Apriil Reklame og Reklamekollektivet de store vinnerne av SRF KUBEN!

(Bergen: 16.05.2022) Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 15. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. I år ble det en etterlengtet fysisk prisutdeling uten strenge smitteverntiltak. Konferansier var Thomas Teige

Apriil Reklame og Reklamekollektivet hentet hjem hele 4 kuber hver. Apriil med arbeid gjort for kundene Skyss og FOKUS. Reklamekollektivet med arbeid gjort for kunde Kulturhuset og et arbeid i samarbeid med Netlife for kunde Frende. These Ways hanket inn to priser, en for kunde Helse Bergen samt en for arbeid med egen nettside. Øvrige byråer med en kube hver ble Knowit Experience, Picapoint Studio, Try, Sølvrev og Overhaus. Folkets Pris gikk til Netlife for arbeid gjort for Raftostiftelsen. I student kategorien gjorde Didrik Røberg seg fortjent til en kube.

Høyere nivå i år!

Vi ser at byråene har lagt pandemien bak seg, og kommet sterkt tilbake med kvalitetsarbeid som er bedre enn noensinne. Vi ønsker også å rette en stor takk til juryen som har lagt ned et kjempearbeid, i en spesielt krevende tid, sier Mariell Gjerløw Sæternes daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen.

Juryen:

Juryen for «SRF KUBEN 2022» bestod av juryleder Mona Torgersen fra Frank & Dick, Thorbjørn Naug fra Good Morning Naug, Stine Jarl Andersen fra Try Opt og Benjamin Werring fra NOSLEEPTILLBROOKLYN.


Klikk her for å se alle vinnerne i årets SRF KUBEN!


Kort om SRF KUBEN:

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. Konkurransen høster stor prestisje blant byråene i Bergensområdet og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres. Konkurransen arrangeres normalt i mars hvert år, og det konkurreres i 17 kategorier.

Foto: Tove Lise Mossestad

Bilde: April Reklame med kunde Skyss

Kontaktinfo:

Mariell Sæternes Daglig leder SRF, mob 97727213

Hans Martin Opsal Markedssjef SRF, mob 48245230

Våre Partnere