SRF KUBEN

SRF kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. Konkurransen høster stor prestisje blant reklamebyråene i Bergen og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres.

Konkurransen gjennomføres hvert år i mars og det konkurreres i 14 kategorier.

Konkurransen, som tidligere het «Den Gyldne Hane», har nå skiftet navn til «SRF KUBEN». Dette er en forlengelse av den nye visuelle profilen vår som ble lansert i februar 2016.

SRF KUBEN skal bidra til utvikling og inspirasjon for mennesker som jobber med markedsføring og reklame.

 

Mer info og innlevering av arbeid til konkurransen

 

SRF KUBEN for 2016

Tre byråer skilte seg ut, med Oktan Orangeriet i spissen som vinner av fire kuber. Byrået vant priser i kategoriene utendørs, åpen klasse og kampanje. Knowit Experience og Reklamekollektivet stakk av med tre priser hver.

Trine Sejrup vant for andre år på rad prisen for beste Studentarbeid. Happy Studio ble kåret til Årets nykommer, og byråene MK Norway, Overhaus og Backelite vant også hver sin kube.

Juryen for «Srf Kuben 2016» bestod av juryleder Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Catharina Eberlin fra Burson-Marsteller, Ole Andreas Finseth fra Kitchen og kunderepresentant Anita Østerbø fra Fana Sparebank.

 

 Se presentasjon av vinnerne her:  KUBEN_vinnere2016.pdf 

KUBEN vinnere20167

 

 

Se bildene fra SRF KUBEN 2017

  BB2R7655 1 BB2R7843 1    BB2R7714 1