I fjor gjennomførte vi og SK Brann for andre gang en heldigital møtecup for 150 bedrifter fra hele Vestland - med strålende tilbakemeldinger og resultater for de deltagende bedriftene. Den klare tilbakemeldingen fra deltakerne var at de ønsket at vi skulle gjøre dette igjen - så da gjør vi selvsagt det!

Om Møtecupen:

  • Formålet er å skape business mellom deltakerne. Dette være seg i form av salg, samarbeid, relasjonsbygging eller leadsgenerering.
  • Alle påmeldte bedrifter får ønske seg møter ut ifra listen av alle påmeldte bedrifter. På denne måten sikrer vi fruktbare møter, der enten en av partene ønsker seg møtet eller begge to.
  • Vi prioriterer de møtene der begge partene ønsker å møte hverandre.
  • Alle påmeldte bedrifter vil få minimum 8 møter à 25 minutter i løpet av dagen, og minimum 4 av disse vil være ut fra deres egne ønsker (i noen møter vil det være den andre parten som ønsker møtet).
  • På selve dagen trenger du kun en PC med kamera og mikrofon, slik at møtene kan gjennomføres digitalt. Vi sender ut en link i forkant, som gjør det enkelt for deg å delta.
  • I forkant av møtecupen vil alle få tilsendt en oversikt over de deltagende bedriftene slik at de kan sende inn sine ønsker, og en uke før selve gjennomføringen vil de få oversikt over sine møter, og hvilke tidspunkt de er på. Viktig at minst en beslutningstaker stiller fra din bedrift.

En digital møtecup er en bærekraftig samlingsplass for Vestlandsbedrifter. Skap business, samarbeid og nye relasjoner med Vestlandets største møtecup!

Påmeldingen er lukket.Bindende påmelding.

ons. 29. mars

Vestlandets største digitale møtecup!

08:30 - 15:30
Påmeldingen er lukket.
Arrangementet er ferdig.
Våre Partnere