Bergens beste kreative arbeider skal igjen kåres, bli med på festen!

For 15. år på rad er det igjen tid for å dele ut «SRF KUBEN». En uavhengig, nasjonal jury har vurdert, diskutert og kåret vinnere i 16 kategorier.

Hvem var best på kreativ kommunikasjon i 2021? 13. mai gir vi deg en unik mulighet til å oppleve kremen av det som ble produsert.

Etter utdelingen ca. 23.30 fortsetter festen på Roast i 13. etasje på Scandic Ørnen.

Påmeldingsfrist: Fredag 6. mai.

Arrangementet er åpent for alle, enten du jobber i reklamebransjen, er kunde, eller du bare er genuint interessert i kreativ kommunikasjon og markedsføring.

Inkl i prisen er velkomstdrikke, en enhet drikke og enkel matservering. Aldersgrense for arrangementet er 20 år.

fre. 13. mai

SRF KUBEN

19:00 - 01:30
Scandic Ørnen, Lars Hilles gate, Bergen, Norge
Priser: 800 kr per pers ved 10 eller flere påmeldte fra samme bedrift, 880 kr per pers ved 5-9 påmeldte, 920 kr per pers ved 1-4 påmeldte, 400 kr per pers for studenter. Alle priser eks. mva
Arrangementet er ferdig.

Thomas Teige

Konferansier

Fjorårets konferansier får fornyet tillit i 2022. Thomas Teige er en tekstforfatter, komiker og satiriker som for tiden er aktuell med humorpodcasten «Gleden med TV-en» sammen med gjengen i 5080 Nyhetskanalen. De siste årene har Thomas vært en del av NRK, hvor han skrev og spilte i sin egen sketsjepodcast «Teige Lydstudio», og som en del av Satiriks. Han gjorde seg for alvor bemerket da han lurte VG trill rundt ved å utgi seg for å være utviklingsminister Dag Inge Ulstein. Thomas har over ti års erfaring fra reklamebransjen, og har som ansatt i Orangeriet og Oktan flere ganger deltatt på "Den Gylne Hane" og "Kuben».

Våre Partnere