Snappinar: Kurs i utnyttelse av Snapchat!
tor. 22. november, kl 13:15 - 16:30
Velkommen til kurs i utnyttelse av Snapchat!
Snapchat er Norges nest største sosiale kanal med 2,4 millioner daglige brukere. De har i det siste utviklet en rekke forskjellige ads i Snapchat, som er markedsføringsprodukter med stor effekt mot målgruppen. Og visste du at Snap gir deg langt lavere CPM enn Facebook?

Vi har invitert Snap-sjefen, influenceren Geeohsnap og to eksperter på markedsføring i sosiale media til å holde kurs for oss, på hvordan vi kan utnytte dette maksimalt som markedsførere.

Norges-sjefen i Snap, Steffen Rabben, vil vise deg hvordan du kan være til stede som kommunikatør og markedsfører på Snapchat. Han vil gå gjennom de ulike annonse-produktene i Snapchat med dere, og vise deg hvordan du lager filter og linser.

Norges store Snap-stjerne, Geeohsnap, kommer og forteller om hvordan du kan være kreativ direkte i Snapchat, samt hvordan du kan bruke influencere til å jobbe for deg på Snap. Geeohsnap er en av Snaps 5 offisielt utvalgte Snap-stjerner. Han har mer enn 1 million views på Snap hver dag!

Ingvild Moen og Olav Mellingsæter i Resonate jobber med Norges største virksomheter, og deler norske og utenlandske erfaringer i kommersiell bruk av Snapchat. Det blir konkrete og verdifulle teknikker, strategier, tips og triks i utnyttelse av Snap i bedriftskommunikasjon.

Det er begrenset med plasser på kurset og påmeldingene er bindende.

Kurset inkluderer enkel bevertning.

Flere av kursholderne blir igjen etter kurset for å hjelpe de som måtte ha spørsmål.

Bindende påmelding.

tor. 22. november

Snappinar: Kurs i utnyttelse av Snapchat!

13:15 - 16:30
Pris for SRF-medlemmer: 1990,- Pris for ikke-medlemmer: 2990,-
Arrangementet er ferdig.

Ingvild Moen

Ingvild Moen er den perfekte blandingen av strateg og praktiker. Med bakgrunn som lærer og med interesse for sosiale medier og digital kommunikasjon, har hun blitt en suksess som foredragsholder, strategisk rådgiver, leder av workshops og innholdsleverandør i sosiale og digitale kanaler. I dag stiller kommunikasjonsentusiasten med lang erfaring, og et skarpt øye for digital transformasjon, i operativ og strategisk merkevarebygging i digitale og sosiale medier.

Olav Mellingsæter

Olav Mellingsæter er rådgiver og produsent innen bedriftskommunikasjon. Kjernen er sosial og digital kommunikasjon, fokusert på å utnytte endringene som skapes med sosiale media og av ny teknologi som store data og kunstig intelligens. Olav jobbet tidligere som internasjonal konsulent innenfor informasjon, kommunikasjon og underholdning hos KPMG og PwC, og strukturerte virksomheter for dette. Siden 2001 har han vært pioner på å utvikle digital kommunikasjon med nye produksjonsteknikker og fortellerformater, for effektivt å utnytte teknologi og nye mediekanaler for kommunikasjonsformål. Han jobber som konsulent for større bedrifter, og har vært med å utvikle alt fra Skilandslaget til Grilstad og DNB på sosiale media.

Geeohsnap

Geir Ove Pedersen er en gledesspreder og tidligere Grafisk Designer, som nesten ved en tilfeldighet oppdaget Snapchat. Gjennom kreative streker og godt innhold har han i dag over 1 million daglige visninger på sine historier i Snapchat. Med sitt Influencer navn Geeohsnap har han bygget opp en virkelig imponerende portefølje med samarbeid med flere av de største merkevarene i verden. Globale merker som Red Bull, Nike, Walt Disney, Starbucks, Airbnb og Hyundai er bare noen få av kundene han samarbeider med. I dag jobber Geir Ove til daglig med å hjelpe kunder fra hele verden med kreativt innhold og strategier i Instagram og Snapchat.

Steffen Rabben

Sales & Partnerships, Snapchat

Steffen Rabben jobbet tidligere i 7 år i Google Norge før han startet det norske Snapchat kontoret tilbake i august 2017.

Våre Partnere