HAVbayer
tir. 16. april, kl 16:00 - 18:00

Velkommen til HAVbayer

Havet er helt avgjørende for oss alle og man forventer en enorm økning i matproduksjon fra havet de neste tiårene. Samtidig raser debattene om bærekraftig produksjon og bedre naturforvaltning og oppdrettsnæringen har fått mye negativ oppmerksomhet om produksjonsforhold.

Hvor god er egentlig aktørene i næringen til å kommunisere? Hvordan langt har aktørene kommet i bærekraftsarbeidet? Hvordan unngå at næringene som vi er så avhengige av internasjonalt, snakkes ned her hjemme?

Vi inviterer til meningsbrytning under One Ocean Week.

Moderator: Svein Roger Selle, CEO Selle & Partners.

Arrangementet foregår på norsk.

tir. 16. april

HAVbayer

16:00 - 18:00
Statsraaden Bar & Reception, Bradbenken, Bergen, Norge
Gratis - arrangementet er en del av One Ocean Week.
Arrangementet er ferdig.

Peter M. Haugan

Fagdirektør Havforskningsinstituttet

Leder ekspertgruppen for Havpanelet bestående av 18 statsledere. Vært leder for FNs organ for havforskning (Intergovernmental Oceanographic Commission, IOC/UNESCO) som har ansvar for det internasjonale ti-året for havforskning for bærekraftig utvikling 2021-2030. Han er også professor i oseanografi ved Geofysisk Institutt, UiB.

Nina Møgster

Daglig leder Lingalaks

Lang erfaring fra både ledelse og styrearbeid innen havbruk og sjømat. Tidligere daglig leder Lerøy Sjøtroll. Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøyskole i Tromsø og MBA fra NHH.


Kristina Furnes

CCO i Grieg Seafood

Tidligere rådgiver i Geelmuyden.Kiese, forsker ved Field Work, praktikant ved den norske ambassaden i Riyadh og valgkampansvarlig for Høyre. Mastergrad i Statsvitenskap.

Øystein Hage

Sjefredaktør i Fiskeriblandet, Intrafish.no og Kystens næringsliv

Sjefredaktør og adm.dir for DN Media Groups næringspublikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish og Kystens Næringsliv. Tidligere jobbet i Fiskaren, Vestnytt og VG.

Svein Roger Selle

CEO Selle & Partners

Moderator i panelsamtalen

Strategisk rådgiver for ledere i det grønne skiftet. Var nylig han fasilitator for arbeidet med den nye strategien til One Ocean Havbyen Bergen. Bred styreerfaring fra bla. Havila Kystruten, Norsk Klimastiftelse med flere. Tidligere Partner og Dep. CEO i Geelmuyden Kiese Gruppen Skandinavia.

Våre Partnere