Live demonstrasjon av Copilot. Hvordan fungerer det, hva kan vi bruke kunstig intelligens til og hva må på plass først?

Mange har begynt å utforske AI i form av ChatGPT og lignende tjenester det siste året. Vi har sett utallige videoer av hvor fantastisk det vil bli å få kunstig intelligens med på laget, og noen har allerede begynt å implementere det mange venter på, nemlig Copilot. Copilot spås å revolusjonere arbeidshverdagen for mange, og vi er glade for å invitere deg til en live-demonstrasjon av dette banebrytende verktøyet som ikke bare lover å effektivisere, men virkelig forvandle måten vi jobber på.

I tillegg til inspirasjon og demonstrasjon, går vi gjennom hvilke vurderinger du må gjøre før du implementerer Copilot, og hva som er lurt å tenke gjennom før du tar i bruk AI på arbeidsplassen.

Arrangementet er fulltegnet. Venteliste er åpen.

Påmelding finner du her.

Program:

08.00 Frokost

08:30 Velkommen

08:35 Hva kan Copilot og AI brukes til? Inspirasjon brukercaser v/ Lars-Christian Ryland, senior manager i KPMG og Marie Killi, associate i KPMG

08:50 Demonstrasjon av Copilot v/ Hans-Fredrik Pedersen, Microsoft Norge

09:20 Hva trenger du for å komme i gang og hva må du være oppmerksom på før du tar i bruk AI i din bedrift? V/ Lars-Christian Ryland i KPMG

09:30 Innlegg fra Samia Touileb, UiB

09:40 Panelsamtale: bruksområder for kunstig intelligens, og hva som skal til i bedriften for at de skal kunne ta det effektivt i bruk.
Med: Moderator: Lars-Christian Ryland, senior manager i KPMG

Arrangementet er fulltegnet. Venteliste er åpen.

Påmelding finner du her.

ons. 21. februar

FagFrokost: Realiser AI potensiale på arbeidsplassen. - Kan Copilot utløse mulighetene?

08:00 - 10:00
Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate, Bergen, Norge
Gratis for medlemmer i SRF og Bergen Næringsråd, men arrangementet krever påmelding. Arrangementet er fulltegnet. Venteliste er åpen.
Arrangementet er ferdig.

Lars-Christian Ryland

Senior manager i KPMG

Lars-Christian er del av Technology Adoption i KPMG, og har lang erfaring innen endring og innføring av ny teknologi i organisasjoner. Han leder M365 Copilot initiativet i KPMG Norge, og har fersk erfaring på dette etter å ha levert implementeringsprosjekt hos REMA 1000 på dette nylig.

Marie Killi

Associate i KPMG

Marie jobber i advisory og er en del av tjenesteområdet Technology Consulting hvor hun blant annet har bistått som prosjektstøtte og prosjektressurs i flere prosjekter i grensesnittet mellom IT og forretning.

Hans-Fredrik Pedersen

Microsoft Norge

Hans-Fredrik er Industry Lead for Consumer Goods industrien i Microsoft Norge. Han kommuniserer daglig med de største norske selskapene innenfor industrien om AI og Copilot.

Samia Touileb

UiB

Samia er forsker ved Forskningssenter for ansvarlig medieteknologi og innovasjon ved Universitetet i Bergen. Hun har tidligere vært postdoktor ved Språkteknologigruppen (LTG), Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo

Våre Partnere