AnneKathinka Tellefsen Opsahl fra Synlighet er Årets Performance Talent

- Dyktige kolleger som villig deler av sin kompetanse har vært veldig viktig, sier vinneren av Årets Performance Talent

- Dette var gøy og ikke minst utrolig motiverende!
- Dyktige kollegaer som villig deler av sin kunnskap og kompetanse har vært veldig viktig for min utvikling i Synlighet - det er utrolig lav terskel for å få hjelp og her ønsker vi og spille hverandre gode, sier AnneKathinka Tellefsen Opsahl, fra Synlighet, etter å ha fått nyheten om at hun er kåret til årets Performance Talent.

Prisen deles ut til et talent som har utmerket seg, til tross for kort fartstid i bransjen.

- Performance Talent er en kategori vi har litt ekstra kjærlighet for i INMA. Å løfte frem unge, dyktige folk er viktig for utviklingen av bransjen og faget. Vi er utrolig imponert over AnneKathinkas jobb i denne konkurransen, og det er bare å gratulere med seieren, sier Camilla Grund, daglig leder av INMA som er ansvarlig for Performance Award.

Jurygeneral Vivian Vestre delte juryens begrunnelse.

- Etter en tøff konkurranse mellom hele 21 kandidater og mange gode caser fant vi en vinner. Årets vinner viste god forståelse av målgruppen og benyttet dette aktivt gjennom hele casen. Det resulterte i en bunnsolid strategi, og en markedsplan med god argumentasjon og innsikt fra begynnelse til slutt.

- Allsidig bakgrunn kommer godt med

AnneKathinka startet karrieren sin i Synlighet i 2021. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH. I tillegg har hun en toårig fotografutdanning i bagasjen.

- Kombinasjonen av kreativ og kommersiell utdanning kommer godt med i jobben min i Synlighet, og jeg opplever ofte at jeg får utnyttet min allsidige bakgrunn i jobbhverdagen. I tillegg pusher de ulike kundenes problemstillinger meg til å hele tiden måtte grave etter svar og løsninger på oppgaver som skal løses. I den tidlige enden av karrieren blir det mye “førstegang”. Det passer meg bra!

- Dette er virkelig gøy, sier Arnulf Røkke, CEO i Synlighet, om nyheten.

Han utdyper de gode egenskapene årets talent besitter.
- Best er ikke noe du blir alene. Du må la deg påvirke og inspirere og til det trengs samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper. Dessuten må det jobbes hardt for å kunne forfølge en høy kvalitetsnorm. Nettopp evnen til å tilta seg mye kunnskap raskt, og finne glede over å se sitt bidrag bli til en verdifull del i kundeleveranser, er selve DNA-et som

driver byråmennesker. AnneKathinka har mye av dette. Vi er spente på å følge henne framover.

Dette er andre gang årets Performance Talent kommer fra Synlighet. Sist i 2020 da alle tre finalistene var fra Synlighet.

Vær nysgjerrig utover eget fagfelt

Har du et råd til andre som er på vei inn i bransjen?

- Vær nysgjerrig, og ikke vær redd for å stille dumme spørsmål. Bruk ressursene du har tilgjengelig, det være seg kollegaer, kunder eller Google. Prøv å få oversikt over fagområder som strekker seg utenfor eget felt for å få en helhetlig forståelse for "hva vi driver med" - det vil gi merverdi for både en selv, kundene og selskapet, er AnneKathinka sin oppfordring til andre som er ferske i bransjen.

Våre Partnere