SRF Webinar: 7 konkrete tips for økt salg på nett
tir. 19. mai, kl 11:00 - 12:00

En kundevennlig nettside er en selgende nettside!

Etter å ha jobbet med netthandel på høyt nivå og med gode resultater i 14 år konkluderer Marte Klouman med at det ikke er så vanskelig å lykkes med å selge på nett.

Marte Klouman har bygget opp nettsalget til å bli en stor suksess, både hos en liten gründerbedrift og en stor internasjonal virksomhet. Hun konkluderer med at prinsippene for å lykkes på nett er de samme enten du er liten eller stor. Det koker ned til å gjøre en håndfull grunnleggende ting riktig.

I dette praktisk rettede webinaret gir hun deg 7 konkrete råd om hvordan du kan gjøre nettsiden din mer kundevennlig og selge mer. Alt sammen ting du kan begynne å implementere med én gang, selv uten masse ressurser eller avanserte systemer.

Du vil blant annet lære:

  • En ting du tror er smart, men som du snarest bør fjerne fra siden din. Det hemmer salget ditt! Markedsføringsmetoden som er mer effektiv en noen annen (hint: du blir kanskje overrasket over hvilken....)
  • Martes mest verdifulle verktøy for å teste nettsider
  • Quickfixes gjort på én dag og som kan gi massivt løft i konverteringsraten din

Dette vil bli 45 matnyttige minutter!

Webinaret er gratis.

Med støtte fra:

tir. 19. mai

SRF Webinar: 7 konkrete tips for økt salg på nett

11:00 - 12:00
Arrangementet er ferdig.

Marte Klouman

Marte Klouman er en av landets mest erfarne e-handelssjefer etter 14 år i bransjen. Hun har solide resultater å vise til, blant annet fra XXL, der nettomsetningen økte med flere hundre prosent under Martes ledelse.

Nå driver Marte Netthandelskolen, og tilbyr rådgivning, kurs og gratis ressurser for bedrifter som vil lykkes på nett. Hun sitter også i juryen for Netthandelsprisene.

Som foredragsholder er Marte kjent for stort engasjement, energi og humør. Hun byr på seg selv og er ikke redd for å dele nedturer så vel som oppturer, for å inspirere OG gi praktisk nytteverdi.

https://netthandelskolen.no

T: Tlf: +47 416 89 001
E: marte@netthandelskolen.no

Våre Partnere