Arrangementet er fulltegnet.

Vestlandets største møtecup blir digital!

24. februar arrangerer SRF og Brann for fjerde gang Møtecup for medlemmer av SRF og medlemmer av Kremmerplassen. Vi håper på mange spennende avtaler og nettverksetableringer. Gå ikke glipp av nye muligheter – benytt sjansen og meld deg på i dag! Det er plass til 80 bedrifter!

Nytt av året er at årets møtecup blir i digital versjon, gjennom plattformen Zoom.

Slik fungerer det:
- Alle bedrifter får tildelt minimum 6 møter i løpet av dagen
- Minimum tre av disse møtene er utfra deres egne ønsker
- Hvert møte tar 25 minutter
- Det er et krav at det er beslutningstagere fra bedriften som møter (max 2 deltagere fra hver bedrift)
- Formålet er i utgangspunktet kjøp/salg, men husk at samarbeid og utveksling av leads, kunnskap og råd også kan være nyttig.

Når påmeldingsfristen er gått ut, sender vi ut listen over alle påmeldte og dere får sende inn en ønskeliste på hvem dere vil møte. Deretter mottar dere møteoversikt, i forkant av selve dagen.

I forkant av selve arrangementet vil alle deltagere få informasjon om hvordan dagen skal gjennomføres digitalt, det eneste dere trenger er tilgang til Zoom med kamera og lyd. Husk å meld dere på med e-posten dere skal bruke Zoom med.

Pris: 1990,- per bedrift for SRF-medlemmer (arrangementet er kun åpent for SRF-medlemmer og medlemmer av Kremmerplassen).

Påmeldingsfrist: 29. januar
OBS! Bindende påmelding. Dersom bedriften ikke deltar på selve dagen vil det komme et gebyr på 1000,- per bedrift.

Forbehold: Vi tar forbehold om at det ikke er sikkert at alle påmeldte bedrifter får plass pga. plassbegrensning for hver bransje.

ons. 24. februar

Møtecup 2021 - Digtial versjon

10:00 - 16:00
Arrangementet er fulltegnet.
Arrangementet er ferdig.
Våre Partnere