MEDIEVALG 2020
ons. 18. september, kl 08:00 - 11:00

Hva er MEDIEVALG 2020?

9 utvalgte kanalrepresentanter får 10 minutter hver til å pitche mulighetene som ligger i sin kanal, slik at du som sitter i salen kan sette opp den ultimate markedsføringsmiksen for din bedrift.

Spørsmålet som skal besvares fra scenen er det alle markedsførere lurer på; «Hvorfor skal vi bruke markedskronene våre hos deg i 2020?»

Disse mediene står på scenen:

Schibsted

Splay

AdLink

CAPA

TV2

P4-gruppen

Snapchat

Clear Channel

Facebook


Frokost serveres 08.00 (inngang Scandic Bergen City; Hotellfrokost 🤩)

Innleggene starter 08.45

Vi avslutter klokken 11.00


Velkommen!

MEDIEVALG 2020

08:00 - 11:00
Bergen Kino, Neumanns gate, Bergen, Norge
Gratis for medlemmer. 850,- eks. mva. for ikke-medlemmer

Ivar Olai Ytrebø

Kreativ rådgiver - Splay One

Splay One er det ledende underholdningsbyrået i Norden - en ny type kreativ innholdspartner som setter merkevarer sammen med talenter ved å ta i bruk strategier og ekspertise fra både underholdningsbransjen og den digitale mediebransjen. De har over 20 millioner norske visninger i måneden.

Line Skaar

ADLINK

ADLINK er et selskap som forvalter salg av annonser og kommersielle konsepter. De samarbeider med profiler med et dedikert publikum i sine sosiale kanaler, på blogg og i podkast.

Thomas Veheim

ADLINK

ADLINK er et selskap som forvalter salg av annonser og kommersielle konsepter. De samarbeider med profiler med et dedikert publikum i sine sosiale kanaler, på blogg og i podkast.

Karianne Thorsrud Fjeldheim

Kundesjef - Markedsavdelingen TV2

TV 2 er en norsk reklamefinansiert tv-kanal som er eid av TV 2 gruppen. Markeds- og profil avdelingen har ansvaret for ekstern markedskommunikasjon, profil og merkevarebygging. Avdelingen er også en faglig ressurs og har en støttefunksjon for alle TV 2s avdelinger og redaksjoner på området.

Christopher Fløysand Olsen

Radiorådgiver - P4-gruppen

P4-gruppen er en del av Nordic Entertainment Group, Nordens ledende underholdningsleverandør. De underholder millioner av mennesker hver dag med deres strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og deres produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden.

Steffen Rabben

Snap Inc.

Snap Inc. er en kamerabedrift som tror at å gjenoppfinne kameraet representerer vår største mulighet for å forbedre måten mennesker lever og kommuniserer på. De bidrar til menneskehetens utvikling ved å gjøre det mulig for folk å uttrykke seg selv, leve i øyeblikket, lære om verden og ha det gøy sammen.

Lars Bruto

Digital Commercial Specialist - Clear Channel

Clear Channel Norway AS er Norges største aktør innen utendørsreklame. Gjennom å hjelpe deres kunder til å nå ut med rett budskap i rett miljø, bidrar de til at bedrifter og organisasjoner kan vokse og bli fremgangsrike.

Petter Høie

Facebook

Facebook er et sosialt medium basert på brukerskapt innhold og nettverkskommunikasjon. Tjenesten tilbyr brukerne å opprette profil, publisere innhold og å kommunisere med andre brukere. Det ble lansert internasjonalt i 2006, og har siden den tid vært verdens største sosiale medium.

CAPA

CAPA er Norges eldste og mest kompetente hus innenfor kinoreklame. De brenner for mediet sitt, og jobber stadig med utvikling av nye produkter som kan knyttes til kinoopplevelsen. De leverer kreative løsninger til sine kunder, basert på dokumentert innsikt og ekte engasjement.

Schibsted

Schibsted ASA er et norskbasert internasjonalt mediekonsern med røtter tilbake til 1839. Konsernet har en omfattende virksomhet innen aviser, multimedia og mobiltjenester, og er Norges største og et av Nordens ledende medieselskap. Rubrikkannonser på nettet er et hovedsatsingsområde, i Norge gjennom Finn.no.

Våre Partnere