SRF inviterer sammen med Blå Kors Steg for Steg og Sølvrev til SølvrevCup til inntekt for Blå Kors Steg for Steg!

Deltagere i Steg For Steg er mennesker på vei inn i en vanlig hverdag etter rusavhengighet og utfordringer med psykisk helse. Ganske vanlig, kan være ganske vanskelig og mange opplever at de mangler hverdagskompetanse på vei mot et nytt liv. Steg For Steg koordinerer og kvalitetsikrer frivillige som gir av sin tid for mennesker som trenger nye relasjoner, nye mønstre og nye nettverk.

Frivillige i Blå Kors kaller man Tidgivere og vi invitere din bedrift til å bli Tidgiver ved bli med på «Sølvrevcup».

Pris per lag er 5000,- og pengene går uavkortet til Blå Kors Steg for Steg. Det er 4 utespillere + 1 keeper per lag. Puljeoppsett og sluttspill.

Det er minimum 3 kamper per lag a 12 minutter. Alle stiller med mix lag (kvinner & menn), minst en av hvert kjønn på banen samtidig.

Fredrik Pallesen Knudsen med flere spillere fra Brann sitt A-Lag stiller som jury på SølvrevCup. De vil vurdere, analysere og diskutere deres finter forsvarsspill og scoringer før de kårer Sølvrevcups beste mannlige og kvinnelige spiller!

Gjør noe bra for noen andre og ha det gøy samtidig!

------------

Kampoppsett finner du her


Alle deltagere vil også inviteres til bankett i regi av Sølvrev kl. 18:00 på Engen Restaurant & Bar med prisutdeling, mat og velkomstdrikke.

Kategoriene det er mulig stikke av med pris er følgende:

Vinner av Sølvrev Cup

Beste mannlige og kvinnelig spiller

Beste heiagjeng

Påmelding til bankett gjøres når man melder på lag til Sølvrevcup. Pris per person som deltar på bankett vil være 250,-. Mat og velkomstdrikke er inkludert i prisen!

Les mer om Blå Kors og Blå Kors Steg For Steg her

ons. 22. februar

Sølvrevcup til inntekt for Blå Kors Steg for Steg!

11:00 - 15:00
Bergen Racketsenter, Fjellsdalen, Bønes, Norge
5000,- per lag (pengene går uavkortet til Blå Kors Steg for Steg) Egen pris for deltakelse på bankett, se i beskrivelse av arrangement. Påmeldingsfrist 15. februar
Arrangementet er ferdig.
Våre Partnere