Gjør deg klar for fremtidens markedsføring!

Denne konferansen er et must for alle som er lidenskapelig opptatt av å være i forkant av den stadig skiftende forretningsverdenen. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på de nyeste trendene og best practices innen markedsføring, markedsteknologi, ledelse og bærekraft, så kan du ikke gå glipp av dette arrangementet!

Vår konferanse samler bransjeledere, eksperter og innovatører for å dele sine innsikter, erfaringer og suksesshistorier. På vår konferanse vil du få innsikt i de nyeste verktøyene og teknologiene som brukes i dagens marked, og hvordan de kan hjelpe deg med å optimalisere dine markedsføringsstrategier. Du vil også få lære av beste praksis innen ledelse og bærekraft, og hvordan disse faktorene spiller en avgjørende rolle i dagens forretningslandskap.

Deltakelse på denne konferansen er en unik mulighet til å være i forkant av bransjen, få verdifull innsikt og inspirasjon, og bygge verdifulle relasjoner med andre fagpersoner. Ikke gå glipp av sjansen til å delta på årets mest innovative og spennende konferanse om markedsføring, markedsteknologi, ledelse og bærekraft. Meld deg på nå og sikre deg din plass!

tor. 06. juni

MRKT REMIX 2024

08:30 - 15:30
Scandic Flesland Airport, Lønningsvegen, Blomsterdalen, Norge
Våre Partnere