Social Media Days Bergen 2024

Bli med på Norges fremste møteplass for deg som jobber med sosiale medier!

Hvordan få mer ut av arbeidet som legges ned på sosiale medier? Hvordan lage bedre innhold? Hvilken plattform er rett for din bedrift? Hvordan måle effekten av markedsføringen? Dette og mye mer er tema når Social Media Days Bergen arrangeres for 5. gang, 21. Mars 2024!

Hvis du vil være en del av Norges fremste møteplass for sosiale medier, bør du melde deg på Social Media Days. Ikke gå glipp av muligheten til å lære av de beste i bransjen, delta i debatter, og knytte nye kontakter. Meld deg på nå og bli en del av Vestlandets viktigste møteplass for de som jobber med sosiale medier!

Flere foredragsholdere kommer!

tor. 21. mars

Social Media Days Bergen 2024

08:30 - 15:30
Scandic Ørnen, Lars Hilles gate, Bergen, Norge
Kun få earlybird-billetter 🦩igjen til 3990,- eks. mva. Deretter fullpris 4490,- eks. mva.
Arrangementet er ferdig.

Cecilie Sørum Eriksrud

Daglig leder, Max Social

Tittel på foredrag: Influencer marketing – risiko og oppsider

Hvordan er det å jobbe med kjendiser, influencere og kampanjer? Hva slags skandaler står vi i, hva slags risiko tar man om man jobber med en personlig merkevare? Hva er oppsiden? Hva må man tenke på før man går inn i et slikt samarbeid? Hvorfor bruke influencer i det hele tatt? Hva skjer om man ikke bruker influencere i mixen?

Cecilie har bred erfaring fra mediebransjen og leder i dag det Schibsted-eide managementet Max Social som utvikler noen av de største profilene vi har i Norge som Funkygine, Pernille Døsvik, Linnéa Myhre og Oskar Westerlin

Gareth Williams

Chief Commercial Director at CAPA

Tittel på foredrag: Verdens beste reklamer på sosiale medier!

Gareth vil presentere det beste av det beste fra den anerkjente Cannes Lions-festivalen, som hvert år kårer de beste reklamearbeidene i verden i Cannes. Vi vil ta en titt på noen av de viktigste utdragene fra festivalen innen sosiale medier!

Gareth has been spent most of his working life in the communications industry, with 18 years experience working within the cinema advertising industry at CAPA. Prior to that he learnt his trade at CARAT UK in London; holding responsibilities in media planning and buying, and strategy planning and client services. One of Gareth’s roles at CAPA is to manage the company’s responsibilities as Cannes Lions Reps for Norway, which include jury allocation and the Young Lions competitions.

Marius Nesse

Forretningsutvikler og partner Funbit AS

Tittel på foredrag: Social media platform updates

Visste du at TikTok kom med geografisk avgrensing på annonser i Norge i februar? Og at LinkedIn har fjernet muligheten for å annonsere til speilpublikum? Her får du oppsummering av de viktigste endringene i Q1 2024. Ting er i kontinuerlig endring på sosiale medier og det er lett for at man ikke får med seg alle endringene som rulles ut på de ulike plattformene.I hovedsak vil dette handle om:

- LinkedIn
- Instagram
- TikTok
- Facebook

I dette foredraget skal vi gå gjennom de viktigste oppdateringene som har skjedd i starten av 2024 og hvordan det påvirker innholdsprodusenter og digitale markedsførere.Du vil få konkrete tips til hvordan du kan bruke nye funksjoner og hva du kan gjøre for å bruke plattformene enda mer effektivt.

Marius Nesse, som jobber med markedsføringsstrategier i byrået Funbit, har jobbet med annonsering og innholdsproduksjon i sosiale medier siden 2015. På vegne av sine kunder jobber Marius kontinuerlig med å sørge for at man får best mulig markedsføringseffekt gjennom sosiale medier, både organisk og betalt.

Lasse Marøen

Daglig Leder, Apriil Reklame

Tittel på foredrag: Bring Social back

Det siste året har vært preget av en eksplosiv utvikling av AI-baserte verktøy. Vi ser på hvordan dette har påvirket sosiale medier og hvilke nye teknologier som er på vei i 2024. Med alle nye muligheter og trender, står vi i fare for å glemme "social" i social media, altså at dette handler om mennesker som kommuniserer med mennesker?

Lasse er daglig leder i Apriil Reklame og har jobbet med teknologidrevet markedsføring og kommunikasjon i ulike roller og selskaper i 25 år.

James Teasdale

Leder Datadrevet Markedsføring, Sparebanken Vest

Tittel på foredrag: Hvordan benytte kundedata i markedføring?

James er leder for datadrevet markedsføring i Sparebanken Vest. Han vil gi oss innsikt i hvordan du kan benytte kundedata i CRM og "marketing automation" for å oppnå bedre resultater av markedsføringen.

Tittel på foredrag: Hvordan maksimere effekten av markedsføringsbudsjettet?

.

Christian Nordby Bø

Senior Consultant, Emerge

I 15 år har Christian Nordby Bø arbeidet med markedsundersøkelser, kampanjeeffektivitet og merkevarestrategi. Han har omfattende erfaring fra ulike bransjer som strateg, prosjektleder og analytiker. Hans hovedprosjekter inkluderer merkevarekapital og posisjonering, mediemåling, forbrukerinnsikt og segmentering, testing av kreativ kraft og markedsføringseffekter. Han jobbet nylig som Insight and Strategy Director hos Mindshare, hvor han hjalp merker som SAS, Volvo, REMA 1000, Helsedirektoratet, Unilever og mange flere. Christian er også en velkjent foredragsholder innen markedsføringseffekter, oppmerksomhet, merkebygging og irritasjon knyttet til annonser.

Arve Heltne

Founder and owner, Emerge

I 30 år har Arve Heltne innehatt flere lederstillinger innen markedsføring, salg og innovasjon i Orkla Group, inkludert som administrerende direktør for Lilleborg. Som representant for en av landets største annonsører var han i mange år styreleder i ANFO og har vært en tydelig stemme i den norske markedsføringsbransjen. Arve leder nå MediaHub, med fokus på å bygge nettverk av norske annonsører og norske medier.

Tittel på foredrag: Balansen mellom mennesker og kunstig intelligens

Det forventes at 85 millioner jobber bli erstattet med AI innen 2025. Men kan AI virkelig gjøre hele jobben din? Studier viser at de aller beste resultatene kommer fra et effektivt samarbeid mellom mennesker og kunstig intelligens. I Fyr har vi i 12 år utviklet markedsføringsteknologi som styrker arbeidet til markedsførere. Vi vil snakke om problemstillinger som oppstår i løpet av en vanlig arbeidsuke og hvordan AI har hjulpet oss å effektivisere arbeidsdagen slik at vi har mer tid til kundene våre. Vi tror nemlig at mennesker og AI kan spille hverandre gode!

Marte Kristin Lødøen

Digital Transformation Director

.

Juni Aursø

Digital Transformation Manager

.

Tittel på foredrag: Trender som påvirker unges (sosiale) medievaner

Flere unge sier «nok er nok». De ønsker å ta tilbake kontrollen over egne liv med et mer bevisst forhold til skjerm og sosiale medier. 1 av 3 forteller at de bruker mindre tid på mobil og skjerm på fritiden nå, enn for 12 måneder siden. Hva betyr dette for deg? Jo, det er viktigere enn noen gang å gi unge innhold som treffer og som de verdsetter på sosiale medier.

Vilde Vågsland og Tove Botnen, har i flere år jobbet med norges største målgruppestudie om unge, og vil gi oss de viktigste trendene som påvirker unges bruk av sosiale medier. De serverer fersk innsikt og kommer med konkrete råd til hva man må tenke på når en kommuniserer med denne målgruppen.

Vilde Vågsland

seniorrådgiver og ansvarlig for Opinions UNG-studie

.

Tove Botnen

Markedsdirektør i Opinion

.

Våre Partnere