Vestlands beste kreative arbeider skal kåres, bli med på festen

For 16. år på rad er det igjen tid for å dele ut «SRF KUBEN». En uavhengig, nasjonal jury har vurdert, diskutert og kåret vinnere i hele 18 kategorier.
Hvem var best på kreativ kommunikasjon i Vestland? Vi gir deg en unik mulighet til å oppleve kremen av det som ble produsert i 2022.

Påmeldingsfrist: Torsdag 27. april

Arrangementet er åpent for alle, enten du jobber i reklamebransjen, er kunde, eller du bare er genuint interessert i kreativ kommunikasjon og markedsføring.

Inkl i prisen er velkomstdrikke og enkel matservering. Aldersgrense for arrangementet er 20 år.

Klikk her for å komme til oversikten over prisene som skal deles ut.

Husk å stemme på Folkets Pris by Ulriken643 og Skyskraperen

Se de seks kandidatene og stem på din favoritt her

fre. 05. mai

SRF KUBEN 2023 Arrangementet er fulltegnet.

19:00 - 01:30
Scandic Ørnen, Lars Hilles gate, Bergen, Norge
Arrangementet er fulltegnet! Priser: Kr 950 pr deltaker ved 10 eller flere påmeldte fra samme bedrift. Kr 1050 pr deltaker ved 5-9 påmeldte. Kr 1100 pr deltaker ved 1-4 påmeldte. Studenter kr 400. Alle priser er eks. mva
Arrangementet er ferdig.

Øyvind Rafto

Konferansier

Øyvind Rafto er en lun, stødig, og underholdene med lang fartstid i bransjen som komiker og programleder. Som fast medlem av den ikoniske trioen Raske Menn har han sammen med kollegaer Anders Hoff og Calle Hellevang-Larsen spilt show i en årrekke, og hatt flere TV opptredener. I 2022/2023 har de igjen vært aktuelle med show både i Oslo og Bergen.

Våre Partnere