Den store Bærekraftsdagen - fra preik til handling

For tredje år på rad inviterer vi til den Den Store Bærekraftsdagen i Bergen. Vårt mål er å gi deg inspirasjon fra noen av landets ledende selskaper som jobber grundig og systematisk med bærekraft. Teamet har aldri vært viktigere. Samtidig må vi navigere i en jungel med populærord som Taksonomi, Klimakur, Green Deal, Regenerative organisasjoner, Det grønne teknologiskiftet, Feecycle og så videre.

Vi har derfor valgt å holde oss til det enkle temaet - fra preik til handling.

De to siste årene har det vært fulle hus og påmelding til arrangementet er nå åpent. Hvor mange det blir plass til kommer an på restriksjonene fra myndighetene. Her gjelder første-mann-til-mølla.

En ny dato blir satt hvis arrangementet ikke kan avholdes fysisk. Vi vil møtes!


Arrangementet arrangeres i samarbeid med Selle & Partners og Sustainability Hub Norway.

tor. 09. september

Den store Bærekraftsdagen - fra preik til handling

08:00 - 11:30
Grieghallen, Edvard Griegs plass, Bergen, Norge
SRF-medlemmer: 990,- eks. mva Ikke-medlemmer: 1500,- eks. mva

Trine Lerum Hjellhaug, Lerum AS

Eigar

«Å konservere betyr Å TA VARE PÅ»

Trine Lerum Hjellhaug er 4. generasjonseigar i saft- og syltetøyprodusenten Lerum AS i Sogndal. I snart 114 år har Lerum teke vare på frukt og bær. No ønskjer Lerum å verte enno tydlegare på korleis dei jobbar med berekraft. Det handlar om å gjere det enkelt. Det handlar om å ta vare på.

Anders Fagernæs, Norwegian

Vice President Sustainability

«Bærekraft på lavpris-vis»

Anders har vært ansvarlig for å utvikle flyselskapets klima- og miljøstrategi midt oppi luftfartens største krise gjennom tidene. Han vil dele sine erfaringer og råd for å lykkes med bærekraftarbeidet og forklare hvorfor han mener lavprismodellen har sterkest grønn konkurransekraft. Anders er samfunnsøkonom, og tidligere fagansvarlig for bærekraft og samfunnsansvar i Geelmuyden Kiese.

Anita Nybø, Fløyen

Administrerende Direktør

«Norges grønneste destinasjon»

Anita har siden 2015 vært ansatt for utvikle Fløibanen til destinasjon Fløyen. Hun har tidligere erfaring fra Scandic Hotels, SAS og Berg-Hansen Reisebyrå. Nå har Fløyen satt seg et stort mål og skal gå fra utsikt til innsikt. Hvilke grep og omstilling må til for å ivareta fotavtrykk fra 2 millioner gjester på en bærekraftig måte?

Morten Torlei, AVA of Norway

Gründer og Administrende Direktør

«Made to last – en suksesshistorie fra Bergen»

Morten har vokst opp med en høytrykkspyler i hånden, og han har på kort tid utviklet AVA of Norway til å bli markedsleder i Norge. Nå rulles konseptet med brukervennlige og bærekraftige løsninger ut i Europa. Her får du høre mer om innovative løsninger som: kanskje verdens beste garanti på høytrykk, Non-Profit Spare Parts og et nytt Right to Repair - program.

Andreas Friis, Sustainability Hub Norway

Executive Director & Founder

«State of Sustainability Norway 2020»


Andreas leder et nettverk av foregangsselskaper innen bærekraft i Norge. S-HUB sitt mål er å gi ledere kunnskap og verktøy for å gjennomføre bærekraftige endringer. Andreas vil presentere oppsiktsvekkende funn fra en av de viktigste undersøkelsene om bærekraft i Norge, gjennomført blant bedrifter i Bergen og resten av landet. Funnene her viser at presset på bærekraft har økt betraktelig siste år, og 9 av 10 ledende selskaper har nå bærekraft som en del av kjernestrategien. Men hvordan står det egentlig til med implementering, fokus og kompetansenivåer i praksis?

Våre Partnere