Påmeldingsfristen er gått ut

For 14. år på rad er det igjen tid for å dele ut «SRF KUBEN». En uavhengig, nasjonal jury har vurdert, diskutert og kåret vinnere i 15 kategorier.

Hvem var best på kreativ kommunikasjon i Bergensområdet? Vi gir deg en unik mulighet til å oppleve kremen av det som ble produsert i 2020.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 27.august
OBS! Ihht gjeldende restriksjoner kan det bli plassbegrensning, så her kan det være lurt å være tidlig ute. Vi tar og smittevern på høyeste alvor, og kun deltakere som kan vise til gyldig koronasertifikat evt en negativ test (som er gyldig i 24 timer) vil få komme inn på arrangementet. Pr. nå er det også påbud om munnbind når en beveger seg i lokalet.

Arrangementet er åpent for alle, enten du jobber i reklamebransjen, er kunde, eller du bare er genuint interessert i kreativ kommunikasjon og markedsføring.

Inkl i prisen er velkomstdrikke, en enhet til mat og enkel matservering. Aldersgrense for arrangementet er 20 år.

fre. 03. september

SRF KUBEN 2021

19:00 - 23:30
Radisson Blu Royal Hotel, Dreggsallmenningen, Bergen, Norge
Påmeldingsfristen er gått ut. 720 kr per pers ved 10 eller flere påmeldte fra samme bedrift, 800 kr per pers ved 5-9 påmeldte, 880 kr per pers ved 1-4 påmeldte, 400 kr per pers for studenter. Alle priser eks. mva
Arrangementet er ferdig.

Thomas Teige

Konferansier

Thomas Teige er tekstforfatter, komiker og satiriker. Han er aktuell med humorpodcasten «Teige Lydstudio» på NRK. Thomas var en del av NRK Satiriks, der han laget humor for TV, radio og sosiale medier. Han gjorde seg for alvor bemerket da han lurte VG trill rundt ved å utgi seg for å være utviklingsminister Dag Inge Ulstein. Thomas har over ti års erfaring fra reklamebransjen, og har som ansatt i Orangeriet og Oktan flere ganger deltatt på "Den Gylne Hane" og "Kuben".

Våre Partnere