SoMe-strategi på 1-2-3

Lider du av postepress og sosiale medier-stress? Litt struktur er ofte en god kur. Marte og Else hjelper deg med å sortere og sette tingene i system. Det er ingen hemmelighet at det ofte er hektisk og kaotisk å jobbe med sosiale medier. Presset om “å legge ut noe” er høyt, og mange har en mening - både om innhold og ordlyd. I tillegg er kanalene hele tiden i endring. Mang en SoMe-ansvarlig har revet seg i håret av frustrasjon. Dette kurset hjelper deg med å få strukturert arbeidet med sosiale medier. Du får selvtilliten til å ta de riktige valgene for deg og bedriften din. Med en god SoMe-strategi sover du godt om natten.

Kurset passer for deg som er involvert i arbeid med sosiale medier, salg eller markedsføring til daglig. Ingen spesielle forkunnskaper kreves men du bør ha grunnleggende kjennskap til sosiale medier.

Alle må ta med egen maskin

Kursmateriell sendes ut etter kurset.

tor. 24. november

SRF Kurs: SoMe-strategi på 1-2-3

09:00 - 12:00
Knowit, Nøstegaten, Bergen, Norge
SRF medlemmer: 1490,- Ikke-medlemmer: 1990,-
Arrangementet er ferdig.

Else Foyn-Bruun

Else er en engasjert og erfaren rådgiver innen digital markedsføring i Knowit Experience. Hun har en master i merke- og kommunikasjonsledelse og jobber både strategisk og taktisk med markedsføring på tvers av digitale kanaler.

Marion Skulstad

Marion er en strukturert og engasjert rådgiver innen datadrevet markedsføring i Knowit Experience. Hun jobber på tvers av digitale kanaler og spesialisert mot sosiale medier. Hun er opptatt av innsikt og analyse som grunnlag for å kunne lage gode strategier

Våre Partnere