Maja Rolland ny markedsansvarlig i SRF

SRF styrker teamet med ny Markedsansvarlig: Maja Rolland

SRF har gleden av å ha ansatt Maja Rolland som markedsansvarlig i SRF, og med denne ansettelsen har SRF nå fire dedikerte fulltidsansatte som jobber for å fremme salgs- og markedsføringsfaget i Vest.

Maja Rolland har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI og hadde i fjor BI internship i SRF, noe som gjør henne godt kjent med organisasjonen og dens målsetninger. SRF har vokst i omfang og innflytelse de siste årene, og teller nå over 2000 medlemmer som representerer mer enn 350 bedrifter i næringslivet i Vest. I 2023 settes det rekord med hele 50arrangementer gjennomført. Dette understreker SRFs dedikasjon til å skape et fellesskap som støtter og fremmer fagene.

- Etter å ha hatt internship i SRF, var det en liten drøm å få komme tilbake. At det skulle skje så fort var helt fantastisk. Jeg har hatt gleden av å treffe mange av SRFs medlemmer, og vet hvor faglig sterkt dette nettverket er. I tillegg er SRFs arrangementer et sted som er fylt med positivitet, så jeg gleder meg masse til å kunne være med å bidra i tiden fremover, sier Maja Rolland.

- Salg og markedsføring spiller en avgjørende rolle for næringslivets suksess, spesielt for selskaper som ønsker å skalere opp, og for nyetablerte virksomheter som søker å lykkes både i Norge og på eksportmarkeder. Med Maja Rolland som markedsansvarlig, vil SRF fortsette å være en drivkraft i utviklingen av fagfeltene og sørge for at bransjene fortsetter å vokse og blomstre. Vi er stolte og glade for å få en positiv person som Maja med på laget, sier daglig leder Mariell Sæternes.

SRF ønsker Maja Rolland velkommen og ser frem til å fortsette vårt arbeid for å styrke salgs- og markedsføringsfellesskapet i Vest.

Våre Partnere