deg,- hos oss anvendes kun det beste av rene, naturlige råvarer.

lienielsen.no
LifeOnTheGo Film

Film for bedrifter som ønsker høy effekt og ROI. Vi tilbyr nye og unike løsninger innenfor video og markedsføring på sosiale media.

lifeonthegofilm
Lunde Digital Marketing

Digital markedsføring – sosiale medier. Lunde Digital Marketing leverer konsulenttjenester som å drive en aktiv og oppdatert konto på sosiale medier for bedrifter.

lundedigitalmarketing.com
MFO

En møteplass for folk innen salg, markedsføring og kommunikasjon.

mfo.no
MK Norway

MK Norway - Aldri kreativitet for kreativiteten sin skyld. Vi er et reklamebyrå som bygger sterke merker og skaper sterke resultater. En samarbeidspartner og ikke en leverandør.

mknorway.com
Magic Hotels

Magic Hotels består av 4 nye designhotell i Bergen. De karakteristiske trekkene til hotellene er levende, fargerik og moderne. Med fokus på teknologi og et dedikert team ønsker vi å gi deg en magisk hotell- og gjesteopplevelse.

magichotels.no
Mana Communication

Fullservice kommunikasjonsbyrå med ekspertise innenfor digitale medier, PR/kampanjer og outsourcing av markedsarbeid. Vi har de ypperste analyseverktøy og etterstreber oss å være i kontinuerlig utvikling i tråd med raske trendskifter.

manacommunication.no
Markant Norge

Vi bidrar aktivt til at din bedrift til enhver tid, skal ha en klar digital strategi med tanke på din tilstedeværelse og synlighet på nett.

markant.no
Markedsforbundet

Markedsforbundet er en frittstående, ideell organisasjon som skal arbeide for å øke bruken av og forståelsen for profesjonell markedsføring i Norge.Foreningen utgjør samlet landets største nettverk innen markedskommunikasjon.

markedsforbundet.no
Martela AS

Martela har med partnere en av bransjens mest omfattende møbelkolleksjoner. Martela bistår også innen optimalisering av arbeidsplasser tilpasset bedriftens medarbeidere og arbeidsoppgaver.

martela.no
Matkollektivet Bergen

Matkollektivet er din «gårdsbutikk» på nett. Her finner du rene råvarer fra gårder på Vestlandet produsert på bærekraftig vis. Nettbutikk med lokal mat, abonnement på Råvarekassen og gavepakker/bedriftsgaver.

matkollektivet.no
Maxprint

Vestlandets ledende storformat trykkeri. Utvendig-/innvendig reklamebannere i alle type materialer. Ledende på bildekor, rollups og messeløsninger. Moderne maskinpark - Kort leveringstid.

maxprint.no
Mediehuset Bergen

Mediehuset Bergen er et mediebyrå som gjennom strategisk design bidrar vi til vekst hos kunden.

mediehusetbergen.no
Melings AS

Vi er en solid firmagaveleverandør og grafisk produksjonsbedrift i Stavanger og med avdeling i Bergen. Vi leverer gaver og profileringsartikler til bedrifter og organisasjoner.

melings.no
Metis Education

En komplett leverandør av tjenester innen utdanning. Innehar eget kurssenter, regnskapsbyrå og bemanningsbyrå.

metis.no
Miles

Miles tilbyr prosjektleveranser, konsulentutleie, eksperttjenester og foredragsholdere.

miles.no
Mistrol

Identitet, merkevare, design, konseptutvikling, innhold og budskap.Med stort engasjement utvikler vi sterke identiteter, tydelige merkevarer og helhetskonsepter. På alle flater og i alle kanaler. God design kommuniserer og engasjerer, og skaper positive resultater. "EXPRESS YOURSELF"

mistrol.no
Molvik Grafisk

Molvik er en ledende bedrift innen kommunikasjonsløsninger med fokus på høy kvalitet og god service. Molvik har egen eskefabrikk og eget trykkeri med det nyeste innen trykkteknologi. Molvik er best – ingen protest!

molvik.no
Monobank

En ren nettbank som tilbyr lån uten sikkerhet opptil 500 000,- og høyrentekonto. Vi åpnet i november 2015 og er per i dag den aller nyeste banken i Norge.

monobank.no
Motivati

Smarte salgsledere har oppdaget at Motivati øker nytteverdien av medarbeidersamtalen betydelig. Det blir ingen tvil om hva samtalen bør dreie seg om. Kontakt oss da vel!

motivati.no
Museum Vest

Museum Vest består av Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, Norges Fiskerimuseum, Kystmuseet i Øygarden, Herdla Museum, Nordsjøfartmuseet, Fjell festning og Bjørn West Museet.

museumvest.no
Myreze

Broadcast Design og Motion Graphics selskap. Leverer hovedsakelig grafikk til TV, men gjør også produksjoner innenfor reklame og markedsføring.

myreze.com
Myrkdalen

Vestlandets største skisenter. I tilknyting til skisenteret finn ein også preparerte langrennsløyper og flott terreng for fjellski og toppturar.

myrkdalen.no
NOR PR

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene.

norpr.no
NORLED

Norled AS er et av landets største ferje og hurtigbåtrederier. Vi har satset mye på nye fartøystyper og miljøvennlig teknologi, og har tatt frem løsninger som vi er alene om i verden.

norled.no
Nesttun Senter

Et moderne kjøpesenter med over 20 kvalitetsorienterte butikker med et rikt utvalg og god service i en intim og trivelig atmosfære.

amfi.no/kjopesentre/amfi-nesttun/
Net El-Torget

Vi er en skandinavisk distributør av kjente merkevarer til butikker/kjeder. Vi er spesialisert på trening og oppfølging i butikk på våre varerr innen småelektriske produkter

neteltorget.com
Netlife

Brukervennlig, godt design, innhold som funker. Vår tverrfaglige tilnærming til digitalt design gir deg suksess.

netlife.no
Netty Undertøy

Lekkert undertøy som passer for kvinner i alle aldersgrupper. Vi har fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. Vi kan trygt si at vi er en av Europas største spesialbutikker.

netty.no
NextGenTel AS

Internett, TV, mobil og taletjenester. Hos oss får du det du trenger for å koble deg på verden – enkelt, smart og rimelig.

nextgentel.no
Nokas

Totalleverandør av sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger med kunder i hele Norden. Vi bryr oss!

nokas.no
Nordea

Vi gjør det mulig for kundene å nå sine mål ved å tilby et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring. Nordea er blant de ti største fullservice bankene i Europa målt etter markedsverdi.

nordea.no
Nordic Choice Hotels

NCH skal være førstevalget for de reisende i Norden. Våre hotellkjeder er tilpasset fritidsreisende, forretningsreisende, kurs og konferansearrangører. NCH sin visjon er: Med Energi, Mot og Begeistring skaper vi en bedre verden. WeCare!

nordicchoicehotels.no
Norengros K. J. Brusdal AS

Totalleverandør til næringslivet i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi leverer alt innenfor emballasje, kontorrekvisita, medisinsk utstyr, kontormøbler og storhusholdning.

kjbrusdal.no
Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning-konsernet er landets største og mest komplette leverandør av avfalls- og gjenvinningstjenester for norske bedrifter.

norskgjenvinning.no
Norsk Kreditt AS

Norskkreditt.no gir deg en komplett oversikt over norske forbrukslån og andre kreditter fra kredittselskaper i Norge. Vårt mål er at du skal kunne finne forbrukslånet som passer deg best.

norskkreditt.no
Northern Visual

Northern Visual har markedsført nybygg siden 2008. Hos oss får du alt du trenger for å kommunisere din boligdrøm. Vi kan 3D/VR/.

northernvisual.no
Norwegian Insurance Partner

Ledende innen rådgivnings- og forsikringsmeglerforetak med spesialkompetanse innen person-, ansvars- og skadeforsikring. Vi skal bidra aktivt til at våre kunder til enhver tid har optimale forsikringsdekninger og konkurransedyktige premier.

nip.no
Nyskapningsparken

Nyskapingsparken er Bergens eneste inkubator og er eiet av Bergen Teknologi Overføring. Målet er å gi bedriftene en raskere og sikrere vei fra etablering til vekst. Målgruppen er nystartede forretningsideer med stort vekstpotensial og innovasjonsgrad.

nyskapingsparken.no
Nøstebarn

Nøstebarn utvikler og selger klær i ubehandlet ull til baby, barn og voksne. Alle Nøstebarns produkter er helt fri for stoffer som kan være skadelige, og fremstilt på en etisk og miljømessig forsvarlig måte.

nostebarn.no
OBOS

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 390 000 medlemmer. I 86 år har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

obos.no
ODIN Forvaltning

ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av våre andelseiere jobber vi hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden.

odinfond.no
Oasen Kjøpesenter

Har siden åpningen i 1971 vært et samlingspunkt i Fyllingsdalen. Oasen er ofte omtalt som «sentrum i en trivelig bydel», med sitt tilbud innenfor helse, kultur og handel.

oasen-senter.no
Oktan Orangeriet

Velkommen inn i det fantastiske landskapet mellom forretning og kreativitet. Der fantasi og ideer møter analyse og strategi.

oktanorangeriet.no
Ole Bull Huset

Bergens største underholdningshus. Med utsikt over Bergens Broadway, ligger alt til rette for en minneverdig kveld.

olebullhuset.no
Oppetid AS

Gründerselskap fra Bergen som leverer sikker kommunikasjon med innovative & unike løsninger.

oppetid.net
Optiker Nils Teigland

I 1961 startet Teigland Øyeoptikk AS. Vi har nå 3 butikker og er i dag tilsluttet c)optikk, Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger. Vi fokuserer på tre hovedområder: Kompetanse - Valgfrihet og Omtanke

oyeoptikk.no
Os Kommune

Os kommune vart oppretta i 1838 og er Hordalands fjerde største kommune med 20 470 innbyggjarar i 2017, og er Norges tredje raskast voksande kommune med estimert 40 000 innbyggjarar i 2040. I 2020 slår Os seg saman med Fusa kommune, og bli Bjørnafjorden Kommune.

oskommune.no
Oseana Kunst- og Kultursenter

Fordelt på 5 800 kvadratmeter på Mobergneset finn du kultursal, restaurant, galleri og lokale for kurs, konferansar, møter og selskap. I Oseana kunst- og kultursenter skal vi skape ”Ei verd av inspirasjon!”.

oseana.no
Overhaus

Ditt nye favorittbyrå! Vi gjør alt innen grafisk design og merkevarebygging, men er spesielt gode på logo og profil, webdesign og illustrasjon.

overhaus.no
P5

Vi underholder og oppdaterer deg på byens nyheter, trafikk og vær. Og vi spiller alltid byens største hits.

bergen.p5.no
PWC

Gjennom kvalitet i våre leveranser, kompetanse og integritet skal vi være landets foretrukne samarbeidspartner innen revisjon, rådgivning, regnskap og advokattjenester.

pwc.no
PYX

PYX er et tverrfaglig kommunikasjonsbyrå som leverer tjenester innenfor PR, kommunikasjon og markedsføring, uavhengig av kanal og bransje. PYX har kontorer i Haugesund og Bergen, og leverer tjenester over hele landet.

pyx.no
Panorama Hotell & Resort

Hotellet har en unik beliggenhet i havgapet på Sotra, 40 minutter fra Bergen. Perfekt destinasjon for møter og team samlinger når du vil ha det lille ekstra.

panoramahotell.no
Picapoint

Et fremoverlent byrå med hjerte for strategisk design og brukervennlige digitale løsninger.

picapoint.no
Pil Media

Foruten digital markedsføring ivaretar vi annonsesalginternasjonale annonsepakker som dekker eksakt din målgruppe.

pilmedia.no
Polar Energi Norge AS

Polar Energi Norge AS har med sine norskutviklede luft-vann varmepumper til bolig og industri, revolusjonert utnyttelsen av energien som skapes i varmepumper. Spar penger, og reduser klimagassutslippene.

polaren.no
Protector Skilt

Totalleverandør av alle typer skilt, dekor, reklame samt trafikk- og utemiljøprodukter.

protector-skilt.no
Radisson Blu Royal Hotel

På en misunnelsesverdig beliggenhet tilbyr vi elegant hotellopphold ved den historiske Bryggen.

radissonblu.com
Randstad

Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen produksjon – og industri, bygg- og anlegg, kontor – og administrasjon, kundeservice, salg, økonomi og regnskap for å nevne noen.

randstad.no
Reklamehuset

En komplett leverandør av firmaprofil. Vi tilbyr alt av skilt og dekorprodukter - samt grafiske tjenester og digitale trykkeritjenester. I vårt varesortiment finnes finnes også klær og firmagaver.

rekhuset.no
Reklamekollektivet

Kreativt byrå bestående av unge kreatører. Fra de gamle fabrikklokalene våre i Ytre Arna, jobber vi med merkevarebygging, design og reklame.

reklamekollektivet.no
Ren Pluss AS

Ren Pluss er en av Norges største renholdsleverandører. Vi leverer kundetilpasset renholdstjenester til Næringslivet.

renpluss.no
Respons Analyse

Fremskaffer innsikt og beslutningsgrunnlag gjennom markedsanalyse. Et av de største analysebyråene i Norge med kompetanse til å tilby et vidt spekter av tjenester.

responsanalyse.no
Røssang AS

Røssang As driver Sunkost Bergen Storsenter. Som spesialister på helsekost og personlig velvære har vi det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter.

sunkost.no/sunkost-bergen-storsenter-helsekost/
SALTO Norway AS

Vi leverer forbedringsinitiativ innen salg og markedsføring og hjelper organisasjoner med å skape økt verdi gjennom kundeopplevelsen.

saltonorway.no
Safari Catering

Vi er Bergens ledende tilbyder av catering og selskapslokaler og har lang erfaring innen både privat- og bedriftsmarkedet. Kvalitet i råvarer og ansatte er i fokus, for å gi deg den beste opplevelsen.

safaricatering.no
SalmoBreed

Et avlsselskap som utvikler genetisk materiale tilpasset dagens og fremtidens produksjon av atlantisk laks. SalmoBreed’s avlsarbeid er familiebasert og er i dag et av de ledende avlsprogrammene for arten Salmo salar.

salmobreed.no
Sand Økonomi AS

RIKTIGE VERKTØY – SMARTERE REGNSKAP – BEDRE ØKONOMISTYRING – BEDRE RESULTATER. Vi er spesialister på regnskap, økonomistyring og digitale skybaserte økonomi- og regnskapssystemer!

sandokonomi.no
Sbanken

Målet vårt er å gjøre kundene våre i stand til å ta smarte, økonomiske valg. Det gjør vi gjennom å lage enkle, brukervennlige og gebyrfrie tjenester.

sbanken.no
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nær Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet er det største konferansehotellet i Bergen, liggende i byens kulturakse.

scandichotels.no
Scandinavian Technology Institute

Vi hjelper salgs- og serviceorganisasjoner å realisere sitt fulle potensiale ved hjelp av virksomhetens eksisterende ressurser.

sti-norway.no
Senab Eikeland

Interiør med følelse og høy grad av service, alltid med kundens behov i fokus. Vi bidrar med vår unike produktkunnskap, pålitelighet og et uvanlig bredt spekter.

senabeikeland.no
Sennep.net

Sennep.net er en ressursside for kristne. Med livsnære historier og rotfestet bibelundervisning ønsker vi å inspirere til etterfølgelse av Jesus i hverdagen.

sennep.net
Sharp Bergen

Sharp Bergen er en autorisert Sharp-forhandler som dekker hele spekteret av produkter innen Dokumenthåndtering, PC-Kasser, Big Pad, og IVB/IVP produkter.

sharp-bergen.no
Signo Dokken AS

Vi er en arbeidsmarkedsbedrift for døve, hørselshemmede og døvblinde. Vi har avdelinger for fruktpakking og utkjøring til bedrifter i hele Bergensregionen, stor snekkeravdeling, digitalisering, pakkeoppdrag og nettbutikk.

signo.no
Silver Lining IT

Silver Lining IT er spesialister på rekruttering til IT bransjen. Vi hjelper deg med permanent REKRUTTERING eller LEIE av konsulenttjenester i en periode. Silver Lining IT synliggjør dine muligheter! Vi gir drømmejobbene til drømmekandidatene. Er du på jakt etter nye utfordringer? Ta kontakt for en prat, tel 982 55 131.

silverliningit.no
Skyss

Administrerer kollektivtrafikken buss, bybane, ferje og hurtigbåt i heile fylket.

skyss.no
Sotra Anchor & Chain

SAC is known as the largest stockist of anchor & Chain, with yards in Norway, Scotland, The Netherlands and China.

sotra.net
Spaces

Welcome to Spaces — your place to work. Where you’ll watch businesses grow because of people and ideas. We’ve built workspaces that suit your every need.

spacesworks.com
SpareBank 1 SR-Bank

Vi er en lokal bank som hjelper deg i alle livets faser. Enkel mobil- og nettbank gir full oversikt over økonomien, og bidrar til en lettere hverdag.

sparebank1.no
Sparebanken Vest

Landets tredje største sparebank med en sentral rolle i mye av verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

spv.no
Sparkjøp

I over 52 år har vi levert et bredt og godt utvalg til våre kunder.

sparkjop.no
Sport Norge

Sport Norge er en nasjonal fagsportskjede med hovedkontor i Bergen. Kjeden består av fullsortiments sportsbutikker med lokal tilhørighet og skal være gode på ski, sykkel, friluftsliv, sko og teknisk bekledning. #Norgeertilforåbrukes

sportnorge.no
Sprek og Blid

Sprek og Blid er Vestlandets største treningskjede med 8 treningssentre i distriktene rundt Bergen. Hvert senter har lokal forankring og tilbudet er tilpasset distriktet og de som bor i nærheten. Hordaland beste treningskjede med aktiviteter for hele familien!

sprekogblid.no
Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl

Statsraad Lehmkuhl er et av verdens vakreste skværriggede seilskip og et ikon for Bergen. Vi tilbyr unike opplevelser i form av seiltokt, skjærgårdsturer og utleie til private arrangementer.

lehmkuhl.no
Stoltz Entreprenør

En av Bergens ledende entreprenører, og har drevet sin virksomhet siden etableringen i 1905. Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering. Vi tilbyr skreddersydde prosjektløsninger basert på kvalitet og kompetanse.

stoltz.no
Sunstone

Sunstone lager alt man kan ønske seg innen film og animasjon. Vi opererer i Norge og England med hovedkontor i Bergen.

sunstone.uk.com
Sylvsmidja Sylvvareverkstad

Sylvsmidja har produsert bunadsølv i eigne lokaler på Voss sidan 1940. Selskapet er i dag Noregs leiande produsent av bunadsølv, og produserer sølv til alle landsdelar.

sylvsmidja.no
Synk Media

Vi hjelper bedrifter med å styrke merkevaren gjennom reklamefilm som forteller gode historier og engasjerer. Vår lidenskap er å lage film både kunden og vi kan være stolt av.

synkmedia.no
Synlighet

Synlighet er et Performance Marketing byrå som hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på Internett. Vi brenner for å skape målbare digitale resultater.

synlighet.no
Søtt+Salt AS

Frode, Fredrik, Gisle og resten av gjengen i Søtt+Salt ønsker deg velkommen til bords og lover å fortsette innsatsen for at Bergen skal smake bedre.

sottogsalt.no
TV 2

Norges største kommersielle tv-kanal og en av landets sterkeste merkevarer. En del av mediehuset TV 2, og omfatter både tv, internett, mobil samt nye interaktive plattformer. Det drives betydelig forretningsutvikling knyttet til morgendagens medier.

tv2.no
TV Vest Hordaland

Nå gir vi endelig bergensere tilgang på lokale aktualitetssendinger gjennom TV-skjermen igjen! Lokal-TV gir også en unik mulighet til å markedsføre lokalt næringsliv i levende bilder.

facebook.com/TVVestHordaland/
Tabellae

Eksperter på design, utvikling og distribusjon av digitale forretningsdokumenter fra ERP. Erfaring og spisskompetanse reduserer risiko, tidsbruk og kostnader i ditt ERP-prosjekt.

tabellae.com
Telia Norge

Vi i Telia Norge finner løsninger som forenkler det kompliserte, som legger til rette for å gjøre dine ansatte mer produktive, og som fjerner uforutsigbare og unødvendige kostnader for din bedrift.

telia.no
Thon Hotel Bergen Brygge

Thon Hotel Bergen Brygge ligger sentralt ved Bryggen i Bergen, og er et godt alternativ for deg som ønsker komfortabel overnatting til lave priser. Hos oss bor du smart, enkelt og sentralt.

thonhotels.no
Thon Hotel Bristol

Ønsker du å bo midt i hjerte av Bergen, med et yrende folkeliv rett utenfor døren? Da velger du Thon Hotel Bristol.

thonhotels.no
Thon Hotel Rosenkrantz

Vi er et moderne og totalrenovert konferansehotell i hjertet av Bergen sentrum, kun et steinkast fra fisketorget og Fløibanen.

thonhotels.no
Thorsen Gruppen AS

Vi tilbyr komplette løsninger innen: multifunksjonsmaskiner/storformat, programvare for sikker print, audiovisuelle møteromsløsninger, interaktive skjermer/tavler til undervisning, skreddersydde løsninger for digital skilting,og miljø- & avfallsløsninger for næringslivet.

thorsengruppen.no
Throw no more

Throw no more bidrar til å redusere matsvinn på en ny og effektiv måte. En ny applikasjon som gjør det enklere for forbruker å orientere seg om mat eller andre varer som er på vei til å gå ut på dato. Forbruker får da disse varene til reduserte priser. Vi vil gjøre verden mer miljøbevisst!

throw.no
TicketCo AS

Om du velger TicketCo får du et selvbetjent arrangørverktøy som er sømløst integrert mot både CRM-verktøy, betalingsløsninger og annen infrastruktur.

ticketco.no
Tide Reiser

Med reiselivserfaring helt tilbake til 1880, har vi sendt mange reiseglade mennesker på turer i Norge, til våre naboland og ikke minst til mer fjerntliggende himmelstrøk. Tide Reiser er en del Tide Buss AS, et av Norges ledende kollektivselskap

tidereiser.no
Toma Facility Services

Toma Gruppen driver sin virksomhet innen tre forretningsområder Renhold, Mat og Service. Våre kunder er små og store aktører innen både privat næringsliv og offentlig virksomhet. Trivsel og Velvære har vært vår drivkraft i over 30 år.

tomagruppen.no
TradeTracker Norway AS

Et internasjonalt nettverk for «Performance Marketing». TradeTracker kobler nettbutikker sammen med nettstedseiere som markedsfører og selger deres varer og tjenester mot en avtalt provisjon per salg.

tradetracker.com/no
Travel Design

Vi presenterer mulighetene og alternativene, du velger ut fra hensikt, hjerte og budsjett. Når ideene er på plass, tar vi oss av alle detaljene rundt fly, hotell, program og opplevelser.

traveldesign.no
Tryg

Med 135 års erfaring innen skadeforsikring i Norge, vet vi hva som skal til for å skape trygghet. Vi er levende opptatt av trygghet – for privatpersoner, virksomheter og for samfunnet.

tryg.no
Turbo Tape Games AS

Turbo Tape Games har utviklet underholdningsspill og interaktive opplevelser for kultur- og vitenskapsformidling siden 2008. Turbo Tape Games er godt etablert som Vestlandets mest erfarne utviklerselskap på dette området.

turbotapegames.com
Ulriken

Svevebanen som gir tilgang til høyfjellet midt i byen med de beste turmuligheter, sky:skraperen restaurant, Fjellbutikken og et tilbud av aktiviteter for store og små 643 m.o.h.

ulriken643.no
Uni Micro AS

Uni Micro er en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Vi leverer komplette økonomisystem til et bredt utvalg bransjer.

unimicro.no
Unic Bemanning

Leverer tjenester innen rekruttering, utleie av fagpersoner, outplacement og karriererådgivning til ulike bedrifter og bransjer innen SMB segmentet.

unic-bemanning.no
Uniformpartner AS

Vi er markedsledende leverandør av uniformer og profilbekledning til små og store bedrifter. Uniformpartner har lang erfaring innen design, produktutvikling, produksjon, lagerhold og distribusjon.

uniformpartner.no
Unik Travel

Unik Travel lager spennende turer for aviser, tidsskrifter og bedrifter. Vi syr sammen reiseopplegg som inkluderer det kunden ønsker - reiseledere, utflukter, måltider, fagprogram m.m.

uniktravel.no
Vann- og avløpsetaten

Vann- og avløpsetaten er Bergens viktigste næringsmiddelprodusent og miljøaktør. Vi leverer trygt og godt drikkevann, og renser avløpsvannet for en renere Byfjord og et bedre nærmiljø. Vi jobber med verdens viktigste utfordring: rent vann til folk og fjord!

bergen.kommune.no
Vannkanten

Friske muligheter for liten og stor. Bassenger inne og ute med Norges lengste sklie. BOB-sklien er 120 m lang med lyseffekter, musikk, tidtaking og 10 smash points.

vannkanten.no
Varde Solutions AS

Leverer reklamefilm som gir deg flere klikk, flere delinger og flere tomler opp! Vi er gode på å jobbe smart. Derfor holder vi prisene nede.

vardesolutions.no
Varme AS

Varme As selger og monterer ovner, peiser og piper i Bergen. Vi leverer, monterer og garanterer, alt på samme regning.

varme.no
Verdant

Verdant AS ble etablert våren 2008 og distribuerer merkevarene Davines, Kevin.Murphy og Sakura til det profesjonelle frisørmarkedet i Norge.

verdant.no
Vest Næringsråd

En effektiv møteplass, nettverksbygger og talerør. Stort fokus på B2B og våre faste medlemstreff samler i snitt 100 deltakere. Her er bedriftsledere og andre nøkkelpersoner som det kan være vanskelig å få kontakt med ellers.

vnr.no
Vestbo

Mange års erfaring med å tilby kvalitet i alle ledd. Konsernet drives hovedsakelig innenfor virksomhetsområdene eiendomsutvikling, boligbygging, forvaltning, finans og eiendomsmegling.

vestbo.no
Vestkanten Storsenter

Vestkanten Storsenter er et bydelssenter og er kanskje størst i landet innen kombinasjonen handel og opplevelse. Blant tilbudene finnes badeland, ishall, curling, kultursal, bowling og bibliotek.

vestkanten.no
Vi over 60

Gir deg nyttige fakta og pålitelig informasjon som kan øke livskvaliteten - i tillegg til gode journalistiske fortellinger som gir deg fine leseropplevelser.

viover60.no
Via Egencia

Gjør forretningsreisen bedre. Vi setter den reisende i sentrum, ved kontinuerlig å utvikle løsninger som er brukervennlige og effektive.

egencia.no
Vidi AS

Vår oppgave er å finne den beste bruken av rådgivning, design og teknologi for å levere våre kunder verdiskapende løsninger.

vidi.no
VilVite

VilVite er et senter for læring og opplevelser innenfor naturvitenskap og teknologi. Vår oppgave er å øke interessen for disse fagene og motivere flere til å velge utdanning i disse retninger. VilVite er også møteplass for akademia, næringsliv og forskning.

vilvite.no
Vitalreiser

Vitalreiser er en turoperatør som ble etablert i 2002 med hovedkontor i Os utenfor Bergen. Her produserer og tilrettelegger vi charterreiser med service og kvalitet som de viktigste faktorene. Vi tilbyr flyavganger fra Bergen og Oslo.

vitalreiser.no
Vizir

Rekrutterings- og rådgivningsselskap som er spesialisert innen fagspesialister og ledere. Vi leverer tjenester innen rekruttering, management for hire, HR-rådgivning, organisasjonsutvikling og styrearbeid.

vizir.no
Voss Resort

Noregs beste skiterreng, berre 4km frå Voss sentrum. I tillegg til alpine nedfarter finn du fleire frikøyringsområde og preparerte langrennsløyper. Hjå oss bur du i moderne sjølvhushald hytter og leiligheiter rett ved skibakken.

vossresort.no
Wallendahl

Wallendahl var byens største og første jernhandel som tilbød nær sagt alt mellom grønsåpe og skipskanoner. Du får fremdeles det meste du trenger hos oss, både til kjøkkenet og hjemmet. Men ikke kanoner.

wallendahl.no
Webstep

Webstep realiserer ansatte og kunders potensial gjennom dyktige IT-konsulenter, prosjektledere og rådgivere. Vi er også Bergens største konsulentmiljø på Business Intelligence.

webstep.no
X-Partner Bergen AS

Vi er en totalleverandør av print, kopi, plott og skannerløsninger innen butikk, kontor og grafisk bransje. 30 år i bransjen er deres trygghet.

xpartner.no
Xhibition

Xhibition er det nyeste kjøpesenteret i sentrum, med 40 butikker og spennende handleopplevelser. Gjennom å tilby relevante butikker vil du kunne finne alt du trenger til hus og hjem, mote, servering og velvære.

Xhibition.no
Ålreit Institutt

Et Coaching og kompetansesenter for utvikling og vekst. Et klart valg om du ønsker å frigjøre ditt eller din bedrifts potential. katarinaheden.com

alreit.no
Åsane Fotball

Åsane Fotball har et ansvar for at barn og ungdom har en arena hvor det tilrettelegges for maksimal individuell utvikling.

asanefotball.no
Åsane Storsenter

Åsane Storsenter er shoppingdestinasjonen som tilbyr så og si alt! Du kan velge mellom 138 butikker og unike konsepter innen alle kategorier. Kun 10 min nord fra sentrum.

aasanestorsenter.no
Våre Partnere