Den Store Bærekraftsdagen
tor. 18. januar, kl 08:00 - 11:30

Den Store Bærekraftsdagen 2024!

Har du ikke kommet i gang er det kanskje for sent!

Bli med på Den Store Bærekraftsdagen. For sjette år på rad samles fremtidsrettede virksomheter som du normalt ikke får oppleve på scenen i Bergen, for å dele sin ekspertise og erfaringer med bærekraft. Dette er ikke bare en konferanse; det er en mulighet til å hente inspirasjon og innsikt fra pionerene som har omgjort bærekraft til en kjerneverdi – og de som ser det som en driver for konkurransefortrinn.

Den Store Bærekraftsdagen 2024 bidra til å gi deg kunnskap og verktøy du trenger for å integrere bærekraft i hjertet av din virksomhet. Opplev dynamiske diskusjoner og lær av suksesshistorier som gjør at du kanskje vil endre måten du tenker på bærekraft – fra å være en utfordring til å bli din største bedriftsfordel.

Arrangementet er klassifisert som en Grønn konferanse.

Velkommen!


tor. 18. januar

Den Store Bærekraftsdagen

08:00 - 11:30
Handelshøyskolen BI - Campus Bergen, Chr. Frederiks gate, Bergen, Norge
Gratis for SRF-medlemmer. 990,- for ikke-medlemmer.
Arrangementet er ferdig.

Ann-Kristin Ytreberg

Administrerende Direktør i Miljøfyrtårn

Norges fyrtårn for bærekraftig verdiskapning (Miljøfyrtårn)

Miljøfyrtårn er Norges største sertifiseringsordning innen klima og miljø, med over 10.000 sertifiserte virksomheter som igjen har over 350. 000 ansatte. Miljøfyrtårn hjelper små og mellomstore virksomheter over hele Norge med bærekraftig omstilling slik at miljø, mennesker og virksomheter vinner.

Ann-Kristin Ytreberg er Administrerende Direktør i Miljøfyrtårn, noe hun har vært de siste 8 årene. Tidligere har Ytreberg hatt ledende stillinger i flere internasjonale konsern. Ann-Kristin brenner for å gjøre næringslivet mer bærekraftig: Både fordi det vil resultere i en bedre verden, men også fordi det skaper innovasjon og konkurransekraft. Ellers er hun sunnmøring på sin hals med alt det innebærer. Vi er glade for at hun kommer til oss her i Bergen.

Bent Martini

Administrerende Direktør i Havila Voyages

Verdens mest miljøvennlige kystcruiseskip - langs verdens vakreste kyst

Havila Kystruten er utfordreren som driver fire, nye skip på den klassiske kystruten mellom Bergen og Kirkenes med norskekystens mest miljøvennlige skip. Fantastiske lugarer, matkonsepter i verdensklasse, skip som kan seile helt stille og utslippsfritt på batterier inn i verdensfjordene og en lang rekke smarte tiltak for å redusere utslipp og samtidig øke reiseopplevelsen. Havila Kystruten vant nylig også Matredderprisen.

Bent Martini er Administrerende Direktør i Havila Voyages (internasjonalt merkenavn for Havila Kystruten). Han har lang ledererfaring blant annet fra Sjøforsvaret, Klaveness rederi og Hurtigruten. Siden august 2021 har han han ledet selskapet med sterk vekt på å gjøre dette rederiet til den mest bærekraftige og miljøvennlige kystcruiseoperatøren. Han mener virkelig at man må «walk the talk» for å gjøre fremskritt mot en grønnere skipsfartsnæring.

Anita Nybø

General Manager hos Fløibanen

Unik førpremiere!
Natur møter kultur når Fløirestauranten åpner dørene igjen våren 2024
Fløien folkerestaurant skal gjenoppstå i ny prakt og åpner om noen måneder. I skrivende stund har det kommet inn 7500 bookinger før åpningen. Vi får en førpremiere og innblikk i hvordan et snart 100 år gammelt hus er omgjort til et fantastisk restauranthus hvor kultur møter natur.

Anita Nybø er General Manager hos Fløibanen og Vestlandets reiselivsdronning. Hun og hennes team har satt seg mål om å være Norges grønneste destinasjon med natur og innovasjon som ledetråder. Under hennes ledelse har Fløyen utviklet seg fra en bane til en innholdsrik destinasjon til det beste for bergensere og besøkende. Hun har lang erfaring fra reiselivet med en rekke lederjobber og har i dag flere styreverv.

Svein Roger Selle

Daglig leder i Selle & Partners

Fra bærekraftige forretningsstrategier til grønn profitt: Hvordan lykkes med bærekraftig business?
Svein Roger Selle er daglig leder i rådgivningsselskapet Selle & Partners. Et selskap som støtter ledere og hjelper selskaper gjennom det grønne skiftet. Han er motstander av bærekraftstrategier for spesielt interesserte, men pådriver for bærekraftige forretningsstrategier som hele virksomheten kan ta del i. Det er fullt mulig med lønnsom drift samtidig som bedriften tar samfunnsansvar og gjør godt for folk og miljø.

Selle er også styremedlem i Norsk Klimastiftelse, gründer av Bærekraftskollektivet Nøstet, styreleder Bærekraftige Liv Norge, Co-Founder Terravera Tech-foundation og kommunikasjonsleder for One Ocean Expedition. Han er utdannet ved NHH, MIT og BI med master i Sustainable Business.

Våre Partnere