Program:

kl 08:00-08:30 - Frokost og registrering

kl 08:30-08:50 - Klimanjaro, et prisvinnende klimainitiativ.

Foredragsholder: Gisle Hauge, Innkjøpssjef i Fjordkraft

kl 08:50-09:20 - Sponsing som et strategisk verktøy.

Foredragsholder: Stian Madsen, Sponsorsjef Fjordkraft

kl 09:20-10:00 - «Fra Mulebanen til Wembley».

Foredragsholder: Christian Kalvenes, Konserndirektør Fjordkraft Privat

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET.

tir. 28. mai

SRF FagFrokost: Bærekraft & sponsorstrategi

10:00 - 12:00
ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET
Arrangementet er ferdig.

Gisle Hauge

Innkjøpssjef i Fjordkraft

Tema: Klimanjaro, et prisvinnende klimainitiativ.

Klimanjaro er Fjordkrafts klimaløfte og går ut på at all selskapets leverandører skal være klimanøytrale. I løpet av 2019 vil Fjordkrafts leverandører kutte eller kompensere for 60 000 tonn CO2-ekvivalenter som følge av dette initiativet. Det er mer enn hundre ganger det Fjordkraft kan kutte på egenhånd og tilsvarer nesten syv prosent av Norges totale utslippsreduksjon fra 2016–2017.

Initiativet har fått oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. I 2018 mottok Klimanjaro FNs klimapris som første norske selskap gjennom tidene.

Gisle har det overordnede ansvaret for operativt og strategisk innkjøp i Fjordkraft. Han har i tillegg ansvaret med å implementere og følge opp Klimanjaro, Fjordkraft sitt klimaløfte, mot selskapets leverandører. Gisle er utdannet jurist fra UiB i 2004, er samboer og har to barn.

Stian Madsen

Sponsorsjef Fjordkraft

Tema: Sponsing som et strategisk verktøy

Spons er i kraftig vekst, men oppleves for mange vanskelig å måle eller å regne hjem. De siste årene har Fjordkraft brukt sponsing som et bevisst verktøy for å synliggjøre seg lokalt og nasjonalt. Hva er våre erfaringer, og hvordan skal Fjordkraft jobbe med Spons fremover?

Stian er nytilsatt sponsorsjef, og er i gang med å utvikle en ny nasjonal sponsorstrategi i Fjordkraft. Han har erfaringer fra tilsvarende oppgaver gjennom 10 år i DNB, og har Mastergrader innenfor Strategi og finans.

Christian Kalvenes

Konserndirektør Fjordkraft Privat

«Fra Mulebanen til Wembley»

I dette foredraget forteller Christian Kalvenes om hvilke valg han har tatt i løpet av karrieren og hvilke konsekvenser målene medførte i barne- og ungdomsårene og i voksen alder. Han forteller videre om hvordan han med sterk indre motivasjon har drevet seg selv fremover med fokus på egen utvikling og med målene som ledestjerner. Foredraget begynner der drømmene ble skapt, på Vareggs hjemmebane Mulebanen. Deretter følger vi karrierens opp og nedturer helt frem til play-off finalen om opprykk til Premier League foran 80.000 tilskuere på Wembley stadion.

Christian er oppvokst ved Skansen brannstasjon i Bergen sentrum. Master of management fra BI. Profesjonell fotballspiller på øverste nivå i 13 år I Norge, Skottland og England. Arbeidserfaring før Fjordkraft – Salg og markedsdirektør i Chess. Bor i Salhus, gift og 3 barn. Lidenskapelig barne- og ungdomsfotballtrener.

Våre Partnere