Lær om hvorfor og hvordan du kan bruke Google Ads for å skape resultater til din bedrift.

Vi viser deg det grunnleggende du trenger for å komme i gang med annonsering.På kurset vil du blant annet lære om hvordan bygge optimal kontostruktur, kampanje- og annonsetyper og de ulike søkeordsvariantene. Du vil også få innføring i ulike budstrategier og hvordan du bør optimalisere annonsene dine for best mulig resultater.I tillegg vil du også få en god sjekkliste som du vil ha nytte av i videre annonsering for din bedrift.

Kurset passer for digitale markedsførere og andre som har ansvar for en Google ads konto eller som ønsker å sette opp og drifte en Google ads konto selv. Dette er et innføringskurs, så det er ingen krav til forkunnskap i Google ads, men det vil være nyttig med generell kompetanse om digital markedsføring. Kurset er meget praktisk, og gir deg det viktigste du trenger å vite for å komme i gang.

tir. 25. april

SRF Kurs: Introduksjonskurs til Google Ads

08:30 - 12:00
Knowit, Nøstegaten, Bergen, Norge
SRF-medlemmer: 1490,- ink. mva, 1990,- for ikke-medlemmer
Arrangementet er ferdig.

Ragnhild Berge

Fagleder datadrevet markedsføring, Knowit

15 års erfaring som digital markedsfører og rådgiver både fra kundeside og i byrå. I Knowit jobber Ragnhild som fagleder for datadrevet markedsføring, og har sin spisskompetanse innen Google marketing platform og betalt søk.Hun har jobbet med et bredt spekter av bransjer og brenner for å hjelpe kunder med å nå sine målsettinger.

Marion Skulstad

Digital rådgiver, Knowit

Marion har sin utdannelse både informatikk fra UIB og PR og markedskommunikasjon fra BI - en perfekt kombinasjon for en digital rådgiver. Marion er analytisk, nøyaktig, har høy teknisk forståelse og kan bistå med alt fra sporing og analyse, landingssideoptimalisering, kampanjeplanlegging og gjennomføring.

Våre Partnere