I fjor gjennomførte vi og SK Brann for første gang en heldigital møtecup for 80 bedrifter - med strålende tilbakemeldinger og resultater for de deltagende bedriftene.

Det fikk oss på større tanker. I en digital løsning har vi ingen begrensninger på hvor mange bedrifter som kan delta. Da vi i tillegg ser hvor god business det blir mellom deltagende bedrifter, ønsker vi å lage enda mer business uavhengig av geografi. Derfor inviterer vi nå våre egne medlemmer og medlemmer av en rekke næringsforeninger og nettverk på Vestlandet til å delta i samme møtecup!

Om Møtecupen:

  • Formålet er å skape business mellom deltakerne. Dette være seg i form av salg, samarbeid, relasjonsbygging eller leadsgenerering.
  • Alle påmeldte bedrifter får ønske seg møter ut ifra listen av alle påmeldte bedrifter. På denne måten sikrer vi fruktbare møter, der enten en av partene ønsker seg møtet eller begge to.
  • Vi prioriterer de møtene der begge partene ønsker å møte hverandre.
  • Alle påmeldte bedrifter vil få minimum 8 møter à 25 minutter i løpet av dagen, og minimum 4 av disse vil være ut fra deres egne ønsker (i noen møter vil det være den andre parten som ønsker møtet).
  • På selve dagen trenger du kun en PC med kamera og mikrofon, slik at møtene kan gjennomføres digitalt. Vi sender ut en link i forkant, som gjør det enkelt for deg å delta.
  • Alle bedriftene som er medlem i foreningene som er nevnt over påmeldingsknappen vil få medlemspris på deltagelsen sin. Medlemsprisen er 1990.- eks. mva for bedriften, og max to deltagere fra hver bedrift kan delta. Pris ikke medlemmer er kr 2990.- eks. mva.
  • I forkant av møtecupen vil alle få tilsendt en oversikt over de deltagende bedriftene slik at de kan sende inn sine ønsker, og en uke før selve gjennomføringen vil de få oversikt over sine møter, og hvilke tidspunkt de er på. Viktig at minst en beslutningstaker stiller fra din bedrift.

En digital møtecup er en bærekraftig samlingsplass for Vestlandsbedrifter. Skap business, samarbeid og nye relasjoner med Vestlandets største møtecup!

Bindende påmelding.

tor. 07. april

Vestlandets største digitale møtecup!

08:30 - 15:30
Priser: Medlemspris (SRF, samarbeidspartner av Brann, Askøy Næringsråd, Bergen Næringsråd, Vest Næringsråd, Sogn & Fjordane Næringsråd, Bjørnafjorden Næringsråd, Førde Industri og Næringssamskipnad, Kvinnherad Næringsservice, Nordic Arena Bergen, partnere av Åsane Fotball, Bergen Håndball og av Sogndal Fotball): 1990,- eks.mva per bedrift (maks 2 deltakere per bedrift) Ikke-medlem: 2990,- eks. mva per bedrift (maks 2 deltakere per bedrift)
Arrangementet er ferdig.
Våre Partnere