SRF UNG: Kurs i storytelling på SOME
tir. 02. mai, kl 18:30 - 20:30

Kurs i storytelling på SOME

– Fra William Shakespeare til MrBeast, hvorfor jeg mener Shakespeare hadde vært en dansende Tik Tok-stjerne i dag

SRF UNG inviterer til kurs i sosiale medier med kursholder Espen Bakketun fra Visit Bergen. Kurset er utviklet for personer som allerede jobber med sosiale medier eller ønsker å jobbe innenfor sosiale medier i fremtiden, og som ønsker å forbedre deres storytelling. Selv om kunnskapen vil være generell, vil kurset fokuseres mest på kanalene Tik Tok og Instagram. På kurset vil du lære de beste praksisene for å nå ut til publikum og bygge en sterk tilstedeværelse på sosiale medier ved hjelp av god storytelling.

Som Senior Content Manager i Visit Bergen, jobber Espen daglig med SOME og innholdsproduksjon. Med til sammen over 300 000 følgere når Visit Bergen ut til millioner av mennesker rundt omkring i verden. Espen har også erfaring fra mediebransjen både som kommersiell innholdsprodusent og journalist. Han har lang erfaring som frilansfotograf og er utdannet lektor.

Å fortelle en god historie på sosiale medier er avgjørende for å skille seg ut i dagens digitale verden. Spesielt på Instagram og Tik Tok, hvor konkurransen om oppmerksomhet er stor. Det handler om å engasjere publikum og skape en forbindelse med dem gjennom relevant og autentisk innhold. Å beherske kunsten å fortelle historier på sosiale medier kan øke synligheten til en bedrift eller merkevare og skape et lojalt publikum. Det kan også hjelpe med å bygge tillit og troverdighet hos publikum, og dermed øke sjansene for å omgjøre dem til kunder. Derfor er det viktig å forstå kraften i en god historie, og hvordan man kan bruke den til å skape en sterk tilstedeværelse på SOME.

Sted: Frydenbø - Damsgårdsveien 135

tir. 02. mai

SRF UNG: Kurs i storytelling på SOME

18:30 - 20:30
Damsgårdsveien 135, Laksevåg, Norge
Gratis og åpent for medlemmer i SRF som er U30 og studenter.
Arrangementet er ferdig.
Våre Partnere