Se vinnerne av SRF KUBEN for 2020!

Reklamekollektivet den store vinneren av SRF KUBEN!


(Bergen: 06.09.2021) Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for 14. året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. I år ble det en etterlengtet fysisk prisutdeling under strenge smitteverntiltak. Bransjen var tydeligvis lysten på en fest, og konferansier Thomas Teige var i knallform.

Reklamekollektivet ble i år den soleklare vinneren med hele 6 kuber. Dette for arbeid gjort for Sbanken, Cutters, Konow og Vestkanten Storsenter. Haltenbanken stakk av med to priser der kundene var Stiftelsen Museum Vest/Lerøy Vest og Bergen Offentlige Bibliotek. Samme antall kuber ble det på Netlife Design Bergen. Kunde her var Norad. Folkets pris gikk til Mox Media for sin film til Bergens 950-årsjubileum. Øvrige vinnere med en kube hver ble These Ways for kunde RBUP, Apparat for kunde MER Records og Knowit med sin Bookit-løsning. I student kategorien gjorde Julian Schlicht et godt inntrykk på juryen, og ble belønnet med en kube for sitt arbeid Polarised Reality.

Høyt nivå!

På tross av halvannet år med restriksjoner og hjemmekontor for mange, har det ikke gått ut over nivået på de kreative arbeidene i Bergen, det er imponerende å se hvordan byråene har klart å omstille seg i en krevende tid. Vi ønsker også å rette en stor takk til juryen som har lagt ned et kjempearbeid, i en spesielt krevende tid, sier Mariell Gjerløw Sæternes daglig leder i Salgs-og Reklameforeningen.

Juryen:

Juryen for «SRF KUBEN 2021» bestod av juryleder Kristina Renberg rådgiver – merkevare og kommunikasjon Stavanger kommune, Thorbjørn Naug fra Good Morning Naug, Stine Jarl Andersen fra Try Opt, Mona Torgersen fra Tante Randi Reklamebyrå og kunderepresentant Marvel Skreien Stigen Isbjørn Is.


Se alle vinnerne her.

Kort om SRF KUBEN:

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet. Konkurransen høster stor prestisje blant byråene i Bergensområdet og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres. Konkurransen arrangeres normalt i mars hvert år, og det konkurreres i 17 kategorier.

Våre Partnere