Arrangementet er fulltegnet

Vi inviterer deg til SRF Salgsnettverk, der du får mulighet til å knytte bånd, utveksle kunnskap og utvide ditt nettverk.

På Salgsnettverk vil det være faglig påfyll fra John Christian Martinsen, Enterprise Account Executive Nordic i Zoom, fingermat og hyggelige priser i baren. John Christian har lang erfaring innen salg, og har de siste årene jobbet i internasjonale selskaper som Dell Technologies, Salesforce og nå Zoom.

På SRF Salgsnettverk vil han blant annet snakke om hvordan bygge kunderelasjoner, forstå kundebehov, presentere produkter og tjenester på en effektiv måte, samt håndtere innvendinger.

Arrangementet vil foregå på Bar 3, og vi vil i etterkant av det faglige arrangere en shuffleboardturnering. Denne aktiviteten vil gjøre det lettere å komme i kontakt med de andre deltakerne og vil fremme nye samtaler, idéutveksling og samarbeid.

Arrangementet er gratis for SRF-medlemmer og inkluderer enkel fingermat.

Frist for påmelding er fredag 26. januar grunnet logistikk knyttet til shuffleboardturneringen.

tor. 01. februar

SRF Salgsnettverk

16:00 - 20:00
Bar 3, Rosenkrantzgaten, Bergen, Norge
Arrangementet er ferdig.

John Christian Martinsen

Enterprise Account Executive Nordic, Zoom

John Christian har lang erfaring innen salg og har de siste årene jobbet i internasjonale selskaper som Dell Technologies, Salesforce og nå Zoom.

Hos Zoom spiller han en nøkkelrolle i Enterprise-segmentet i Norden, og håndterer både privat og offentlig sektor. Her fokuserer han på å fremme samhandling og kommunikasjon i organisasjoner og effektivisere arbeidsprosesser

Ved siden av jobb tar han også en deltids-MBA ved IE Business School for å styrke sin forretningsinnsikt og lederegenskaper.

Våre Partnere