SRF + Bergen Kino = Sant

Vi har gleden av å presentere en av Vestlandets største kulturinstitusjoner Bergen Kino som hovedsamarbeidspartner med SRF!

SRF er en viktig aktør i Bergen for å få kontakter, bygge omdømme og for å skape business. Gjennom et partnerskap med SRF ønsker vi å fremme det vi anser som byens flotteste møtearena, og legge til rette for at SRF sine medlemmer skal få benytte seg av våre fasiliteter. I tillegg til å være regionens største kinoaktør, tilbyr vi flotte lokaler for frokostmøter, konferanser og eventer. Gjerne i kombinasjon med en magisk filmopplevelse. Vi ønsker å vise at Bergen Kino er mer enn kinosaler. Vi har vært en del av SRF familien i mange tiår, og det er derfor en glede at vi nå kan være med å løfte tilbudet foreningen tilbyr sine medlemmer, uttaler Jeanette Heggland, administrerende direktør i Bergen Kino.

Vi i SRF synes det er utrolig kjekt at Bergen Kino ønsker å bidra til å styrke medlemstilbudet vårt. De er en viktig del av kulturtilbudet i Bergen, og den siste tiden har de har økt fokuset betraktelig på konferansefasiliteter. Etter oppgraderingene av fasilitetene, gleder vi oss til å kunne benytte oss av de flotte salene fremover, uttaler daglig leder i SRF, Mariell Gjerløw Sæternes.

Gjennom mer enn 100 år har Bergen Kino vært opptatt av å gi hele Bergen gode filmopplevelser. Her kan du oppleve Vestlandets flotteste supersal, Europas største D-BOX sal, og ikke minst et av Norges flotteste og råeste kino- og konferansesenter i hjertet av Bergen sentrum; Bergen Kino LUX! Her får du Pitch-perfekt Dolby Atmos®-surround lyd som gir en helt unik lydopplevelse som trekker deg dypere inn, slik at du hører og føler mer. 4K-projektorer stråler fire ganger oppløsningen til standardlerret, slik at bildet du ser er krystallklart, detaljert og utrolig ekte. Alle saler har komfortable recliner stoler og myke daybeds fremst i salen. I vår lekre lounge kan du slappe av i luksuriøse omgivelser.


Medlemstilbud:

Som ny partner i SRF tilbyr vi alle medlemmer 25% rabatt på Bergen Kino ved kjøp av kinobilletter innen 30.06. Rabatten gjelder alle filmer iht.

ordinært kinoprogram og gjelder på ordinær voksen billett, ikke honnør -, barne- eller annen rabattert billett.

En egen rabattkode for SRF-medlemmer må brukes ved booking på kinoens nettsider, i app eller ved fysisk kjøp på kino. Se rabattkoden i nyhetsbrevet fra SRF.


Medlemstilbud B2B

Planlegger du et frokostmøte, en konferanse eller et event?

Som ny partner i SRF tilbyr vi alle medlemmer leie av valgfri kinosal på Bergen Kino LUX til kun kr 9.000,- eks. mva. 🍿🎬🍿

Tilbudet gjelder for 4 timer på dagtid og må bookes innen 30.juni på valgfri hverdag i hele 2024. Booking: cf@capa.no

Velkommen til Bergen Kino - hvor filmagi skapes!

Bergen Kino Logo
Våre Partnere