SRF KUBEN 2020
fre. 25. september, kl 19:00 - 23:30

Ventetiden er over - Bergens beste kreative arbeider skal kåres - bli med på festen!

For 13. år på rad er det ENDELIG tid for å dele ut «SRF KUBEN». En uavhengig, nasjonal jury har vurdert, diskutert og kåret vinnere i 17 kategorier.

Hvem var best på kreativ kommunikasjon i Bergensområdet? Vi gir deg en unik mulighet til å oppleve kremen av det som ble produsert i 2019.

Utdelingen varer til ca. 23.30. Baren stenger 00.30. På grunn av smittevernhensyn må festen i år fortsette på eget initiativ - og vi tror ikke det vil mangle på det.


Påmeldingsfrist: Fredag 11. september.

Arrangementet er åpent for alle, enten du jobber i reklamebransjen, er kunde, eller du bare er genuint interessert i kreativ kommunikasjon og markedsføring.

Velkomstdrikke og enkel matservering er inkludert i prisen. Aldersgrense for arrangementet er 20 år.

På grunn av smittevernsforskrifter vil arrangementet ha et tak på 200 deltakere, og det vil bli bordplassering med 1 meters avstand. Vi minner om god håndhygiene og å holde deg hjemme dersom du ikke føler deg frisk.

Velkommen til byens beste kreative bransjefest!

Vi gleder oss!

fre. 25. september

SRF KUBEN 2020

19:00 - 23:30
Radisson Blu Royal Hotel, Dreggsallmenningen, Bergen, Norge
720 kr per pers ved 10 eller flere påmeldte fra samme bedrift, 800 kr per pers ved 5-9 påmeldte, 880 kr per pers ved 1-4 påmeldte, 400 kr per pers for studenter. Alle priser eks. mva. Bindende påmelding.

Hasse Hope

Konferansier under SRF KUBEN

For tredje året på rad tar Hasse Hope jobben som konferansier på SRF KUBEN! Den lille energibunten med den store barten har vært på skjermen siden 2010, men er nok aller mest kjent som den ene halvdelen av humorsuksessen “Karl Johan” på NRK. Sammen med Erik Solbakken underholdt han hele Norge ved å sitte på gata og tøyse det til med folk som trasket forbi.

Våre Partnere