SRF Quizforedrag: Smart bruk av sosiale medier, statistisk sett
tir. 23. mars, kl 10:00 - 11:00

Quizforedrag: Smart bruk av sosiale medier, statistisk sett

I dette foredraget får du en gjennomgang av hva som, statistisk sett, fungerer på sosiale medier. I tillegg til konkrete kreative ideer. Kristian vil gå gjennom undersøkelser, eksempler og egne erfaringer som forteller deg hvordan du bruker sosiale medier på en smart måte.

Husk å ha mobilen for hånden under hele foredraget, da denne brukes til å delta underveis. Gjennom hele seansen vil det være mulig å engasjere seg. Man kan gi reaksjoner og kommentere, og plutselig kan det dukke opp relevante spørsmål som gir poeng til de aller beste og raskeste. Helt på slutten sitter vi igjen med en quizvinner som mottar digital konfetti og heder og ære! Her skal vi ha det litt moro samtidig som vi lærer noe :)

Etter foredraget vil du ha en forståelse for hvordan du kan sette opp en smart sosiale medier-strategi for din bedrift.

Arrangementet er støttet av:

tir. 23. mars

SRF Quizforedrag: Smart bruk av sosiale medier, statistisk sett

10:00 - 11:00
Gratis webinar
Arrangementet er ferdig.

Kristian Thomassen

Daglig leder Falk Media

Kristian driver Falk Media AS, og i flere år har han hjulpet bedrifter med digital markedsføring. Han har en entusiastisk interesse for faget og jobber daglig strategisk med sosiale medier som Pinterest, Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat (m.m.). I 2019 var Kristian én av finalistene i Norge, ved utdeling av prisen «Årets Sosiale Medier Ildsjel» på Social Media Days i Oslo. Med over 10 års bakgrunn fra både medie- og byråbransjen har han opparbeidet seg god kompetanse på det man kan kalle «det digitale økosystem». Han forstår hvordan digitale kanaler henger sammen, og hvordan man lager en smart og strategisk mediemiks.

Våre Partnere