SRF Webinar: Forbrukertrender 2024
tor. 25. januar, kl 09:00 - 11:00

Få med deg trendene du som markedsfører bør ha kunnskap om i året som kommer!

Tradisjonen tro kickstarter vi et nytt markedsføringsår med å gi deg de aller viktigste forbrukertrendene for det kommende året. Dette i samarbeid med Markedsføringsforeningen i Oslo (MFO). Arrangementet streames live fra MFO sitt arrangement i Oslo.

TrendWatching har i en årrekke levert de ferskeste trendene til våre medlemmer. Foredragsholder Victoria Loomes er leder for trender hos TrendWatching og har levert over 140 forbrukertrend-keynotes, webinarer, workshops og trendsafari i mer enn 30 byer over hele verden, både personlig og virtuelt.

Også i år blir det et fagpanel som vil sette forbrukertrendene inn i norsk kontekst, slik at trendene blir enklere å "oversette" til lokaltilpasset kommunikasjon. I panelet sitter Silje Sandmæl, Forbrukerøkonom i DNB og Henrik Ferdinand Hanssen, Rådgiver i Opinion.

Sammen skal vi forutse fremtiden for både det globale og lokale markedet. Vi skal dykke inn i forbrukerens vaner og forventninger og gi deg innsikten du trenger for å holde deg ett skritt foran i 2024.

Målet med webinaret er at du skal føle deg litt tryggere på hvilke tiltak du kan gjøre for å møte dine kunders behov og forventninger det kommende året.

Merk: Foredraget fra Trendwatching vil være på engelsk.

Link til webinaret sendes ut en dag eller to i forkant.

tor. 25. januar

SRF Webinar: Forbrukertrender 2024

09:00 - 11:00
Arrangementet er ferdig.

Henrik Ferdinand Hanssen

Rådgiver - Opinion

Silje Sandmæl

Forbrukerøkonom - DNB

Victoria Loomes

Head of Trends - TrendWatching

Foredragsholder

Våre Partnere